Canım yazdıklarını okudum cidden çok sinirlendiimBirlikte olmada sorun yok arka arkaya 3 kez yapmiyomusuz bu sorun tlf da heralde kadinla konusurken ust uste yapiyo kizlar kusura bakmayin yazdiklarim icin
Bugun elektirik su mağdurları olduk hayırdır inşŞükür geldi elektrik
Evet yuzsuz benim psikolojimi iyice bozdu aldatma vardi ustune soyledigi seyler beni yipratti mutlu olmadigini soyluyor simdiye kadar birsey yoktu diyorum rol yapiyodum diyor ayrilalim diyoru yok diyor hatami anladim cocuklar olunca hersey düzelecek diyor ben onu kabul edemiyorum affedemiyorum ayrilmayo düşünüyorum ikizlre hamileyim nasil bir yol izliycem bilmiyorum kimseylede paylasamiyorummelina198 40245771 .!.:telefonda sanal seks mi yapıyormuş ki ? onu da itiraf etsin tam olsun bari. yani sonuçta bu evlilik iki tarafın da birbirine uyması gerek. sen de o da uymalı. ortak noktaya ikinizin iradesi ile varamıyorsanız da dediğim gibi evlilik terapisti ve benzeri çözümler aranmalı. o tamamen bütün adımları atlayıp tamamen yolun dışına çıkmış durumda şu anda. aman dikkat et ayrılayım falan dersen allem edip kallem edip mahkemede kendini haklı duruma da getirebilir bu yüzsüzlükle...
Msj cekiyo kadina o tarik ediyo onutelefonda sanal seks mi yapıyormuş ki ? onu da itiraf etsin tam olsun bari. yani sonuçta bu evlilik iki tarafın da birbirine uyması gerek. sen de o da uymalı. ortak noktaya ikinizin iradesi ile varamıyorsanız da dediğim gibi evlilik terapisti ve benzeri çözümler aranmalı. o tamamen bütün adımları atlayıp tamamen yolun dışına çıkmış durumda şu anda. aman dikkat et ayrılayım falan dersen allem edip kallem edip mahkemede kendini haklı duruma da getirebilir bu yüzsüzlükle...
Yaptigini unutamam herseferinde o kadina askim bebegim dedigi geliyo aklima bana kanki diyor kendime yediremiyorum aldatilmayi cocuk isteyen kendisi bide ikiz istediCanım yazdıklarını okudum cidden çok sinirlendiimya bu kadarda olmaz hem bebek istesinler cok şükürki allah vermiş kıymetini bileceğine bide halt yemeye kalkışmış kafası bi tek o işleremi çalışmış yaptığı affedilecek bişey değil iki meleğinin annesidin sen neden seninle konuşmamışta bu yollara başvurmuş çok mu önmliymiş o işler senden yavrundan ben hamileyim desem eşim bana bu konuda hep şunu derdi çok çok affedersiniz herkesten özr dileyerek yazıyorum bir risk olmadıkça dikatli ve kontorollü yaprız eğer olursa ondan önmli değil banyda sen elnle yaprsın derdi 9 senlik evliyz bir kürtajım bir boş gebeliğim 3 te kimyasalım oldu bide düşüğüm oda bu ay allha çok şükür eşim o konuda bnden diktli oldu hep inş ilerki zamnda da olursa allh bebek nasip edrse öylede kalır umarım yapmyn erkekte yoktur demem asla çünkü insanoğlu bu çiğ süt emmiş derler sen onu affedecksin ama iyi bir dersinide verceksinki bidahakine düşüncesi bile gelse aklına durup demeliki hayır bunu yapmamalıyım yaprsam sonucu bu olur detirmelisin canım bide şu var eğer gerçkten sevgisi varsa saygılıysa sana oturup konuşun akıllıca sonuçta çocuğunuz