- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
saol canım aynen 6. haftamda bayağı sivilce çıktı ergen sivilcesi gibi tek tük tü bu 8. haftamda ise isilik gibi çoğaldı bende hormonlara bağladım.Hayırlsı olsun inşlh cinsiyetleri için yeterki sağlıklı olsunlarda :))Merhaba canm .Dert etme çünkü çok normal öyle bir sivilce çıktı ki bende sanırsın ergenliğe yeni girmişim ki yaş 39bir süre sonra hepsi gidiyor ama kız bekliyorsan bu sefer yüzünde teninin bir koyu rengi olarak lekelenmeler çıkıyor.Ama bu lekeler gitmiyor Eee kolay mı kız annesi olmak tüm güzelliği alıyor cimcimeler
Bende de cok ilginc hayatimda hic olmadigi kadar puruzsuz ve sivilcesizdi ta ki su son iki haftadir cenem sivilce doldu. cenemden yukari dogru gidiyor. Bir gun biyik bolgemde bir iki tane. Dun de burnumda bi tane. Anlam veremedim. Simdi haftalar azaldi ya uzulmeye basladim sivilcesiz superdi diye bir de regl var tabi. Regl olmamak da supet biseymis valla. Hamilelik bitince basa donecez iyiydi boyle :)Merhaba canm .Dert etme çünkü çok normal öyle bir sivilce çıktı ki bende sanırsın ergenliğe yeni girmişim ki yaş 39bir süre sonra hepsi gidiyor ama kız bekliyorsan bu sefer yüzünde teninin bir koyu rengi olarak lekelenmeler çıkıyor.Ama bu lekeler gitmiyor Eee kolay mı kız annesi olmak tüm güzelliği alıyor cimcimeler
bende aynı durumdaydım ilaçları kullandığımda o kadar azdıki.. hayatımda o kadar sivilcesiz bir anım olmamıştı. bu hafta başladı ama gene. keşke olmasaydılar :) iyiydi öyle sonuçta ...Bende de cok ilginc hayatimda hic olmadigi kadar puruzsuz ve sivilcesizdi ta ki su son iki haftadir cenem sivilce doldu. cenemden yukari dogru gidiyor. Bir gun biyik bolgemde bir iki tane. Dun de burnumda bi tane. Anlam veremedim. Simdi haftalar azaldi ya uzulmeye basladim sivilcesiz superdi diye bir de regl var tabi. Regl olmamak da supet biseymis valla. Hamilelik bitince basa donecez iyiydi boyle :)
sen yetrki uzulme herseyin bir cozumu bulunur. Esinle iyi ol onakabul ettir gerisine ne diyen desin. Saka gibi bizde daha ortada cocuk yokken tartisirdik isim mevzusunu. Kayinvalidemin esimden once birkac aylik bir bebegi olmus. Sonra esimin amcaoglunun da dogumda bebegi ölmus. Ona da ayni ismi koymuslar. Esim tuttururdu o ismi koyacam diye. Arada kayinvalidem de ufaktan dillendirirdi. Oglum o ismi cok seviyor filan diye. Dusunsene sulalede tum ölmus bebeklere o ismi vermisler. Zaten Rabbim zorlugunu yasatarak nasib etmis. Nasil bir psikolojiyle koyabirsin ki o ismi. Hersey Rabbimin elinde ismini farkli da koysan olacak olur o ayri ama psikolojik olarak istemedigin isimde kotu oluyor insan. Cok sukur hamile kalinca ruh halimi anlattim da vazgecti. Sen xeyumusak yanindan yaklas esinin gerisi bosÇok teşekkür ederim yaaa çok mutlu oldum bebegime teyze leri yle koyacaz ve ömür boyu bir anlamı olacak
canim dogru soyluyorsun. Sen daha tecrubelisin. Hayirlisi olsun. Galiba bana senin pozitif enerjinden dolayi oyle geliyor ( masallah)
senle aramizda birhafta var. Benim kilo biraz sikintili. 1650 1750 civsrindalar. Bahsettim mi bilmiyorum. Tansiyondan dolayi gelisimleri yavaslamis. Karin cevreleri iki hafta oncesinde kalmis. Ara acilirsa erken aliriz dedi. Biz de durumlar bu dualarinizi eksik etmeyin. Ins. Soyle saglikla ele avuca gelecek kadar olsunlar
vebahargeldi canim ufacik bi tartismamiz bile olmadi bu donemde. Eskiden olmustu o ayri. Kadin yeni gelin aliyo ona oynuyo full. Eltime de acik acik demisler kayinpederle yeni gelin ikinizinde pabucunu dama atti Die. Haril haril ceyiz yapiyo ona. Durmadan dunurlerini cagiriyo yda onlara gidiyo. Bi gun hatta bana dedi. aksam dunurler gelecek bi kek cirp pogaca yap die. Bende dedim benden hayir bekleme. kendi isimi yaparsam dua et sana bise demezsem dedim. bu lafi dedikten sonra da baktim gonul koyuyo indim bi kek cirptim. Benden bu kdar dedim geri cikTim. Beni umursamamasindan gectim bi de benden bekliyo
güzel anne adayları merhaba
pek fazla yazamıyorum aama ara ara yazılarınızı okuyorum tecrübelerinizi bakıyorum :)))
benim yüzümde sivilce bastı resmen isilik gibi acaba hormonlardanmı? kullandığımız ilaçlardanmı anlamadım? henüz dr. gitmedim gidince sorucam. Sizlerde de olmuşmuydu 6-8 hafta aralıklarda....
