Aynen canım ya benim jarjda %42 de off ya bide yağmur yağıyor soğudu içeri bataniyeyle oturuyorum bari laptop jarjını telefonuma nakledeyim tabbletten de yazarım gari tabi onunda jarjı varsa
- Gunaydin kizlar burada da elektrik yok su yok niye boyle oldy bugun sinir oldun haa.... Gorumee gidecektim 7. Kat asansorde calismaz simsdi offf offf
Onceden rapor yazdiriyorum 8 nisanda da dogum iznine ayrıliyorum.Dün sabah tansiyonum dustu artik ders isleyecek taakatim kalmadi bembeyaz oldum surekli oturamiyorum da yatma ihtiyaci duyuyorum.Raporla birlestirdim yani iznimi anliycan.bide ay basinda cikayim yerime gelen ogretmende ona gore ayarlar kendini boluk porcuk olmasın dedim.Canım hayırlı olsun. Oh evinde rahat rahat doğumu bekleyeceksin, mis gibi.
İnşallah bebişin istediğiniz kilodadır. Bir de 32. haftada izne ayrılmak gerekmiyor mu 30. haftada nasıl ayrıldın? Ben de şimdiden izin hayalleri kuruyorum da :)
bari tam ismini yazdırsaymış :) baş harfi yetmemiş belli ki durumu kurtarmaya :))adımın baş harfini yaptırmış canım yüzük parmağıma ama umruma takmadım pek
alanın daralıyordur canım midende ondandır. benim 20. haftalarda başladı o durum. midemin üstünde oturuyor sanırım çocuklar...gunaydın annişleerrbugun noldu biliyomusunuz. sabah öğürerek kalktım yataktan ama mide bomboş oldugundan bişe çıkmamıştı. sonra bi bardak su içtim, valla o suyun tamamı midemden çıkana kadar kafamı kaldırmadım lavabodan. noluyo anlamadım 30. haftaya geldik dayandık benım başlarda da bulantım olmamıştı doğru düzgün. bugün böyle olunca bi tuhaf oldum. yalnız dün akşamda yemekte sanki yeme artık der gibi mideme vuruyordu alttan alttan. iki kaşık yedim bıraktım mecburen. acaba mıdem mı sıkısıyo artık. ondan mı bulantı oluyo boyle var mı aranızda benim gibi olan
madem doktorun öyle diyor onu dinle o zaman yani benim tecrübem dediğim gibi. ama doktorun dediği daha önemli...Sağol canım ya bir türlü karar veremiyoruz. Doktora ulaşamadım hemşireyi aradım o da 18. haftada kan testi falan var o ara gitme diyor. Bir de Temmuzun sıcağında işe gidip gelmektense tatilde olmak daha cazip geliyor. Kurban bayramıyla birleştireceğiz 18 gün ediyor. Otelde kalacağız çok hareket etmeme gerek olmayacak. Ama uçakla gitmenin bir zararı olur mu onu bilmiyorum.
türkiye genelinde çökmüş canım ankarada da öyle tam çıldırmalık. sanki afrikada yaşıyoruz...Kızlarrrrrrr ist ve bazı illerde ELEKTİRİK YOKKK VE NE ZAMN GELCK BELLİ DEĞİL OFFFF YA ZATEN HASTAYIMYANLIZIM BİDE OFFF YA OFFF
Onceden rapor yazdiriyorum 8 nisanda da dogum iznine ayrıliyorum.Dün sabah tansiyonum dustu artik ders isleyecek taakatim kalmadi bembeyaz oldum surekli oturamiyorum da yatma ihtiyaci duyuyorum.Raporla birlestirdim yani iznimi anliycan.bide ay basinda cikayim yerime gelen ogretmende ona gore ayarlar kendini boluk porcuk olmasın dedim.
Esime gore suclu benim ben ilgisizmisim ailemle anlasamiyormus hamilelikten once ust uste 2yada 3 kez birlikte olamiyomusuz benim agrim oluyodu hep cocuk odakli yapmisiz 4 yildir sadece cinsellik icindi sanal birseydi zaten pisman olmustum sensin olayi iyice destin falan filan diyorcanım çok zor bir durum gerçekten bu duyguyu içinden atman zor olacak onun için de eşinin ekstra çaba sarf edip üstüne düşmesi gerek.
Esime gore suclu benim ben ilgisizmisim ailemle anlasamiyormus hamilelikten once ust uste 2yada 3 kez birlikte olamiyomusuz benim agrim oluyodu hep cocuk odakli yapmisiz 4 yildir sadece cinsellik icindi sanal birseydi zaten pisman olmustum sensin olayi iyice destin falan filan diyorcanım çok zor bir durum gerçekten bu duyguyu içinden atman zor olacak onun için de eşinin ekstra çaba sarf edip üstüne düşmesi gerek.
