- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Ne kaldi ki senin canim surdasen napıyosun iyilik bizden nolsun haftalar ilerledikçe ağırlaşmaya başlıyorum bakalım
her gün aynı olmuyor bazen sadece akşamüzerleri oluyor bazen de sabah bile öyle kalkıyorum yoruldukça ya da kendimce ufak tefek işler yaptıkça çok artıyor. çok can sıkıcı. allahtan ciğer geliştirici vuruldum. ama hala hazırlıklarım tam değil. bir haftaya falan her şeyi bitirebilirsem daha bir huzurlu duracağım...
bugün öyle kötü oldum ki öğlenden beri iyice korkmaya başladım...
son haftalar geçmek bilmiyor valla , ilk başlarda nasıl geçiyor anlamıyor insan heycanla telaşla geçiyor ama bu son haftalar da başlıyor sıkıntılar ateş basmalar bunalmalar ee kiloda aldık baya bi hayırlısı olsun seninde ne kaldı şur da kucaklarımıza alsaydık bir hayırlısıyla her çektimizi unuturdukNe kaldi ki senin canim surdaben simdiden kendimi un cuvali gibi hissediom bazen daha nisan bitecek mayis bitecek dee haziranin ilk 5i gibi biseler demisti dr um. Cooook var daha cooook
ne yapsam haftaya gitsem mi.benim doktor da 7 aylık hamile kendi derdine düşmüş onun dışında bir bayan var sadece ona gitcem artık ama bu tarama için geç kaldım 12. haftm dolmak üzere
Ilk sayfa da canim :)Kızlar selam sizi takip etmekten yazamaz oldum:)) Çok sempatik arkasi yarın gibi okuyorum eslerinizle olan didismelerinizi:))Allah hepimize huzur ve mutluk versin agzimizin tadini kacirmasin.Benim kızım da bayaa hareketlendi maaşallah! Mide yanmalarım son.sürat devam ediyor yemek borumu mahfediyor.Doktorum renee surup verdi yandikca onu iciyorum biraz rahatlatiyor.C A N O ben kacirmisim bir liste yapmissin ne listesi bu ve nerden gorebilirim bu konunun icindeyse kacinci sayfada canim?
Çok güzel olmuş ama beni unutmuşsun sanırim. Antalya 1 tane kız ismi lavinya 10 haziran normal dogum zamani yaşım 30Ilk sayfa da canim :)
canım beni doktorda normal doğum yaptırabilirim sana dedi ben de korkuyorum biraz ama eşimde normal daha iyi diye beni ikna etmeye çabalıyor sezeryan ağır olur kendine gelmen zor olacak diye normal olsun diyor bende düşünme aşamasındayım doktor son haftalarda konuşalım tekrar dedi hayırlısı bakalım eşin karışmıyorsa hic risk alma bence normalleKizlar bugun kontrolumuz vardi cok sukur bu sefer kizimin karin cevresi ilerlemiş.dr soylemesine gore 34.haftaya zor gelirmisim 32yi gorsek cok sevinirim dedi.dr tutturmus normal yap dogumu senin rshim agzi yetmezligin oldugu icin cok kolay dogarsin ikisi de bas asagi gelisi benim ödüm kopuyor normal dogumdan kizlar bakim malzemelerini alabilecegim uygun bir site önerebilirmisiniz tirnak makasi dir taragidir falan
Canım merhaba ben de senin gibi hamileliğimin.ilk aylarîndan itibaren saat 8 veya 9 dedimi uykuya daliyorum geceleri.saat 2de uyaniyorum 4e kadar uyuyamiyorum tel.den int. bakiyorum sonra uykum ancak geliyor.Sanirım bebekerimizi.gece emzirmemiz için bünyemizin.alışma evresi bu.Bir de 6bucukta kalkip ise gidiyorum ama alistim.Haftaya da dogum.iznime ayrilicam umarim.evde yatmaktan sıkılmam artık vücudum.agirlasti cok ayakta duramiyorum oturamiyorum da.Kısacası alışacaksın.Arkadaşlar selamlar. Görüyorum ki çoğu kişi geceleri uyumakta zorlanıyor. Peki benim gibi erken gebelikte de uyuyamadığınız oldu mu? İşten çok yorgun geliyorum ve 8-9 gibi yatıyorum. Ama 1'de uyanıyorum ve 4'e kadar uyuyamıyorum. 4-6 arası yeniden uyuyorum. Toplamda 5-6 saat uyuyorum ama gecenin en önemli kısmını ayakta geçirdiğim için ertesi gün hayalet gibi geziyorum. Neden uyuyamadığımı anlamadım. Hiç uykusuzluk problemim olmazdı... Hamilelikten mi?
