Unutmadim canım sen takip etmiyorsun demek ki hemen ekliyorumÇok güzel olmuş ama beni unutmuşsun sanırim. Antalya 1 tane kız ismi lavinya 10 haziran normal dogum zamani yaşım 30
Zor yaa insanın gözünü agritiyor telden yapıyorumGünaydın hanımlar,nasılsınız bu durgun havada?C A N O liste çok güzel olmuş ama muhtemel olan doğum tarihlerini ayın başından itibaren yazsan daha iyi olmazmıydı.ama yine de sen bilirsin tabi
hayrli olsun canm aramiza hosgeldin.saglicakla bebegini kucagna alirsin isllah:)merhaba arkadaşlar rabbım nasıp ederse bende 2015 annesı olcagım sanrım :)
canım ben 12 martta doğum yaptım oğlumun adı mehmet çınar :) yaş 35 5. deneme eskişehir :)herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıklabebeklerimize kavusuruz
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500''][TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]YAŞADIĞIMIZ ŞEHİR[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pbb[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]14.02.2015[/TD]
[TD]erkeksarp doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cantan3m[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]Erkek adı muhammed[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SERENAD_1[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]erkek Adı Ata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] KNTMMM[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]kız adı gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OzlTzk[/TD]
[TD]32 [/TD]
[TD]Denizli[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]13.05.2015[/TD]
[TD]kız+erkek adları ada ve yiğit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tasruk[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]18.05.2015[/TD]
[TD]erkek adı yağız efe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vebahargeldi[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]19.05.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erre[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]29.05.2015[/TD]
[TD]kız adı eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Picassooo[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]izmit[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]kız+erkek adları derin ve deniz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elanazozgurdeniz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]kız adı elanur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sensizim89[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Osmaniye[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lizz_1702[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Adıyaman[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı Ali yiğit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melina1983[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayattt21[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]kız adı Miray[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayshn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kocaeli[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı mesut ege[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sahra10[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Balıkesir[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]04.07.2015[/TD]
[TD]kız adı elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Erzurum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20.05.2015[/TD]
[TD]kız+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hasibe16[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]25.06.2015[/TD]
[TD]kız[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruyacn[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı kaan efe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvb[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]10.07.2015[/TD]
[TD]erkek adı yiğit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]darkelf[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13.07.2015[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minika01[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]26.10.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9ay[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]5 [/TD]
[TD]05.11.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]16.11.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefise erdem[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Adıyaman[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13.10.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td]
canm bnm Rabbim yardm etsin cok zor bi durum.al karsna kons.yani bzler zor anne olanlardanz onun stresini yasarken bide bole durmla karslasmak zor.kendni uzerek cocuklarna zarr verme.Kizlar bugun kocamin tlf msj grdum bir kadinla msjlasmis cok üzüldüm agladim bebislerimde tepki verdi banacok fazla hareketlendiler ben ne yapacagimi bilmiyorum cok uzuluyorum bunun boyle yapacagini bilsem cocuk idtermiydim kafamda bir ton soru var ne yapacam ben
hosbuldum :) ınsallah hepımızde sağlıklı sıhhatlı kucağımıza alırız bebılerımızı :)hayrli olsun canm aramiza hosgeldin.saglicakla bebegini kucagna alirsin isllah:)
Unutmadim canım sen takip etmiyorsun demek ki hemen ekliyorum
Amin canım inşallah hepimize sağlıklı doğumlar versin.Teşekkür ederim.Evet canım aynen ben de bu durumdayım şimdi. Uykusuzluk bir de mide bulantılarını tetikliyor. Ama bebekler iyi olsun yeter. Dediğin gibi alıştırma yapıyorlar belki :) Canım inşallah gebeliğinin kalan kısmını da rahat geçirirsin ve vakti geldiğinde sağlıklı doğumlar diliyorum.
Ailem suan burda onllari huzursuz etmek istemiyorum pzt gidecekler ama nasil konusacam inkar edecek silmis cunku ayrilmayi dusunuyum iki cocukla ne yapacam diye düşünüyorum kafamda ssoeular yiginlacanm bnm Rabbim yardm etsin cok zor bi durum.al karsna kons.yani bzler zor anne olanlardanz onun stresini yasarken bidrmla karslasmak zor.kendni uzerek cocuklarna zarr verme.
evet canım bayan tercih ediyorum.sen nasıl sıra alıyosun ya.sezeryan ı doktor mu tercih ediyo.ben normal olmasını çok isterim.yine de Rabbim hayırlı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza verir inş.
ay canım ya ben de senin tam tersinim normalde çok gezerim çok severim gezmeyi ama kasılmaktan bu ara hiç dışarı çıkmak istemiyorum. senin kasılmaların var mı? nasıl gidiyor?Hanimlar merhaba
ben bugun uzun zamandan sonra ilk defa hastane disinda disari ciktim. Gezmeyi sevmeyen ben nasil ozlemisim anlatamam. Gerci yine bebekler icindi ama olsun. Hic hoslanmadigim avm de yemek yemek bile bana nasil luks geldi nasil hosuma gitti valla kendime sasiriyorum. Bebeklerebesigin icine yatak baktik. Perdee siparisim vardi onu hallettim bir de olmazsa olmas e bebek ziyaretimizi yapip yemek yiyip geldik. Kendimi suan eve nasil attim anlatamam.
Kizlar bugun kocamin tlf msj grdum bir kadinla msjlasmis cok üzüldüm agladim bebislerimde tepki verdi banacok fazla hareketlendiler ben ne yapacagimi bilmiyorum cok uzuluyorum bunun boyle yapacagini bilsem cocuk idtermiydim kafamda bir ton soru var ne yapacam ben
bana multivitamin vermişti doktor ama midemi mahvettiğinden çok düzensiz kullandım hep şimdi onu sordum midemi fena yapıyor diye başka bir ilaç verdi elevit diye. bir de onu deniyorum şu anda...Kızlar merhabalar.. Sayfayı belli aralıkla takip ediyorum ama yazamıyorum pek.. Bişey soracaktım size.. Dün dr randevumuz vardı.. Kullandığım vitamini (DECAVİT) bıraktırdı doktorum.. Aile hekimine ilacı yazdırmaya gittiğimde doğuma kadar kullanacaksın nasılsa büyük kutudan yazayım demişti.. Kafam karıştı..Şuan sadece kan hapı kullanıyorum.. siz vitamin kullanıyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?