Basin sagolsun canim.allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun insallah.can pasayi hic merak etme rabbim ona yardim ediyor 2 hafta sonra gittiginde daha yakisikli goreceksin pasamiziOglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
Selam biz geldikhala dogurmadik.isin ilginci en bastan beri yok rahim kisalmasi yok su azalmasi derken simdi en erken 37.haftada aliriz diyorlar
Birde bugun kayinvalidem ilk defa beni sasirtti hamileligimle sagligimla ilgilendi hayir olsun insallah... mahalleye sutcu geliyor arada bugun de gelmis. sut aldim 5 kilo sana dedi. Yogurt yaparim biraz da ayiririm sut olarak ic dedi. Bende inek sutunu icemiyorm dedim. O hazir sutler biseye yaramaz dogalini ic burnunu kapat gozunu yum dik kafana bebek icin ic dedi. Ilk defaaaa boyle bise yapti. Cok sasirdim transfer sonrasinda tedavi suresince kadinin umrunda olmamistim. Hemen alt katta ama ne bi tabak yemek getirmisti ne bi temizligime vs yardimci olmamisti. Dune kadar ben hep hazirlik yaparken erken erken diyip duruyordu. Dun polar kumas varmis evinde onu iki kat edip dikmis toruna kullanirsan al evine koy dedi. Kucuk bise zaten ancak bebege kullanilir. Bende artistlik yaptim eltim de hamileymis yeni ya ona ver dedim almadim
Yaptım canim neler dedim bi bilsen ve neler yaşadım şimdi sesini çıkarmıyor gibi ama ben isim bulamadım aklımda olan isimlerde gitti yani endiseden belki de onun için en doğru ismi bulup onunla sevecem eşimi de alıştıracam başka birsey gelmiyor aklimasen yetrki uzulme herseyin bir cozumu bulunur. Esinle iyi ol onakabul ettir gerisine ne diyen desin. Saka gibi bizde daha ortada cocuk yokken tartisirdik isim mevzusunu. Kayinvalidemin esimden once birkac aylik bir bebegi olmus. Sonra esimin amcaoglunun da dogumda bebegi ölmus. Ona da ayni ismi koymuslar. Esim tuttururdu o ismi koyacam diye. Arada kayinvalidem de ufaktan dillendirirdi. Oglum o ismi cok seviyor filan diye. Dusunsene sulalede tum ölmus bebeklere o ismi vermisler. Zaten Rabbim zorlugunu yasatarak nasib etmis. Nasil bir psikolojiyle koyabirsin ki o ismi. Hersey Rabbimin elinde ismini farkli da koysan olacak olur o ayri ama psikolojik olarak istemedigin isimde kotu oluyor insan. Cok sukur hamile kalinca ruh halimi anlattim da vazgecti. Sen xeyumusak yanindan yaklas esinin gerisi bos
Basiniz sağolsun mekanı cennet olsun canimOglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
canim dogru soyluyorsun. Sen daha tecrubelisin. Hayirlisi olsun. Galiba bana senin pozitif enerjinden dolayi oyle geliyor ( masallah)
senle aramizda birhafta var. Benim kilo biraz sikintili. 1650 1750 civsrindalar. Bahsettim mi bilmiyorum. Tansiyondan dolayi gelisimleri yavaslamis. Karin cevreleri iki hafta oncesinde kalmis. Ara acilirsa erken aliriz dedi. Biz de durumlar bu dualarinizi eksik etmeyin. Ins. Soyle saglikla ele avuca gelecek kadar olsunlar
uzerinden ayir canim en kotu ihtimal. Yemeni tavsiye etmemKızlar benim toksoplazmaya bağışıklığım yok. Doktor sucuk salam yeme dedi. (tabi bunu listeria için de demiş olabilir) Ben yemek yapamadığım için pizza sipariş verdik. Sebzeli istemiştik ama karışık gelmiş. Sucuk, salam, sosis ne arasanız var. Ve çok güzel kokuyor! Bu pişmiş ama bunu da yiyemez miyim?
kanbolat benim de kalbim duracaktı. Allah sıralı ölüm versin, Allah rahmet eylesin.
Yaptım canim neler dedim bi bilsen ve neler yaşadım şimdi sesini çıkarmıyor gibi ama ben isim bulamadım aklımda olan isimlerde gitti yani endiseden belki de onun için en doğru ismi bulup onunla sevecem eşimi de alıştıracam başka birsey gelmiyor aklima
allah yardımcıları ve yardımcın olsun canım. innşllh sağlıkla zamanında doğarlar.
Yapacam canım inceldigi yerden kopar yapacak bişey yok ama dediğin doğru ne zorluklarla oluyor bebeklerimiz Allahım korusunCanim sen icini ferah tut guzel bi isim de bul esin de alisir ben hep duygu somurusu yapiyorum belki baska cocugumuz olmayacak diye insallah ise yarar bende de oyle bir sorun var ama esimden kaynakli benim ki tek isim olsun istiyor babasini kaybetmis onun ismi olsun diyor yanina baska isim de istemiyordu taki geçen gune kadar beni o kadar sasirtti ki biri sordu adini ne koyacaksiniz diye bana döndü yigiy miydi neydi diye sordu ve ben sok oldum çünkü odun gibi bi kocam var ve cok inatci onun ki kirildiysa senin kocan da zamanla kabul edecek ama sen her firsatta herkese adi bu olacak de vazgecme..
başınız sağ olsun , mekanı cennet olsun , dünya böyle işte birileri doğarken birileri ölüyor allah rahmet eylesin canımOglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
evet canım bir kaç kez hissetim aynen karnım taş gibi oluyor birden sonra yumuşuyor o bende de oluyor hayırlısıyla doğurup bir rahat ca nefes alsaydık iyi olurdu yarın doktora randevu aldım ablam lar götürecek hayırlısı artıkAnladım canım benim batma değilde balon gibi oluyor akşamları karnım taş kesiyor sanki sonra geçiyor rahim kadılmalarımız başladı bence iğne batması normaldir canım rahim artık hazırlık Sürecinde yorma Kafanı yarın bir takip et bakalım sıpayı Dr günde 10 defa atması yeterli Demişti benimde geçenlerde az oynayonca sağlık Ocağına attım kendimi ah ah 9 doğuracaz valla
evet bana eltim sırt üstü yat ve sağ sol göbeğe ufak ufak vur hareket eder demişti ve eti öyle hissetim tekmeleri çok şükürGeçen TV'de dinledim yoga pozisyonu alın hareket edecektir yada 30 dk kayı aşkın bir süre sağ ya da solumuzda sabit yatın o zmn da hareket eder demişlerdi bi denesene canım
Bana yardimci olacak kimse yok mukiii??Kizlar valizimi daha yeni hazirliyorum neler koymaliyim eger erken olursa bebek icin hic birşey istemiyor hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?