2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Oglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
Basin sagolsun canim.allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun insallah.can pasayi hic merak etme rabbim ona yardim ediyor 2 hafta sonra gittiginde daha yakisikli goreceksin pasamizi

Selam biz geldikhala dogurmadik.isin ilginci en bastan beri yok rahim kisalmasi yok su azalmasi derken simdi en erken 37.haftada aliriz diyorlar

canım ya en çok sana seviniyorum desem yalan olmaz. rahim ağzı kısalması var dediğinde içimden demiştim ki çok erken fazla dayanamaz heralde. ama hafttaların ilerledikçe bize de umut oluyo. her olumsuzluk felaket değil onu öğreniyoruz. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh.

Kizlar valizimi daha yeni hazirliyorum neler koymaliyim eger erken olursa bebek icin hic birşey istemiyor hastane

benim kayınvalide de şehir dışından gelip hep oğlunun sevdiği yemekleri yapmıştı :) hem de benim mide bulantılarımın olduğu zamandı. ben yemek yapamam da bebekler de beslenemez diye geldiğini düşünürken o oğlum aç kalır diye gelmi,ş meğer :)

Yaptım canim neler dedim bi bilsen ve neler yaşadım şimdi sesini çıkarmıyor gibi ama ben isim bulamadım aklımda olan isimlerde gitti yani endiseden belki de onun için en doğru ismi bulup onunla sevecem eşimi de alıştıracam başka birsey gelmiyor aklima

Kızlar benim toksoplazmaya bağışıklığım yok. Doktor sucuk salam yeme dedi. (tabi bunu listeria için de demiş olabilir) Ben yemek yapamadığım için pizza sipariş verdik. Sebzeli istemiştik ama karışık gelmiş. Sucuk, salam, sosis ne arasanız var. Ve çok güzel kokuyor! Bu pişmiş ama bunu da yiyemez miyim?

kanbolat Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:

allah yardımcıları ve yardımcın olsun canım. innşllh sağlıkla zamanında doğarlar.

uzerinden ayir canim en kotu ihtimal. Yemeni tavsiye etmem
yumurta ve eti de cok pismis ye. Cig ete surdugun catali kullanma bu tarz seylere de dikkat etmelisin

Canim sen icini ferah tut guzel bi isim de bul esin de alisir ben hep duygu somurusu yapiyorum belki baska cocugumuz olmayacak diye insallah ise yarar bende de oyle bir sorun var ama esimden kaynakli benim ki tek isim olsun istiyor babasini kaybetmis onun ismi olsun diyor yanina baska isim de istemiyordu taki geçen gune kadar beni o kadar sasirtti ki biri sordu adini ne koyacaksiniz diye bana döndü yigiy miydi neydi diye sordu ve ben sok oldum çünkü odun gibi bi kocam var ve cok inatci onun ki kirildiysa senin kocan da zamanla kabul edecek ama sen her firsatta herkese adi bu olacak de vazgecme..

Yapacam canım inceldigi yerden kopar yapacak bişey yok ama dediğin doğru ne zorluklarla oluyor bebeklerimiz Allahım korusun

Oglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
başınız sağ olsun , mekanı cennet olsun , dünya böyle işte birileri doğarken birileri ölüyor allah rahmet eylesin canım

evet canım bir kaç kez hissetim aynen karnım taş gibi oluyor birden sonra yumuşuyor o bende de oluyor hayırlısıyla doğurup bir rahat ca nefes alsaydık iyi olurdu yarın doktora randevu aldım ablam lar götürecek hayırlısı artık

Geçen TV'de dinledim yoga pozisyonu alın hareket edecektir yada 30 dk kayı aşkın bir süre sağ ya da solumuzda sabit yatın o zmn da hareket eder demişlerdi bi denesene canım
evet bana eltim sırt üstü yat ve sağ sol göbeğe ufak ufak vur hareket eder demişti ve eti öyle hissetim tekmeleri çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…