2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

cantan3m haklı bak bulmuşta bunuyosun bizimkilerde ses seda yok. biz odaya karar verdik, gidipte eşya bakmıyo adam. sen bak dedi bana ya... bu halimlen sokak sokak gezecek eşya bakacakmışım ... netten baktıklarımada beğenmiyo beyfendi...

Tünaydın anneler:) Biz doktor amcadan geldik bugün.Kızım 1.700 kg olmuş suyu tamdı.Gayet saglıklı görünüyordu.hatta 31+5 günluk gorunuyormus normalde biz suan 30. Haftamızdayız.Yüzü sanki ultrasondan bize gülümsüyordu.çok şirin bir sey yaa kalbim çıkacak gibi oluyor onu görünce :)ben hiç kilo almamisim kızım almıs.Ödem falan da oluşmamıs bende yani herşey yolunda çok sükür.bol bol su tüketmemin sonucu olsa gerek.Umarım hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrumuzu.

Erkek milleti canim babaligi sonradan ogreniyorlarmis en iyi ornek bizimkiler iste

Kocaman bir maasallah canim ikinizede bebisine ne guzel bakmissin kucagina almak nasip olsun insallah :)

Canım benin gözün aydın. Maşallah bebişine

Maşallah sizeee bizde 30+2 gösteriyoruz

Maşallah canım ne güzel haberler bunlar

Kusura bakmayin nereye yazacagimi bilemedim ama nolur bilginiz varsa cvp verin.traansferin onuncu gunu tahlil yaptirdim 928 cikti degerim.ddegerim.doktorum yarin yeniden yapmami istedi.distedi.deger cokmu yuksek dis gebelik fln olabilirmi.aaranizda degeri boyle yuksen cikan ama gebeligi normal olan varmi.

Kızlar ya öğleden sonra iş yerinde uyumamak için resmen mücadele veriyorum. İçim geçiyor. Yaşlı teyzeler gibi pencereye bakarak sallanırken buluyorum kendimi :)

Canım hayırlı olsun hamilesin ne güzel :) Herhalde 5. gün embriyosu. İki mi tek mi transfer edildi? Dış gebelikte genelde düşük oluyor değerler. Değerden anlaşılmaz dış gebelik mi değil mi. İkiz olabilir. Olmaya da bilir. Ama değerin güzel neden panik oldun ki. Düşük olunca korkarız genelde.

Canim benimki o kadar yuksek cikmamisti ama bi yerde okumustum yanilmiyosam dondurulmusla hamilelik olunca yuksek cikabiliyormus. Birde iki tane mi tek mi transfer edildi. Iki taneyse ondan da yuksek cikmis olabilir. Aklima bunlar geldi

Bi de kimyasal gebelik ve dis gebelikte o kadar yuksem cikmiyo deildir bence.

kizlar karnim ne zaman sismeye baslicak :)bu ayin sonunda kismetse cinsiyetnide ogrenecgz:))))
Ay hadi canım hayırlısı inşallah. Herkesin farklı anladığım kadaryıla. Benim en başından beri şişti ama sabahları iniyordu. Bebekten değil şişlikten olduğunu anlıyordum o zaman. 8. haftadan beri sabahları da kaybolmayan küçük bir top var. Bu hafta biraz daha büyük. Ama hala şişlik mi yoksa bebek göbeğimi bilemiyorum. Genelde 12. haftadan sonra oluyormuş

Canim benimki o kadar yuksek cikmamisti ama bi yerde okumustum yanilmiyosam dondurulmusla hamilelik olunca yuksek cikabiliyormus. Birde iki tane mi tek mi transfer edildi. Iki taneyse ondan da yuksek cikmis olabilir. Aklima bunlar geldi

Iki tane transfer edildi ayyy insallah o yuzden yuksek cikmistir.birden icime boyle bi korku dustu.baktim kimsenin bu kadar yuksek degil.insallah nonormaldir.icimi rahatlattiniz ya allah razi olsun

Iki tane transfer edildi ayyy insallah o yuzden yuksek cikmistir.birden icime boyle bi korku dustu.baktim kimsenin bu kadar yuksek degil.insallah nonormaldir.icimi rahatlattiniz ya allah razi olsun
Ayy ikizdir insallah

kizlar karnim ne zaman sismeye baslicak :)bu ayin sonunda kismetse cinsiyetnide ogrenecgz:))))
Benim 16. Haftadaan sonra cikmaya basladi canim herkesin farkli kimisinin 5. Aydan sonra cikiyo kimisinin daha erken ya da daha gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…