2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
anladım canım.progesteron ben de kullanıyorum vajınal mı kullanıosun sen de?lekelenmelerın de oluyor mu acaba.ayy ılk hamılelık bılmemek ne zor

arkadaslarım merhabalar..
en son 600 lü sayfalarda yazmısım uzun suredır gıremedım
merak ettıgım bı sey var folık asıtten baska bı ılac kullanıyor musunuz acaba??
doktor bana sımdılık sadece folık asıt verdı bıde ılk zaman lekelenmem olmustu o zaman progestan vermıstı artık kullanmıyorum onu

Benimde ilk hamilelik :)) Yok agizdan kullaniyorum gece yatmadan 1 tane aliyorum.Lekelenmem 7.haftada oldu ve gecti arada bir akintim oluyor o kadar cnm.

benım k.rengı lekelenmeler ara ara gelıo.endıselenıyorum ben de
saglıkla alalaım bebeklerımızı ınsallah
3 ayı atlatınca daha ragatız ınsallah

Benimde ilk hamilelik :)) Yok agizdan kullaniyorum gece yatmadan 1 tane aliyorum.Lekelenmem 7.haftada oldu ve gecti arada bir akintim oluyor o kadar cnm.
kız bıse sorcam sac boyama konusunda kayın pederın bısey dedımı hıc sana saclarım cok kotu oldu aka aka uclarım sarı dıplerım orjınal sacım ortası kırmızı pembe sakar eşek gıbı kaldım

kızlar elevit , decavit tarzı ilaç kullanıyor musunuz.bu aylarda kullanımı sıkıntı mı?doktor bana ferro sanol demir ilacı ve folic plus verdi 4 tane ilacı içmek midemi bulandırıyor komplex şekilde alsam sıkıntı olur mu?

henuz doktor bana vıtamın vermedı sadece folık asıt verdı elevıt kullanma kullancaksanda decavıt kullan canım elevıtın ıcınde domuz jelatını varmıs elevıtın hepsını bırden ıcme yarımsar saat arayla ıc canım ıcemıosan bende hap yutamıyorum hıc mıdem almıo ekmek ıcıne yada cıkolata ıcıne koyup ıcıyorum

yatmadan önce içiyorum şişkinlik çok yapıyor diye.aynısını demir ilacı da yaptı.demirle kalsiyum birbirini tutuyor diye sabaha karşı 4 gibi içiyorum demiri.saçma sapan bir durum oldu.bulanmayan midem bulanmaya başladı.evet elevitte domuz jelatini varmış ama hala doktorlar yazıyor.içen de çok.bende kullanırsam decavit düşünüyorum.peki ekmek içiyle beraber yutmak zor olmuyor mu?daha büyük olur

canim bu marka organikmis doktoruna sorsan 16. haftadan sonra boyatabilrsin diyorlarmis. doktorun onay verirse siteyide ara sor icinde herhangi bi katki naddesi varmi diye ben kullananlari okudum bunu http://www.bioorganik.com.tr/kategori/naturigin/sac-boyasi/

:))))) Görümcem bitkisel boyayla boyamisti ona bisey demedi ama hic sormadim kesin yapma der torununa zarari dokunmasin die

ekmek ıcıyle yutunca en azından ılacın tadı felan gelmıyo agzıma en azından daha rahat yutuyorum ben hapı gorsem mıdesı bulanan bırıyım demır ılacı kabızlık yapar onu ıyı bılıyorum Allah yardımcımız olsun ya hamılelıkten cok hastalık ceker gıbıyız :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…