2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ay canım benim ya Allah yardımcın olsun. dediğin gibi dinlenmeye ihtiyacın varmış...

Reactions: 9ay
Herkesin sınavı başka başka.Kima kocadan,kimi anneden,kimi kardeşten,kimi kayınvalideden öyle yada böyle sınavı başarı ile vermemiz gerekiyor arkasında mutlaka aydınlık günler vardır

canim dogru soyluyorsun. Sen daha tecrubelisin. Hayirlisi olsun. Galiba bana senin pozitif enerjinden dolayi oyle geliyor ( masallah)
senle aramizda birhafta var. Benim kilo biraz sikintili. 1650 1750 civsrindalar. Bahsettim mi bilmiyorum. Tansiyondan dolayi gelisimleri yavaslamis. Karin cevreleri iki hafta oncesinde kalmis. Ara acilirsa erken aliriz dedi. Biz de durumlar bu dualarinizi eksik etmeyin. Ins. Soyle saglikla ele avuca gelecek kadar olsunlar

Herkesin sınavı başka başka.Kima kocadan,kimi anneden,kimi kardeşten,kimi kayınvalideden öyle yada böyle sınavı başarı ile vermemiz gerekiyor arkasında mutlaka aydınlık günler vardır
Oyle gercekten ben de cok inaniyorum buna. Rabbim bizi saglikla ve evlatlarimizla imtihan etmesin

İsim krizi asildi demek cok sevindim canim tabi ki yardimci oluruz:) benimn yigit ali olacak insallah. Cinar. Umut. Erdem. Bu isimleri de severim
Aslında aşılmadi tatlım ama ben annesiyim ve bu benim hakkım sıkıntı aynı suan üzülmek yerine bulacağım isimle seslenmek benim için de bebeğim içinde iyi olacağını düşünüyorum hala eşimé bozugum

Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin. Yeri geliyor birlikte yasadigimiz hayat arkadasimizdan bekledigimizi goremiyoruz. Kaldi ki evimin disindaki insanlardan bekleyim. Bu taraftan bakinca cok haklisin. Ne kadar az beklenti o kadar cok mutluluk.
sen de takilma

o zamaann el birligiyle senin kuzuya isim buluyoruuuzzz
ben siralamaya basliyorum
utku
burak
emir (yaramaz olmalarini goze alabilirsen tabi)
erdem
kerem
zahid
esad
salih
Erem (m ile)
enes
yusuf
Cagan
caglar
fatih
ilk aklima gelenler bunlar :))

öyle canım inşallah bu sıkıntılar geride kalacak. başka sıkıntılar hep olacak ama insanın elinin kolunun bağlı olması en zoru sağlık varken daha rahat atlatıyorsun her şeyi

Güldüm yaaa "Aaaa anne haber vermediler mi doğum yaptım hatta oğlanı asker kızı da gelin ettim " diyeceksin ki bir daha sormasın
Sorma ya doktorlar ne bilirmis dediği an bende koptu zaten 2 tane doktorum var her ikiside herşey yolunda diyor buda diyo onlar ne anlar herşeyi kendisi bildiği için pek rahatmisim bende canım bugün dogsalar umrumda olmazmış kafayı ucurcam o kadar tedavi ameliyat igneyi kim yasadi ki ya sabır benimde sınavım bu işte eşimle hiç sorunum yok şükür ama bu yetiyor bana Allah yardımcımız olsun sakin olalım bebeklerimiz etkilenmesin sonra bakacam icabina

vebahargeldi canim ufacik bi tartismamiz bile olmadi bu donemde. Eskiden olmustu o ayri. Kadin yeni gelin aliyo ona oynuyo full. Eltime de acik acik demisler kayinpederle yeni gelin ikinizinde pabucunu dama atti Die. Haril haril ceyiz yapiyo ona. Durmadan dunurlerini cagiriyo yda onlara gidiyo. Bi gun hatta bana dedi. aksam dunurler gelecek bi kek cirp pogaca yap die. Bende dedim benden hayir bekleme. kendi isimi yaparsam dua et sana bise demezsem dedim. bu lafi dedikten sonra da baktim gonul koyuyo indim bi kek cirptim. Benden bu kdar dedim geri cikTim. Beni umursamamasindan gectim bi de benden bekliyo

Artik zor günlerin gecti ya bebegi görme gunu yaklastikca içleri kipir kipir olur Şimdi akillarina gelir torunlari iyi yapmisain almamakla o sicakta polari ne yapacakmissin sen acaba bunu dusunmusmu hic
Aynen oyle oldu valla. Daha once bi hamilelik olmustu sonra kimyasal gebelik denildi. dusuk gibi bisey oldu zaTen. Ilk 3 4 ay onu hatirlatti bana. Gene oyle olmasaydi. Iste ne olacagi belli olmaz filan. Umitlenme demeye getirdi hep. Simdi gozu kesti sanirim bebegimin dogacagini. Amaa benim bi beklentim yok. Yapmasinda zaten. Kiytirik eski kullanilmis polarina mi kaldim. Allah muhtac etmesinnn.

