- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Bu arada bir rekora imza atan bana gelsin tum alkislar lutfen.1 ayda 8 kilo almisim.dr.ve hemsiresi soka girdi.canima okudu tabi buraya gelip sistim ben idrarda protein kacagi var mi diye baktiriyosun?sisme degil kilo bu tahlil yaptiracagina az ye dedirezilligin dibiyim yani.yeme duzenim herseyim ayni ama dr.illa bi fark vardir dedi.dusundum 1 aydir bebislere kilo aldirir diye pekmez iciyordum yani sucluyu buldum kesin pekmez neyse olan olmus artik herkesin dalga konusu olmak disinda yapabilecegim bisey yok bu arada allahin ozniyle bugun 35 e girdikkk hepinizi opuyoruz
Birde bugun kayinvalidem ilk defa beni sasirtti hamileligimle sagligimla ilgilendi hayir olsun insallah... mahalleye sutcu geliyor arada bugun de gelmis. sut aldim 5 kilo sana dedi. Yogurt yaparim biraz da ayiririm sut olarak ic dedi. Bende inek sutunu icemiyorm dedim. O hazir sutler biseye yaramaz dogalini ic burnunu kapat gozunu yum dik kafana bebek icin ic dedi. Ilk defaaaa boyle bise yapti. Cok sasirdim transfer sonrasinda tedavi suresince kadinin umrunda olmamistim. Hemen alt katta ama ne bi tabak yemek getirmisti ne bi temizligime vs yardimci olmamisti. Dune kadar ben hep hazirlik yaparken erken erken diyip duruyordu. Dun polar kumas varmis evinde onu iki kat edip dikmis toruna kullanirsan al evine koy dedi. Kucuk bise zaten ancak bebege kullanilir. Bende artistlik yaptim eltim de hamileymis yeni ya ona ver dedim almadim
ayyyy sizin haftaları görünce heyecan yapıyorum.inşallah biz de 30 lu haftaları görürüz.Rabbim kolay doğum nasip etsin hepinize.Iyi olmana sevindimm canım dikkat edin hamileliğin sonuna geliyoruz hepimiz. Hepimize koca bir MAASALLAH
Olmaz mi heyecan???surekli dr.a alalim artik diyorum.alalim kuvezde buyusunler gozumuzun onunde diyorum.o da ya cigerleri gelismediyse riske atamam tutabildigim kadar tutacagim diyor.illa bi dogum tarihi istiyorum vermiyor.dogumu nasil yaparim diyorum nasil istersen diyorCaniniz sağolsun canlarim kilo bu alinacak tabi bosver iki tane melegin peşinden kosarken kilo filan kalmaz en fazla sezeryanda bizi kesen drlar biraz söylenir amma yag var kes kes bitmedi diyeİyi olmaniza swvindim bu arada aartik cok az kaldi heyecan var mi ????
Bu arada gecmisi okudum.mobilyada ilk olana bayildim.ikiside guzel ama benim zevkimde alacati modeli acik ara onde.fiyat farkina karismam amaCaniniz sağolsun canlarim kilo bu alinacak tabi bosver iki tane melegin peşinden kosarken kilo filan kalmaz en fazla sezeryanda bizi kesen drlar biraz söylenir amma yag var kes kes bitmedi diyeİyi olmaniza swvindim bu arada aartik cok az kaldi heyecan var mi ????
Ooo altli ustlusunuz. Bu kadar yakinken o kadar gun ettin misafir agirladin ettin. Yardimci olmadi mi. Hayirdir arkadasim bu hale gelecek dusmani misin? Kotu seyler mi yasadiniz. Valla yeri geliyor ben sitedeki arkadaslarimi gonlumden gecirip gonul koyuyorum aramadilar sormadilar diye. Insan yedi kat yabanci olsa merak eder hamile buBirde bugun kayinvalidem ilk defa beni sasirtti hamileligimle sagligimla ilgilendi hayir olsun insallah... mahalleye sutcu geliyor arada bugun de gelmis. sut aldim 5 kilo sana dedi. Yogurt yaparim biraz da ayiririm sut olarak ic dedi. Bende inek sutunu icemiyorm dedim. O hazir sutler biseye yaramaz dogalini ic burnunu kapat gozunu yum dik kafana bebek icin ic dedi. Ilk defaaaa boyle bise yapti. Cok sasirdim transfer sonrasinda tedavi suresince kadinin umrunda olmamistim. Hemen alt katta ama ne bi tabak yemek getirmisti ne bi temizligime vs yardimci olmamisti. Dune kadar ben hep hazirlik yaparken erken erken diyip duruyordu. Dun polar kumas varmis evinde onu iki kat edip dikmis toruna kullanirsan al evine koy dedi. Kucuk bise zaten ancak bebege kullanilir. Bende artistlik yaptim eltim de hamileymis yeni ya ona ver dedim almadim
sorun yok canimOlmaz mi heyecan???surekli dr.a alalim artik diyorum.alalim kuvezde buyusunler gozumuzun onunde diyorum.o da ya cigerleri gelismediyse riske atamam tutabildigim kadar tutacagim diyor.illa bi dogum tarihi istiyorum vermiyor.dogumu nasil yaparim diyorum nasil istersen diyorya diyorum neden hicbirsey net degil.o da heran hersey olabilit seni hazirlamak istiyorum diyor.su an hersey uolunda pazartesi geldiginde bi terslik gorursem hemen alalim da diyebilirim diyor. yaa bilemiyorum karmasik duygulardayim.hergun sabah uyaninca karnimda onlari seviyorum az kaldi kavusmamiza diyorum.birde dogum yapan bi arkadas karnimin icindeki hareketlerini cok ozluyorum demis.o aklima geliyor.su animdan keyif almaya calisiyorum.
