2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar kanaması olan, lekekenmesi olan var mi. Ne yapiyorsunuz

Benim yarim saat once basladi kahverengi. Baya kanama gibi. Elim ayagim titredi progestan iciyorum 2 haftadir ayrica raporluyum evde sirtustu yatiyorum.. uzuntuden olucem normal mi hic fikrim yok lavaboya gitmeye korkuyorum. Senin nasil

Benim yarim saat once basladi kahverengi. Baya kanama gibi. Elim ayagim titredi progestan iciyorum 2 haftadir ayrica raporluyum evde sirtustu yatiyorum.. uzuntuden olucem normal mi hic fikrim yok lavaboya gitmeye korkuyorum. Senin nasil
Gecen perşembe kırmızı renkte oldu ama azdı.sonra hastaneye yatırdilar progestan verdiler.o günden beri kullanıyorum cnm 12.haftaya kadar kullancakmisim.hastaneden çıktım sonra yatmaktan skldm az bi kalktm yine kahverengi kanama oldu lavaboya gittigmde kırmızıya döner gibi oldu.hastaneye gitmek istemedm yatiriyolar ve bisey yaptiklari yok cnku.ertesi gun kanama bitti kalp atışı varmı baktrym dedm. Doktor beni tedirgin görünce seni hastaneye yatiriyorum dedi yatırdı.sonra dun cktm hastaneden cnm.birR haftadır WC dışında kalkmiorum.yarmanın çok faydası var yine yatisa devam ama belim AĞRIDI yatmaktan

benim de gecti canim ama yatiyorum evde hala sen nasıl oldun
Sevindim cnm geçmesine. Ara ara oluyo bi haftadr yatiyorum.hala da yatisa devam.doktor 10gun daha istirahat dedi 2kez oldu kanama.yattigim surece sıkıntı yok.kalkınca oluyo.korkutuyor beni.

Yaaa ben de öyle avutuyordum kendimi.ama doktor kese etrafında kanama yok dedi nerden geldi bu kanama anlamadım.doktor normal.böyle boyle geçecek bol istirahat diyo
canım bebegının tutundugu yerde kılcal damar catlaması olmustur ordan gelıyodur kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…