2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar ben bi kac gun once ac karna 70 kiloydum bugun tartildim 68im. Kilo vermisim midemden dolayi bise yiyemiyorum ama sut iciyorum bol bol meyve sebze de yiyorum. Insallah bebis etkilenmiyordur guzel guzel kilo aliyordur o hamur isi yemiycem artik diyordum zaten yiyemiyorum iki lokma agir bise yesem yediklerim de beni yemeye basliyo. O yuzden uzak duruyorum agir yiyeceklerden

Caniniz sağolsun canlarim kilo bu alinacak tabi bosver iki tane melegin peşinden kosarken kilo filan kalmaz en fazla sezeryanda bizi kesen drlar biraz söylenir amma yag var kes kes bitmedi diye İyi olmaniza swvindim bu arada aartik cok az kaldi heyecan var mi ????

Birde bugun kayinvalidem ilk defa beni sasirtti hamileligimle sagligimla ilgilendi hayir olsun insallah... mahalleye sutcu geliyor arada bugun de gelmis. sut aldim 5 kilo sana dedi. Yogurt yaparim biraz da ayiririm sut olarak ic dedi. Bende inek sutunu icemiyorm dedim. O hazir sutler biseye yaramaz dogalini ic burnunu kapat gozunu yum dik kafana bebek icin ic dedi. Ilk defaaaa boyle bise yapti. Cok sasirdim transfer sonrasinda tedavi suresince kadinin umrunda olmamistim. Hemen alt katta ama ne bi tabak yemek getirmisti ne bi temizligime vs yardimci olmamisti. Dune kadar ben hep hazirlik yaparken erken erken diyip duruyordu. Dun polar kumas varmis evinde onu iki kat edip dikmis toruna kullanirsan al evine koy dedi. Kucuk bise zaten ancak bebege kullanilir. Bende artistlik yaptim eltim de hamileymis yeni ya ona ver dedim almadim

Artik zor günlerin gecti ya bebegi görme gunu yaklastikca içleri kipir kipir olur Şimdi akillarina gelir torunlari iyi yapmisain almamakla o sicakta polari ne yapacakmissin sen acaba bunu dusunmusmu hic

Olmaz mi heyecan???surekli dr.a alalim artik diyorum.alalim kuvezde buyusunler gozumuzun onunde diyorum.o da ya cigerleri gelismediyse riske atamam tutabildigim kadar tutacagim diyor.illa bi dogum tarihi istiyorum vermiyor.dogumu nasil yaparim diyorum nasil istersen diyorya diyorum neden hicbirsey net degil.o da heran hersey olabilit seni hazirlamak istiyorum diyor.su an hersey uolunda pazartesi geldiginde bi terslik gorursem hemen alalim da diyebilirim diyor.yaa bilemiyorum karmasik duygulardayim.hergun sabah uyaninca karnimda onlari seviyorum az kaldi kavusmamiza diyorum.birde dogum yapan bi arkadas karnimin icindeki hareketlerini cok ozluyorum demis.o aklima geliyor.su animdan keyif almaya calisiyorum.

Bu arada gecmisi okudum.mobilyada ilk olana bayildim.ikiside guzel ama benim zevkimde alacati modeli acik ara onde.fiyat farkina karismam ama

Ooo altli ustlusunuz. Bu kadar yakinken o kadar gun ettin misafir agirladin ettin. Yardimci olmadi mi. Hayirdir arkadasim bu hale gelecek dusmani misin? Kotu seyler mi yasadiniz. Valla yeri geliyor ben sitedeki arkadaslarimi gonlumden gecirip gonul koyuyorum aramadilar sormadilar diye. Insan yedi kat yabanci olsa merak eder hamile bu
sorun yok canim
sapittigin da yok :)) Meraketme sen anlamasan da biz anliyoruz seni. Ben de oyleyim. Bana sen 38 lerde normal doguracakmissin gibi geliyor. Acilman ve bebeklerin durumu mussit yanlis hatirlamiyorsam. E kilolari da normal gidjyorsa neden olmasin. Dr.un sicak bakiyor mu normal doguma

kızlar bu gün öğlen hissetim biraz okadar bide demin bir kere hissettim normal mi acaba
Geçen TV'de dinledim yoga pozisyonu alın hareket edecektir yada 30 dk kayı aşkın bir süre sağ ya da solumuzda sabit yatın o zmn da hareket eder demişlerdi bi denesene canım

