Meyve de yiyemiorum herşey şekerli yaal ben den de o kadar! meyve ve salata bir yere kadar acaip acıktırıyor meret..
Doktora gitmedin mi cnmben tam gununude bılmıom bakalım 4 gun sonra cıkar ortaya
canım sen biraz beslenmene dikkat et ve bu dönemde bol bol su iç.. en azından ayran fln iç. benim bulantım aşırı değil. oğlumda daha beterdim seni o kadar iyi anlıyorum ki. tuzlu salatalık ve domates ye yanında peynir.Meyve de yiyemiorum herşey şekerli yaşekerli şeyler yiyemiorum.inanır misiniz bi havucu yiyemedim bugün.şekerli gibi geldi bana.tuzu almaya usendim mutfağa gidip.havucu öyle yiyemedim :)
Gecen perşembe kırmızı renkte oldu ama azdı.sonra hastaneye yatırdilar progestan verdiler.o günden beri kullanıyorum cnm 12.haftaya kadar kullancakmisim.hastaneden çıktım sonra yatmaktan skldm az bi kalktm yine kahverengi kanama oldu lavaboya gittigmde kırmızıya döner gibi oldu.hastaneye gitmek istemedm yatiriyolar ve bisey yaptiklari yok cnku.ertesi gun kanama bitti kalp atışı varmı baktrym dedm. Doktor beni tedirgin görünce seni hastaneye yatiriyorum dedi yatırdı.sonra dun cktm hastaneden cnm.birR haftadır WC dışında kalkmiorum.yarmanın çok faydası var yine yatisa devam ama belim AĞRIDI yatmaktan
canım bende sanırım gec dollenme var doktorumun dedıgıne gore 3 gun once acıldekı ultrasonda 9 haftalık cıktı ama doktorumunkı bı kac gun gerı ölcuyo onun ıcın tam bılmıyorum suan ne kadarlıkDoktora gitmedin mi cnm
15 yaşındayım sevgilimden 10 haftalık hamileyim( ailem bilmiyo
amin canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
kiz yapma yawyok merak edıom :d tomrugun ne oldugunu bılıomu dıye tepkısıne bakcam
bogazimi sikiyorlar gibi geliyor bazenNefes alamiyorum benim gibi olaniniz var mi boguluyorum resmen
emiyorsa zor olur biraz ayirmak
aslm canım senden bana gectı sanırımSelam hamişdaşlarimmmm :) nasılsınız nasıl gidiyo kaç gündür bakamadım iki gündür benim bulantim yok çok şükür ınsaĺlah daha olmaz :)
Bende baliklarda ton baligin yasak oldudugunu biliyorum.benim ilk hamileliğimde doktorum haftada 1 yiyebilirsin demişti. omega 3 içinama çok fazla yenilmesi normaldede çok sakıncalı
Ton balığı hazır kutulanmış konserve şeklinde tüketilebileceği gibi bütün eti biftek gibi ızgara şeklinde de yenilebilir. Gebelikte önerdiğimiz konserve ve light olarak adlandırılan yağsız ton balığı tüketilmesidir. Bunda sınır haftada 2 porsiyonun geçilmemesidir.Bende baliklarda ton baligin yasak oldudugunu biliyorum.
Bu haftalarda bel agrisi bacak kramplari normalmis canim bendede oluyor netten baktim öyle yaziyor.Kızlar bel ağrısından yerimden kıpırdayamıyorum
Ton balığı hazır kutulanmış konserve şeklinde tüketilebileceği gibi bütün eti biftek gibi ızgara şeklinde de yenilebilir. Gebelikte önerdiğimiz konserve ve light olarak adlandırılan yağsız ton balığı tüketilmesidir. Bunda sınır haftada 2 porsiyonun geçilmemesidir.
http://www.mumcu.com/gebelikte-ton-baligi-yenebilir-mi/
Tüm gebelik boyunca haftada 2 seferi geçmemek kaydı ile 80 gramlık kutu light ton balığı yemenizde yarar vardır.
ben de yağsız ton balığı yerim. dediğim gibi haftada 1-2 kez tüketilebiliyor. ben ilk hamileliğimde de tükettim omega 3 için
Hmm ozaman sorun yok senin ikinci benim ilk hamileligim rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin ins.(AMİN)
Senin dogum nezamn gozukuyo.inşallah.. allah sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
aslm canım senden bana gectı sanırımbenımde ıkı gundur yogun bulantım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?