cantan3m haklı bak bulmuşta bunuyosunCevap veren herkese tskur ederim kizlarbenim odun da benden habersiz gecen haft gitmis magazaya sizden mobilya alicaz yakinda demis banada mağazadakiler soyledi ikimizi de taniyorlar galiba o da bana caktirmadan bakiniyo hosuma gitti bu durum niyeyse bende ilk takimi secicem sanirim hem gercekten cok saglam biseye benziyor. alip yerlestireyim odamizin fotofotografini paylasicam sizlerle...
Bide eşine laf ediyorsun kız daha ne yapsın adam yapacam diye gizli gizli uğraşıyor
cantan3m haklı bak bulmuşta bunuyosunbizimkilerde ses seda yok. biz odaya karar verdik, gidipte eşya bakmıyo adam. sen bak dedi bana ya... bu halimlen sokak sokak gezecek eşya bakacakmışım ... netten baktıklarımada beğenmiyo beyfendi...
Tünaydın anneler:) Biz doktor amcadan geldik bugün.Kızım 1.700 kg olmuş suyu tamdı.Gayet saglıklı görünüyordu.hatta 31+5 günluk gorunuyormus normalde biz suan 30. Haftamızdayız.Yüzü sanki ultrasondan bize gülümsüyordu.çok şirin bir sey yaa kalbim çıkacak gibi oluyor onu görünce :)ben hiç kilo almamisim kızım almıs.Ödem falan da oluşmamıs bende yani herşey yolunda çok sükür.bol bol su tüketmemin sonucu olsa gerek.Umarım hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrumuzu.
Tünaydın anneler:) Biz doktor amcadan geldik bugün.Kızım 1.700 kg olmuş suyu tamdı.Gayet saglıklı görünüyordu.hatta 31+5 günluk gorunuyormus normalde biz suan 30. Haftamızdayız.Yüzü sanki ultrasondan bize gülümsüyordu.çok şirin bir sey yaa kalbim çıkacak gibi oluyor onu görünce :)ben hiç kilo almamisim kızım almıs.Ödem falan da oluşmamıs bende yani herşey yolunda çok sükür.bol bol su tüketmemin sonucu olsa gerek.Umarım hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrumuzu.
cantan3m haklı bak bulmuşta bunuyosunbizimkilerde ses seda yok. biz odaya karar verdik, gidipte eşya bakmıyo adam. sen bak dedi bana ya... bu halimlen sokak sokak gezecek eşya bakacakmışım ... netten baktıklarımada beğenmiyo beyfendi...
Yapıyor işte belli etmek istemiyor demek kiBiraz aciktan da yapsa fena olmaz
Maşallah sizeeeTünaydın anneler:) Biz doktor amcadan geldik bugün.Kızım 1.700 kg olmuş suyu tamdı.Gayet saglıklı görünüyordu.hatta 31+5 günluk gorunuyormus normalde biz suan 30. Haftamızdayız.Yüzü sanki ultrasondan bize gülümsüyordu.çok şirin bir sey yaa kalbim çıkacak gibi oluyor onu görünce :)ben hiç kilo almamisim kızım almıs.Ödem falan da oluşmamıs bende yani herşey yolunda çok sükür.bol bol su tüketmemin sonucu olsa gerek.Umarım hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrumuzu.
Maşallah canım ne güzel haberler bunlarTünaydın anneler:) Biz doktor amcadan geldik bugün.Kızım 1.700 kg olmuş suyu tamdı.Gayet saglıklı görünüyordu.hatta 31+5 günluk gorunuyormus normalde biz suan 30. Haftamızdayız.Yüzü sanki ultrasondan bize gülümsüyordu.çok şirin bir sey yaa kalbim çıkacak gibi oluyor onu görünce :)ben hiç kilo almamisim kızım almıs.Ödem falan da oluşmamıs bende yani herşey yolunda çok sükür.bol bol su tüketmemin sonucu olsa gerek.Umarım hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrumuzu.
Kusura bakmayin nereye yazacagimi bilemedim ama nolur bilginiz varsa cvp verin.traansferin onuncu gunu tahlil yaptirdim 928 cikti degerim.ddegerim.doktorum yarin yeniden yapmami istedi.distedi.deger cokmu yuksek dis gebelik fln olabilirmi.aaranizda degeri boyle yuksen cikan ama gebeligi normal olan varmi.
Canim benimki o kadar yuksek cikmamisti ama bi yerde okumustum yanilmiyosam dondurulmusla hamilelik olunca yuksek cikabiliyormus. Birde iki tane mi tek mi transfer edildi. Iki taneyse ondan da yuksek cikmis olabilir. Aklima bunlar geldiKusura bakmayin nereye yazacagimi bilemedim ama nolur bilginiz varsa cvp verin.traansferin onuncu gunu tahlil yaptirdim 928 cikti degerim.ddegerim.doktorum yarin yeniden yapmami istedi.distedi.deger cokmu yuksek dis gebelik fln olabilirmi.aaranizda degeri boyle yuksen cikan ama gebeligi normal olan varmi.
Bi de kimyasal gebelik ve dis gebelikte o kadar yuksem cikmiyo deildir bence.Kusura bakmayin nereye yazacagimi bilemedim ama nolur bilginiz varsa cvp verin.traansferin onuncu gunu tahlil yaptirdim 928 cikti degerim.ddegerim.doktorum yarin yeniden yapmami istedi.distedi.deger cokmu yuksek dis gebelik fln olabilirmi.aaranizda degeri boyle yuksen cikan ama gebeligi normal olan varmi.
Ay hadi canım hayırlısı inşallah. Herkesin farklı anladığım kadaryıla. Benim en başından beri şişti ama sabahları iniyordu. Bebekten değil şişlikten olduğunu anlıyordum o zaman. 8. haftadan beri sabahları da kaybolmayan küçük bir top var. Bu hafta biraz daha büyük. Ama hala şişlik mi yoksa bebek göbeğimi bilemiyorum. Genelde 12. haftadan sonra oluyormuşkizlar karnim ne zaman sismeye baslicak :)bu ayin sonunda kismetse cinsiyetnide ogrenecgz:))))
canım biri kız takımı diğeri erkek takımı gibi. bana kalırsa denizcili gibi olan model daha güzel ama öbürünün de şifonyeri falan var. onlar da işine yarar. ama model olarak hangisi dersen dediğim gibi çapalı model daha güzel.http://baby.kidsandteens.com.tr/urun-detay/erkek-bebek/4/bony-baby.aspx
Kizlr bu iki takim arasinda kaldim hangisini âlâyum sizce akik verin bana???
İlki 3600 ikincisi 2800..
Canim benimki o kadar yuksek cikmamisti ama bi yerde okumustum yanilmiyosam dondurulmusla hamilelik olunca yuksek cikabiliyormus. Birde iki tane mi tek mi transfer edildi. Iki taneyse ondan da yuksek cikmis olabilir. Aklima bunlar geldi
Ayy ikizdir insallahIki tane transfer edildi ayyy insallah o yuzden yuksek cikmistir.birden icime boyle bi korku dustu.baktim kimsenin bu kadar yuksek degil.insallah nonormaldir.icimi rahatlattiniz ya allah razi olsun
Ay insallahAyy ikizdir insallah
Benim 16. Haftadaan sonra cikmaya basladi canim herkesin farkli kimisinin 5. Aydan sonra cikiyo kimisinin daha erken ya da daha geckizlar karnim ne zaman sismeye baslicak :)bu ayin sonunda kismetse cinsiyetnide ogrenecgz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?