Geçen TV'de dinledim yoga pozisyonu alın hareket edecektir yada 30 dk kayı aşkın bir süre sağ ya da solumuzda sabit yatın o zmn da hareket eder demişlerdi bi denesene canımkızlar bu gün öğlen hissetim biraz okadar bide demin bir kere hissettim normal mi acaba
Benimki hamileliğin başından beri hiç araba vermedi bana her yere birlikte gidiyoruz tek başıma gittiğim tek yer ana sağlık iğne vurdurma eylemikizlar benim kocam adam olmaz ya... bugun aksam yalvar yakar arabayi aldim annemlere gittim yine baska gidecek yerde bulamiyorum zaten. Bi kac ark im var ama surekli rahatsiz etmek istemiyorum. Annemle oturduk baya lafladik 8 gibi gitmistim 11bucukda geri geldim. Bi dunya firca atti bu saatte disarda geziyon da hic hamileyim ben demiyon otur evde filan... bende dedim arabani alinca hamile olduk demi dedim.baska seylerde hic hamilesin demiyon dedim. Bi daha yaninda ben olmadan direksiyona oturmak yok dedi. Soz konusu bile etme dedi. Gece gece tartismak icin enerjiyi nerden buluyo anlamiyorum
Canım maaşallah diyelim içerde nd kadar dururlarsa o kadar kar bence küçük doğarlarsa bakımları da zor olur ayrıca doğumdan sonra kucağına alıp eve gelmek var bi de onları orda bırakmak var sen tutabildiğin kadar tut ben şimdiden tembihliyırum 38 hafta olmadan sakın gelme çok kızarım diyorumYazdigimi okudum ruh halimin sapitikligi yazdiklarima yansimis.ben bile anlamadim ne dedigimi
Kaynana çetinmiş ama sen onun üstesinden gelirsinBirde bugun kayinvalidem ilk defa beni sasirtti hamileligimle sagligimla ilgilendi hayir olsun insallah... mahalleye sutcu geliyor arada bugun de gelmis. sut aldim 5 kilo sana dedi. Yogurt yaparim biraz da ayiririm sut olarak ic dedi. Bende inek sutunu icemiyorm dedim. O hazir sutler biseye yaramaz dogalini ic burnunu kapat gozunu yum dik kafana bebek icin ic dedi. Ilk defaaaa boyle bise yapti. Cok sasirdim transfer sonrasinda tedavi suresince kadinin umrunda olmamistim. Hemen alt katta ama ne bi tabak yemek getirmisti ne bi temizligime vs yardimci olmamisti. Dune kadar ben hep hazirlik yaparken erken erken diyip duruyordu. Dun polar kumas varmis evinde onu iki kat edip dikmis toruna kullanirsan al evine koy dedi. Kucuk bise zaten ancak bebege kullanilir. Bende artistlik yaptim eltim de hamileymis yeni ya ona ver dedim almadim
Sizin anlayacaginizi biliyorum zaten.ona guvenerek yaziyorum akklimdan gecenleri.normal dogumu kesinlikle dusunmuyorum diyecegim buyuk konustugun ne varsa olur diye korkuyorum.benim ilk dogumum normaldi epizyotami sonrasi iltihap falan yasadim bir ay hic oturamadim yuruyemedim.aman ha kimse korkmasin bu cok nadir olan bisey.benim sansima oyle denk geldigi icin belki birde sezeryan bakayim artik.bebisler artik eskisi kadar gelismiyo.sende nasil durumlar?30.haftaya kadar hep ileriydi ama artik geri dustu.kilolari 1800 1900 simdi.dr.normal diyor tek cocuk degil sonucta kiloya takilma diyolar.bakalim artik hayirlisiyla organ gelisimleri tamamlansin da saglikla kucagimiza alalim canimOoo altli ustlusunuz. Bu kadar yakinken o kadar gun ettin misafir agirladin ettin. Yardimci olmadi mi. Hayirdir arkadasim bu hale gelecek dusmani misin? Kotu seyler mi yasadiniz. Valla yeri geliyor ben sitedeki arkadaslarimi gonlumden gecirip gonul koyuyorum aramadilar sormadilar diye. Insan yedi kat yabanci olsa merak eder hamile bu
sorun yok canim
sapittigin da yok :)) Meraketme sen anlamasan da biz anliyoruz seni. Ben de oyleyim. Bana sen 38 lerde normal doguracakmissin gibi geliyor. Acilman ve bebeklerin durumu mussit yanlis hatirlamiyorsam. E kilolari da normal gidjyorsa neden olmasin. Dr.un sicak bakiyor mu normal doguma
Canm zahideyle yets hayatada bi dr cikiyo saracoglu.yumurta saysni arttrmak icin bi kur wermsti ayni senin gbi biri aramsti ordan kalms aklmda.nette bulablrsin sanrm o videoyu.islh en kisa zamanda bebsin olur.Selam kızlar herkeze ilk önce bol bol bebiş diliyorum....
