2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bugün nazlı kızımı görmeye gittik yine dönmüş sırtını yatıyordu paşa torunu gibi 29+2 günlük ve 1441gr boyuda 39cm olmuşteyzeleri,yine kanım çok düşük çıktı hapın sayısını yükseltti ve kullandığım hiç bir ilacı kesmedi
Hastanede 15 - 20 günlük bir bebek gördük saçları bildiginiz turuncu ayy minik havuç gibiydi bayıldım bayıldım
Eve gelmeden eşim Çamlıca tepesine çıkardı miss gibi güneş ısıtırken bizi çayımızı yudumladık Gene yamyam gibi etrafıma bakındım vebahargeldi

Ayy evet canim ne guzel seyler var cam biberon nuk guzel bir marka. uni baby iyi bir marka diye duymustum canim ama tecrubeli arkadaslara sormak lazim...

Kızlaaarrr
Netten A101 in haftaya gelecekler afişine bakın full bebek ihtiyaçları var.Bu arada UNİ markanın kalitesi yada bebeğe uygunluğu hakkında bilgisi olanlar iki satır bişey yazsın

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Crinome jelim var 1 kutu ihtiyaci olan bir arkadaşa kargolamak isterim ücretsiz icinden bir iki kullanmışımdir.Son kullanma tarihi 2016 yani gecmemis henüz.sadece kargo ücretini kendisi ödemesi sartıyla.Özelden bana msj atabilirsiniz kizlar.

iyi yapmissin canim ne guzel olmustur. Ben de hafta sonu ihtiyaclar icin ciktim ama olsun o bile iyi geldi. Dedimya avm de gezmeyi hele de yemek yemeyi sevmeyen ben sanki ilk defa avm gormus gibiydim. Bugun kendimi zor tuttum disari cikip yurumemek icin ama artik bana kesin yatis verildi sansim yok. Bobrekteki sikintim ilerlemis. Dr stendden bahsetti bir hafta gecsin filan diye gecistirip kactim :)) az kaldi Allahin izniyle. Bugunlerin de kiymetini bilmek lazim. Dolu dolu guzel guzel gecirin ins.

Kızlaaarrr
Netten A101 in haftaya gelecekler afişine bakın full bebek ihtiyaçları var.Bu arada UNİ markanın kalitesi yada bebeğe uygunluğu hakkında bilgisi olanlar iki satır bişey yazsın
eger taklit degil de gercek uni baby ise guzel canim. Alinabilir ben de bakayim bir sayfasina. Liste yapar babamiza veririz. Adama ic camasir siparisi bile verdim ya bu ivir zivir onun icin kolay olur :))

Maşallah canım güzel kızına az kaldı sayılı günlerimiz bitiyor

Maşallah sizeee bizde 30+2 gösteriyoruz

canım senin oğluşuna da maşallah . size doktor ne dedi? kilosu boyu nasılmış? bir sonraki kontrolünüz ne zaman? Pek detay vermemişsin doktordan sonra merak etti
@OzlTzk ve @ARMYY gözükmüyor kızlar ıyilerdir inşallah biri doğuracak diye çok korkuyorum

Bende merak ediyorum yarın doktor kontrolüm var, armyy ile doktorlarımız aynı, doktora sorarım. OzlTzk ne yaptı acaba?

oh oh oh maşallah analı kızlı maşallah size canım

Benim oğlum iyi canım çok şükür kilosunu demedi ama gününden önde gidiyor. Suyuda gayet iyi dedi. Tekrar kontrol 28 nisan gittiğimde nst ye bağlayacak artık. Ben hem özele hem devlete gidiyorum. Şimdi ayin 15 i gibi özele gidicem. Bakalım o ne diyecek

Rabbim sana kolaylıklar,şifa versin can sıkıntısı olmadan,yatsan bile keyifli bir bekleyiş olsun senin için inşaallah.Bu aralar sıkıntılar başlar oldu 20 dakika oturayım sol bel boşluğum acıyor yatıyorum en fazla 15 dakika sonra yine aynı yer acıyor ne tarafa yatarsam yatayım yine aynı.Halime binlerce kez şükrediyorum daha iki ayım var bakalım neler yaşayacagım.Rabbim cümlesine kolaylılar versin....

Ya kızlar adet olacakmışım hissi geçmiyor artık moralimi düzgün tutamıyorum

Ya kızlar adet olacakmışım hissi geçmiyor artık moralimi düzgün tutamıyorum
Ilk 3 ay hatta bazilarina gore 9 ay ozellikle adet olacagin donemler bu agriyi yasayacaksin bu bir
ikincisi adet donemin olmasa bile bu agrilarin olacak rahat ol. Gecmesini bekleme o agridan keyif al. Kulaga cok psikopatca geliyor agridan kayif almak ama bak biz hamileyiz. Aylarca yillarca istedigimiz seye Rabbim bizi kavusturdu. Hayirlisiyla da kucagimiza almayi nasib edecek ins. Bunlar da onun bir parcasi
soyle soyleyim bilmiyorum icin rahatlar mi. Ben iki kere kanama yasadim ustelik biri 3.5 aylikken dusun.
Normal zamanda baslarda cok agrim olurdu kasiklarimda ama kanamam oldugu zamanlarda hic agrim olmadi. Tuvalete gittigimde farkettim. ben suan 34 oldum ve hala kasigim agriyor. Sana bu satirlari ozellille sol kasigimin agrisini hissederek adet sancisi gibi bir agri esligknde yaziyorum :))
sen de kendimi goruyorum. Cok endiseli cok paniksin. Boyle zaman gecmiyor inan. eger dr.un hersey normal diyorsa Akisina birak birazcik

kızlar bu gün öğlen hissetim biraz okadar bide demin bir kere hissettim normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…