Kızlar kanaması olan, lekekenmesi olan var mi. Ne yapiyorsunuz
Ne güldüm kendime ya bi enerji geldi kalktim yemek corba falan yaptm neyse yemegi yedik sanki biri fişimi cekti oldgm kanepede uyudum kaldm smdi uyandimgeberiyom açlıktannnn
Daha da halsiz düşürüyor valla ne zaman gecicek bu günler :-(ac gezıyoz gı ne bu hal
Senin kaçıncı haftada oldu cnm nasıl geçtiben atlattım cok sukur ama pıskolojım bozulmus sureklı peceteyle kontrol etmekten tahrıs ettım kendımı
gunaydın canımNe güldüm kendime ya bi enerji geldi kalktim yemek corba falan yaptm neyse yemegi yedik sanki biri fişimi cekti oldgm kanepede uyudum kaldm smdi uyandim
6. haftada olmustu canım 2 gun surdu alttan jel fıtılle progestan kullandım cok sukur sımdı bısey yokSenin kaçıncı haftada oldu cnm nasıl geçti
12. haftada epeu hafıflıyo ondan sonra sadece yemek yemeyınce olcak bı gecse mahfoldum ben yaDaha da halsiz düşürüyor valla ne zaman gecicek bu günler :-(
benim de gecti canim ama yatiyorum evde hala sen nasıl oldunKızlar kanaması olan, lekekenmesi olan var mi. Ne yapiyorsunuz
Gecen perşembe kırmızı renkte oldu ama azdı.sonra hastaneye yatırdilar progestan verdiler.o günden beri kullanıyorum cnm 12.haftaya kadar kullancakmisim.hastaneden çıktım sonra yatmaktan skldm az bi kalktm yine kahverengi kanama oldu lavaboya gittigmde kırmızıya döner gibi oldu.hastaneye gitmek istemedm yatiriyolar ve bisey yaptiklari yok cnku.ertesi gun kanama bitti kalp atışı varmı baktrym dedm. Doktor beni tedirgin görünce seni hastaneye yatiriyorum dedi yatırdı.sonra dun cktm hastaneden cnm.birR haftadır WC dışında kalkmiorum.yarmanın çok faydası var yine yatisa devam ama belim AĞRIDI yatmaktanBenim yarim saat once basladi kahverengi. Baya kanama gibi. Elim ayagim titredi progestan iciyorum 2 haftadir ayrica raporluyum evde sirtustu yatiyorum.. uzuntuden olucem normal mi hic fikrim yok lavaboya gitmeye korkuyorum. Senin nasil
12.hafta bitimini 4 gözle bekliorim.her gun 9+2 oldum 3oldim 4oldum diye öyle seviniyorumki12. haftada epeu hafıflıyo ondan sonra sadece yemek yemeyınce olcak bı gecse mahfoldum ben ya
İyi maşlah bnm de bi haftadır ara ara oluyor.yerleşme kanaması olabilir mi ki6. haftada olmustu canım 2 gun surdu alttan jel fıtılle progestan kullandım cok sukur sımdı bısey yok
ben tam gununude bılmıom bakalım 4 gun sonra cıkar ortaya12.hafta bitimini 4 gözle bekliorim.her gun 9+2 oldum 3oldim 4oldum diye öyle seviniyorumki
yok canım yerlesme kanaması olcak zamanı gectıkİyi maşlah bnm de bi haftadır ara ara oluyor.yerleşme kanaması olabilir mi ki
Sevindim cnm geçmesine. Ara ara oluyo bi haftadr yatiyorum.hala da yatisa devam.doktor 10gun daha istirahat dedi 2kez oldu kanama.yattigim surece sıkıntı yok.kalkınca oluyo.korkutuyor beni.benim de gecti canim ama yatiyorum evde hala sen nasıl oldun
Yaaayok canım yerlesme kanaması olcak zamanı gectık
canım bebegının tutundugu yerde kılcal damar catlaması olmustur ordan gelıyodur kanYaaaben de öyle avutuyordum kendimi.ama doktor kese etrafında kanama yok dedi nerden geldi bu kanama anlamadım.doktor normal.böyle boyle geçecek bol istirahat diyo
benim ilk hamileliğimde doktorum haftada 1 yiyebilirsin demişti. omega 3 içinTon balikyemek zararli degil mi
al ben den de o kadar! meyve ve salata bir yere kadar acaip acıktırıyor meret..geberiyom açlıktannnn
İnşallah öyle biseydir cnm ya.doktor zaten kahveyse korkma kahve kanamanın bittiğini gosterir, eski kanamadan kalan dır diyor.canım bebegının tutundugu yerde kılcal damar catlaması olmustur ordan gelıyodur kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?