2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar günaydın herkese benim belim ve kasıklarım hala agırıyor pazrtesi kesyi gördük korkuyorum normalmi yaşayan varmı adet tarıhım geceli cok oldu neden bu agrılar

kızlar günaydın herkese benim belim ve kasıklarım pazrtesi kesyi gördük korkuyorum normalmi yaşayan varmı adet tarıhım geceli cok oldu neden bu agrılar
Cok normal canim benimde batmalar oluyodu adet agrisi gibi bende heh kesin adet olucam demistim ama rabbime sukurler olsun minigimizi gorduk onlar yerlesme sancisiymis ve buyurkende sanci yapar canim birde ilk bi kac ay normal adet tarihlerinde agrilar olurmus

Reactions: 9ay
Yine guldurdun beni sabah sabah canim ya

kızlar günaydın herkese benim belim ve kasıklarım hala agırıyor pazrtesi kesyi gördük korkuyorum normalmi yaşayan varmı adet tarıhım geceli cok oldu neden bu agrılar
Canım bebişin sana sıkıca tutunuyor merak etme o kasık ağrılarını zaman zaman hala yaşıyorum ben ilk başlarda ağrıdan oturup agladigimi biliyorum çok şükür bu günlere geldim Allah ın izniyle sende geleceksin yinede çok kafana takilirsa doktorunla mutlaka görüş kanama olmadığı sürece hepsi normal demişti benim doktorum rahmin genişliyor biraz sancılı ama tadını çıkar bebeğin gelişiyor

kızlar bugün çok güzel bir gün olsun, kocalarınızı kaynanalarınızı gereksiz tanıdıkları eşi dostu boşverin. canınız ne istiyorsa onu yapın. boşverin herkesi. canınızı sıkacak şeyler söyleyenleri yapanları görmezden gelin. böyle kendi kendinize laylaylom bir gün yapın

Evet canım biraz önce ben de aynı soruyu sordum. Ben de 4.5 haftada yaşamıştım ve korkudan ağlıyordum ama her şey yolunda gitti. 4-5 gün içinde azalarak kayboldu. Şimdi 8.5 haftada yeniden başladı. Ve fark ettim ki hepsi normal adet tarihlerimin civarı. Periodik olarak oluyor. Kızlar normal dedi.

Aynen dediğin gibi canım. Ben de iki gündür çok tedirginim bugün bir hesapladım ki bundan bir önceki adet olacakmışım hissi tam 1 ay önce olmuştu. Gerçekten de normal adet tarihinde oluyor. İyice içim rahatladı

http://baby.kidsandteens.com.tr/urun-detay/erkek-bebek/4/bony-baby.aspx

Kizlr bu iki takim arasinda kaldim hangisini âlâyum sizce akik verin bana???

İlki 3600 ikincisi 2800..

Canım anladığım kadarıyla bunların tek farkı birinin hemen başında bez değiştirme masası ve daha fazla çekmecesi olması. Her zaman fazla depolama alanı iyidir ama 800 TL'lik bir fark mı bu bilemedim. Onun yerine 800 TL'yi alacağın dolabın üstüne koyup uzun süre kullanılacak daha iyi bir dolap alabilirsin mesela. Bez değiştirme masasının da çok gerekli olmadığını söylüyorlar. Bana yerden bu kadar yükskete bez değiştirmek riskli gibi geldi şu an. Tecrubem yok ama ya düşürse Allah korusun. Ben yatakta veya koltukta değiştiririm gibi. Tabi hep aynı yerde yapılması ve temizleme kolaylığı açısından da bir masa iyi olurdu.

Son düzenleme:
Cevap veren herkese tskur ederim kizlar benim odun da benden habersiz gecen haft gitmis magazaya sizden mobilya alicaz yakinda demis banada mağazadakiler soyledi ikimizi de taniyorlar galiba o da bana caktirmadan bakiniyo hosuma gitti bu durum niyeyse bende ilk takimi secicem sanirim hem gercekten cok saglam biseye benziyor. alip yerlestireyim odamizin fotofotografini paylasicam sizlerle...

Bide eşine laf ediyorsun kız daha ne yapsın adam yapacam diye gizli gizli uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…