2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
al ben den de o kadar! meyve ve salata bir yere kadar acaip acıktırıyor meret..
Meyve de yiyemiorum herşey şekerli ya şekerli şeyler yiyemiorum.inanır misiniz bi havucu yiyemedim bugün.şekerli gibi geldi bana.tuzu almaya usendim mutfağa gidip.havucu öyle yiyemedim :)

Meyve de yiyemiorum herşey şekerli ya şekerli şeyler yiyemiorum.inanır misiniz bi havucu yiyemedim bugün.şekerli gibi geldi bana.tuzu almaya usendim mutfağa gidip.havucu öyle yiyemedim :)
canım sen biraz beslenmene dikkat et ve bu dönemde bol bol su iç.. en azından ayran fln iç. benim bulantım aşırı değil. oğlumda daha beterdim seni o kadar iyi anlıyorum ki. tuzlu salatalık ve domates ye yanında peynir.

Cok gecmis olsun kanama nerden neden bir aciklamasi olsa rahatlayacagim. Demin esim okumus kalp atisindan sonra risk yuzde 3'mus sadece insallah kavusmayi nasip etsin Allah.. Bende mide bulantisi da yok daha. Doktora gitmek cozum degil dedigin gibi onlarin da yapabilecegi bir şey yok yatirip progestan iğne yapip gönderiyorlar. .

Selam hamişdaşlarimmmm :) nasılsınız nasıl gidiyo kaç gündür bakamadım iki gündür benim bulantim yok çok şükür ınsaĺlah daha olmaz :)

arkadaslar ben bazen korkuyorum ya bebegimin kalbi durursa ya bisi olursa diye aslinda o kadar stresli biri degilimdir ama aklima geliyor hep. Allah korusun öyle bisi olsa bi sekilde belirti olur mu

Bende baliklarda ton baligin yasak oldudugunu biliyorum.
Ton balığı hazır kutulanmış konserve şeklinde tüketilebileceği gibi bütün eti biftek gibi ızgara şeklinde de yenilebilir. Gebelikte önerdiğimiz konserve ve light olarak adlandırılan yağsız ton balığı tüketilmesidir. Bunda sınır haftada 2 porsiyonun geçilmemesidir.

http://www.mumcu.com/gebelikte-ton-baligi-yenebilir-mi/

Tüm gebelik boyunca haftada 2 seferi geçmemek kaydı ile 80 gramlık kutu light ton balığı yemenizde yarar vardır.

ben de yağsız ton balığı yerim. dediğim gibi haftada 1-2 kez tüketilebiliyor. ben ilk hamileliğimde de tükettim omega 3 için

Hmm ozaman sorun yok senin ikinci benim ilk hamileligim rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin ins.(AMİN)

aslm canım senden bana gectı sanırım benımde ıkı gundur yogun bulantım var

Valla canım iki gündür geziyorum kendimi dinlemeye fırsatım olmadı belkide buyuzden iyiyim :) bide yarın tekrar aynı oluyomus eyvah eyvah.. çık gez dolaş canım evde durmak daha kötü yapio insanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…