2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizla sanirim bagdemcikletin sisti aciyo yutkunamiyorum nar yapmaliyim ihlamur falan icebiliyomuyum zaruri var mi yok mu

Arkadaşlar selam salı gunu kalbını duyucaz dıye gıttık ama bebeğimin kalbı durmuş
Çarşamba gunu aldılar benım ruyam çabuk bıttı
Rabbım sızlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın inş Allaha emanet olun
Iyı geceler

Ben 2011 aralık annesiyim. Kışın doğum yapmak çok daha güzel hele ki benim gibi sezaryenli olursanız. yaz gelene kadar cocuk kendini toparliyor rahatça dışarı çıkabiliyorsunuz.
Ne alaka şimdi diyebilirsiniz aralik yazdigini gorunce anilarim canlandi bi an

Valla canım iki gündür geziyorum kendimi dinlemeye fırsatım olmadı belkide buyuzden iyiyim :) bide yarın tekrar aynı oluyomus eyvah eyvah.. çık gez dolaş canım evde durmak daha kötü yapio insanii
yok kız bende tam tersı oldu arkadasıma gıttım dun cok ıyıydım esım geldı benı aldı motorla köşeyi donmeden motorun tepesınden aşşa böğğ oldu :S

aslında mantıklı yaz geldıgınde bebek 6 aylık felan olcak cıvıl cıvıl gıydırcen denız havuz gezcen

başın saolsun canım rabbım acını hafıfletcek hayırlı saglıklı bı evlat nasıp etsın bıan once bı daha yasatmasın acısını

Kizla sanirim bagdemcikletin sisti aciyo yutkunamiyorum nar yapmaliyim ihlamur falan icebiliyomuyum zaruri var mi yok mu
ıcebılırsın canım bıde bulabılırsen kestane balı aldır ıhlamurun ıcıne at canım mucızevı bısey o bal benı bı gunde ayaga kaldırdı

Benim yarim saat once basladi kahverengi. Baya kanama gibi. Elim ayagim titredi progestan iciyorum 2 haftadir ayrica raporluyum evde sirtustu yatiyorum.. uzuntuden olucem normal mi hic fikrim yok lavaboya gitmeye korkuyorum. Senin nasil
Kızlar ilişkiye girdikten sonraki günler kanama olabilir, doktorum bana ilişkiye girme diyo bu sebepten

Minidefnem .!.:
Kızlar ilişkiye girdikten sonraki günler kanama olabilir, doktorum bana ilişkiye girme diyo bu sebepten

Evet canim doktorun dogru soylemis. Keske benim doktorumda beni uyarsaydi. 7 haftalikken benimde kanamam pldu iliskiden sonra daha doktorum korkulacak birdey yok diyo allaha sukur simdi gecti birdaha asla dogurana kadar iliskiye girmek istemiyorumm. Sende doktorunu dinle derimm

çok çok uzuldum allah tez zamanda yenisini nasip etsin.

canım benim 21 marttan bu yana tık yok yasak 21 mayısa doktora gidecem bakalım yasak kalkacak mı aslında hiç kanama olmadı çok şükür ama doktorun var bir bildği demek ki bacı bacı yatmaya devam

Günaydın kızlar, vajinadan her gece progrstan kullanıyodum. Dün gece uyuyakalmışım, unuttum. Şimdi kullansam olur mu, yoksa yine bu gece mi koymalıyım acaba? Salı da kanamsm olmuştu, iğne oldum. Allah'a emanet tabi önce ama bilemedim, napıyım?

canım çok üzüldüm rabbim güç varsin hayırlısı olsun demekki vakti değilmiş henüz

mide bulantısı çeken cici hamişler sizlere tecrübemi paylaşayım dedim umarım faydalı olur hepimize dikkat ettim de hafif iş de olsa eğilip doğrulduğum günün gecesi mide bulantısıyla uyanıp sabaha kadar geçmezdi ölüyordum bulantıdan..ağır işler zaten eşimindi artık hafif de olsa bütün işleri ona devrettim makineye bulaşıkları koymak bile dahil çünkü eğilmediğim günler bulantım olmuyor eğilmek yasak bana üç gündür ya tesadüf ya da onun etkisi bilemiyorum ama bulntım yok çok şükür çok az oluyor en azından geceleri bulanmıyor..çok çektim bulantıdan çok bir de mideyi boş bırakmamak gerekir boş oldukça çalkalanıyor

Zaten bi tek su icebiliyorum cnm günde bi buçuk litre en az.hic bisey yiyemiorum kilo veriyorum.arada domates salatalik anca.. kilo vermem iyi değil zaten aşırı zayifim.son lokmalarim hep zorla

Bulantin yok mu ne güzel.bnm de şikayetim yoktu progestan ictgmden beri sikayetlerim arttı.kabızlık uyku sersemlik hafif bulantı her şeyden tiksinme.haliyle açlık halsizlik.yaticaz cnm çare bu.bol su düşük riskini azaltirmis.bi de duşda sıcak su ole banyo olma cnm.kanama olur olmaz ayağını yükseğe kaldır yat.WC de uzun sure de kalma

Bence simdi kullan cnm geceyi bekleme

eğilip kalkmakla alakalı deıl canım o 11 haftaya gelmıssn zaten bulantılar 12 hafta cıvarında bıtıyo bulantı donemın bıtmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…