torun baldan kıymetlı derler benım annemde normalde cok cımrı bı ınsandı rahmetlı ama torunlarına yagdırıyodu acaba bız nasıl baba anne anne anne olcaz cok merak edıyorum:))))) Görümcem bitkisel boyayla boyamisti ona bisey demedi ama hic sormadim kesin yapma der torununa zarari dokunmasin die
kayınpederının ılk torunumu olcak canım senınkı:))))) Görümcem bitkisel boyayla boyamisti ona bisey demedi ama hic sormadim kesin yapma der torununa zarari dokunmasin die
cok saol canım sorım bı doktoruma ılk sordugumda zarar verır demıstı bakalım belkı 3 aydan sonra ızın verırcanim bu marka organikmis doktoruna sorsan 16. haftadan sonra boyatabilrsin diyorlarmis. doktorun onay verirse siteyide ara sor icinde herhangi bi katki naddesi varmi diye ben kullananlari okudum bunu http://www.bioorganik.com.tr/kategori/naturigin/sac-boyasi/
Yok canm eşim evin en kücük oglu alti torun var bizimki yedi olucak insallah :)) Torun gercekten baska oluyormus ya rahmetli ananem kendnden once beni dusunurdu sen nasil kaynana olucan bakalim erkek annesikayınpederının ılk torunumu olcak canım senınkı
Yok canim ikili test 12 haftada yapiliyor daw sendromu icin hem ultrasinla bakiuorlar hem kan tahliliNormalde 7.haftada kan testi idrar testi istiyordoktor ,onları yaptırdım ben ama bu testlere ikili test mi deniyor bilmiyorum da oyuzden sordum .
ekmek ıcıyle yutunca en azından ılacın tadı felan gelmıyo agzıma en azından daha rahat yutuyorum ben hapı gorsem mıdesı bulanan bırıyım demır ılacı kabızlık yapar onu ıyı bılıyorum Allah yardımcımız olsun ya hamılelıkten cok hastalık ceker gıbıyız :S
ben ıyı kaynana olurum heralde sımdıden ogullarıma iş yaptırıyomYok canm eşim evin en kücük oglu alti torun var bizimki yedi olucak insallah :)) Torun gercekten baska oluyormus ya rahmetli ananem kendnden once beni dusunurdu sen nasil kaynana olucan bakalim erkek annesi
bende var canım ıkı gundur :SKizlar karin agriniz varmi ? Kasik diil ama karin
Gunumuz gunumuzu tutmuyor valla yabende var canım ıkı gundur :S
Ohhh en iyisini yapiosunben ıyı kaynana olurum heralde sımdıden ogullarıma iş yaptırıyomeşimde oyle benım ben otururm o iş yapar ogullarımıda oyle yetıstırıyom gelınler benı opsun basına koysun
Canm senin satın kac ayni gidiyoruz :))Gunumuz gunumuzu tutmuyor valla ya
valla oyle bazen cok ıyıyız bazen kotuGunumuz gunumuzu tutmuyor valla ya
Ben bugun dojtora gittim 9+5 dim ama doktor 10+2 dedi benim koca kafama :)) kipir kipir kimil kimildi kolu bacagi :) 3,5 cm olmus oyuzden duzenledim haftami doktora gore gitmek icinCanm senin satın kac ayni gidiyoruz :))
hanı hanımagalar oluryaOhhh en iyisini yapiosun
oy maşşallah hareketlerını yakaladınmıBen bugun dojtora gittim 9+5 dim ama doktor 10+2 dedi benim koca kafama :)) kipir kipir kimil kimildi kolu bacagi :) 3,5 cm olmus oyuzden duzenledim haftami doktora gore gitmek icin
evet herkes oyle diyoınsallah canım onun agrısı cok kotu
Evet doktor bile.hay masallah bak ne guzel.dedi bi kolunu kaldiriyor bir bacagini ay gozlerim doldu tutuldum kaldim ya allahim korusun butun bebislerimizi cok guzel bir duyguymus koca kafali bebisim benim :)oy maşşallah hareketlerını yakaladınmı
Oyyy maşallah ya Allah nazarlardan korusunBen bugun dojtora gittim 9+5 dim ama doktor 10+2 dedi benim koca kafama :)) kipir kipir kimil kimildi kolu bacagi :) 3,5 cm olmus oyuzden duzenledim haftami doktora gore gitmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?