- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Uyumak luks artik sanirimmidem yaniyo bulaniyo belim agriyo Allahim kolaylik veeer nolur... sonunda oglusuma kavusacagimi dusunmesem cekilir gibi deil valla ya... cok fenayam kizlar coook esime yalvardim azonce bise yap nolur bise soyle gecsin midemin yanmasi diye. Küslügu tavrimi soguklugumu bi yana attim artik
Bende işe yarıyor birde sen dene istersen yarım bardak sütü yudum yudum sindirerek iç.Şu an içiyorum sütümüUyumak luks artik sanirimmidem yaniyo bulaniyo belim agriyo Allahim kolaylik veeer nolur... sonunda oglusuma kavusacagimi dusunmesem cekilir gibi deil valla ya... cok fenayam kizlar coook esime yalvardim azonce bise yap nolur bise soyle gecsin midemin yanmasi diye. Küslügu tavrimi soguklugumu bi yana attim artik
Ictim canim zaten esim bi almaya 3 4 tane birden aliyo arTik. Sut ictim soda ictim sakiz cignedim cayir cayir yaniyo ya banamisin demiyo.Cnm gaviscon iciyorum ben 24 saat neredeyse sen icmiyomusun
Koca bi kupa ictim ama dedigin gibi yudum yudum ictim canim. Fayda etmiyo. Daha dogrusu soyle iciyorum ya bi yarim saat kadar iyim sonra geri basliyo.Bende işe yarıyor birde sen dene istersen yarım bardak sütü yudum yudum sindirerek iç.Şu an içiyorum sütümü
Gunaydin kizlarr ayyy seninki baya baya kotu o zaaman cnm ya.Koca bi kupa ictim ama dedigin gibi yudum yudum ictim canim. Fayda etmiyo. Daha dogrusu soyle iciyorum ya bi yarim saat kadar iyim sonra geri basliyo.
Günaydın arkadaşlar! İnşallah eşlerinizle olan problemler en kısa sürede çözülür. Hamile kadınlara çok iyi davranılması lazım gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyorlarAllah akıl fikir, merhamet duygusu versin!
Ben bir kaç gündür adet öncesinde olduğu gibi rahimde doluluk ve hassasiyet hissediyorum. Belim de çok ağrıyor. Bunun dışında karında sancı, kanama vs yok çok şükür. Yinede Allah korusun bebeğime bir şey oldu da aldığım progesteron yüzünden mi anlamıyorum diye bir endişe geldi içime oturdu. Bütün gece uyuyamadım. Sonra da sabah 6'da kalkıp işe geldim. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Ama beni yoran hamilelikten öte bu düşünce. Progesteron bir düşüğü gizleyebilir mi?
Sağol canım haklısın neden böyl düşünüyorum kiOncelikle gunaydin :)
Allah korusun canim ne düşüğü neden hemen en kotusunu düşünüyorsun?? Vucudunda degisiklikler olmasi cok normal cunku alisik olnadigi farkli bir durumla karsi karsiya. Bebegin buyudugu icin oluyor tum bu agrilar sancilar alis bunlara
Gunaydi kizlar.... Umarim herkes iyidir bu sabah :)sensizim89 canim niye o kadar kotu oldun ki yediklerin ile alakali mi acaba?? Bende de mide yanmsi oluyor gun icinde 2-3 kere hissediyorum ama 5 dk yi geçmiyor bile. Uyku desen maasallah bi uyuyorum sabaha kadar deliksiz uyuyorum anormal durumlari takiyoruz tmam da bende normal durumlara takmaya basladim niye midem yanmiyo niye rahat uyuyorum diye
canım gayet normal o hissettiklerin. benim iki kez kanamam oldu üstüne kaç kez adet olmuşum gibi sancılarım oldu. ağrı kesicilerle atlattım. aklına kötü şeyler getirme lütfen annesi. korkutma bebişi. Allah ol dedikten sonra hiiiç bişeycik olmaz.. vücudundaki değişiklikler hep oluyo olmaya da devam edecek. sen içini ferah tutmaya çalış kötü düşünceleri sil at.. doğduğunu kucağına aldığını düşün güzel güzel hayaller kur. unutmaya çalış bunyedeki değişiklikleriGünaydın arkadaşlar! İnşallah eşlerinizle olan problemler en kısa sürede çözülür. Hamile kadınlara çok iyi davranılması lazım gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyorlarAllah akıl fikir, merhamet duygusu versin!
Ben bir kaç gündür adet öncesinde olduğu gibi rahimde doluluk ve hassasiyet hissediyorum. Belim de çok ağrıyor. Bunun dışında karında sancı, kanama vs yok çok şükür. Yinede Allah korusun bebeğime bir şey oldu da aldığım progesteron yüzünden mi anlamıyorum diye bir endişe geldi içime oturdu. Bütün gece uyuyamadım. Sonra da sabah 6'da kalkıp işe geldim. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Ama beni yoran hamilelikten öte bu düşünce. Progesteron bir düşüğü gizleyebilir mi?
Tamam canım teşekkür eeim. Normal olduğunu duymak rahatlatıyor. İlk kez yaşadığım için ne normal ne değil bilmiyorum. Bazen mutlu oluyorum bazen ağlayacak gibi oluyorum. Maşallah 30. haftaya gelmisşin. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Biz de bu günleri görelim inşallah.canım gayet normal o hissettiklerin. benim iki kez kanamam oldu üstüne kaç kez adet olmuşum gibi sancılarım oldu. ağrı kesicilerle atlattım. aklına kötü şeyler getirme lütfen annesi. korkutma bebişi. Allah ol dedikten sonra hiiiç bişeycik olmaz.. vücudundaki değişiklikler hep oluyo olmaya da devam edecek. sen içini ferah tutmaya çalış kötü düşünceleri sil at.. doğduğunu kucağına aldığını düşün güzel güzel hayaller kur. unutmaya çalış bunyedeki değişiklikleri
Cok yanlis bir dusunce eger boyle dusunuyosa cocuklari almakla tehdit eder diyosun peki cocuklara bakabilecek sorumluluk var mi kendisinde acaba daha karisini uzuyo32 yasinda öncede msj gordum kizla normal msj lardi gecen sene galiba hep yapacak affettikce ona gore erkeklerin hepsi aldatiyor.
amin canım benim. hepimize nasip etsin inşallah Rabbim kucaklarımıza alıp doya doya koklamayı kuzularımızıTamam canım teşekkür eeim. Normal olduğunu duymak rahatlatıyor. İlk kez yaşadığım için ne normal ne değil bilmiyorum. Bazen mutlu oluyorum bazen ağlayacak gibi oluyorum. Maşallah 30. haftaya gelmisşin. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Biz de bu günleri görelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?