canım bende aldım10 hastane çıkışı birde 5 li aldım bide 3 lüsünden aldım en fazla 10 15 gün giyer dediler bana da sonra 6 tane zıbın aldım uzun kolu bide ayaklı alt pijamalarını aldı patik çorap aldım 5 6 tanede 4 takım aldım gelen giden olur düzgünce giydiririm diye ee bir süre dışarı çıkamam alış verişe diye aldım ama fazla aldırmadı ablam annem bide yıllardır olmadı sana getiren çok olur dediler biz alıcaz daha dediler sende fazla alma sonra bebeğin yapısına göre alırsın ben öyle yapıcağım oğlum doğsun 2 3 aylık olunca onunla gideceğiz alış verişeinternetten 1 takım 10 lu hastane çıkışı ve 1 tane tulum aldım sadece simdilik.. dün çıktım aslında çarsıya alışveris için ama sürekli gittiğim bi mağaza var o çocuk dedi abla simdilik çok bişey alma şunları şunları sunları alsan yeter o da tahminen en fazla 200 tutar kılık kıyafet falan dedi düsündüm de haklı gerçekten çocuğun gelişimini bilmeden çok ileriye dönük bişeyler almak gerekmiyor simdilik kıyafete çok para vermiycem.. 3-4 tane de alt üst takım alıcam eldiven şapka zaten içinde
Güle güle sağlıkla giysin Oğluşun bende bugün aldım bişeyler. 3 takım var 3 tane de tulum. Kayın validem peluş battaniye almış bugün. Ilk defa bebek bezi aldık molfixinternetten 1 takım 10 lu hastane çıkışı ve 1 tane tulum aldım sadece simdilik.. dün çıktım aslında çarsıya alışveris için ama sürekli gittiğim bi mağaza var o çocuk dedi abla simdilik çok bişey alma şunları şunları sunları alsan yeter o da tahminen en fazla 200 tutar kılık kıyafet falan dedi düsündüm de haklı gerçekten çocuğun gelişimini bilmeden çok ileriye dönük bişeyler almak gerekmiyor simdilik kıyafete çok para vermiycem.. 3-4 tane de alt üst takım alıcam eldiven şapka zaten içinde
Rabbim yardımcın olsun canım benim. Inşallah bu durumu hayırlısı ile atlatırsınArkadaşlar nolur bana çok dua edin rahimde acilma oluşmuş dr 13 mm dedi prof.perinatolga yönlendirdi oda alttan muayene etti 15mm cikti yani 1.5cm en geç cmrtesi dikiş atilmali dedi cmrtesi dikiş attiricaz ama ben cookk korkuyorum hem dikişten hem bebeklerime bize olur mu diye eğer attirmazsan%75erken doğum yaparsin dedibana yardimci olun
Canım yaaaArkadaşlar nolur bana çok dua edin rahimde acilma oluşmuş dr 13 mm dedi prof.perinatolga yönlendirdi oda alttan muayene etti 15mm cikti yani 1.5cm en geç cmrtesi dikiş atilmali dedi cmrtesi dikiş attiricaz ama ben cookk korkuyorum hem dikişten hem bebeklerime bize olur mu diye eğer attirmazsan%75erken doğum yaparsin dedibana yardimci olun
Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah sağsalim sona ulaştıracaksın gebeliğini sakın dikişten korkma bebeğinin erken gelmemesi için gerekli.Benimde sürekli serviks kontrolümü yapıyor doktorum risk taşıyormuşum.Dualarım seninle...Arkadaşlar nolur bana çok dua edin rahimde acilma oluşmuş dr 13 mm dedi prof.perinatolga yönlendirdi oda alttan muayene etti 15mm cikti yani 1.5cm en geç cmrtesi dikiş atilmali dedi cmrtesi dikiş attiricaz ama ben cookk korkuyorum hem dikişten hem bebeklerime bize olur mu diye eğer attirmazsan%75erken doğum yaparsin dedibana yardimci olun
iğğğğğğ kaynanaları hiiççç sewmeeeeemmmGule gule giydir cnm insallah bizlere de almak nasip olsun ama benim kayinvalidem alacak herseyi muhtemelen. Birkeresinde dedim ki anne ilk kiyafetini sen al ugur getirsin dedim. Diyor ki ben alcam tabi baska kim alcak. cok bilmis bir uyuz oldum anlatamam :)
hayırlı olsun canım kucağına almayı da nasip etsin allahım inşallah bizde bebeğimiz e alırız daha çok küçük bizimki mini minnacık benim eşim de çok hevesli herşeyi almak istiyor...bizede nasip eder ins allahım. .[/QUOTE]"tasruk, post: 38891185, member: 307958"]beşiğinide aldık oyun parklı olandan bide bebek küveti aldık aslında küvet gereksiz bence ama eşim her gün anneni yada ablanı mı çağırıp onlaramı yıkatıcan boş ver dedi ve aldı aslında aile apartmanında yaşıyoruz eltim var kaynanam var onlarda yıkar ama eşim her şeyini alıcam kimseye tenezül etme dedi bende seslenmedi benden önce o seçip alıyor
Korkma canım inşallah birsey olmayacak bebeğine benim bir tanıdık ilk bebegi düşürdü anlama mis doktorlar yırtılmis rahim ikincide dikilmiş bir yaşında oğlu suan normal gebelikte olmuş üstelik inşallah birsey olmayacak strese girme fazla donanma ayakta allah yardım cin olsunArkadaşlar nolur bana çok dua edin rahimde acilma oluşmuş dr 13 mm dedi prof.perinatolga yönlendirdi oda alttan muayene etti 15mm cikti yani 1.5cm en geç cmrtesi dikiş atilmali dedi cmrtesi dikiş attiricaz ama ben cookk korkuyorum hem dikişten hem bebeklerime bize olur mu diye eğer attirmazsan%75erken doğum yaparsin dedibana yardimci olun
Amin canım içini ferah tut allah herkese nasip etsin bizlerde insallah sağ salim kucağımıza alırız ama alış veriş yapmakta farklı bir duygu hep başkasının çocuğuna alırken şimdi kendi yavrumuza alıyoruz daha keyif vericiymis[/QUOTE]hayırlı olsun canım kucağına almayı da nasip etsin allahım inşallah bizde bebeğimiz e alırız daha çok küçük bizimki mini minnacık benim eşim de çok hevesli herşeyi almak istiyor...bizede nasip eder ins allahım. .
Ayniii sikintii bnde de var cnmm dedigin gibi otururkrn kalkarken nasil agrio nedeni ni bilen varsa bnde mutlu olurm wallaMerhaba kızlar
Benim kaç günnedeniyruk sokumumda agri oluyor otururken uzanirken. Sizde böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Rahimin büyümesinden oluyormuş canım bu arada gözün aydın sen rahim ağzı uzunluğunu ölçtürdün mü ?Ayniii sikintii bnde de var cnmm dedigin gibi otururkrn kalkarken nasil agrio nedeni ni bilen varsa bnde mutlu olurm walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?