Benimki hamileliğin başından beri hiç araba vermedi bana her yere birlikte gidiyoruz tek başıma gittiğim tek yer ana sağlık iğne vurdurma eylemi

Yazdigimi okudum ruh halimin sapitikligi yazdiklarima yansimis.ben bile anlamadim ne dedigimi
Canım maaşallah diyelim içerde nd kadar dururlarsa o kadar kar bence küçük doğarlarsa bakımları da zor olur ayrıca doğumdan sonra kucağına alıp eve gelmek var bi de onları orda bırakmak var sen tutabildiğin kadar tut ben şimdiden tembihliyırum 38 hafta olmadan sakın gelme çok kızarım diyorum

K
Kaynana çetinmiş ama sen onun üstesinden gelirsin

Sizin anlayacaginizi biliyorum zaten.ona guvenerek yaziyorum akklimdan gecenleri.normal dogumu kesinlikle dusunmuyorum diyecegim buyuk konustugun ne varsa olur diye korkuyorum.benim ilk dogumum normaldi epizyotami sonrasi iltihap falan yasadim bir ay hic oturamadim yuruyemedim.aman ha kimse korkmasin bu cok nadir olan bisey.benim sansima oyle denk geldigi icin belki birde sezeryan bakayim artik.bebisler artik eskisi kadar gelismiyo.sende nasil durumlar?30.haftaya kadar hep ileriydi ama artik geri dustu.kilolari 1800 1900 simdi.dr.normal diyor tek cocuk degil sonucta kiloya takilma diyolar.bakalim artik hayirlisiyla organ gelisimleri tamamlansin da saglikla kucagimiza alalim canim

vebahargeldi sensizim89 darkelf minika01
Arkadaşlar sağolun desteğiniz için. Ben her sabah 6'da kalkıp işe gidiyorum. Bugü uyuyakalmışım. 9 saat uyudum. Uynadığımda ağrılarım azalmıştı. Belki de vücudumun dinlenmeye ihtiyacı var. Her gün 2.5 saate yakın araba kullanıyorum. İş yerinde öğleden sonra uyuyorum resmen. Bir de dediğiniz gibi adet günüm civarlarında olduğum için oldu belki. Bir de cumartesi bebeği görürsem söz ben de keyif almaya çalışacağım

Canm zahideyle yets hayatada bi dr cikiyo saracoglu.yumurta saysni arttrmak icin bi kur wermsti ayni senin gbi biri aramsti ordan kalms aklmda.nette bulablrsin sanrm o videoyu.islh en kisa zamanda bebsin olur.

Canım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın senin sıkı takipcin ve duacinim benimde ikiz heralde benimde artık bebeklerin kiloları yavaslayacak yer kalmadı sanki bendede bi kayın valide var dogurtamadi gitti beni her aradığında ne zaman doğacak diyo 5. Aydan beri hep aynı elimde kalacak az kaldı bugün de sabah sabah canımı sıktı hala kiyafetleri yikamadin dogacaklar ne giydirecen diyo cattik ya Allahın izniyle zamanında gelecekler inşallah bide demezmi doktor ne anlar

ay maşallah canım ya iyi almışsın inşallah bebekler de almıştır bu arada :):) söyledi mi doktor bebeklerin kaç kilodalar şu anda? sen toplamda kaç kilo aldın?

Güldüm yaaa "Aaaa anne haber vermediler mi doğum yaptım hatta oğlanı asker kızı da gelin ettim " diyeceksin ki bir daha sormasın

öyle diyorsun da o yine kayınvalidesi benim annem aynı şehirdeyiz evlerimizin de yakın olmasına rağmen ne geldi ne yardım etti hasta olup yerimden kalkamadığım günler oldu arayıp sormadı... ben sinirlenip de sitem ettiğim zaman kötü olan ben oldum sinirli olan kötü davranan insan oldum. şunu anladım ki bu hayatta yapayalnızız. Allaha tek duam sağlık. Allah sağlık versin bana ben her şeyin üstesinden gelirim. Allah kimseye en yakınına bile muhtaç etmesin kimseyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…