Samimi msjlarbilmiyorum konusursam sonucunu onceden dusunmem gerek ama kadinin baska gorustugu de var heralde basima bela oldu diyodu fazla samimi msjlar esime birsey soylemedim ailem pzt gidiyo ama nasil konusacam onu bile bilmiyorumnasıl mesajlar ki canım samimi mi? senin gördüğünü fark etti mi eşin bir şey dedin mi ya da o dedi mi?
5,5 aydir beraber olmuyoruz kendisi istemiyor cocuklara birsey olur diye kadinla basbasa gorustumu bilmiyorumSamimi msjlarbilmiyorum konusursam sonucunu oncedsunmem gerek ama kadinin baska gorustugu de var heralde basima bela oldu diyodu fazla samimi msjlar esime birsey soylemedim ailem pzt gidiyo ama nasil konusacam onu bile bilmiyorum
Bide kadinin no aldim ne ise yaracaksa kadin esimin gercek ismini bilmiyor farkli isimle hitapp ediyor5,5 aydir berabuyoruz kendisi istemiyor cocuklara birsey olur diye kadinla basbasa gorustumu bilmiyorum
şanslısın valla. bakalım devlete gitmeye çalışcam. doğum şekli de hayırlısı ne ise o olsun artık.daha erken.sen doğum yapınca sorarım sana duruma göre ben de sezeryan yaparım.tek endişem Allah bu bebeğimi nasip ederse ara vermeden ikinci bebeği düşüncem.normal olursa ikinci bebek de normal olsun diyorum.nasip tabiiAmin canin ins. Benin gorumcem hemsire devlete giderken yanimda geldi tanidik olunca sorun olmadi. Sezeryan isine gelince ben hic konusmadim drumla ama normal dogumdan korkuyorum ben istemiyorum yani konusunca ne diyecek bakalim dr. Ama sezeryan olur buyuk ihtimalle tup bebek olunc bisey demiyolar..
Numarayı birine ver bırak o halletsin sen bilmiyormuş gibi davran BİLİPTE kabullenmek daha zor olacaktır no verdiğin kişi Kadınla Konuşurken senin haberin varmış gibi de davranmasın eşinin kulağına gidince belki oda tırsarda kulağına gelecek diye vazgeçer ay bilmiyorum bu benim fikrim tabi üzme nolur kendini bişe yoktur sanal bi durumdurBide kadinin no aldim ne ise yaracaksa kadin esimin gercek ismini bilmiyor farkli isimle hitapp ediyor
Tatlim gercek adini bilmiyorsa muhtemelen sanal bir olaydir.ben olsaydim ilk basta forumu okurken ahhh oha falan gibi eklerle ilgi yaratir sonrada kizlarin birirnin basina boyle birsey gelmis yazik ona uzuldum.ne bicim erkekler var bak goruyormusun sen binbirzorlukla hamile kal hormonlarin yetmiyo bir de sevdigin adamin adiligini ogren falan gibi duygusal can alici bi konusma yapardim.en sonda allahim sen kizimi boylelerinden koru diye dua edip vicdan azabiyla onu basbasa birakirdim.takibe devam tabiBide kadinin no aldim ne ise yaracaksa kadin esimin gercek ismini bilmiyor farkli isimle hitapp ediyor
Canm bnde elevit kullanmstm daha sonra icinde domuz katkisi warms doktrm dedi bnde braktm.decavit kullaniyrm smdi.bana multivitamin vermişti doktor ama midemi mahvettiğinden çok düzensiz kullandım hep şimdi onu sordum midemi fena yapıyor diye başka bir ilaç verdi elevit diye. bir de onu deniyorum şu anda...
onun dışında magnezyum ve kalsiyum içerikli bir ilacım var osteocare diye bir de kan ilacım günde iki tane...
Çalışmıyor musun canım sen ??Ailem suan burda onllari huzursuz etmek istemiyorum pzt gidecekler ama nasil konusacam inkar edecek silmis cunku ayrilmayi dusunuyum iki cocukla ne yapacam diye düşünüyorum kafamda ssoeular yiginla
bunu bende duydum bana da decavit verdilerCanm bnde elevit kullanmstm daha sonra icinde domuz katkisi warms doktrm dedi bnde braktm.decavit kullaniyrm smdi.
Kizlar varmi boyle olanKizlar gobek deliginin sol tarafinda cok az asagida bi sanci var mahvettk beni boyke olan oldumu hic kramp gibi nefes aldikca batiyo sol tarafa yatinca daha cok agriyo varmi boyle bisey yasayan
yok canim ben bildigin tipik yengec kadini. Normalde mesai bitimine dogru ev nasil gozumde tuter anlatamam. Evde huzur bulurum ama tabi bu kadari da biraz fazla oldu. Fazla huzur huzursuzluk yapti bizde :))ay canım ya ben de senin tam tersinim normalde çok gezerim çok severim gezmeyi ama kasılmaktan bu ara hiç dışarı çıkmak istemiyorum. senin kasılmaların var mı? nasıl gidiyor?
esinin ismini bilmedigine gore esinin evli oldugunu filan da bilmiyordur canim. Esin soylememistir muhtemelen ciddi anlamda bir iliski ya da diyalog dusunmedigi icin. Sen bir defa durum ne olursa olsun guclu ol dik dur. Sen annesin senin evlatlarin olacak bu bile senin dik durmana basli basina sebep. Iyi olmus numarayi aldigin. O OzlTzk in dedigi gibi agzini bir yokla vicdanina dokun.Tepkilerini bir olc. Esini en iyi sen tanirsin. Sonrasinda mutlaka karsilikli konusulmasi gerekn birsey ama simdi cok erken canini sikma olur muBide kadinin no aldim ne ise yaracaksa kadin esimin gercek ismini bilmiyor farkli isimle hitapp ediyor
Doyleyecek kimsem yok aile m duyarsa bosan der doggrudanNumarayı birine ver bırak o halletsin sen bilmiyormuş gibi davran BİLİPTE kabullenmek daha zor olacaktır no verdiğin kişi Kadınla Konuşurken senin haberin varmış gibi de davranmasın eşinin kulağına gidince belki oda tırsarda kulağına gelecek diye vazgeçer ay bilmiyorum bu benim fikrim tabi üzme nolur kendini bişe yoktur sanal bi durumdur
[QUOTvb, post: 40207706, member: 328466"]Çalışmıyor musun canım sen ??
kızlr bende hıc ıyı deglm esımle tartıştm cok cok agladım felaket kasılmam var kaskatı eoldu bebegımı cok uzdum erkeklr nedn anlamıyor
Hayırlı olsun canımHeycan dan uyuyamiyorum mm bugün kese kalp atışı için gittik ve ikiz bebisler yolda Allahım şükürler olsun :)
Doyleyecek kimsem yok aile m duyarsa bosan der doggrudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?