2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

nasıl mesajlar ki canım samimi mi? senin gördüğünü fark etti mi eşin bir şey dedin mi ya da o dedi mi?
Samimi msjlarbilmiyorum konusursam sonucunu onceden dusunmem gerek ama kadinin baska gorustugu de var heralde basima bela oldu diyodu fazla samimi msjlar esime birsey soylemedim ailem pzt gidiyo ama nasil konusacam onu bile bilmiyorum

Samimi msjlarbilmiyorum konusursam sonucunu oncedsunmem gerek ama kadinin baska gorustugu de var heralde basima bela oldu diyodu fazla samimi msjlar esime birsey soylemedim ailem pzt gidiyo ama nasil konusacam onu bile bilmiyorum
5,5 aydir beraber olmuyoruz kendisi istemiyor cocuklara birsey olur diye kadinla basbasa gorustumu bilmiyorum

şanslısın valla. bakalım devlete gitmeye çalışcam. doğum şekli de hayırlısı ne ise o olsun artık.daha erken.sen doğum yapınca sorarım sana duruma göre ben de sezeryan yaparım.tek endişem Allah bu bebeğimi nasip ederse ara vermeden ikinci bebeği düşüncem.normal olursa ikinci bebek de normal olsun diyorum.nasip tabii

Bide kadinin no aldim ne ise yaracaksa kadin esimin gercek ismini bilmiyor farkli isimle hitapp ediyor
Numarayı birine ver bırak o halletsin sen bilmiyormuş gibi davran BİLİPTE kabullenmek daha zor olacaktır no verdiğin kişi Kadınla Konuşurken senin haberin varmış gibi de davranmasın eşinin kulağına gidince belki oda tırsarda kulağına gelecek diye vazgeçer ay bilmiyorum bu benim fikrim tabi üzme nolur kendini bişe yoktur sanal bi durumdur

Gunay
Bide kadinin no aldim ne ise yaracaksa kadin esimin gercek ismini bilmiyor farkli isimle hitapp ediyor
Tatlim gercek adini bilmiyorsa muhtemelen sanal bir olaydir.ben olsaydim ilk basta forumu okurken ahhh oha falan gibi eklerle ilgi yaratir sonrada kizlarin birirnin basina boyle birsey gelmis yazik ona uzuldum.ne bicim erkekler var bak goruyormusun sen binbirzorlukla hamile kal hormonlarin yetmiyo bir de sevdigin adamin adiligini ogren falan gibi duygusal can alici bi konusma yapardim.en sonda allahim sen kizimi boylelerinden koru diye dua edip vicdan azabiyla onu basbasa birakirdim.takibe devam tabi

Canm bnde elevit kullanmstm daha sonra icinde domuz katkisi warms doktrm dedi bnde braktm.decavit kullaniyrm smdi.

Ailem suan burda onllari huzursuz etmek istemiyorum pzt gidecekler ama nasil konusacam inkar edecek silmis cunku ayrilmayi dusunuyum iki cocukla ne yapacam diye düşünüyorum kafamda ssoeular yiginla
Çalışmıyor musun canım sen ??

ay canım ya ben de senin tam tersinim normalde çok gezerim çok severim gezmeyi ama kasılmaktan bu ara hiç dışarı çıkmak istemiyorum. senin kasılmaların var mı? nasıl gidiyor?
yok canim ben bildigin tipik yengec kadini. Normalde mesai bitimine dogru ev nasil gozumde tuter anlatamam. Evde huzur bulurum ama tabi bu kadari da biraz fazla oldu. Fazla huzur huzursuzluk yapti bizde :))
kasilmalar var canim. Magnezyum aliyorum evdeyken cok olmuyordu ama biraz gezince nasil tas gibi oldum anlatamam suan felaketim. Arada bir belim agriyor bir de o var. Kabirgamdaki agri gecti cok sukur sagolsun oglum yer degistirdi kaburgami rahat birakti. Ama agri sirasi kasiga geldi bu sefer :))

esinin ismini bilmedigine gore esinin evli oldugunu filan da bilmiyordur canim. Esin soylememistir muhtemelen ciddi anlamda bir iliski ya da diyalog dusunmedigi icin. Sen bir defa durum ne olursa olsun guclu ol dik dur. Sen annesin senin evlatlarin olacak bu bile senin dik durmana basli basina sebep. Iyi olmus numarayi aldigin. O OzlTzk in dedigi gibi agzini bir yokla vicdanina dokun.Tepkilerini bir olc. Esini en iyi sen tanirsin. Sonrasinda mutlaka karsilikli konusulmasi gerekn birsey ama simdi cok erken canini sikma olur mu

Doyleyecek kimsem yok aile m duyarsa bosan der doggrudan

kızlr bende hıc ıyı deglm esımle tartıştm cok cok agladım felaket kasılmam var kaskatı eoldu bebegımı cok uzdum erkeklr nedn anlamıyor

kızlr bende hıc ıyı deglm esımle tartıştm cok cok agladım felaket kasılmam var kaskatı eoldu bebegımı cok uzdum erkeklr nedn anlamıyor

Canim erkek milletu hepsu aynu onun icin canini sikma bebegini uzme sakin derin bi nefes al ve sakinles. . sen annesin bebegini unutma

Canim ben kiyamam sana nasil uzuldum okurken yasadiklarim geldi aklima bendw yakin zamanda yasadim buna benzer seyler cok iyi anladim seni ama esinle acik acik konus korkma kaybederim diye dolayli yollardan olmaz, cok sukur benimki yanlis anlamadan ibaretmis ama esimle konusana kadar ki süreçte bitmistim mahvolmustum oglumun hareketlerini unutamiyorum hic olmadigu kadar tepki vermisti simdiki aklim olsa bebegimi hic uzmezdim ne olursa olsun. Sende al kocani karsina konus dogrusunu anlatsin sana bakalim ne diyecek

Doyleyecek kimsem yok aile m duyarsa bosan der doggrudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…