2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ya kızlar adet olacakmışım hissi geçmiyor artık moralimi düzgün tutamıyorum
canım ben 25 haftalık gebeyim hala kasık ağrıları çekiyorum. rahim genişlediği için normal ağrılar bunlar. o yüzden ne kendini nede bebeğini üz canım :) ilaçlarını düzenli kullan, ters - ağır hareketler yapma, bolcada dua et... allahın izniyle kucağına alırsın evladını :)
vebahargeldi arkadaşımızın dediği gibi ağrıdan, mide bulantısından zevk aldığım günler oldu. 'ben hamileyim ondan böyle oluyorum' diye sevindim tadını çıkarmaya bak hamileliğin.

Son düzenleme:
Ya kızlar adet olacakmışım hissi geçmiyor artık moralimi düzgün tutamıyorum
Cnm ole dusunme beyin ole alglar.normal bndede olyor ozllikle gunumde hic kalkmadan yatiyorum.bebegmle konsyorm.dua ediyorm.hc korkma Allahin izniyle bse olmaz.

Reactions: 9ay
Yarında takip et canım olmassa bir Dr gidersin için rahat eder
haklısın canım sabah hissetmezsem önce sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlerim sonra olmadı ankara ya doktora biraz korktum eşim şehir dışında çalışıyor evim arabayla tam 1 saat uzaklıkta ankaraya git gel zor oluyor otobüsle dolmuşla eşim yok kende eniştem ablam götürüyor cuma da konturol üm vardı ben 33 haftaya yeni girdim aramızda 1 hafta var seninde rahminde iğne batmış gibi oluyormu alt bölgende ağrılar bir aydır oluyor bende doktor normal dedi ama merak etmeden olmuyor yani insanın aklına her şey geliyor

Kizlar bugun rop muayenemizi olduk.cok sukur gayet saglikliymis canimin gozleri.rutin kontrollerimiz devam edecek.onun disinda bugun oglumun masallahi vardi. Boncuk boncuk bakti oglum annecigine. Pek hareketliydi masallah. Yuzunu, basini sevdim minigimin. Cok daha iyi olacak kuzum insallah. Bu arada sensizim89 23. Haftadan sonra midem dayanilmaz olunca dr.um lansor 30mg vermisti bana.onunla rahatlamistim.bicak gibi kesilmisti mide yanmalarim. Sende dr.una bi sor istersen.

oh ne iyi haberler veriyorsun çok şükür maşallah ona allah ım esirgesin her şey den onu , çok şükür iyi olmasına çok sevindim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin canımıza rabbim

Aklima ne geldi biliyomusunuz bu topikteki herkes bebegini kucagina aldiktan sonra keske bi yerlerde hepimiz bulusabilsek. Hepinizi cok merak ediyorum Birinin derdine kendi derdiymiscesine uzulen bu melek annelerin bir araya gelebilmesi ne mucizevi bisey olurdu. Bi yandan cayimizi yudumlarken kucagimizda bebeklerimiz, bi yandanda ay bugun benimkisi sunu yapti, bunu dedi diye sohbetler ederdik. Ayy gozumun onunde canlandida ne guzel bi tablo bu

Size de kocaman bir maasallah canlarim

Canim Can'a ekstra bi maasallah yoluyorum bulusma fikrini sevdim bende tam herkesin ne kadar az kaldi diye dogumlardan sonra artuk kimse ugramaz buraya diye dusunuyordum :) hayirlisiyla hepimiz dogum yapinca farkli bir baslik altinda devam edelim C A N O canim o basligi da sen ac senin konun ugurlu geldi hepimize

Canim benim guzel haberlerine cani gonulden seviniyorum. Evet daha da iyi olacak oglusun cok guclu annesi o ben druma soyledim ne yapsam gecmiyo surup filan anlik rahatlatiyo uzun surmuyo diye. Bana da pulcet die bi hap verdi cok kotu olsugunda ac karna ic ama cok da kullanma dedi. Oyle diyince korkuma cok kullanamiyorum ama dayanilmaz olunca iciyorum mecburen lansor var bizim evde suan mg mini bilmiyorum ama sormadam kullanmiyim yine de yarin ogrenirim ben onu kullan derse kullanirim. Tsk ederim canim mide rahatsizligim onceden de vardi sanirim hamilelik tetikledi iyce

ayy niye ugramiycaz canim. Bi topik acariz yine bebeklerimizi buyutuyoruz gibisinden bu seferde benim bebgim soyle yapti normal mi boyle oldu acaba bise olur mu die konusuruz. Disini cikardi emeklemeye basladi.. baba dedi anne dedi vs hakkaten keske imkanimiz olsa da bulussak kucaklarimizda bebeklerle

Maşallah canım CAN'ın iyi olmasına çok sevindimDaha da iyi olacağı günler çok yakın. Evet keşke dediğin gibi buluşabilsek, hayalin çok güzel. Hamileliğimizin başından beri her günümüzü burada birlikte geçirdik. Bebeklerimizi büyütürken de yine burdaki arkadaşlarla birlikte olmayı çok isterim. Buraya birbirimize çok alıştık

Evet evet, birde fotoğraflarını paylaşırız bol bol.

Benimde yillardir reflum var. Hamilelikte azdida azdi. Gebelikten once pulcet ti hayat kurtaricim. Dr lansor kullan deyince pulcet kullaniyodum ben dedim. Hayir lansor kullan demisti bana. Adam acibademde prof. Vardir bi bildigi :) sen yine yarin dr.una bi danis. Ikiside sabah ac karina kullaniliyor.

kizlar benim kocam adam olmaz ya... bugun aksam yalvar yakar arabayi aldim annemlere gittim yine baska gidecek yerde bulamiyorum zaten. Bi kac ark im var ama surekli rahatsiz etmek istemiyorum. Annemle oturduk baya lafladik 8 gibi gitmistim 11bucukda geri geldim. Bi dunya firca atti bu saatte disarda geziyon da hic hamileyim ben demiyon otur evde filan... bende dedim arabani alinca hamile olduk demi dedim.baska seylerde hic hamilesin demiyon dedim. Bi daha yaninda ben olmadan direksiyona oturmak yok dedi. Soz konusu bile etme dedi. Gece gece tartismak icin enerjiyi nerden buluyo anlamiyorum

Ayni benim ki gicik iste 20 kg lik yag tenekesini kaldirirken, onca misafir agirlarken, temizlik yaparken hamileler herseyi yapar sanki tek hamile sen misin der is yerinde seminer cikti antalyaya hamilesin bu halde nasil gideceksin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…