2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Birlikte olmada sorun yok arka arkaya 3 kez yapmiyomusuz bu sorun tlf da heralde kadinla konusurken ust uste yapiyo kizlar kusura bakmayin yazdiklarim icin
Canım yazdıklarını okudum cidden çok sinirlendiim ya bu kadarda olmaz hem bebek istesinler cok şükürki allah vermiş kıymetini bileceğine bide halt yemeye kalkışmışkafası bi tek o işleremi çalışmış yaptığı affedilecek bişey değil iki meleğinin annesidin sen neden seninle konuşmamışta bu yollara başvurmuş çok mu önmliymiş o işler senden yavrundan ben hamileyim desem eşim bana bu konuda hep şunu derdi çok çok affedersiniz herkesten özr dileyerek yazıyorum bir risk olmadıkça dikatli ve kontorollü yaprız eğer olursa ondan önmli değil banyda sen elnle yaprsın derdi 9 senlik evliyz bir kürtajım bir boş gebeliğim 3 te kimyasalım oldu bide düşüğüm oda bu ay allha çok şükür eşim o konuda bnden diktli oldu hep inş ilerki zamnda da olursa allh bebek nasip edrse öylede kalır umarım yapmyn erkekte yoktur demem asla çünkü insanoğlu bu çiğ süt emmiş derler sen onu affedecksin ama iyi bir dersinide verceksinki bidahakine düşüncesi bile gelse aklına durup demeliki hayır bunu yapmamalıyım yaprsam sonucu bu olur detirmelisin canım bide şu var eğer gerçkten sevgisi varsa saygılıysa sana oturup konuşun akıllıca sonuçta çocuğunuz olack ne güzel ya biz dualarla istiyoruz rabbimden hayırlı evlat hayırlı eş olsunlar bize inş canım ya bak üzlme bebeğini düşün ellbet oda anlar içinde vicdan merhamet varsa seni üzmesin duam odur canım bebeğinizin gelişiyle evnzde saglık sıhat huzur mutluluk eksik olmasın inş eşinede allhım doğru yoldan ayırmasın allh akıl fikir versin rabbim sanada huzur versin içini ferhlatsın iki canını düşün canım kendini üzme AYRICA ilişki eşler arasında sevgiyle olan bişey ve tek taraflı düşünülmez bu 2/ 3 kez olmaması sorun demsi bencilk etmiş kendini düşünmüş ama inş düzeleck herşey rabbim yar ve yardımcın olsun canım bir yuva kolay kurulmuyor allhım yuvalarımz korusun eşlerimizi doğru yolundan ayrmasın bizim sevgimizi onlara onların sevgisini bize daim etsin muhabbetmz bol neşemiz cok huzurumuzu yerinde olsun inş

Evet yuzsuz benim psikolojimi iyice bozdu aldatma vardi ustune soyledigi seyler beni yipratti mutlu olmadigini soyluyor simdiye kadar birsey yoktu diyorum rol yapiyodum diyor ayrilalim diyoru yok diyor hatami anladim cocuklar olunca hersey düzelecek diyor ben onu kabul edemiyorum affedemiyorum ayrilmayo düşünüyorum ikizlre hamileyim nasil bir yol izliycem bilmiyorum kimseylede paylasamiyorum

Sa
Msj cekiyo kadina o tarik ediyo onu

Yaptigini unutamam herseferinde o kadina askim bebegim dedigi geliyo aklima bana kanki diyor kendime yediremiyorum aldatilmayi cocuk isteyen kendisi bide ikiz istedi

Yaptigini unutamam herseferinde o kadina askim bebegim dedigi geliyo aklima bana kanki diyor kendime yediremiyorum aldatilmayi cocuk isteyen kendisi bide ikiz istedi
ALLAH'ım Yarabbim evlerden ırak olsun Arkadaşım şakamı bu yaa adam kendine yeni heyecan arıyor elindekinin kıymetini bilmiyor aptal bu erkekler yaaaEşinin şuan ki yaklaşımı nasıl canım? Sen ne yapmayı düşünüyorsun bir karara varabildin mi canım?

canım yine en uygunu birlikte bir uzmana gözükmeniz. biriyle paylaşsan da taraflı davranabilirler ya da beklediğin bir yorum ya da size gerçek anlamda katkı sağlayacak bir destek bulamayabilirsin. en azından aranızda tarafsız bir şekilde duracak ve yol gösterecek bir evlilik danışmanı araştırın diye düşünüyorum ben...