Aynen valla canim. Annemin hakkini yiyemem calisiyo o kendi isini yapamiuo ki bana yardimi olsun. Yine de yumurta toplandigi gun izin almisti bizimle geldi. Ordan gelince de o gun aksama kadar yanimda kaldi ki calismayi sver kendi rahatsizliginda bile izin alip evde dinlenmez. benim bi arkdasim var Allah ondan razi olsun. Gelip gitti surekli ilk aylarda temizligimi bile yapti. cok hosuma gitmisti ki zaten kendisi en yakin arkadasim. Ama son zamanlarda artik hersey yolunda diyolar sanirim annem de arkadasim da pek onemsemiyolr eskisi gibi. Ben zaten iyce agirlastim. Azcik is yapsam nefes nefese kliyorum yoruluyorum.vee hep diyorum Allah bana saglik sihhat versin de kimseye muhtac olmiyim. Ben her isimi yaparim sagligim yerimde olduktan sonra

ay maşallah canım ya iyi almışsın inşallah bebekler de almıştır bu arada :):) söyledi mi doktor bebeklerin kaç kilodalar şu anda? sen toplamda kaç kilo aldın?
Onlar alsa sorun yok.babamiz dalga geciyo hep kendin yedin cocuklarim ac kaldi gelisemedi bak diye.kendisi etcil otesi bi insan oldugu icin benim bakkiyat falan yememi anlamiyor.beni kure soktu simdi.sabah kahvaltida ki ben 9 da yapmistim 12 de kalkti sucuklu yumurta yiyecekmisim.sucugun protein olmadigini anlatana kadar akla karayi sectimkiz 1800 oglan 1900 simdi.ben toplamda 22 kilo aldim.8 i son ay

Ey allahim yaa.bu insanlar ve gereksiz konusmalar.kimse kusura bakmasin.evet biz mukemmeliz ve her seyin en iyisini en dogrusunu biz biliriz islerine gelirsebende oda vs.hazirligi yapmadim dogutmadan da yapmayacagim ama laf aramizda sen birer takim hastane cikisini kendine de bi gecelik sabahlik yika koy kime ne zarari olacak.hazirda bulunsun yine.kayinvalideye de

Himm Allahim neler var. Kadinin sana faydasi yok. Olmadigi gibi bir de senden bekliyor. Bosver iyi olmus o zaman aradaki mesafe. Sen dua et yeni gelinle iyi anlassinlar da seninle ugrasacak firsat bulamasin

güzel anne adayları merhaba
pek fazla yazamıyorum aama ara ara yazılarınızı okuyorum tecrübelerinizi bakıyorum :)))
benim yüzümde sivilce bastı resmen isilik gibi acaba hormonlardanmı? kullandığımız ilaçlardanmı anlamadım? henüz dr. gitmedim gidince sorucam. Sizlerde de olmuşmuydu 6-8 hafta aralıklarda....

o zamaann el birligiyle senin kuzuya isim buluyoruuuzzz
ben siralamaya basliyorum
utku
burak
emir (yaramaz olmalarini goze alabilirsen tabi)
erdem
kerem
zahid
esad
salih
Erem (m ile)
enes
yusuf
Cagan
caglar
fatih
ilk aklima gelenler bunlar :))
Çok teşekkür ederim yaaa çok mutlu oldum bebegime teyze leri yle koyacaz ve ömür boyu bir anlamı olacak

Merhaba canm .Dert etme çünkü çok normal öyle bir sivilce çıktı ki bende sanırsın ergenliğe yeni girmişim ki yaş 39 bir süre sonra hepsi gidiyor ama kız bekliyorsan bu sefer yüzünde teninin bir koyu rengi olarak lekelenmeler çıkıyor.Ama bu lekeler gitmiyorEee kolay mı kız annesi olmak tüm güzelliği alıyor cimcimeler

Anladım canım benim batma değilde balon gibi oluyor akşamları karnım taş kesiyor sanki sonra geçiyor rahim kadılmalarımız başladı bence iğne batması normaldir canım rahim artık hazırlık Sürecinde yorma Kafanı yarın bir takip et bakalım sıpayı Dr günde 10 defa atması yeterli Demişti benimde geçenlerde az oynayonca sağlık Ocağına attım kendimi ah ah 9 doğuracaz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…