2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Iyi aksamlar kizlar ben bazen bebislerin hareketini hissediyorum gibi geliyor acaba bebislerin hareketimi yoksa erkenmi daha hissetmem icin

canım sen niye çok sık giriyorsun ultrasona?
ilk 3 ay rutin 15 debir dedi. Sonra kanama oldu. 15 de bir dedi. Sonra kanama yoluna girdi ama hep biseyler cikti yok agriydi yok sertlikti kasilmaydi derken hep 15 de bir gittim. Hatta arada bir okuldan dolayi rapor almak icin gittim bir iki yere e onlar dwmuayene etti. Iki uc kerede haftada bir olmus oldu.

evet canm ultrasonda hareketli. kolları bacakları oynuyo kıpır kıpır maşallah. ama eşi de öndeymiş dr onunda etkisi var demişti.

günaydın güzel anneler
cuma günü 2 .tetonozumu oldum bugünde kan vereceğim pıhtılaşma için her hafta kan ver bıkmaya başladım bitseydi kan verme olayı

Sağol teyzesi :)) Hepimiz sağlıkla mutlulukla alalım kucaklarımıza inşallah...

Amin, sağol teyzesi :)) Doktora bazen 3 haftada bazen 1 ayda gidiyorum. Doktorum ayarlıyor onu. Ben doktorumdan çok memnunum ve çok güveniyorum canım.

Kurabiye güzel görünüyor ellerine sağlık canım

kızlar hamileliğini kahverengi lekelerle ögrenen oldu mu? bugun testım poziti çıktı ama hiç mutlu değilim 5 gündür kahverengi lekelenmem oluyor dış gebelik olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…