- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
İkiz diye korkuyorsun haliyle anliyorum gercekten korkutucu tas gibi toplaniyo cocuk degilmi geriliyo bide sanko karnim eger o kasilmaysa benim gunde 4 veya 5 i bulabiliyor gunluk tempoma gore dr a dedim korkma dedi kisa suruyosa
dermoeczanemden aldım ben o tür şyleri canım sen de bakabilirsin.Kizlar bugun kontrolumuz vardi cok sukur bu sefer kizimin karin cevresi ilerlemiş.dr soylemesine gore 34.haftaya zor gelirmisim 32yi gorsek cok sevinirim dedi.dr tutturmus normal yap dogumu senin rshim agzi yetmezligin oldugu icin cok kolay dogarsin ikisi de bas asagi gelisi benim ödüm kopuyor normal dogumdan kizlar bakim malzemelerini alabilecegim uygun bir site önerebilirmisiniz tirnak makasi dir taragidir falan
tüp bebek doktorumla telefonda görüşüyoruz sadece.malatyada yaptırdım gitmek zor olur.ben Meral hanıma gidiyorum park hospital.hamile olduğunu bilmiyodum geçen kendi dedi hazirandan sonra yokmuş.devlete gitmem imkansız sıra alamıyorum.gece gidiyorlarmış sabaha kadar beklwyip sıra almak için.Selma hanım var gözde h. belki ona giderim başka bayan yok.bu yıl herkes aday olma derdinde.sen kime gidiyosun canım
Ben yillar once normal dogumun da sezeryaninda videosunu izlemistim. Aynen dedifin gibi alt trafa bi kesik attilar norml dogumda. Bazen bende diyorum sonucta kesilip bicileceksem bari acisini duymam sezeryan dha iyi diyorum ama beni kan tutuyo. Kan tahlili icin kan verirken bile bi kere bakmistim kolumdan tarafa pat diye gittim dusuverdim. Nasil olcak ne yapcam bilmiyorum. Tamamen uyutmalarini isterim sanirim. Adet kanamalarim bile beni bi garip eder normalde. Allahim bebis icinde bizim icinde kolayini sagliklisini hayirlisini cikarir insallah karsimiza hep boyle dua ediyorum.Günaydin kızlar.Benim ablam geçen yıl doğum yapti.Normal doğum istiyordu son.anda sezeryana dönüldü.epidural oldu yani vucudunun yarisi uyusturuldu ve bebegini hemen emzirme olanagi oldu ameliyattan sonra cunku belinin ustunde ilac gezinmiyor ve bilinci yerinde kaldi.Ayni oda da normal dogum.yapan baska bir kadin.vardi o bize dedi ki keske bende sezeryan.yaptirsaydim cocuk cok sıkınti vekmis çıkarken dogması bayaa uzun surmus.ve inanilmaz.aci cekmis bide acilsin diye canli canli jilet atip rahmi.aciyorlarmis.Yani bana da onerisi su.oldu eger dogum yapacak olursan hic dusunme sezeryan.yap cok pisman oldum.dedi.Bu.arada ablam 2 gunde ayaga kalkti hic bir agri sizisi olmadi cocugu da dogar dogma emmeye basladi.
Gecmis olsun canim. buyuk bi problem yasatmaz insallAh. Allah esirgesin yavrularimizi..drdan geldik ve bebege giden damarlardan birinde akim azligi baslamis ilk gebeligimdede ikisindede vardı umarim bu sefer ayni sikimtilari yasamam
Gunaydin canim.. biz bazen seni sikmamak adina yazmiyoruz filan ama sen bizi habersiz koyma olur mu. Can hep aklimizda dualarimizda 1450 yazmistin kilosunu yanilmiyosam. Iyiye gitmesine cok sevindim. Bu zorlu gunleri insallah biraonce atlatirsiniz. Allahim yaninizda yar ve yardimciniz olsun insallah..Günaydın kizlar. Gönlünüzce bir hafta sonu gecirin hepiniz insallah...
