2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

InsaAllah cnm saglLikLi bi sekilde gorursun sende

kızlar sabah 6.30 da kalkıyorum . öğlen eve gelince mecbur uyuyorum bi iki saat. ama uyanınca kamyon çarpmış gibi oluyorum.sağlam yatıp mide bulantısı ile uyanıyorum sizdede gündüz uyuyunca böle oluyor mu hatta azönce çıkardım bile oysa bu sabah çok güzel başlamıştı..

aynen gun ıcınde uyuyunca banada oluyo bıde sabah uyandıgımda kotu oluyo bı bıtseydı 12 hafta rahatlasaydık

aynen gun ıcınde uyuyunca banada oluyo bıde sabah uyandıgımda kotu oluyo bı bıtseydı 12 hafta rahatlasaydık
12 hafta bitsede bulantısı bitmeyen 9 ay çeken hatunlardan biri olacam gibi kötü bi his var içimde.. inanamıom geçeceğinee.. anım anıma uymuoo kendi derdimi takip edemiyom yaa hamileliğin bu kadar da zorlayacağını hiç sanmamıştım etrafımdakiler hep hopa şinanay modda geziolardı bii sıkıntılı ben çıktım sülalede millet naz sanıo..

valla ben 6. gebelıgımdeyım canım ılk bebegımde cok kotuydum bıde bundan oncekı kaybettıgımde fenaydım dıgerlerınde bulantı oluyodu ama zorlamıyodu bundada bıraz cekıyorum o hopasınanaylarda ıllakı basta cekmıslerdır :s

geçen yıl okulda bi bayan vardı bize söylediğinde 4 haftalıktı. beraber onun 6. ayına kadar çalıştık.. sabah 7 de ders başlar bir gün izin almadı bir gün geç kalmadı her sabah saçlar fönlü full makyaj evinden kahvaltılıklarını getiriodu hapur hupur yiyodu öğlene doğru tostundan tatlısından eksik kalmıodu. bi de dönüp kendime bakıorum sürüne sürüne okula gidiyorum zombi gibiyim ne saçı ne makyajı öğürmekten ilk derslerin 5 -10 dk yalan oluo. derste geçen gün bayılacam sandımda çıktım.. o da hamile ben de nasıl iştir yaw bu..
az önce kustum ya ondan sanırım bu karamsarlığım

kız Allah senı ne etmesın guldum herkezın bır olmuo hamılelıgı ıkıncı oglanda bende hıc sıkıntı cekmedım bırıncıde artık kusmaktan yere yıgıldıgımı hatırlıyorum surune surune oturma odasına gıtmıstım

benim hayalim o hatun gibiydide neyse artık başa gelen çekilecek

Kızlar iyi akşamlar herkese
benim aşırı migde bulantım var. hiç iştahım ya. agzimin tadı yok.. böyle olan ve bir çözüm bulan var mı.. herkese hayırlı evlat versin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…