2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
:))))) Görümcem bitkisel boyayla boyamisti ona bisey demedi ama hic sormadim kesin yapma der torununa zarari dokunmasin die
torun baldan kıymetlı derler benım annemde normalde cok cımrı bı ınsandı rahmetlı ama torunlarına yagdırıyodu acaba bız nasıl baba anne anne anne olcaz cok merak edıyorum

[QUObuzlumuzlusut, post: 40869313, member: 676385"]Gunaydin herkese
Kizlar bas donmesi yasayan var mi? Resmen yorungem sasti :) progestan iciyorum , aranizda progestan kullanip bas donmesi sikayeti yasayam var mi?[/QUOTE]

Ben varim canim doktor normal dedi. Uyurken bile basimin döndüğünü söyleye bilirim. İnşallah kisa zamanda gecer

Evet

bende ilaç kullanmaktan nefret ederim.zaten bi de aşırı kabızlığım var.yırtığımda var.gerçekten Allah yardımcımız olsun.

Yok canm eşim evin en kücük oglu alti torun var bizimki yedi olucak insallah :)) Torun gercekten baska oluyormus ya rahmetli ananem kendnden once beni dusunurdu sen nasil kaynana olucan bakalim erkek annesi
ben ıyı kaynana olurum heralde sımdıden ogullarıma iş yaptırıyom eşimde oyle benım ben otururm o iş yapar ogullarımıda oyle yetıstırıyom gelınler benı opsun basına koysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…