2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım bende aldım10 hastane çıkışı birde 5 li aldım bide 3 lüsünden aldım en fazla 10 15 gün giyer dediler bana da sonra 6 tane zıbın aldım uzun kolu bide ayaklı alt pijamalarını aldı patik çorap aldım 5 6 tanede 4 takım aldım gelen giden olur düzgünce giydiririm diye ee bir süre dışarı çıkamam alış verişe diye aldım ama fazla aldırmadı ablam annem bide yıllardır olmadı sana getiren çok olur dediler biz alıcaz daha dediler sende fazla alma sonra bebeğin yapısına göre alırsın ben öyle yapıcağım oğlum doğsun 2 3 aylık olunca onunla gideceğiz alış verişe

beşiğinide aldık oyun parklı olandan bide bebek küveti aldık aslında küvet gereksiz bence ama eşim her gün anneni yada ablanı mı çağırıp onlaramı yıkatıcan boş ver dedi ve aldı aslında aile apartmanında yaşıyoruz eltim var kaynanam var onlarda yıkar ama eşim her şeyini alıcam kimseye tenezül etme dedi bende seslenmedi benden önce o seçip alıyor

"tasruk, post: 38891185, member: 307958"]beşiğinide aldık oyun parklı olandan bide bebek küveti aldık aslında küvet gereksiz bence ama eşim her gün anneni yada ablanı mı çağırıp onlaramı yıkatıcan boş ver dedi ve aldı aslında aile apartmanında yaşıyoruz eltim var kaynanam var onlarda yıkar ama eşim her şeyini alıcam kimseye tenezül etme dedi bende seslenmedi benden önce o seçip alıyor[/QUOTE]
hayırlı olsun canım kucağına almayı da nasip etsin allahım inşallah bizde bebeğimiz e alırız daha çok küçük bizimki mini minnacık benim eşim de çok hevesli herşeyi almak istiyor...bizede nasip eder ins allahım. .

Güle güle sağlıkla giysin Oğluşun bende bugün aldım bişeyler. 3 takım var 3 tane de tulum. Kayın validem peluş battaniye almış bugün. Ilk defa bebek bezi aldık molfix

Kızlar merhaba, benim hamile kalmadan öncede kabızlık ve hemoroit sorunum vardı, hamilelik, progesteron ve elevitle beraber hatsafhaya çıktı ve hemoroit, anal fistür meydana geldi, dr um duphalağı önermedi, daha bitkisel bir lif önerdi, Nutraxinin karnıyarıkotu tohumundan yapılan phisillium adında bişey, günde 3 kez içiyorum, iki günde farkettti, beslenmemide değiştirmek zorunda değilim artık, eskiden et bile yiyemiyordum, durmadan kayısı armut bamya pırasa. ne yediğimi nasıl çıkaracağımı hesaplayıp durmaktan kilo alamadım. Hepinizin bilgisine :)

Arkadaşlar nolur bana çok dua edin rahimde acilma oluşmuş dr 13 mm dedi prof.perinatolga yönlendirdi oda alttan muayene etti 15mm cikti yani 1.5cm en geç cmrtesi dikiş atilmali dedi cmrtesi dikiş attiricaz ama ben cookk korkuyorum hem dikişten hem bebeklerime bize olur mu diye eğer attirmazsan%75erken doğum yaparsin dedibana yardimci olun

Rabbim yardımcın olsun canım benim. Inşallah bu durumu hayırlısı ile atlatırsın

Canım yaaa bende 14 haftalık hamileyim.. Rahim agzından iki kere operasyon geçirdim buda servikal yetmezlige sebepmiş daha hiç ölçüm yapmadı erken diye. Bir hafta sonra kontrolümüz var onda ölçüm yapar heralde. Bana progestan verdi doğuma kadar kullanıcam büyük ihtimal. Dikişsiz atlatmaya calışıcaz dedi. Ama yüreğim agzımda azıcık kramp olsa kalp atışım hızlanıyr. Allah yardımcımız olsun

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah sağsalim sona ulaştıracaksın gebeliğini sakın dikişten korkma bebeğinin erken gelmemesi için gerekli.Benimde sürekli serviks kontrolümü yapıyor doktorum risk taşıyormuşum.Dualarım seninle...

iğğğğğğ kaynanaları hiiççç sewmeeeeemmm

hayırlı olsun canım kucağına almayı da nasip etsin allahım inşallah bizde bebeğimiz e alırız daha çok küçük bizimki mini minnacık benim eşim de çok hevesli herşeyi almak istiyor...bizede nasip eder ins allahım. .[/QUOTE]
Amin canım içini ferah tut allah herkese nasip etsin bizlerde insallah sağ salim kucağımıza alırız ama alış veriş yapmakta farklı bir duygu hep başkasının çocuğuna alırken şimdi kendi yavrumuza alıyoruz daha keyif vericiymis

Korkma canım inşallah birsey olmayacak bebeğine benim bir tanıdık ilk bebegi düşürdü anlama mis doktorlar yırtılmis rahim ikincide dikilmiş bir yaşında oğlu suan normal gebelikte olmuş üstelik inşallah birsey olmayacak strese girme fazla donanma ayakta allah yardım cin olsun

Amin canım içini ferah tut allah herkese nasip etsin bizlerde insallah sağ salim kucağımıza alırız ama alış veriş yapmakta farklı bir duygu hep başkasının çocuğuna alırken şimdi kendi yavrumuza alıyoruz daha keyif vericiymis[/QUOTE]
eminim çok keyiflidir canım bebek kıyafetleri görünce bile insanın içi kıpır kıpır oluyor..amin csnim cümlemizin bbebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder ins

Merhaba kızlar
Benim kaç günnedeniyruk sokumumda agri oluyor otururken uzanirken. Sizde böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Ayniii sikintii bnde de var cnmm dedigin gibi otururkrn kalkarken nasil agrio nedeni ni bilen varsa bnde mutlu olurm walla

Dün aksamdan beri midem cok fena ne yesem cikariyorum bugün farkettim göz kapagim ve altinda minik minik kirmiZi benekler olmus neden olmsuturki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…