2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hanimlar merhaba
ben bugun uzun zamandan sonra ilk defa hastane disinda disari ciktim. Gezmeyi sevmeyen ben nasil ozlemisim anlatamam. Gerci yine bebekler icindi ama olsun. Hic hoslanmadigim avm de yemek yemek bile bana nasil luks geldi nasil hosuma gitti valla kendime sasiriyorum. Bebeklerebesigin icine yatak baktik. Perdee siparisim vardi onu hallettim bir de olmazsa olmas e bebek ziyaretimizi yapip yemek yiyip geldik. Kendimi suan eve nasil attim anlatamam.

Kizlar bugun kocamin tlf msj grdum bir kadinla msjlasmis cok üzüldüm agladim bebislerimde tepki verdi banacok fazla hareketlendiler ben ne yapacagimi bilmiyorum cok uzuluyorum bunun boyle yapacagini bilsem cocuk idtermiydim kafamda bir ton soru var ne yapacam ben

canım ben 12 martta doğum yaptım oğlumun adı mehmet çınar :) yaş 35 5. deneme eskişehir :)
epidural normal doğum yaptım öneririm sizlere :)

canm bnm Rabbim yardm etsin cok zor bi durum.al karsna kons.yani bzler zor anne olanlardanz onun stresini yasarken bide bole durmla karslasmak zor.kendni uzerek cocuklarna zarr verme.

Kızlar merhabalar.. Sayfayı belli aralıkla takip ediyorum ama yazamıyorum pek.. Bişey soracaktım size.. Dün dr randevumuz vardı.. Kullandığım vitamini (DECAVİT) bıraktırdı doktorum.. Aile hekimine ilacı yazdırmaya gittiğimde doğuma kadar kullanacaksın nasılsa büyük kutudan yazayım demişti.. Kafam karıştı.. Şuan sadece kan hapı kullanıyorum.. siz vitamin kullanıyo musunuz?

Amin canım inşallah hepimize sağlıklı doğumlar versin.Teşekkür ederim.

canm bnm Rabbim yardm etsin cok zor bi durum.al karsna kons.yani bzler zor anne olanlardanz onun stresini yasarken bidrmla karslasmak zor.kendni uzerek cocuklarna zarr verme.
Ailem suan burda onllari huzursuz etmek istemiyorum pzt gidecekler ama nasil konusacam inkar edecek silmis cunku ayrilmayi dusunuyum iki cocukla ne yapacam diye düşünüyorum kafamda ssoeular yiginla

Amin canin ins. Benin gorumcem hemsire devlete giderken yanimda geldi tanidik olunca sorun olmadi. Sezeryan isine gelince ben hic konusmadim drumla ama normal dogumdan korkuyorum ben istemiyorum yani konusunca ne diyecek bakalim dr. Ama sezeryan olur buyuk ihtimalle tup bebek olunc bisey demiyolar..

evet canım bayan tercih ediyorum.sen nasıl sıra alıyosun ya.sezeryan ı doktor mu tercih ediyo.ben normal olmasını çok isterim.yine de Rabbim hayırlı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza verir inş.

C curbu_01 sakin olmalisin en basta gercekten boyle birsey varmi ne durumda bunlari biliyormusun eminmisin yani arkadasim ciddi bir durum bu

ay canım ya ben de senin tam tersinim normalde çok gezerim çok severim gezmeyi ama kasılmaktan bu ara hiç dışarı çıkmak istemiyorum. senin kasılmaların var mı? nasıl gidiyor?

nasıl mesajlar ki canım samimi mi? senin gördüğünü fark etti mi eşin bir şey dedin mi ya da o dedi mi?

bana multivitamin vermişti doktor ama midemi mahvettiğinden çok düzensiz kullandım hep şimdi onu sordum midemi fena yapıyor diye başka bir ilaç verdi elevit diye. bir de onu deniyorum şu anda...
onun dışında magnezyum ve kalsiyum içerikli bir ilacım var osteocare diye bir de kan ilacım günde iki tane...

Kizlar gobek deliginin sol tarafinda cok az asagida bi sanci var mahvettk beni boyke olan oldumu hic kramp gibi nefes aldikca batiyo sol tarafa yatinca daha cok agriyo varmi boyle bisey yasayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…