2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Msj
fMsjlarin fotosunu cekmostim hepsini silmis kadinin no var onuda silmisti baska kagida yazmistim no var sadeve bide yazisma mart ayi

Sakin evini birakip bir yere gitme o kadar seye tanik oldum ki guven yok artik. Sen gittikten sonra ne yapacagini bilemezsin ya derse evi terk etti gitti diye??

O da biliyo bu mesajlarin anlamini birakir mi. Sen yinede baska flashada attim de korksun o kimki seni cocuklarinla tehdit ediyor hicbisey yapamaz merak etme...
Msj

fMsjlarin fotosunu cekmostim hepsini silmis kadinin no var onuda silmisti baska kagida yazmistim no var sadeve bide yazisma mart ayi

32 yasinda öncede msj gordum kizla normal msj lardi gecen sene galiba hep yapacak affettikce ona gore erkeklerin hepsi aldatiyor.
Canım den bol bol dua et Allah ıslah etsin kocanı akıl fikir verdin yer gök dua ile bi yuva kurmak evlat sahibi olmak bütün bunların sorumlulukları çocukların psikolojisi tabiki seninki de çok önemli Allah yardımcın olsun dualarla alabilirsin ancak, seninkinin şeyini bağlayan bir dua bulmalı

Sakın evden gitme meydanı boş bırakma sana baktıkça pişman olur kendini frenler gidersen iyice sapıtabilir sakın evden gitme bir yere ailenize yeni cedalaştın zaten

Arkadaşlar moralim okadar bozuk tu ki gece hiç yatamadim sabah à doğru dalmisim bebegimi gördüm ruyamda Allah korusun güzel bi rüya değildi hep ağladım hep etkisindeydim bebegimi görmek için hemen hastanede soluğu aldım şükürler olsun iyiydi bebegimmmmm ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu baba adayları neden boyleler yaaa offf ...konuşmama günün 5.günü bakalım ne olacak

gitme bence canım o gitsin. sen de biraz kafanı dinle. onu bir süreliğine gitmeye ikna et bence...

Msj

Bence de evini birakip biyere gitme canim. Hem ben sahsen annemlerde bile rahat edemiyorum. En cok kendi evimde rahatim keyfime gore takiliyorum. Bi sekilde onu gonder yanliz kalip kafa dinlemek dusunmek istiyorsan. Bu zorlu surecte nelerle ugrasiyosun (ugrasiyoruzz) Allah islah etsin hepsini. bide bi aile buyugu deilde imkaniniz varsa bi iliski uzmaniyla filan gorusup yardim alsan iyi olabilir. Su an cok cikmazdasin bi yandan bebeklerini dusunmek zorundasin bi yandan affedemiyosun. Biz nedesek nasil yol gostrsek yanlis en son karari sen vereceksin. Tabi esinin tutumu da onemli bu konuda. Insallah Allah hakkinizda hayirlisini dogrusunu cikarir karsiniza...

Ailemin yanina gidersem dogumuda orda yaparim zaten 3 ay var doguma sonrasini orfa dusunurum gitmezsemde kendini gonderemiyorum evden gitmiyo kendiside git diyor kafani toplarsin diyor

Niye herkes kocasiyla limoni yaw.. okuzz bunlar oduuunnn. Elektrik de bizmle dalga geciyo bi geliyo bi gidiyo. Bu arada benim telefonun sebekesi de gitti oglenden sonra hala yok... odun kocam da aksama kadar dukkanda elektrik olmadigi halde bi eve geleyim demedi cok merak etmismis beni tlfnum kapaliymis aramis. Dandik!!! cok merak ediyosan gelseydin dedim bende. Evle dukkanin arasi 3 5 dk bise. Elektrik yoktu klima calismiyordu. Hava soguktu. Yagmur yagiyordu. Bide sabahtan beri midem bulaniyo. Bise yiyemedim bugun arayi duzeltme cabalarini birakti. Yuz bulamayinca. Cunku ilk defa bu kadar kati oldum ona karsi. Amaan cok da umtumda sanki cokta tin cokta fifi....

yani şöyle ki olası bir boşanma durumunda bunu senin aleyhine kullanabilir canım. bir avukatla da konuş şimdiden istersen sana fikir verebilir. neler leyhine neler aleyhine kullanılabilir diye...
Gidersem dogumuda orda yapacam zaten ailemin yanina dogum icin gidecektim onceden konusmustuk dogudayizburda sartlariyi degil ikiz old icin batiya gidecem erken gitmis olacam

Yaptigini unutamam herseferinde o kadina askim bebegim dedigi geliyo aklima bana kanki diyor kendime yediremiyorum aldatilmayi cocuk isteyen kendisi bide ikiz istedi
Canım cok haklısın unutamazsın belki ama onu bunları sana ve bebeklerinize yaşattığı için pişman edebilirsin sen güçlü olmalısın bebeklerin için kendin için iyi olman lazım biz burdan yazıyoruz ama elimzden bişey gelmiyor dua ediyorum bn kendi adıma sana rabbim o meleklerinin yüzüne bksın inş ahhh ahh bu erkek milleti canım gündüzde yazdım ya yuva kolay kurulmuyor onun için allhım yardımcın olsun inş zor bir durum anlıyorum seni şimdi bişey yapsa sana yapmacık gelcek yada bişey olsa şüphe duyacksın o utanmalı sana bunları hissetrip bu düşüncelere soktuğu için sen kendini üzme lütfen meleklerin için yardım almya çalış bi aile büyüğünden yada aile terapistisnden iki canın ve kendi iyliğin için yap bunları canım sana bunları önerebilirim anca söz konusu bi yuva ve iki bebek olunca ne diyecemizide pek bilemiyoruz şuanki davranışları iyidir umarım seni daha fazla üzmesin de

Ailemin yanina gidersem dogumuda orda yaparim zaten 3 ay var doguma sonrasini orfa dusunurum gitmezsemde kendini gonderemiyorum evden gitmiyo kendiside git diyor kafani toplarsin diyor
Ya valla sacmaliyo. Madem cok pisman madem senden vazgecmiyo git nedir ya. bence bu durumda gitmemen icin yalvarmasi gerek. uzeeine titreyip kendini affettirmesi geRek. Hos ben kendi kocami anlayamiyorum ki anacim seninkinin davranislarina anlam vereyim. Ama git diyerek mi duzeltecek senin gozundeki imajini acaba. Yok yok kiprasma bi yere valla ben olsam gitmiyorum sana guvenemem derim. Gicik deilmi belki benim evime benim yatagima kadar girdirirsin o kariyi derim. Gitmem der cikarim...

Gidince zaten hrrsey biter kendisi sehir disinda isi var gidecek zaten o sureci orda gecir diyor kendisi vazgectigi icin gondermiyor

Gidince zaten hrrsey biter kendisi sehir disinda isi var gidecek zaten o sureci orda gecir diyor kendisi vazgectigi icin gondermiyor
Vazgectiginden demistir demedim canm zaten. Hani bana sen git kafani topla demesi bi cozum yoluymus gibi gelmemisti. Bunun yerine birlik olup konusarak filan daha kolay halledersiniz diye dusunmustum. insallah hayirlisi olur. Ama temennim yuvanizin yikilmamasi... insallah bi orta yol bulunur....

Canim sende mi kussun esinle ben kacirdim mi unuttum mu ne oldu niye o kadar uzuldun bebisini de uzuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…