fMsjlarin fotosunu cekmostim hepsini silmis kadinin no var onuda silmisti baska kagida yazmistim no var sadeve bide yazisma mart ayiCookkk sinir oldum hemde cokkkkBide bunun ustune ailenin yanina mi git diyo kafa dinlemek icin uleeyynn tutmayin beni... Canim bwn sana anlatayim 2 ay once şeytan durttu benim odunun tlfnunu karistirdim kac yildir arkadasi var biliyodum ogretmen kadin normal Konusuyorlardi en son bir baktim ki kadin buna fotolarini gingöndermiş normal fotolar ama acik sacik değil bizimkide yorum yapmis fotoya manken gibisin diye bu kadinda 60 yasina yakin bi kadin kadin beni sormus esini merak ediyorum resmini gingönder nasil birine asiksin merak ediyorum ve epey konusmuslar sabah kalkip bana gunaydin demeyen okuz kadina sabah sabah mesaj yazmis sabah sekeri gunaydin diye bunlari gorgördüm kudurdum ama saklamadim herkese anlattim ablalarina abilerine yegenlerine rrzil ettim iyi yaptim sonra buyuk bi yemim etti bisey olmadigina zaten benim ki oyle okuz ki yapsa benden korkup da yapmadim demez
yaptiysa yapmistir inkar etmez çünkü kaybetmekten korkmuyo cok buyuk yemin ettu annesinin ustune
anasina da acayip dusduskundur.
Zaten oyle bi rezil ettim ki onu yapacagi varsa da artik yapamaz sende içinde yasama ailesi de bilsin durumu msjlasmalarini da bi şekilde sakla Allah korusun dunyanin binbir turlu hali var...
Cinsellik anlamindamutsuz nedeni simdiye kadar hep cocuk odakli yapmisiz bide ayni gun birden fazla yapmiyomusuz ve ben isteyerek yapmiyomusum onu mutlu etmek icin yapiyomusum
Gitmiyor evden seni yalniz birakamam diyor ben gitmeyi dusunuyorum 10 gunlugune en azindan bu surecte ne yapacagima karar veririm ayrilma kararini verirsem dogumu beklerim ama bu karar hosuna gitmez birakmamak icin elinden geleni yapar ya cda cocuklari almakla tehtid edgibi geliyo bana zayif noktami biliyor
Msj
fMsjlarin fotosunu cekmostim hepsini silmis kadinin no var onuda silmisti baska kagida yazmistim no var sadeve bide yazisma mart ayi
Canım den bol bol dua et Allah ıslah etsin kocanı akıl fikir verdin yer gök dua ile bi yuva kurmak evlat sahibi olmak bütün bunların sorumlulukları çocukların psikolojisi tabiki seninki de çok önemli Allah yardımcın olsun dualarla alabilirsin ancak, seninkinin şeyini bağlayan bir dua bulmalı32 yasinda öncede msj gordum kizla normal msj lardi gecen sene galiba hep yapacak affettikce ona gore erkeklerin hepsi aldatiyor.
anladım canım sen bilirsin valla...Bende vurulmamalı karar vermiştim ama doğum sırasında kordon kesilirken mikrop bulaşırsaymış falan diye kafamı karıştırdı anasağlıktaki doktor deli çıkacam valla
Sakın evden gitme meydanı boş bırakma sana baktıkça pişman olur kendini frenler gidersen iyice sapıtabilir sakın evden gitme bir yere ailenize yeni cedalaştın zatenCinsellik anlamindamutsuz nedeni simdiye kadar hep cocuk odakli yapmisiz bide ayni gun birden fazla yapmiyomusuz ve ben isteyerek yapmiyomusum onu mutlu etmek icin yapiyomusum
Gitmiyor evden seni yalniz birakamam diyor ben gitmeyi dusunuyorum 10 gunlugune en azindan bu surecte ne yapacagima karar veririm ayrilma kararini verirsem dogumu beklerim ama bu karar hosuna gitmez birakmamak icin elinden geleni yapar ya cda cocuklari almakla tehtid edgibi geliyo bana zayif noktami biliyor
gitme bence canım o gitsin. sen de biraz kafanı dinle. onu bir süreliğine gitmeye ikna et bence...Cinsellik anlamindamutsuz nedeni simdiye kadar hep cocuk odakli yapmisiz bide ayni gun birden fazla yapmiyomusuz ve ben isteyerek yapmiyomusum onu mutlu etmek icin yapiyomusum
Dese nee olacakSakin evini birakip bir yere gitme o kadar seye tanik oldum ki guven yok artik. Sen gittikten sonra ne yapacagini bilemezsin ya derse evi terk etti gitti diye??