amin canim amin insaAllah. Rabbim nasib etsin o guzel gunleri de hepimizeCanım inşallah her ikisini de sağlıkla doğurur kucağında eve getirirsin.
Ne güzel yeni gelinle uğraşsın senle uğraşmasın. sen de ay çok yorgunum şöyle böyle de geçiştir işte. ayıp yani senden istemesi. keşke benim de görümcem hamile kalsa da bizim bebekle uğraşmasalar. gerçi Allah var şimdilik bir şey yapmıyorlar da korkuyorum yinede :)
canım hormonal. benim de cildim güzelleşti.
Aynen oyle dusunuyorum hatta dua ediyorum tek iyi olsunarda benden uzak olsunlar diye yakinliklarinin bi hayri zaten yokHimm Allahim neler var. Kadinin sana faydasi yok. Olmadigi gibi bir de senden bekliyor. Bosver iyi olmus o zaman aradaki mesafe. Sen dua et yeni gelinle iyi anlassinlar da seninle ugrasacak firsat bulamasin
Ya bu konu olay oldu bizDe. face ye bi fotomu atmistim arkadasin biri hamilelik guzellestirmis seni yazmis. Bende dedim erkek cocuk guzellestirirmis anneyi ondandir diye. Her kafadan bi yorum cikti fotomun altina bazilari evet oyle yazdi bazilari tam tersi dedi. Hatta bi abim bacim icat cikarma eskilerin dogrusunu degistirme yazmis. Ama bende erkek cocukta guzellesildigine inaniyorum. Cunku masallaH diyim tek bi sivilce leke vs olmadi bende. Ilk haftalarda rengim soluktu ama sonradan gecti gitti. Kiz cocuklari olan arkadaslarda da gordum ciltleri bolzuldu hep.amin canim amin insaAllah. Rabbim nasib etsin o guzel gunleri de hepimize
bu arada e artik anne oluyoruz olgunlasiyoruz ya vakti zamaninda kaale almadigim koca kari laflarini simdi tecrubeyle sabit ben soyleyim size :))
cildi guzellesenler oglan cocuguna hazirlansinlar :)
basin sagolsun. Allah rahmet eylesin. Sen sikinti yapma annesiOglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
aynen bence deYa bu konu olay oldu bizDe. face ye bi fotomu atmistim arkadasin biri hamilelik guzellestirmis seni yazmis. Bende dedim erkek cocuk guzellestirirmis anneyi ondandir diye. Her kafadan bi yorum cikti fotomun altina bazilari evet oyle yazdi bazilari tam tersi dedi. Hatta bi abim bacim icat cikarma eskilerin dogrusunu degistirme yazmis. Ama bende erkek cocukta guzellesildigine inaniyorum. Cunku masallaH diyim tek bi sivilce leke vs olmadi bende. Ilk haftalarda rengim soluktu ama sonradan gecti gitti. Kiz cocuklari olan arkadaslarda da gordum ciltleri bolzuldu hep.
Basin saolsun canim... Allaha emanet et Can pasayi. drlar guzel guzel ilgilenir iki hafta sonra bi bakarsin kocamaan olmus olur insallah Can.Oglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
başınız sağolsun.Rabbim sabrı cemil versin.Oglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinOglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
Basin sagolsun canimOglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
Allah rahmet eylesin cnm.basn sagolsun.Oglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
Oglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
Canım inşallah her ikisini de sağlıkla doğurur kucağında eve getirirsin.
Ne güzel yeni gelinle uğraşsın senle uğraşmasın. sen de ay çok yorgunum şöyle böyle de geçiştir işte. ayıp yani senden istemesi. keşke benim de görümcem hamile kalsa da bizim bebekle uğraşmasalar. gerçi Allah var şimdilik bir şey yapmıyorlar da korkuyorum yinede :)
canım hormonal. benim de cildim güzelleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?