2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

saol canım aynen 6. haftamda bayağı sivilce çıktı ergen sivilcesi gibi tek tük tü bu 8. haftamda ise isilik gibi çoğaldı bende hormonlara bağladım.Hayırlsı olsun inşlh cinsiyetleri için yeterki sağlıklı olsunlarda :))

Bende de cok ilginc hayatimda hic olmadigi kadar puruzsuz ve sivilcesizdi ta ki su son iki haftadir cenem sivilce doldu. cenemden yukari dogru gidiyor. Bir gun biyik bolgemde bir iki tane. Dun de burnumda bi tane. Anlam veremedim. Simdi haftalar azaldi ya uzulmeye basladim sivilcesiz superdi diye bir de regl var tabi. Regl olmamak da supet biseymis valla. Hamilelik bitince basa donecez iyiydi boyle :)

bende aynı durumdaydım ilaçları kullandığımda o kadar azdıki.. hayatımda o kadar sivilcesiz bir anım olmamıştı. bu hafta başladı ama gene. keşke olmasaydılar :) iyiydi öyle sonuçta ...

Çok teşekkür ederim yaaa çok mutlu oldum bebegime teyze leri yle koyacaz ve ömür boyu bir anlamı olacak
sen yetrki uzulme herseyin bir cozumu bulunur. Esinle iyi ol onakabul ettir gerisine ne diyen desin. Saka gibi bizde daha ortada cocuk yokken tartisirdik isim mevzusunu. Kayinvalidemin esimden once birkac aylik bir bebegi olmus. Sonra esimin amcaoglunun da dogumda bebegi ölmus. Ona da ayni ismi koymuslar. Esim tuttururdu o ismi koyacam diye. Arada kayinvalidem de ufaktan dillendirirdi. Oglum o ismi cok seviyor filan diye. Dusunsene sulalede tum ölmus bebeklere o ismi vermisler. Zaten Rabbim zorlugunu yasatarak nasib etmis. Nasil bir psikolojiyle koyabirsin ki o ismi. Hersey Rabbimin elinde ismini farkli da koysan olacak olur o ayri ama psikolojik olarak istemedigin isimde kotu oluyor insan. Cok sukur hamile kalinca ruh halimi anlattim da vazgecti. Sen xeyumusak yanindan yaklas esinin gerisi bos

Canım inşallah her ikisini de sağlıkla doğurur kucağında eve getirirsin.

Ne güzel yeni gelinle uğraşsın senle uğraşmasın. sen de ay çok yorgunum şöyle böyle de geçiştir işte. ayıp yani senden istemesi. keşke benim de görümcem hamile kalsa da bizim bebekle uğraşmasalar. gerçi Allah var şimdilik bir şey yapmıyorlar da korkuyorum yinede :)

canım hormonal. benim de cildim güzelleşti.

amin canim amin insaAllah. Rabbim nasib etsin o guzel gunleri de hepimize

bu arada e artik anne oluyoruz olgunlasiyoruz ya vakti zamaninda kaale almadigim koca kari laflarini simdi tecrubeyle sabit ben soyleyim size :))
cildi guzellesenler oglan cocuguna hazirlansinlar :)

Himm Allahim neler var. Kadinin sana faydasi yok. Olmadigi gibi bir de senden bekliyor. Bosver iyi olmus o zaman aradaki mesafe. Sen dua et yeni gelinle iyi anlassinlar da seninle ugrasacak firsat bulamasin
Aynen oyle dusunuyorum hatta dua ediyorum tek iyi olsunarda benden uzak olsunlar diye yakinliklarinin bi hayri zaten yok

Ya bu konu olay oldu bizDe. face ye bi fotomu atmistim arkadasin biri hamilelik guzellestirmis seni yazmis. Bende dedim erkek cocuk guzellestirirmis anneyi ondandir diye. Her kafadan bi yorum cikti fotomun altina bazilari evet oyle yazdi bazilari tam tersi dedi. Hatta bi abim bacim icat cikarma eskilerin dogrusunu degistirme yazmis. Ama bende erkek cocukta guzellesildigine inaniyorum. Cunku masallaH diyim tek bi sivilce leke vs olmadi bende. Ilk haftalarda rengim soluktu ama sonradan gecti gitti. Kiz cocuklari olan arkadaslarda da gordum ciltleri bolzuldu hep.

aynen bence de

Ne guzel senin cildin güzel leş mış:) sağlıklı olsunlarda artik varsın cirkinlesiyim dimi :)

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…