Pes diyorum baskada ne dicegimi bilmiyorum bunlar bi sebep olamaz ailenle anlasamamasi ve ya birlikte olamamaniz onu hakli cikarmiyo sonucta bu cocugu tek basina yapmadin bilmiyomuydu boyle olucagini ya biz o kadar didinip onca zahmete girip bir cocugumuz olsun diye ugrasip durduk Allah a sukur oldu da ama niye bu bencillikEsime gore suclu benim ben ilgisizmisim ailemle anlasamiyormus hamilelikten once ust uste 2yada 3 kez birlikte olamiyomusuz benim agrim oluyodu hep cocuk odakli yapmisiz 4 yildir sadece cinsellik icindi sanal birseydi zaten pisman olmustum sensin olayi iyice destin falan filan diyor
Birlikte olmada sorun yok arka arkaya 3 kez yapmiyomusuz bu sorun tlf da heralde kadinla konusurken ust uste yapiyo kizlar kusura bakmayin yazdiklarim icinPes diyorum baskada ne dicegimi bilmiyorum bunlar bi sebep olamaz ailenle anlasamamasi ve ya birlikte olamamaniz onu hakli cikarmiyo sonucta bu cocugu tek basina yapmadin bilmiyomuydu boyle olucagini ya biz o kadar didinip onca zahmete girip bir cocugumuz olsun diye ugrasip durduk Allah a sukur oldu da ama niye bu bencillik
Yanlış anlamadım değil mi bir gecede arka arkaya 3 defa mı ? Allah aşkına insan ile ilişkiye giriyor şişme hatunla değil töbe töbe yaaaaaBirlikte olmada sorun yok arka arkaya 3 kez yapmiyomusuz bu sorun tlf da heralde kadinla konusurken ust uste yapiyo kizlar kusura bakmayin yazdiklarim icin
Dogru anladin canimYanlış anlamadım değil mi bir gecede arka arkaya 3 defa mı ? Allah aşkına insan ile ilişkiye giriyor şişme hatunla değil töbe töbe yaaaaa
Valla güzelim tek tavsiyem bu saatten sonra tüm geçmişe sünger çekip birbiriniz suçlamadan "ama sen şöyle yaptın böyle dedin"diye cümleler kurmadan yeni bir sayfa açmak olmalı şayet evliliğini kurtarmak istityorsan.Amma öyle bir duruş sergilemelisin ki dönüşü olmamalı,yeni hataya sürüklenmemeli,bilmeli ki bu ikinizinde son şansı.Birde sen kaybedersin değil BİZ KAYBEDERİZ demen gerek,anlaması için gerekirse açıklama yap.Evlilik tek kişilik olmadığı gibi ayrılıkta tek kişilik değil.Asla ezik durma karşısında dik dur ki birazcık olsun tırssın.
Offf ne bileyim buradan konuşmak kolay .Güzel ALLAH'ım sana gönül ferahlığı,kolaylıklar,eşine de anlayış, merhamet ve vicdan versin
bu da herhalde kendi yaptığı rezilliği haklı çıkartma çabası olsa gerek... hay allahım ıslah et sen ne diyeyim. keşke arkadan iş çevirmek ya da içinde biriktirmek yerine çözüm odaklı olsaydın de sen de. gerekirse bir aile terapistine veya cinsellikle ilgili doktora giderdiniz. yani bu hali daha mı iyi olmuş şimdi? kendisi gurur mu duyuyor yaptığı şeyden? getir kocanı ağzını boydan boya yırtasım var valla o kadar sinir oldum...Esime gore suclu benim ben ilgisizmisim ailemle anlasamiyormus hamilelikten once ust uste 2yada 3 kez birlikte olamiyomusuz benim agrim oluyodu hep cocuk odakli yapmisiz 4 yildir sadece cinsellik icindi sanal birseydi zaten pisman olmustum sensin olayi iyice destin falan filan diyor
telefonda sanal seks mi yapıyormuş ki ? onu da itiraf etsin tam olsun bari. yani sonuçta bu evlilik iki tarafın da birbirine uyması gerek. sen de o da uymalı. ortak noktaya ikinizin iradesi ile varamıyorsanız da dediğim gibi evlilik terapisti ve benzeri çözümler aranmalı. o tamamen bütün adımları atlayıp tamamen yolun dışına çıkmış durumda şu anda. aman dikkat et ayrılayım falan dersen allem edip kallem edip mahkemede kendini haklı duruma da getirebilir bu yüzsüzlükle...Birlikte olmada sorun yok arka arkaya 3 kez yapmiyomusuz bu sorun tlf da heralde kadinla konusurken ust uste yapiyo kizlar kusura bakmayin yazdiklarim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?