2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Soylemeden once bu kadar uzulmemistim galiba bi aciklamasi olur yanlis anlamisimdir diye kendimi teselli ettim yada ailem burdaydi dusunmemwye calistim suan o kafar üzülüyorum ki anlatamam icim aciyo resmen
canım çok zor bir durum gerçekten bu duyguyu içinden atman zor olacak onun için de eşinin ekstra çaba sarf edip üstüne düşmesi gerek.

fenerbahçe amblemi mi yaptırıyormuş yemin ederim çocuk gibi bu erkekler yaa
bir de ufak bir yere senin adını yazdırsaydı da gönlünü alsaydı bari :)

Günaydın kızlar
Bugün kontrolümüz var addaya gidiyoruz doktor teyze oğluma oyuncak vercek
(Çaktırmadan gitmeye alistiriyorum kendimi ve oglumu sizde caktirmayin korkmasin)

Güzel haberlerle gel arkadaşım ne güzel oğlunu göreceksin bende çok özledim oğlumu perşembede biz gittcez attaya

gunaydın annişleerr bugun noldu biliyomusunuz. sabah öğürerek kalktım yataktan ama mide bomboş oldugundan bişe çıkmamıştı. sonra bi bardak su içtim, valla o suyun tamamı midemden çıkana kadar kafamı kaldırmadım lavabodan. noluyo anlamadım 30. haftaya geldik dayandık benım başlarda da bulantım olmamıştı doğru düzgün. bugün böyle olunca bi tuhaf oldum. yalnız dün akşamda yemekte sanki yeme artık der gibi mideme vuruyordu alttan alttan. iki kaşık yedim bıraktım mecburen. acaba mıdem mı sıkısıyo artık. ondan mı bulantı oluyo boyle var mı aranızda benim gibi olan

C A N O ne güzel valla gör bebişini de için açılsın. biz taa önümüzdeki hafta salı yada çarşamba gidecez. aslında istesem bi bahane bulurum gidecek de az zaman geçsin biraz daha büyüsün oğluşum

Günaydın hanımlar Nasılsıniz bakalım evlatlarıniz nasıl ? Mahrumiyet bölgesi gibi oldu elektrik yok haliyle internet yok doğalgaz yok müzik yok şarj bitmek üzere ve dışarıda yağmur var

Günaydın hanımlar Nasılsıniz bakalım evlatlarıniz nasıl ? Mahrumiyet bölgesi gibi oldu elektrik yok haliyle internet yok doğalgaz yok müzik yok şarj bitmek üzere ve dışarıda yağmur var
Aynen canım.Burada da elektrik yok bisey yapamiyorsun.Tel.numun sarji bitince kalacam dıpdızlak.Neredeyse tüm Türkiyede gitmiş elektrikler.mynette yazıyor.

Gunaydin kizlar cnm dun bende kahvaltidan sonra oyle oldum sastim kaldim galiba mideler sikisip fazlasini atiyo sanirim baya baya busey kalmadi midemde dun

Durum ayni. Elektrik yok tv yok muzik yok Allahtan tabletinde tlfnunda sarji cok daha ve hava yagmurlu biyere cikilmiyo evin icide sogudu iyce boylesi durumlarda icimden bise yapmak gelmiyo

Günaydın kizlaar:) Mutluluk dolu neşe dolu güzel bir gün dilerim.Ben izine ayrildim.Artik iş yok stres yok! Oh bee yatıyorum yatağımda huzur bu işte kızım da fıkır fikır karnımda maaşallah:) Yarın doktor amcasi çağırdı randevumuza gideceğiz bakalòm kaç kilo olmuş benim tontiş yanaklım :)

Sağol canım ya bir türlü karar veremiyoruz. Doktora ulaşamadım hemşireyi aradım o da 18. haftada kan testi falan var o ara gitme diyor. Bir de Temmuzun sıcağında işe gidip gelmektense tatilde olmak daha cazip geliyor. Kurban bayramıyla birleştireceğiz 18 gün ediyor. Otelde kalacağız çok hareket etmeme gerek olmayacak. Ama uçakla gitmenin bir zararı olur mu onu bilmiyorum.

Canım hayırlı olsun. Oh evinde rahat rahat doğumu bekleyeceksin, mis gibi.
İnşallah bebişin istediğiniz kilodadır. Bir de 32. haftada izne ayrılmak gerekmiyor mu 30. haftada nasıl ayrıldın? Ben de şimdiden izin hayalleri kuruyorum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…