Bilgisi tecrübesi olan kader Arkadaşlarım lütfen yardımcı olun yumurta kalitemi nasıl yükseltip çoğaltabilirim .birçok Kür okudum ama ne yapacağımı bilemedim.
3hafta sonra tedaviye başlayacağım kısmetse yine ,adetimin 2.günü gideceğim doktora,iğnelere başlanacak sonra yumurta toplanacak ama sadece 2tanecik olup biri döllenecek ve kaliteside iyi olmıyacak
Negatif düşünüyorum ama hep öyle oluyor ondan((
Cevap yazarsanız sevinirim sevgiyle kalın....
Canım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın senin sıkı takipcin ve duacinim benimde ikizSizin anlayacaginizi biliyorum zaten.ona guvenerek yaziyorum akklimdan gecenleri.normal dogumu kesinlikle dusunmuyorum diyecegim buyuk konustugun ne varsa olur diye korkuyorum.benim ilk dogumum normaldi epizyotami sonrasi iltihap falan yasadim bir ay hic oturamadim yuruyemedim.aman ha kimse korkmasin bu cok nadir olan bisey.benim sansima oyle denk geldigi icin belki birde sezeryan bakayim artik.bebisler artik eskisi kadar gelismiyo.sende nasil durumlar?30.haftaya kadar hep ileriydi ama artik geri dustu.kilolari 1800 1900 simdi.dr.normal diyor tek cocuk degil sonucta kiloya takilma diyolar.bakalim artik hayirlisiyla organ gelisimleri tamamlansin da saglikla kucagimiza alalim canim
ay maşallah canım ya iyi almışsın inşallah bebekler de almıştır bu arada :):) söyledi mi doktor bebeklerin kaç kilodalar şu anda? sen toplamda kaç kilo aldın?Bu arada bir rekora imza atan bana gelsin tum alkislar lutfen.1 ayda 8 kilo almisim.dr.ve hemsiresi soka girdi.canima okudu tabi buraya gelip sistim ben idrarda protein kacagi var mi diye baktiriyosun?sisme degil kilo bu tahlil yaptiracagina az ye dedirezilligin dibiyim yani.yeme duzenim herseyim ayni ama dr.illa bi fark vardir dedi.dusundum 1 aydir bebislere kilo aldirir diye pekmez iciyordum yani sucluyu buldum kesin pekmez neyse olan olmus artik herkesin dalga konusu olmak disinda yapabilecegim bisey yok bu arada allahin ozniyle bugun 35 e girdikkk hepinizi opuyoruz
Güldüm yaaaCanım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın senin sıkı takipcin ve duacinim benimde ikizheralde benimde artık bebeklerin kiloları yavaslayacak yer kalmadı sanki bendede bi kayın valide var dogurtamadi gitti beni her aradığında ne zaman doğacak diyo 5. Aydan beri hep aynı elimde kalacak az kaldı bugün de sabah sabah canımı sıktı hala kiyafetleri yikamadin dogacaklar ne giydirecen diyo cattik ya Allahın izniyle zamanında gelecekler inşallah bide demezmi doktor ne anlar
öyle diyorsun da o yine kayınvalidesi benim annem aynı şehirdeyiz evlerimizin de yakın olmasına rağmen ne geldi ne yardım etti hasta olup yerimden kalkamadığım günler oldu arayıp sormadı... ben sinirlenip de sitem ettiğim zaman kötü olan ben oldum sinirli olan kötü davranan insan oldum. şunu anladım ki bu hayatta yapayalnızız. Allaha tek duam sağlık. Allah sağlık versin bana ben her şeyin üstesinden gelirim. Allah kimseye en yakınına bile muhtaç etmesin kimseyi...Ooo altli ustlusunuz. Bu kadar yakinken o kadar gun ettin misafir agirladin ettin. Yardimci olmadi mi. Hayirdir arkadasim bu hale gelecek dusmani misin? Kotu seyler mi yasadiniz. Valla yeri geliyor ben sitedeki arkadaslarimi gonlumden gecirip gonul koyuyorum aramadilar sormadilar diye. Insan yedi kat yabanci olsa merak eder hamile bu
sorun yok canim
sapittigin da yok :)) Meraketme sen anlamasan da biz anliyoruz seni. Ben de oyleyim. Bana sen 38 lerde normal doguracakmissin gibi geliyor. Acilman ve bebeklerin durumu mussit yanlis hatirlamiyorsam. E kilolari da normal gidjyorsa neden olmasin. Dr.un sicak bakiyor mu normal doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?