2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Selam kızlar herkeze ilk önce bol bol bebiş diliyorum....
Bilgisi tecrübesi olan kader Arkadaşlarım lütfen yardımcı olun yumurta kalitemi nasıl yükseltip çoğaltabilirim .birçok Kür okudum ama ne yapacağımı bilemedim.
3hafta sonra tedaviye başlayacağım kısmetse yine ,adetimin 2.günü gideceğim doktora,iğnelere başlanacak sonra yumurta toplanacak ama sadece 2tanecik olup biri döllenecek ve kaliteside iyi olmıyacak
Negatif düşünüyorum ama hep öyle oluyor ondan((
Cevap yazarsanız sevinirim sevgiyle kalın....

Zeytim aslında önemli olan kafaya takmamak canım biliyorum çok zor ama bunu yapman lazım ilk önce zaten ilaçlarla yumurtanı en iyi seviyeye getiriyorlar ben ikinci tüp bebeğimi yaptırdım üç kez aşılama oldu tutmadı ikincisi tuttu bundan önce normal yolla hamile kaldım o da taşınacaktım evi toplama telaşı aklıma bile gelmedi bebek birden hamile olduğumu öğrendim bir kaç sebepten kaybettim ama aklıma takmadığım için normal yolla oldu baktım gereken bu ikinci tüp bebeğimde herşeyi Allaha bıraktım dua ettim transfere kadar çalıştım sende en iyi Bilen Allaha bırak kendine uğraş bul hayırlısını dile hep Allah gönlüne göre versin inşallah :)

O günlere bir gelelim açarım inşallah
Ya ben benim de canin cwkiyor ama burada o market yok limon tuzuyla idare edicem artik
Keske olsaydı kaynanam olmayan şeyi canın çekince 3 kere avucunu yalan dedi bende anlamadım

Bu arada bir rekora imza atan bana gelsin tum alkislar lutfen.1 ayda 8 kilo almisim.dr.ve hemsiresi soka girdi.canima okudu tabi buraya gelip sistim ben idrarda protein kacagi var mi diye baktiriyosun?sisme degil kilo bu tahlil yaptiracagina az ye dedirezilligin dibiyim yani.yeme duzenim herseyim ayni ama dr.illa bi fark vardir dedi.dusundum 1 aydir bebislere kilo aldirir diye pekmez iciyordum yani sucluyu buldum kesin pekmezneyse olan olmus artik herkesin dalga konusu olmak disinda yapabilecegim bisey yokbu arada allahin ozniyle bugun 35 e girdikkkhepinizi opuyoruz

günaydın melek annelerdünden kalma yorgunlukla yazıyorum.dün hava güzel diye bütün amca gelinleri toplaşıp bizim fırında ekmek pişirdik.ben hamurlarla uğraşmadım sağolsunlar bana bişey yaptırmadılar pek sadece getir götür işleri yaptım biraz o bile yoruyor adamı yaa bir de kızım alttan alttan vuruyordu beni unutma çok yorma kendini diyerektenayaklarım,ellerim şişmiş,sırtım ağrıyordu sabah zor uyandım bugün de bol bol dinlenmek var inşallah

Ayyyyy kizlar biz 30 olmusuz bugun inanamiyorum gercekten kuzum buyuyor buyudukce annesine huzur veriyor.... Allahim sen herkese nasip et hayirlisiyla doğduğunu kucagimiza aldigimizi ve buyudugunu gormeyi amin amim amin....
Evet 30u da gorduk cok sukur pes pese gidiyoruz bakalim Bide kucagimiza alsaydik Allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…