2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
="boncukk26, post: 40876669, member: 673046"]Selam kizlar:) nasilsinizz? Ben yatak dosek yatiom kasik ağrım azalsin dye ama yattığım yerde ev gözüme batip duruyo kalkıp bi temizlik yapasim var kendimi zor tutuyom doktor sürekli yat dedi kocis de şehir dışına gitti patlıcam sıkıntıdan [/QUOTE]
Bosver işi gücü canim sen ve bebegin iyi olunda varsın ev pis kalsın.
Sıkılmamak icinde oyalanacak şeyler bul şu aralar bebiş ile ilgili kitaplar baya ilgi ceker onlari deneyebilirsin.sipariş verip yada birine tembihleyebilirsin eger disari cikmiyorsan

Doktoruma sordum korkma dedi aksine güzel sonuç dedi.Bağışıklık sisteminin kuvvetli gbi şeyler söyledi.Valla moralim yerine geldi.Zorla hamile kalmışım(tüp bebek) en ufak şeyden korkuyorum :)
allah korur canım pozitif düşün negatif düşünme bana et met yasak dokmıycakmısım kediden uzak durcam birde 3 ay ası olcam bende bir atlatırsam hayırlısıyla :)

Kontrolüm haziranın 2 sinde geç değil mi ya kızlar? Nasıl sabretcem o güne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…