Cok pismanim kendimi affettirecegim diyor istersen ailenin yanina git kafani toparlarsin diyor bilmiyorum ne yapacagimi uzuntuden cocuklara birsey olur diyede korkuyorum kendimi sakinlestirmye calisiyorum

Cok pismanim kendimi affettirecegim diyor istersen ailenin yanina git kafani toparlarsin diyor bilmiyorum ne yapacagimi uzuntuden cocuklara birsey olur diyede korkuyorum kendimi sakinlestirmye calisiyorum
Kafa karistirici cevaplar hep cnm Allah yardim etsin ne diyecegimi bilemedim simdi evlilik yurusun istiyor madem neden boyle aciklamalar yapip seni uzuyor anlamadım

ben vurulmadım canım. doktorum vurul da demedi... gereksiz yüklenme yapmamaya çalışıyorum bünyeye minimum ilaç minimum takviye vs...
Bende vurulmamalı karar vermiştim ama doğum sırasında kordon kesilirken mikrop bulaşırsaymış falan diye kafamı karıştırdı anasağlıktaki doktor deli çıkacam valla

Canım eşin kaç yaşında senin bazen 40 yaşında böyle geçici durumlar olabiliyor umarım geçicidir evlendiğinizden beri mi böyleydi ne diyeceğimi şaşırdım hamileyken ayrılık kararı verme hayatınızın rutine binmesini bi bekle bence

32 yasinda öncede msj gordum kizla normal msj lardi gecen sene galiba hep yapacak affettikce ona gore erkeklerin hepsi aldatiyor.

Canım benim çok zor bir süreçten geçiyorsun. 1 değil bir çok sorun var burada
1- kocanın teselliyi başka yerde araması: hadi bunda hatasını anlamış pişman olmuş.
2- Kocanın mutlu değilim demesi: neden mutlu değilmiş hiç anlamadım. Cinsellik mi onu mutlu eden tek şey. Bu normal değil. Doktora görünmeli ama kabul edecek bir tipe benzemiyor
3- sana karşı hala kırıcı. Şu an yalvarıyor olması lazımdı bahane bulmak yerine.
Bir süre başka yere mi gitse? Sen de sakinleşsen o da belki kendine uzaktan bakıp saçmaladığını görse. Bebek bir ilişkiyi kurtaramaz. Seni seviyorum sensiz bir hayat düşünemem ben hata yaptım demek farklı seninle mutlu değilim ondan yaptım ama ayrılmam bebekler gelince düzelir demek farklı. Bebekler oyuncak mı? Hayat daha da zor olacak onlar doğunca.
Siz bunu inşallah atlatırsınız. ama eşin nasıl bunu Hesabını Allah'a verecek? Ben olsam ölmekten çok korkarım. Allah hem de iki tane bebek vererek ne kadar büyük lütufta bulunmuş bu nankörlük değilde ne? Belki biraz işin dini boyutunu görse kendine çeki düzen verir.

32 yasinda öncede msj gordum kizla normal msj lardi gecen sene galiba hep yapacak affettikce ona gore erkeklerin hepsi aldatiyor.
Bu doğru değil. ne erkekler var, kendi daha adam olamamış. Allah onun burnunu sürter inşallah. Hamile karısını aldatacak erkeğe erkek demem ben. Nasıl baba olacak o? Erkek Güvenilir olmalı. Herkes Sırtını ona dayayanilmeli. Seninki çok Güçsüz. Yaşı da çok küçük. Aklı Başımda bir aile büyüğü önerimi tekrar hatırlatmak istiyorum. İşe yarayanilir.

Cinsellik anlamindamutsuz nedeni simdiye kadar hep cocuk odakli yapmisiz bide ayni gun birden fazla yapmiyomusuz ve ben isteyerek yapmiyomusum onu mutlu etmek icin yapiyomusum
Gitmiyor evden seni yalniz birakamam diyor ben gitmeyi dusunuyorum 10 gunlugune en azindan bu surecte ne yapacagima karar veririm ayrilma kararini verirsem dogumu beklerim ama bu karar hosuna gitmez birakmamak icin elinden geleni yapar ya cda cocuklari almakla tehtid edgibi geliyo bana zayif noktami biliyor

Cookkk sinir oldum hemde cokkkk Bide bunun ustune ailenin yanina mi git diyo kafa dinlemek icin uleeyynn tutmayin beni... Canim bwn sana anlatayim 2 ay once şeytan durttu benim odunun tlfnunu karistirdim kac yildir arkadasi var biliyodum ogretmen kadin normal Konusuyorlardi en son bir baktim ki kadin buna fotolarini gingöndermiş normal fotolar ama acik sacik değil bizimkide yorum yapmis fotoya manken gibisin diye bu kadinda 60 yasina yakin bi kadin kadin beni sormus esini merak ediyorum resmini gingönder nasil birine asiksin merak ediyorum ve epey konusmuslar sabah kalkip bana gunaydin demeyen okuz kadina sabah sabah mesaj yazmis sabah sekeri gunaydin diye bunlari gorgördüm kudurdum ama saklamadim herkese anlattim ablalarina abilerine yegenlerine rrzil ettim iyi yaptim sonra buyuk bi yemim etti bisey olmadigina zaten benim ki oyle okuz ki yapsa benden korkup da yapmadim demez
yaptiysa yapmistir inkar etmez çünkü kaybetmekten korkmuyo cok buyuk yemin ettu annesinin ustune
anasina da acayip dusduskundur.
Zaten oyle bi rezil ettim ki onu yapacagi varsa da artik yapamaz sende içinde yasama ailesi de bilsin durumu msjlasmalarini da bi şekilde sakla Allah korusun dunyanin binbir turlu hali var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…