olack ne güzel ya biz dualarla istiyoruz rabbimden hayırlı evlat hayırlı eş olsunlar bize inş canım ya bak üzlme bebeğini düşün ellbet oda anlar içinde vicdan merhamet varsa seni üzmesin duam odur canım bebeğinizin gelişiyle evnzde saglık sıhat huzur mutluluk eksik olmasın inş eşinede allhım doğru yoldan ayırmasın allh akıl fikir versin rabbim sanada huzur versin içini ferhlatsın iki canını düşün canım kendini üzme AYRICA ilişki eşler arasında sevgiyle olan bişey ve tek taraflı düşünülmez bu 2/ 3 kez olmaması sorun demsi bencilk etmiş kendini düşünmüş ama inş düzeleck herşey rabbim yar ve yardımcın olsun canım bir yuva kolay kurulmuyor allhım yuvalarımz korusun eşlerimizi doğru yolundan ayrmasın bizim sevgimizi onlara onların sevgisini bize daim etsin muhabbetmz bol neşemiz cok huzurumuzu yerinde olsun inş
ay maşallah ya yerim onunihayet geldi elktriklerbizde drdan geldik kızımın keyfi yerindeymiş çok şükür 1.331 kg olmuş
ALLAH'ım Yarabbim evlerden ırak olsunYaptigini unutamam herseferinde o kadina askim bebegim dedigi geliyo aklima bana kanki diyor kendime yediremiyorum aldatilmayi cocuk isteyen kendisi bide ikiz istedi
canım yine en uygunu birlikte bir uzmana gözükmeniz. biriyle paylaşsan da taraflı davranabilirler ya da beklediğin bir yorum ya da size gerçek anlamda katkı sağlayacak bir destek bulamayabilirsin. en azından aranızda tarafsız bir şekilde duracak ve yol gösterecek bir evlilik danışmanı araştırın diye düşünüyorum ben...Evet yuzsuz benim psikolojimi iyice bozdu aldatma vardi ustune soyledigi seyler beni yipratti mutlu olmadigini soyluyor simdiye kadar birsey yoktu diyorum rol yapiyodum diyor ayrilalim diyoru yok diyor hatami anladim cocuklar olunca hersey düzelecek diyor ben onu kabul edemiyorum affedemiyorum ayrilmayo düşünüyorum ikizlre hamileyim nasil bir yol izliycem bilmiyorum kimseylede paylasamiyorum
Cok pismanim kendimi affettirecegim diyor istersen ailenin yanina git kafani toparlarsin diyor bilmiyorum ne yapacagimi uzuntuden cocuklara birsey olur diyede korkuyorum kendimi sakinlestirmye calisiyorumALLAH'ım Yarabbim evlerden ırak olsunArkadaşımbilmiyorum ne mı bu yaa adam kendine yeni heyecan arıyor elindekinin tini bilmiyor aptal bu erkekler yaaa Eşinin şuan ki yaklaşımı nasıl canım? Sen ne yapmayı düşünüyorsun bir karara varabildin mi canım?
Kafa karistirici cevaplar hep cnm Allah yardim etsin ne diyecegimi bilemedim simdi evlilik yurusun istiyor madem neden boyle aciklamalar yapip seni uzuyor anlamadımCok pismanim kendimi affettirecegim diyor istersen ailenin yanina git kafani toparlarsin diyor bilmiyorum ne yapacagimi uzuntuden cocuklara birsey olur diyede korkuyorum kendimi sakinlestirmye calisiyorum
Bende vurulmamalı karar vermiştim ama doğum sırasında kordon kesilirken mikrop bulaşırsaymış falan diye kafamı karıştırdı anasağlıktaki doktor deli çıkacam vallaben vurulmadım canım. doktorum vurul da demedi... gereksiz yüklenme yapmamaya çalışıyorum bünyeye minimum ilaç minimum takviye vs...