Günaydin kızlar.Benim ablam geçen yıl doğum yapti.Normal doğum istiyordu son.anda sezeryana dönüldü.epidural oldu yani vucudunun yarisi uyusturuldu ve bebegini hemen emzirme olanagi oldu ameliyattan sonra cunku belinin ustunde ilac gezinmiyor ve bilinci yerinde kaldi.Ayni oda da normal dogum.yapan baska bir kadin.vardi o bize dedi ki keske bende sezeryan.yaptirsaydim cocuk cok sıkınti vekmis çıkarken dogması bayaa uzun surmus.ve inanilmaz.aci cekmis bide acilsin diye canli canli jilet atip rahmi.aciyorlarmis.Yani bana da onerisi su.oldu eger dogum yapacak olursan hic dusunme sezeryan.yap cok pisman oldum.dedi.Bu.arada ablam 2 gunde ayaga kalkti hic bir agri sizisi olmadi cocugu da dogar dogma emmeye basladi.canım beni doktorda normal doğum yaptırabilirim sana dedi ben de korkuyorum biraz ama eşimde normal daha iyi diye beni ikna etmeye çabalıyor sezeryan ağır olur kendine gelmen zor olacak diye normal olsun diyor bende düşünme aşamasındayım doktor son haftalarda konuşalım tekrar dedi hayırlısı bakalım eşin karışmıyorsa hic risk alma bence normalle
Canım merhaba ben de senin gibi hamileliğimin.ilk aylarîndan itibaren saat 8 veya 9 dedimi uykuya daliyorum geceleri.saat 2de uyaniyorum 4e kadar uyuyamiyorum tel.den int. bakiyorum sonra uykum ancak geliyor.Sanirım bebekerimizi.gece emzirmemiz için bünyemizin.alışma evresi bu.Bir de 6bucukta kalkip ise gidiyorum ama alistim.Haftaya da dogum.iznime ayrilicam umarim.evde yatmaktan sıkılmam artık vücudum.agirlasti cok ayakta duramiyorum oturamiyorum da.Kısacası alışacaksın.
işte benden bundan korkuyorum bir sorun çıkarsa ya diye o yüzden sezeryan istiyorum ama bakalım hayırlısı daha vakit var birazGünaydin kızlar.Benim ablam geçen yıl doğum yapti.Normal doğum istiyordu son.anda sezeryana dönüldü.epidural oldu yani vucudunun yarisi uyusturuldu ve bebegini hemen emzirme olanagi oldu ameliyattan sonra cunku belinin ustunde ilac gezinmiyor ve bilinci yerinde kaldi.Ayni oda da normal dogum.yapan baska bir kadin.vardi o bize dedi ki keske bende sezeryan.yaptirsaydim cocuk cok sıkınti vekmis çıkarken dogması bayaa uzun surmus.ve inanilmaz.aci cekmis bide acilsin diye canli canli jilet atip rahmi.aciyorlarmis.Yani bana da onerisi su.oldu eger dogum yapacak olursan hic dusunme sezeryan.yap cok pisman oldum.dedi.Bu.arada ablam 2 gunde ayaga kalkti hic bir agri sizisi olmadi cocugu da dogar dogma emmeye basladi.
tüp bebek doktorumla telefonda görüşüyoruz sadece.malatyada yaptırdım gitmek zor olur.ben Meral hanıma gidiyorum park hospital.hamile olduğunu bilmiyodum geçen kendi dedi hazirandan sonra yokmuş.devlete gitmem imkansız sıra alamıyorum.gece gidiyorlarmış sabaha kadar beklwyip sıra almak için.Selma hanım var gözde h. belki ona giderim başka bayan yok.bu yıl herkes aday olma derdinde.sen kime gidiyosun canımCanim arkadaz ikili testten bahsediyor bence tuo bebek yaptiedigin merkeze devam etmiyor musun? Nerede yaptirmistin? Canan hanima gidiyorsun galiba ama o bugun yarin ayrilir neden ona devam ediyorsun ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?