Kızlaaarrr
Netten A101 in haftaya gelecekler afişine bakın full bebek ihtiyaçları var.Bu arada UNİ markanın kalitesi yada bebeğe uygunluğu hakkında bilgisi olanlar iki satır bişey yazsın
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBugün nazlı kızımı görmeye gittik yine dönmüş sırtını yatıyordu paşa torunu gibi29+2 günlük ve 1441gr boyuda 39cm olmuşteyzeleri,yine kanım çok düşük çıktı hapın sayısını yükseltti ve kullandığım hiç bir ilacı kesmedi
Hastanede 15 - 20 günlük bir bebek gördük saçları bildiginiz turuncu ayy minik havuç gibiydi bayıldım bayıldım
Eve gelmeden eşim Çamlıca tepesine çıkardımiss gibi güneş ısıtırken bizi çayımızı yudumladık Gene yamyam gibi etrafıma bakındım vebahargeldi
iyi yapmissin canim ne guzel olmustur. Ben de hafta sonu ihtiyaclar icin ciktim ama olsun o bile iyi geldi. Dedimya avm de gezmeyi hele de yemek yemeyi sevmeyen ben sanki ilk defa avm gormus gibiydim. Bugun kendimi zor tuttum disari cikip yurumemek icin ama artik bana kesin yatis verildi sansim yok. Bobrekteki sikintim ilerlemis. Dr stendden bahsetti bir hafta gecsin filan diye gecistirip kactim :)) az kaldi Allahin izniyle. Bugunlerin de kiymetini bilmek lazim. Dolu dolu guzel guzel gecirin ins.Bugün nazlı kızımı görmeye gittik yine dönmüş sırtını yatıyordu paşa torunu gibi29+2 günlük ve 1441gr boyuda 39cm olmuşteyzeleri,yine kanım çok düşük çıktı hapın sayısını yükseltti ve kullandığım hiç bir ilacı kesmedi
Hastanede 15 - 20 günlük bir bebek gördük saçları bildiginiz turuncu ayy minik havuç gibiydi bayıldım bayıldım
Eve gelmeden eşim Çamlıca tepesine çıkardımiss gibi güneş ısıtırken bizi çayımızı yudumladık Gene yamyam gibi etrafıma bakındım vebahargeldi
eger taklit degil de gercek uni baby ise guzel canim. Alinabilir ben de bakayim bir sayfasina. Liste yapar babamiza veririz. Adama ic camasir siparisi bile verdim ya bu ivir zivir onun icin kolay olur :))Kızlaaarrr
Netten A101 in haftaya gelecekler afişine bakın full bebek ihtiyaçları var.Bu arada UNİ markanın kalitesi yada bebeğe uygunluğu hakkında bilgisi olanlar iki satır bişey yazsın
Bugün nazlı kızımı görmeye gittik yine dönmüş sırtını yatıyordu paşa torunu gibi29+2 günlük ve 1441gr boyuda 39cm olmuşteyzeleri,yine kanım çok düşük çıktı hapın sayısını yükseltti ve kullandığım hiç bir ilacı kesmedi
Maşallah sizeeebizde 30+2 gösteriyoruz
Tünaydın anneler:) Biz doktor amcadan geldik bugün.Kızım 1.700 kg olmuş suyu tamdı.Gayet saglıklı görünüyordu.hatta 31+5 günluk gorunuyormus normalde biz suan 30. Haftamızdayız.Yüzü sanki ultrasondan bize gülümsüyordu.çok şirin bir sey yaa kalbim çıkacak gibi oluyor onu görünce :)ben hiç kilo almamisim kızım almıs.Ödem falan da oluşmamıs bende yani herşey yolunda çok sükür.bol bol su tüketmemin sonucu olsa gerek.Umarım hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrumuzu.
Benim oğlum iyi canım çok şükür kilosunu demedi ama gününden önde gidiyor. Suyuda gayet iyi dedi. Tekrar kontrol 28 nisan gittiğimde nst ye bağlayacak artık. Ben hem özele hem devlete gidiyorum. Şimdi ayin 15 i gibi özele gidicem. Bakalım o ne diyecekcanım senin oğluşuna da maşallah. size doktor ne dedi? kilosu boyu nasılmış? bir sonraki kontrolünüz ne zaman? Pek detay vermemişsin doktordan sonra merak etti
Bende merak ediyorumyarın doktor kontrolüm var, armyy ile doktorlarımız aynı, doktora sorarım. OzlTzk ne yaptı acaba?
oh oh oh maşallahanalı kızlı maşallah size canım
Gercekten mii :)vebahargeldi canım senin canın hani bişey çekiyordu. Bugun maltepe park da CarrefourSA da vardı. 15 tane falan paket halinde 7 lira
Rabbim sana kolaylıklar,şifa versin can sıkıntısı olmadan,yatsan bile keyifli bir bekleyiş olsun senin için inşaallah.Bu aralar sıkıntılar başlar oldu 20 dakika oturayım sol bel boşluğum acıyor yatıyorum en fazla 15 dakika sonra yine aynı yer acıyor ne tarafa yatarsam yatayım yine aynı.Halime binlerce kez şükrediyorum daha iki ayım var bakalım neler yaşayacagım.Rabbim cümlesine kolaylılar versin....iyi yapmissin canim ne guzel olmustur. Ben de hafta sonu ihtiyaclar icin ciktim ama olsun o bile iyi geldi. Dedimya avm de gezmeyi hele de yemek yemeyi sevmeyen ben sanki ilk defa avm gormus gibiydim. Bugun kendimi zor tuttum disari cikip yurumemek icin ama artik bana kesin yatis verildi sansim yok. Bobrekteki sikintim ilerlemis. Dr stendden bahsetti bir hafta gecsin filan diye gecistirip kactim :)) az kaldi Allahin izniyle. Bugunlerin de kiymetini bilmek lazim. Dolu dolu guzel guzel gecirin ins.
eger taklit degil de gercek uni baby ise guzel canim. Alinabilir ben de bakayim bir sayfasina. Liste yapar babamiza veririz. Adama ic camasir siparisi bile verdim ya bu ivir zivir onun icin kolay olur :))
Evet canım bugün gördümGercekten mii :)
tesekkur ederim
Sağolasın devremMaşallah canım güzel kızınaaz kaldı sayılı günlerimiz bitiyor
Bizim isim mevzusu canımCanim sende mi kussun esinle ben kacirdim mi unuttum mu ne oldu niye o kadar uzuldun bebisini de uzuyosun
Ilk 3 ay hatta bazilarina gore 9 ay ozellikle adet olacagin donemler bu agriyi yasayacaksin bu birYa kızlar adet olacakmışım hissi geçmiyorartık moralimi düzgün tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?