Canım eşin kaç yaşında senin bazen 40 yaşında böyle geçici durumlar olabiliyor umarım geçicidir evlendiğinizden beri mi böyleydi ne diyeceğimi şaşırdım hamileyken ayrılık kararı verme hayatınızın rutine binmesini bi bekle benceYaptigini unutamam herseferinde o kadina askim bebegim dedigi geliyo aklima bana kanki diyor kendime yediremiyorum aldatilmayi cocuk isteyen kendisi bide ikiz istedi
32 yasinda öncede msj gordum kizla normal msj lardi gecen sene galiba hep yapacak affettikce ona gore erkeklerin hepsi aldatiyor.Canım eşin kaç yaşında senin bazen 40 yaşında böyle geçici durumlar olabiliyor umarım geçicidir evlendiğinizden beri mi böyleydi ne diyeceğimi şaşırdım hamileyken ayrılık kararı verme hayatınızın rutine binmesini bi bekle bence
32 yasinda öncede msj gordum kizla normal msj lardi gecen sene galiba hep yapacak affettikce ona gore erkeklerin hepsi aldatiyor.
Evet yuzsuz benim psikolojimi iyice bozdu aldatma vardi ustune soyledigi seyler beni yipratti mutlu olmadigini soyluyor simdiye kadar birsey yoktu diyorum rol yapiyodum diyor ayrilalim diyoru yok diyor hatami anladim cocuklar olunca hersey düzelecek diyor ben onu kabul edemiyorum affedemiyorum ayrilmayo düşünüyorum ikizlre hamileyim nasil bir yol izliycem bilmiyorum kimseylede paylasamiyorum
Bu doğru değil. ne erkekler var, kendi daha adam olamamış. Allah onun burnunu sürter inşallah. Hamile karısını aldatacak erkeğe erkek demem ben. Nasıl baba olacak o? Erkek Güvenilir olmalı. Herkes Sırtını ona dayayanilmeli. Seninki çok Güçsüz. Yaşı da çok küçük. Aklı Başımda bir aile büyüğü önerimi tekrar hatırlatmak istiyorum. İşe yarayanilir.32 yasinda öncede msj gordum kizla normal msj lardi gecen sene galiba hep yapacak affettikce ona gore erkeklerin hepsi aldatiyor.
Cinsellik anlamindamutsuz nedeni simdiye kadar hep cocuk odakli yapmisiz bide ayni gun birden fazla yapmiyomusuz ve ben isteyerek yapmiyomusum onu mutlu etmek icin yapiyomusumCanım benim çok zor bir süreçten geçiyorsun. 1 değil bir çok sorun var burada
1- kocanın teselliyi başka yerde araması: hadi bunda hatasını anlamış pişman olmuş.
2- Kocanın mutlu değilim demesi: neden mutlu değilmiş hiç anlamadım. Cinsellik mi onu mutlu eden tek şey. Bu normal değil. Doktora görünmeli ama kabul edecek bir tipe benzemiyor
3- sana karşı hala kırıcı. Şu an yalvarıyor olması lazımdı bahane bulmak yerine.
Bir süre başka yere mi gitse? Sen de sakinleşsen o da belki kendine uzaktan bakıp saçmaladığını görse. Bebek bir ilişkiyi kurtaramaz. Seni seviyorum sensiz bir hayat düşünemem ben hata yaptım demek farklı seninle mutlu değilim ondan yaptım ama ayrılmam bebekler gelince düzelir demek farklı. Bebekler oyuncak mı? Hayat daha da zor olacak onlar doğunca.
Siz bunu inşallah atlatırsınız. ama eşin nasıl bunu Hesabını Allah'a verecek? Ben olsam ölmekten çok korkarım. Allah hem de iki tane bebek vererek ne kadar büyük lütufta bulunmuş bu nankörlük değilde ne? Belki biraz işin dini boyutunu görse kendine çeki düzen verir.
Yaptigini unutamam herseferinde o kadina askim bebegim dedigi geliyo aklima bana kanki diyor kendime yediremiyorum aldatilmayi cocuk isteyen kendisi bide ikiz istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?