2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

İkiz diye korkuyorsun haliyle anliyorum gercekten korkutucu tas gibi toplaniyo cocuk degilmi geriliyo bide sanko karnim eger o kasilmaysa benim gunde 4 veya 5 i bulabiliyor gunluk tempoma gore dr a dedim korkma dedi kisa suruyosa

böyle aynen taş gibi sert oluyor karnım geriliyorsun sen de. ben geçen doktora gitiğimde sordum hiç tahmin etmiyordum bunların doğum kasılması olduğunu. doktor söyledi. tabi yalancı kasılmalar da var ama dedi dikkatli ol. kasılma olduğunda otur hatta uzan direkt su iç bol bol dedi.
dediğin gibi yorgunluğuna göre artıyor. iki gün önce bir şeye sinirlerim bozuldu ağladım. o zaman da böyle kasıldım. zaten pek ağlayan bir tip değilimdşr ama keyşfle bşr ağlayamıyoruz bile

dermoeczanemden aldım ben o tür şyleri canım sen de bakabilirsin.

Günaydın hanımlar,nasılsınız bu durgun havada? C A N O liste çok güzel olmuş ama muhtemel olan doğum tarihlerini ayın başından itibaren yazsan daha iyi olmazmıydı.ama yine de sen bilirsin tabi

drdan geldik ve bebege giden damarlardan birinde akim azligi baslamis ilk gebeligimdede ikisindede vardı umarim bu sefer ayni sikimtilari yasamam

Aynen canim hic sorma dr kalma di adiyamanda ben de mehmet gul e gidiyorum yalcin bey de cok iyiydi gozdede ki ama hastaneye guvenemedim sezeryan olacagim icin en basta devlete gittim canan hanim vardi o da hamileymis sonra arada bir duygu hanima da gittim amma dr degistirsim ben ama son olarak mehmet gul diyorum guvendim adama yani :) anladigim kadariyla sen kadin dr tercih ediyorsun. Bu arada ikili taraman icin 3.ay son bence dikkat et kacirma.

Ben yillar once normal dogumun da sezeryaninda videosunu izlemistim. Aynen dedifin gibi alt trafa bi kesik attilar norml dogumda. Bazen bende diyorum sonucta kesilip bicileceksem bari acisini duymam sezeryan dha iyi diyorum ama beni kan tutuyo. Kan tahlili icin kan verirken bile bi kere bakmistim kolumdan tarafa pat diye gittim dusuverdim. Nasil olcak ne yapcam bilmiyorum. Tamamen uyutmalarini isterim sanirim. Adet kanamalarim bile beni bi garip eder normalde. Allahim bebis icinde bizim icinde kolayini sagliklisini hayirlisini cikarir insallah karsimiza hep boyle dua ediyorum.

Günaydın kizlar. Gönlünüzce bir hafta sonu gecirin hepiniz insallah...
Gunaydin canim.. biz bazen seni sikmamak adina yazmiyoruz filan ama sen bizi habersiz koyma olur mu. Can hep aklimizda dualarimizda 1450 yazmistin kilosunu yanilmiyosam. Iyiye gitmesine cok sevindim. Bu zorlu gunleri insallah biraonce atlatirsiniz. Allahim yaninizda yar ve yardimciniz olsun insallah..

gunaydin dunya guzelleri burda hava cok kotu bugun malesef... evde pinekleme gunu kapali tozluu... evimin cok yakininda bi ormanlik alan var camlarin tozu mahvetti beni hani sarimsi yesilimsi tozlar oluyo ya pencere acip hava alamiyorum artik gunde iki kere balkon yikamalar basladi.. neyse zaten dun cok gezmistim. Aksam annemler kactim bi ara esim saolsun evde abisiyle arkadslariyla marketten borek almis pisirmisler cayla filan yemis icmisler bi guzel. Zaten geldigimde de evdelerdi. Aklnca toaprlamis ama neye yarar birazdan kalkip bi onlardan kalan dokuntuleri topliycam bide azonce ip filan aldim geldim becerebilirsem bi battaniye modeli var ondan basliycam Ayazima bugunu de boyle aksm ederiz oglusumla

evet canım bayan tercih ediyorum.sen nasıl sıra alıyosun ya.sezeryan ı doktor mu tercih ediyo.ben normal olmasını çok isterim.yine de Rabbim hayırlı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza verir inş.

Gunaydiin kizlaar iyisiniz insallah melina1983 ayni oluyoruz evet uzulunce nasil kasiliyo yavrucaklar iceride bosver arkadasim uzulme hiic biseye ben miray olana kadar dunyayla iliskimi kestim hayirlisiyla kucagimiza alalim o zaman hayat devam edecek mecbur zaten insanoglu her gun tasalansak dert buluruz yani Rabbim dermansiz dert vermesin ..

Bu arada sanirim bende sezeryan olacagim annemin dogumlari cok agir gecmis istemiyo normal dogurmami cok korkuyor

canım kan tutuyorsa da karşıdan geçip kendini izlemiyorsun ki sezeryanda. önünde örtüler şunlar bunlar oluyor hiçbir şey göremiyorsun zaten. bebek doğunca kucağına veriyorlar o iyi oluyor epiduralde...

ben bunu o kadar çok kişiden durdum ki. yani birçok insan istiyor tabi herkesin hakkında hayırlısı olsun ama normal doğum yapıp bir sene ağrısı geçmeyenler gördüm. sezeryanda da çok sorunsuz geçiren çok arkadaşlarım var. o yüzden çok plan yapmamak biraz olayın akışına bırakmak lazım. sezeryana da tüh kaka dememek gerek...

amin canım öyle tabi...
bu aralar bebekleri çok merak ediyorum ya. gidip her gün tarttırıp ölçtürmek istiyorum acaba ne oldular büyüdüler mi falan diye... iki haftada birdi şimdiye kadar kontrollerim acaba artık haftada bire düşürür mü doktor...

İkiz diye dusurur belki cnm soyleseydin bi benim ayda 1 kere ben ne yapayim adam persm. Gunu diyor 1 ay sonra gorusuruz diye bu gidisle doguma gidicez direk galiba en son ne kadardi benim 1100 kg dedi pers. Gunu

İkiz diye dusurur belki cnm soyleseydin bi benim ayda 1 kere ben ne yapayim adam persm. Gunu diyor 1 ay sonra gorusuruz diye bu gidisle doguma gidicez direk galiba en son ne kadardi benim 1100 kg dedi pers. Gunu
aslında bence 30 itibariyle senin de iki haftada bir gitmen lazım. ben öyle rahat hissedemem yaa tek de olsa giderdim 2-3 haftada 1 bence 1 ay çok uzun süre...
ben 2 hafta önce gittiğimde ikisi de 1 kg civarıydı. çarşamba yine gideceğim bakalım ne kadar olmuşlar tosunlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…