Sağol canım, ben de öyle düşündüm, koydumBence simdi kullan cnm geceyi bekleme
normal cnm hepimizde oldu iki gu. Hicbirsey yok 1 gun var 3 gun yok artik yavas yavas boyle.oluyorGünaydın canlarım belirtilerim kayboldu çok endişeleniyorum. 8+4 um normal mi bu.gectigimiz salı kalbini dinledim ama. Gene de endişe duyuyorum.
hadi bakalim iyi haberlerle gelBugün 10:30 da randevum var doktora gidiyorum çok heyecanlıyım kızlar bebisim inş iyidir çok merak ediyorum
Ayyyok kız bende tam tersı oldu arkadasıma gıttım dun cok ıyıydım esım geldı benı aldı motorla köşeyi donmeden motorun tepesınden aşşa böğğ oldu :S
Kötü şeyler getirme aklına insallah sıkıntısız bir hamilelik gecireceginin belirtisidir :)Benimde azaldi o yüzden korkuyorum pazartesi Dr randevusu nu yarın sabaha aldım. Gerçi ben bu haftalarda Bebeğimi kaybetmişti. Psikolojik olabilir belki benimki
Canım başın sağolsun ilk bebeğinmiydiArkadaşlar selam salı gunu kalbını duyucaz dıye gıttık ama bebeğimin kalbı durmuş
Çarşamba gunu aldılar benım ruyam çabuk bıttı
Rabbım sızlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın inş Allaha emanet olun
Iyı geceler
Ben de aynı şeyi yaşıyorum canım. Çok erken kalkıp ögledeb sonra uyuyorum ama çok fena bir mideyle uyanıyorum ama uyumadan once birsey yemediysem daha rahat oluyor uyaninca. Bir de basucuma su koyuyorum uyaninca içince iyi geliyor banakızlar sabah 6.30 da kalkıyorum . öğlen eve gelince mecbur uyuyorum bi iki saat. ama uyanınca kamyon çarpmış gibi oluyorum.sağlam yatıp mide bulantısı ile uyanıyorum sizdede gündüz uyuyunca böle oluyor mu hatta azönce çıkardım bile oysa bu sabah çok güzel başlamıştı..
bende kan sulandirici cleksan 0.6 folbiol apicobal progestan kullaniyoryum
kızlar elevit , decavit tarzı ilaç kullanıyor musunuz.bu aylarda kullanımı sıkıntı mı?doktor bana ferro sanol demir ilacı ve folic plus verdi 4 tane ilacı içmek midemi bulandırıyor komplex şekilde alsam sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar selam salı gunu kalbını duyucaz dıye gıttık ama bebeğimin kalbı durmuş
Iyı geceler
canım 4. bebişinmi olacak ne güzell13. haftadan sonra heran ben kızımı 13. haftada kucuk oglumu 4 aylıkken buyuk oglumu doguma 1 hafta kala ogrenmıstım
Kızlar 8+3 um çok fenayim mide bulantısı çok kotu sürekli serum yiyorum doktor hastaneye yatiracakti ben istemedim benim gibi olan varmı ne zaman bitecek bu bulantilar
çok üzüldüm herşeyin hayırlısı tekrar nasip eder rabbim inşallahArkadaşlar selam salı gunu kalbını duyucaz dıye gıttık ama bebeğimin kalbı durmuş
Iyı geceler
Aralık 12, 2015 görünüyor 40 hafta bitimi. ben normal doğum yaptım oğlumda. 40 hafta 2 günlükken doğdu ama bu doğumum daha kısa gerçekleşebilirmiş. ilk doğumumdan dolayı :)Senin dogum nezamn gozukuyo.
Aralık 12, 2015 görünüyor 40 hafta bitimi. ben normal doğum yaptım oğlumda. 40 hafta 2 günlükken doğdu ama bu doğumum daha kısa gerçekleşebilirmiş. ilk doğumumSenin dogum nezamn gozukuyo.
kullanabilrisin.Günaydın kızlar, vajinadan her gece progrstan kullanıyodum. Dün gece uyuyakalmışım, unuttum. Şimdi kullansam olur mu, yoksa yine bu gece mi koymalıyım acaba? Salı da kanamsm olmuştu, iğne oldum. Allah'a emanet tabi önce ama bilemedim, napıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?