amin cumlemızınkını ınsallah rabbım evlatlarımıza oncelıkle saglık uzun omur versın sonrada gonlumuze gore versın ınsallahallah bağışlasın maşallah
buda kız olursa tadından yenmez tbi herşeyden önce sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun
oo cnm sen çok iyisin maşallah boy var bişi olmazhahah :):) benim boy 1,70 fazla belli olmuyo kilom ama sayılar bile sinirlerimi bozabiliyo
Aslında yiyebilirsin arkasına hemen ılık su iç şişme bogazinBEN KORKUDAN DONDURMA YIYEMEDIM DAHA BOGAZLARIM SISICEK GRIP OLUCAM DIYE KORKUYORUM
allah korur canım pozitif düşün negatif düşünme bana et met yasak dokmıycakmısım kediden uzak durcam birde 3 ay ası olcam bende bir atlatırsam hayırlısıyla :)Doktoruma sordum korkma dedi aksine güzel sonuç dedi.Bağışıklık sisteminin kuvvetli gbi şeyler söyledi.Valla moralim yerine geldi.Zorla hamile kalmışım(tüp bebek) en ufak şeyden korkuyorum :)
Ben bugun ilk kez ton balıklı salata yedim.. hiçte fena değildi bol limonlu. Öneririm. .Balıktan igrenir oldum yiyemedigim icin hapini kullaniyorum aynen canm doktor önerdi.
ben şok oldum salaklar birde dinen sorununuz yoksa problem yok diyolar nasıl bişeyseevet oyleymis ben de kullanmiyorum elevit
Bana diger kontrolumde soylerim dedi 3 hafta sonraKizlaarr cinsiyeti ne zaman belli olur
buyuk oglun cok acele etmis yahuu :)13. haftadan sonra heran ben kızımı 13. haftada kucuk oglumu 4 aylıkken buyuk oglumu doguma 1 hafta kala ogrenmıstım
ben bol bol dondurma yiyom :)Aslında yiyebilirsin arkasına hemen ılık su iç şişme bogazin
anlamıyor işte :'(sorsaydın esınekac kere hamıle kaldın dıye
Bana diger kontrolumde soylerim dedi 3 hafta sonra
buyuk oglun cok acele etmis yahuu :)
ben bol bol dondurma yiyom :)
bazen erkekler odunu geçtım kutuk oluyolaranlamıyor işte :'(
Canım yanlış bilmiyorsam ton balığı hamileyken yasak ama araştırmak gerekiyor tabiBen bugun ilk kez ton balıklı salata yedim.. hiçte fena değildi bol limonlu. Öneririm. .
Siayh beyaz alsaydin :)) besiktas olsunzaten o yuzden dogru duzgun mavı kıyafetı olmadıkı hep turuncu sarı yesıl
tomruk derim ben genelde yontulamayandan :)bazen erkekler odunu geçtım kutuk oluyolar
Ne mutluuuya kızlar ogullarım bana anneler gunu hedıyesı almıslar cok guzel ıkısıde cerceve almıs yerım ya onları bı acayıp oldum
ben bebeklere sıyahı hıc yakıtırmıyorum hep rengarenk olsunlar ıstıyorumSiayh beyaz alsaydin :)) besiktas olsun
tomruk derim ben genelde yontulamayandan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?