dırek ıkılı teste gırcen canım kalp atısını duyduktan sonra hep bı ay sonraya atıyo doktorlar :SKontrolüm haziranın 2 sinde geç değil mi ya kızlar? Nasıl sabretcem o güne kadar.
yok canım normal bende peynırden baska bısey yıyemıyorum pızza felan normalde cok severım onları gorunce mıdem bulanıokızlar merhabalar. size bişi sorcam. benim midem bulanıyor. çorba ve patatesten başka bişi yiyemiyorum. herkez koku yüzünden tiksiniyormuş. ben balık et yada yemek resmi görünce tiksiniyorum. bide koku hassasiyetim yok. piskolojikmi acaba. benim gibi olan varmı?
Bana da kocişim almış Göbeğinden bebek pırtlamış tişörtlerden, çok uygulandım ve sevindim :)ya kızlar ogullarım bana anneler gunu hedıyesı almıslar cok guzel ıkısıde cerceve almıs yerım ya onları bı acayıp oldum
ay gule gule gıy canım guzel gunlerde cok guzel oluo onlar bıde fermuarlısı var gobegınde fermuar acınca ıcınden bebek cıkıoBana da kocişim almış Göbeğinden bebek pırtlamış tişörtlerden, çok uygulandım ve sevindim :)
Ayy en çok istediğim şeydi ya, saol canım. Bi denedim henüz dümdüz göbek yakışmadı :) göbüş gelsin öle giycem :)ay gule gule gıy canım guzel gunlerde cok guzel oluo onlar bıde fermuarlısı var gobegınde fermuar acınca ıcınden bebek cıkıo
durduk yere deme kiz adama alasen hakbettiklerinde diyom ben :))ben bebeklere sıyahı hıc yakıtırmıyorum hep rengarenk olsunlar ıstıyorumtomruk ıyımıs dur aksam esıme dıyım
gobus buyuyunce dar bıle gelcekAyy en çok istediğim şeydi ya, saol canım. Bi denedim henüz dümdüz göbek yakışmadı :) göbüş gelsin öle giycem :)
yok merak edıom :d tomrugun ne oldugunu bılıomu dıye tepkısıne bakcamdurduk yere deme kiz adama alasen hakbettiklerinde diyom ben :))
normalim yani. sevindim vala. ben corbalara bol limon tuz ekleyip yiyorum vala. yeşil mercimekli erişte corbası var. bol vitaminli. limonlu mideyi rahatlatiyor. tavsiye ederim.yok canım normal bende peynırden baska bısey yıyemıyorum pızza felan normalde cok severım onları gorunce mıdem bulanıo
onu ılk defa duydum denerım bebege yarıycak bıseyse ozellıkle saolasınnormalim yani. sevindim vala. ben corbalara bol limon tuz ekleyip yiyorum vala. yeşil mercimekli erişte corbası var. bol vitaminli. limonlu mideyi rahatlatiyor. tavsiye ederim.
gozun aydın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınKizlar bugun bebisimLe tanistik<3 Sukur kaLp atisinida duyduk satima gore 6+5 gunluktuk bugun ultrasonda 7 haftaLik gorundu minigiim ve 1 cm oLmus cok sukur :) Bu da minikiim
Maşaallah minike. darısı başıma bende salı günü gitcem kalbini duymak için. normelde bu hafta gitmem lazımdı. doktorum doğum yapacagı için başka doktor önerdi. onada önümüzdeki haftaya randevu alabildim. bir haftadır meraktan ölüyorum. beklemek çok zorKizlar bugun bebisimLe tanistik<3 Sukur kaLp atisinida duyduk satima gore 6+5 gunluktuk bugun ultrasonda 7 haftaLik gorundu minigiim ve 1 cm oLmus cok sukur :) Bu da minikiim
AA ben de salı gidicem farkı kapamış mı diye bakmayaMaşaallah minike. darısı başıma bende salı günü gitcem kalbini duymak için. normelde bu hafta gitmem lazımdı. doktorum doğum yapacagı için başka doktor önerdi. onada önümüzdeki haftaya randevu alabildim. bir haftadır meraktan ölüyorum. beklemek çok zor
İnşaallah kapatmıştır canım. Allah yardımcımız olsun ikimizde salıyı bekliyoruz demekkiAA ben de salı gidicem farkı kapamış mı diye bakmaya
Aynen cnm hayrlısıyla bebiklerimşzle buluşsak :)İnşaallah kapatmıştır canım. Allah yardımcımız olsun ikimizde salıyı bekliyoruz demekki
gozun aydın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?