Bence de evini birakip biyere gitme canim. Hem ben sahsen annemlerde bile rahat edemiyorum. En cok kendi evimde rahatim keyfime gore takiliyorum. Bi sekilde onu gonder yanliz kalip kafa dinlemek dusunmek istiyorsan. Bu zorlu surecte nelerle ugrasiyosun (ugrasiyoruzz) Allah islah etsin hepsini. bide bi aile buyugu deilde imkaniniz varsa bi iliski uzmaniyla filan gorusup yardim alsan iyi olabilir. Su an cok cikmazdasin bi yandan bebeklerini dusunmek zorundasin bi yandan affedemiyosun. Biz nedesek nasil yol gostrsek yanlis en son karari sen vereceksin. Tabi esinin tutumu da onemli bu konuda. Insallah Allah hakkinizda hayirlisini dogrusunu cikarir karsiniza...Msj
fMsjlarin fotosunu cekmostim hepsini silmis kadinin no var onuda silmisti baska kagida yazmistim no var sadeve bide yazisma mart ayi
yani şöyle ki olası bir boşanma durumunda bunu senin aleyhine kullanabilir canım. bir avukatla da konuş şimdiden istersen sana fikir verebilir. neler leyhine neler aleyhine kullanılabilir diye...Dese nee olacak
Ailemin yanina gidersem dogumuda orda yaparim zaten 3 ay var doguma sonrasini orfa dusunurum gitmezsemde kendini gonderemiyorum evden gitmiyo kendiside git diyor kafani toplarsin diyorBence de evini birakip biyere gitme canim. Hem ben sahsen anne rahat edemiyorum. En cok kendi evimde rahatim keyfime gore takiliyorum. Bi sekilde onu gonder yanliz kalip kafa dinlemek dusunmek istiyorsan. Bu zorlu surecte nelerle ugrasiyosun (ugrasiyoruzz) Allah islah etsin hepsini. bide bi aile buyugu deilde imkaniniz varsa bi iliski uzmaniyla filan gorusup yardim alsan iyi olabilir. Su an cok cikmazdasin bi yandan bebeklerini dusunmek zorundasin bi yandan affedemiyosun. Biz nedesek nasil yol gostrsek yanlis en son karari sen vereceksin. Tabi esinin tutumu da onemli bu konuda. Insallah Allah hakkinizda hayirlisini dogrusunu cikarir karsiniza...
Gidersem dogumuda orda yapacam zaten ailemin yanina dogum icin gidecektim onceden konusmustuk dogudayizburda sartlariyi degil ikiz old icin batiya gidecem erken gitmis olacamyani şöyle ki olası bir boşanma durumunda bunu senin aleyhine kullanabilir canım. bir avukatla da konuş şimdiden istersen sana fikir verebilir. neler leyhine neler aleyhine kullanılabilir diye...
Canım cok haklısın unutamazsın belki ama onu bunları sana ve bebeklerinize yaşattığı için pişman edebilirsin sen güçlü olmalısın bebeklerin için kendin için iyi olman lazım biz burdan yazıyoruz ama elimzden bişey gelmiyor dua ediyorum bn kendi adıma sana rabbim o meleklerinin yüzüne bksın inş ahhhYaptigini unutamam herseferinde o kadina askim bebegim dedigi geliyo aklima bana kanki diyor kendime yediremiyorum aldatilmayi cocuk isteyen kendisi bide ikiz istedi
Ya valla sacmaliyo. Madem cok pisman madem senden vazgecmiyo git nedir ya. bence bu durumda gitmemen icin yalvarmasi gerek. uzeeine titreyip kendini affettirmesi geRek. Hos ben kendi kocami anlayamiyorum ki anacim seninkinin davranislarina anlam vereyim. Ama git diyerek mi duzeltecek senin gozundeki imajini acaba. Yok yok kiprasma bi yere valla ben olsam gitmiyorum sana guvenemem derim. Gicik deilmi belki benim evime benim yatagima kadar girdirirsin o kariyi derim. Gitmem der cikarim...Ailemin yanina gidersem dogumuda orda yaparim zaten 3 ay var doguma sonrasini orfa dusunurum gitmezsemde kendini gonderemiyorum evden gitmiyo kendiside git diyor kafani toplarsin diyor
Gidince zaten hrrsey biter kendisi sehir disinda isi var gidecek zaten o sureci orda gecir diyor kendisi vazgectigi icin gondermiyorYa valla sacmaliyo. Madem cok pisman madem senden vazgecmiyo git nedir ya. bence bu durumda gitmemen icin yalvarmasi gerek. uzeeine titreyip kendini affettirmesi geRek. Hos ben kendi kocami anlayamiyorum ki anacim seninkinin davranislarina anlam vereyim. Ama git diyerek mi duzeltecek senin gozundeki imajini acaba. Yok yok kiprasma bi yere valla ben olsam gitmiyorum sana guvenemem derim. Gicik deilmi belki benim evime benim yatagima kadar girdirirsin o kariyi derim. Gitmem der cikarim...
Dese nee olacak
Vazgectiginden demistir demedim canm zaten. Hani bana sen git kafani topla demesi bi cozum yoluymus gibi gelmemisti. Bunun yerine birlik olup konusarak filan daha kolay halledersiniz diye dusunmustum. insallah hayirlisi olur. Ama temennim yuvanizin yikilmamasi... insallah bi orta yol bulunur....Gidince zaten hrrsey biter kendisi sehir disinda isi var gidecek zaten o sureci orda gecir diyor kendisi vazgectigi icin gondermiyor
Arkadaşlar moralim okadar bozuk tu ki gece hiç yatamadim sabah à doğru dalmisim bebegimi gördüm ruyamda Allah korusun güzel bi rüya değildi hep ağladım hep etkisindeydim bebegimi görmek için hemen hastanede soluğu aldım şükürler olsun iyiydi bebegimmmmm ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu baba adayları neden boyleler yaaa offf ...konuşmama günün 5.günü bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?