2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın canlarım belirtilerim kayboldu çok endişeleniyorum. 8+4 um normal mi bu.gectigimiz salı kalbini dinledim ama. Gene de endişe duyuyorum.

Bugün 10:30 da randevum var doktora gidiyorum çok heyecanlıyım kızlar bebisim inş iyidir çok merak ediyorum

Günaydın canlarım belirtilerim kayboldu çok endişeleniyorum. 8+4 um normal mi bu.gectigimiz salı kalbini dinledim ama. Gene de endişe duyuyorum.
normal cnm hepimizde oldu iki gu. Hicbirsey yok 1 gun var 3 gun yok artik yavas yavas boyle.oluyor

Bugün 10:30 da randevum var doktora gidiyorum çok heyecanlıyım kızlar bebisim inş iyidir çok merak ediyorum
hadi bakalim iyi haberlerle gel

Kızlar 8+3 um çok fenayim mide bulantısı çok kotu sürekli serum yiyorum doktor hastaneye yatiracakti ben istemedim benim gibi olan varmı ne zaman bitecek bu bulantilar

Gunaydin kizlarrr dun 1 ayin ardindan disari cikip bi yerlerde oturduk allahim dedim dunya varmis ya serum iyi geldi yada artik bulantilar azalmaya basladi daha iyiyim cok sukur ama bebis iyi mi acaba diye dusunmeye basladim persembe kontroljmuz var inss bebisim sagliklidir

Canım başın sağolsun ilk bebeğinmiydi

Ben de aynı şeyi yaşıyorum canım. Çok erken kalkıp ögledeb sonra uyuyorum ama çok fena bir mideyle uyanıyorum ama uyumadan once birsey yemediysem daha rahat oluyor uyaninca. Bir de basucuma su koyuyorum uyaninca içince iyi geliyor bana

bende kan sulandirici cleksan 0.6 folbiol apicobal progestan kullaniyoryum

Kan pihtisi değerlerin nasıl acaba? Bende 0.6 ile başladım 12. Haftadan sonra günde iki defa 0.4 e geçeceğiz dedi doktor.

Ben elevit kullanıyorum. Hepsini aynı zamanda kullanma gün içinde belli saatlere yayabilirsin. Ben unutmamak adına hepsini aynı saatte alıyorum.

Çok çok üzüldüm. En yakın zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursun inşallah. İlk hamileliğin miydi? Kan pihtilasma testini mutlaka yaptır.

Ailelerinize söylediniz mi kızlar. Biz henüz soylemedik ,3 ayın sonunu bekliyorum. Ama bi tarafımda soyle artık diyor. Annem çok uzakta kayinvalidem çok ilgisizdir aydan aya görüşürüz.

çok üzüldüm herşeyin hayırlısı tekrar nasip eder rabbim inşallah

merhaba aralık anneleri

benim hamileliğim çok zor geçiyor.
hamile olduğumu öğrendiğim hafta şiddetli bir gribe yakalandım
5 gün hastanede yattım boğaz idrar yolu böbrek enfeksiyonu ne varsa yakalanmışım anlayacağınız.
hastaneden çıkalı 5 gün oluyor. şuan iyiyim gribi atlattım ama şimdide mide bulantısı halsizlik
bir kendime gelemedim bu mide bulantısı ne beter şeymiş doktor 6 hafta sonra mide bulantısı kalmaz dedi nasıl geçer bu 6 hafta bilmiyorum

Senin dogum nezamn gozukuyo.
Aralık 12, 2015 görünüyor 40 hafta bitimi. ben normal doğum yaptım oğlumda. 40 hafta 2 günlükken doğdu ama bu doğumum daha kısa gerçekleşebilirmiş. ilk doğumum
kullanabilrisin.

Selam kizlar
Hastalara cok gecmis olsun.
Benim gibi midesi bulananlar olarak ise sabredecegiz. Birkac hafta daha.
Gun icinde iyiyim ama sabahlari cok fena oluyorum. Evin altinda firin var su ana kadar hic rahatsiz olmamistim ama hep ogurme refleksi oluyor sabahlari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…