- 27 Ağustos 2014
- 246
- 201
- 103
Maşaallah minike. darısı başıma bende salı günü gitcem kalbini duymak için. normelde bu hafta gitmem lazımdı. doktorum doğum yapacagı için başka doktor önerdi. onada önümüzdeki haftaya randevu alabildim. bir haftadır meraktan ölüyorum. beklemek çok zor
aminnn bide hayırlısıyla dogursaydık boynunu koklamak ıstıyorum cennet kokusu orda bebeklerınAmin cnm darisi butun hamisLere
aynen gun ıcınde uyuyunca banada oluyo bıde sabah uyandıgımda kotu oluyo bı bıtseydı 12 hafta rahatlasaydıkkızlar sabah 6.30 da kalkıyorum . öğlen eve gelince mecbur uyuyorum bi iki saat. ama uyanınca kamyon çarpmış gibi oluyorum.sağlam yatıp mide bulantısı ile uyanıyorum sizdede gündüz uyuyunca böle oluyor mu hatta azönce çıkardım bile oysa bu sabah çok güzel başlamıştı..
Ton balikyemek zararli degil miBen bugun ilk kez ton balıklı salata yedim.. hiçte fena değildi bol limonlu. Öneririm. .
12 hafta bitsede bulantısı bitmeyen 9 ay çeken hatunlardan biri olacam gibi kötü bi his var içimde.. inanamıom geçeceğinee.. anım anıma uymuoo kendi derdimi takip edemiyom yaa hamileliğin bu kadar da zorlayacağını hiç sanmamıştım etrafımdakiler hep hopa şinanay modda geziolardı bii sıkıntılı ben çıktım sülalede millet naz sanıo..aynen gun ıcınde uyuyunca banada oluyo bıde sabah uyandıgımda kotu oluyo bı bıtseydı 12 hafta rahatlasaydık
valla ben 6. gebelıgımdeyım canım ılk bebegımde cok kotuydum bıde bundan oncekı kaybettıgımde fenaydım dıgerlerınde bulantı oluyodu ama zorlamıyodu bundada bıraz cekıyorum o hopasınanaylarda ıllakı basta cekmıslerdır :s12 hafta bitsede bulantısı bitmeyen 9 ay çeken hatunlardan biri olacam gibi kötü bi his var içimde.. inanamıom geçeceğinee.. anım anıma uymuoo kendi derdimi takip edemiyom yaa hamileliğin bu kadar da zorlayacağını hiç sanmamıştım etrafımdakiler hep hopa şinanay modda geziolardı bii sıkıntılı ben çıktım sülalede millet naz sanıo..
aynen ordan kurtarıyorum zaten :)oo cnm sen çok iyisin maşallah boy var bişi olmaz
geçen yıl okulda bi bayan vardı bize söylediğinde 4 haftalıktı. beraber onun 6. ayına kadar çalıştık.. sabah 7 de ders başlar bir gün izin almadı bir gün geç kalmadı her sabah saçlar fönlü full makyaj evinden kahvaltılıklarını getiriodu hapur hupur yiyodu öğlene doğru tostundan tatlısından eksik kalmıodu. bi de dönüp kendime bakıorum sürüne sürüne okula gidiyorum zombi gibiyim ne saçı ne makyajı öğürmekten ilk derslerin 5 -10 dk yalan oluo. derste geçen gün bayılacam sandımda çıktım.. o da hamile ben de nasıl iştir yaw bu..valla ben 6. gebelıgımdeyım canım ılk bebegımde cok kotuydum bıde bundan oncekı kaybettıgımde fenaydım dıgerlerınde bulantı oluyodu ama zorlamıyodu bundada bıraz cekıyorum o hopasınanaylarda ıllakı basta cekmıslerdır :s
kız Allah senı ne etmesın guldumgeçen yıl okulda bi bayan vardı bize söylediğinde 4 haftalıktı. beraber onun 6. ayına kadar çalıştık.. sabah 7 de ders başlar bir gün izin almadı bir gün geç kalmadı her sabah saçlar fönlü full makyaj evinden kahvaltılıklarını getiriodu hapur hupur yiyodu öğlene doğru tostundan tatlısından eksik kalmıodu. bi de dönüp kendime bakıorum sürüne sürüne okula gidiyorum zombi gibiyim ne saçı ne makyajı öğürmekten ilk derslerin 5 -10 dk yalan oluo. derste geçen gün bayılacam sandımda çıktım.. o da hamile ben de nasıl iştir yaw bu..
az önce kustum ya ondan sanırım bu karamsarlığım
benim hayalim o hatun gibiydidekız Allah senı ne etmesın guldumherkezın bır olmuo hamılelıgı ıkıncı oglanda bende hıc sıkıntı cekmedım bırıncıde artık kusmaktan yere yıgıldıgımı hatırlıyorum surune surune oturma odasına gıtmıstım
benim hayalim o hatun gibiydideneyse artık başa gelen çekilecek
arada banada oluyo canım sankı bogazımı bırı sıkıyomus gıbıNefes alamiyorum benim gibi olaniniz var mi boguluyorum resmen
BN degeberiyom açlıktannnn
ac gezıyoz gı ne bu halBN deyemek yiyemiyorum
ben atlattım cok sukur ama pıskolojım bozulmus sureklı peceteyle kontrol etmekten tahrıs ettım kendımıKızlar kanaması olan, lekekenmesi olan var mi. Ne yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?