masallah yaa darısı bizim basımıza inşallah :)Evet doktor bile.hay masallah bak ne guzel.dedi bi kolunu kaldiriyor bir bacagini ay gozlerim doldu tutuldum kaldim ya allahim korusun butun bebislerimizi cok guzel bir duyguymus koca kafali bebisim benim :)
Benimde azaldi o yüzden korkuyorum pazartesi Dr randevusu nu yarın sabaha aldım. Gerçi ben bu haftalarda Bebeğimi kaybetmişti. Psikolojik olabilir belki benimkiCanım aynı şekilde azalmaya başladı benim de. 9. haftada en üst seviye olacak diyorlardı ama neden öyle oldu anlamadım ben de
hanı hanımagalar oluryabazen kendımı oyle hıssedıyorum ben bagdas kurup yatagın ortasında oturuyorum eşimle cocuklara şunu yap bunu yap sunu getır bunu gotur ama guzel oluyo
Allah nazardan saklasın canımEvet doktor bile.hay masallah bak ne guzel.dedi bi kolunu kaldiriyor bir bacagini ay gozlerim doldu tutuldum kaldim ya allahim korusun butun bebislerimizi cok guzel bir duyguymus koca kafali bebisim benim :)
dagıtıyosa oyleNe mutlu yapiyorlar ya benimki yorgun geldim işten der yatip uyur yaparsada dagitir yapmamasi en guzeli
Bende ara hem karın ağrısı hemde rahmimde hafif sancılanma hissediyorumKizlar karin agriniz varmi ? Kasik diil ama karin
Ben de var adet olacakmış gibi ara ara geliyor. Ama adet gunlerimdeyimKizlar karin agriniz varmi ? Kasik diil ama karin
Sanirim ondanBen de var adet olacakmış gibi ara ara geliyor. Ama adet gunlerimdeyim
daha çoook var en az 4 hafta dahaKizlaarr cinsiyeti ne zaman belli olur
13. haftadan sonra heran ben kızımı 13. haftada kucuk oglumu 4 aylıkken buyuk oglumu doguma 1 hafta kala ogrenmıstımKizlaarr cinsiyeti ne zaman belli olur
amin canım benımde sayfaya gelınce ılk aklıma o geldıMrb kızlar bizim 15 lık anne adayımız kaybolmuş ne insanlar var Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
ayyyy yook aklınca dalga geçecektiMrb kızlar bizim 15 lık anne adayımız kaybolmuş ne insanlar var Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
elifeva maşallah 3 çocuğun var ve 4.yemi hamilesin.tebrik ediyorum hatun seni13. haftadan sonra heran ben kızımı 13. haftada kucuk oglumu 4 aylıkken buyuk oglumu doguma 1 hafta kala ogrenmıstım
13. haftadan sonra uygun pozisyondaysa belli oluyor canım. Oğlumda 16. haftada öğrenmiştim.Kizlaarr cinsiyeti ne zaman belli olur
yok canım 2 oglum var nasıpse bu 3 olcakelifeva maşallah 3 çocuğun var ve 4.yemi hamilesin.tebrik ediyorum hatun seni
allah bağışlasın maşallahyok canım 2 oglum var nasıpse bu 3 olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?