2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet doktor bile.hay masallah bak ne guzel.dedi bi kolunu kaldiriyor bir bacagini ay gozlerim doldu tutuldum kaldim ya allahim korusun butun bebislerimizi cok guzel bir duyguymus koca kafali bebisim benim :)
masallah yaa darısı bizim basımıza inşallah :)

Canım aynı şekilde azalmaya başladı benim de. 9. haftada en üst seviye olacak diyorlardı ama neden öyle oldu anlamadım ben de
Benimde azaldi o yüzden korkuyorum pazartesi Dr randevusu nu yarın sabaha aldım. Gerçi ben bu haftalarda Bebeğimi kaybetmişti. Psikolojik olabilir belki benimki

Evet doktor bile.hay masallah bak ne guzel.dedi bi kolunu kaldiriyor bir bacagini ay gozlerim doldu tutuldum kaldim ya allahim korusun butun bebislerimizi cok guzel bir duyguymus koca kafali bebisim benim :)
Allah nazardan saklasın canım benımde 4 gunum kaldı kontrole ınsallah bende gorurum hareketlerını veletımın ya

Canlarrrrr:))) merhabalar. . . bugün kontrolümüz vardı. son gittiğimde 6+4 olmayı beklerken 6+1 demişti dr. üzülme, takılma 1 haftaya kadar normal demişti. burda muz ve yumurta hakkında yazanlardan Allah razı olsun, olabildiğince yemeye çalıştım ve bugün 8+6 olmalıyım normalde, 3 günlük farkı kapatsak diye umuyordum ki 9+1 dedi doktor:) çok mutlu oldum. ultrason kağıdı vermiyor ama devlet hastanesi, eşimi de aldı Allahtan da bu sefer foto çekebildi:) geçen elimiz boş dönmüştük. çok rahatladım. bebek de 2.26 cm olmuş:) sizin bu haftalarda nasıldı? bi de 3 4 hafta sonra ikili tarama için çağğırdı.)

Selam kizlar:) nasilsinizz? Ben yatak dosek yatiom kasik ağrım azalsin dye ama yattığım yerde ev gözüme batip duruyo kalkıp bi temizlik yapasim var kendimi zor tutuyom doktor sürekli yat dedi kocis de şehir dışına gitti patlıcam sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…