evet canım bayan tercih ediyorum.sen nasıl sıra alıyosun ya.sezeryan ı doktor mu tercih ediyo.ben normal olmasını çok isterim.yine de Rabbim hayırlı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza verir inş.Aynen canim hic sorma dr kalma di adiyamanda ben de mehmet gul e gidiyorum yalcin bey de cok iyiydi gozdede ki ama hastaneye guvenemedim sezeryan olacagim icin en basta devlete gittim canan hanim vardi o da hamileymis sonra arada bir duygu hanima da gittim amma dr degistirsim ben ama son olarak mehmet gul diyorum guvendim adama yani :) anladigim kadariyla sen kadin dr tercih ediyorsun. Bu arada ikili taraman icin 3.ay son bence dikkat et kacirma.
günaydın canım inşallah her şey yolundadır...Günaydın kizlar. Gönlünüzce bir hafta sonu gecirin hepiniz insallah...
canım kan tutuyorsa da karşıdan geçip kendini izlemiyorsun ki sezeryanda. önünde örtüler şunlar bunlar oluyor hiçbir şey göremiyorsun zaten. bebek doğunca kucağına veriyorlar o iyi oluyor epiduralde...Ben yillar once normal dogumun da sezeryaninda videosunu izlemistim. Aynen dedifin gibi alt trafa bi kesik attilar norml dogumda. Bazen bende diyorum sonucta kesilip bicileceksem bari acisini duymam sezeryan dha iyi diyorum ama beni kan tutuyo. Kan tahlili icin kan verirken bile bi kere bakmistim kolumdan tarafa pat diye gittim dusuverdim. Nasil olcak ne yapcam bilmiyorum. Tamamen uyutmalarini isterim sanirim. Adet kanamalarim bile beni bi garip eder normalde. Allahim bebis icinde bizim icinde kolayini sagliklisini hayirlisini cikarir insallah karsimiza hep boyle dua ediyorum.
Günaydin kızlar.Benim ablam geçen yıl doğum yapti.Normal doğum istiyordu son.anda sezeryana dönüldü.epidural oldu yani vucudunun yarisi uyusturuldu ve bebegini hemen emzirme olanagi oldu ameliyattan sonra cunku belinin ustunde ilac gezinmiyor ve bilinci yerinde kaldi.Ayni oda da normal dogum.yapan baska bir kadin.vardi o bize dedi ki keske bende sezeryan.yaptirsaydim cocuk cok sıkınti vekmis çıkarken dogması bayaa uzun surmus.ve inanilmaz.aci cekmis bide acilsin diye canli canli jilet atip rahmi.aciyorlarmis.Yani bana da onerisi su.oldu eger dogum yapacak olursan hic dusunme sezeryan.yap cok pisman oldum.dedi.Bu.arada ablam 2 gunde ayaga kalkti hic bir agri sizisi olmadi cocugu da dogar dogma emmeye basladi.
amin canım öyle tabi...Gunaydiin kizlaar iyisiniz insallahmelina1983 ayni oluyoruz evet uzulunce nasil kasiliyo yavrucaklar iceride bosver arkadasim uzulme hiic biseye ben miray olana kadar dunyayla iliskimi kestim hayirlisiyla kucagimiza alalim o zaman hayat devam edecek mecbur zaten insanoglu her gun tasalansak dert buluruz yani Rabbim dermansiz dert vermesin ..
amin canım öyle tabi...
bu aralar bebekleri çok merak ediyorum ya. gidip her gün tarttırıp ölçtürmek istiyorum acaba ne oldular büyüdüler mi falan diye... iki haftada birdi şimdiye kadar kontrollerim acaba artık haftada bire düşürür mü doktor...
aslında bence 30 itibariyle senin de iki haftada bir gitmen lazım. ben öyle rahat hissedemem yaa tek de olsa giderdim 2-3 haftada 1 bence 1 ay çok uzun süre...İkiz diye dusurur belki cnm soyleseydin bi benim ayda 1 kere ben ne yapayim adam persm. Gunu diyor 1 ay sonra gorusuruz diye bu gidisle doguma gidicez direk galiba en son ne kadardi benim 1100 kg dedi pers. Gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?