2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

o bile bise valla canim. En azindan kocan tepene dikilmemistir acim yemek yap diye kayinvalidelerden cok bise beklememek lazim. Bulantim cook sukur olmadi. yemegimi yaptim. Zaten odun kocam halden anlamaz bide yemek seciyo asiri sekilde. Mahfolurdum bulanti da olsaydi. pazar gunuydu yanilmiyosam belim kopuyordu agladim durdum. Suyumu kalkip alamadim wc ye gidemedim.cenaze gibi yattim Allah etmesin. Esimi aradim gel de biseler hazirla acliktan olecem diye. Adam geldi bulasiklari yikamamisim diye firca atti o halimde boylesi bi okuzz. Aglaya aglaya kalktim bulasik dizdim bide. kayinvalidem kocamin eziyetini bile uzerimden alsa sevinirdim galiba

Bana yardimci olacak kimse yok mukiii??
Valla bende henuz bi hazirlik yapmadim ama en azindan kendine pijama koy canim terlik yedek ic camasiri ped . Bebis icin Hastane cikisi ince triko bi battaniye bi kac kundak gibi sarilacak bise.bebek bezi. Aklima simdilik bunlar geldi. Aslinda ben bi kagida not almistim ama o kagidi atmisim sanirim bulamiyorum

bacım ben hasta bezi aldım bir paket
orkit gece aldım bir paket
nolur nolmaz kanama filan çok olursa bir lohusa takımı ve 2 adet normal picama takımı
terlik
havlu kağıt 2 li
iç çamaşırı 3 kilot 2 atlet gibi koyduk bide ince yelek koydum kendime
çorap koydum bide
kapalı olduğum için yemeni koydum

Son düzenleme:
bebek için
yeni doğan bez aldım paketin içinden 20 tane koydum
ıslak mendil
pamuk
pişik kremi
3 adet hastane çıkışı
penye 2 tane badaniye ve pelüş koydum birde
çorap koydum 3 tane
2 tane de ufak zıbın koydum
biberon koydum nolur nolmaz sezeryan olan kişinin sütü hemen gelmeye biliyormuş dediler
yelek koydum küçük
ağız mendilleri var 6 7 tane

oh maşallah size bende 60 la hamile kaldım şuan 77 kiloyum 30 haftalıktı oğluşum 2 kğ 150 gram dı

kanbolat düğün,ölüm,doğum herşey bizim için.balayımda annaannem vefat etmiş gelince haber vermişlerdi.Rabbim kalanlara sabır anneannenede rahmet diliyorum.Rahmetlinin adını yazarsan dilimiz döndüğünce dua ederiz.Hepimiz birer Fatiha okuruz inşaallah

Kizlar valizimi daha yeni hazirliyorum neler koymaliyim eger erken olursa bebek icin hic birşey istemiyor hastane
Valiz mi ayy benim ortada ne valizim var ne içine koyacak bir parça eşyam kısmetse haftaya eminönüne geçip bir günde halletmeyi düşünüyoruz yani inşaallah Ama gerek eminönü gerek ikea'dan gerek temizlik ürünleri alacağımız yerden yapılacakların listesini ayrı ayrı yaptım.gerisi ALLAH kerim ve bana ayakta duracak kuvvet

Kızlar şimdilik ikeadan karyola alacağız,ortalama 2 yaşına falan geldiğinde oda yapmayı düşünüyoruz.Sizlere soruyorum Yatak ,karyola kenar koruyucusu,cibinnik,pike takımı,nevresim takımı,,yorgan ve yastık malum hepsi lazım .siz bunları nasıl temin edeceksiniz hazır mı yoksa klasik yöntemlerle anneler gibi yün pamuk mu yapacaksınız? birde pike takımı nedir yahu ona gerek var mı????

çok geçmiş olsun. ama kendini de bu kadar yorma bence. işler bekler. ben bişey beklediğimden değil de gelcem gelcem diye ısrar edince üzerime alındım ne bileyim. bi de hep beraber otururken sana ne pişireyim oğlum diye sorunca insanın gücüne gidiyo. kendi evinde sığıntı gibi. bebekler sağlıklı ve zamanında doğsunlar da. gerisi boş..

ne güzel en azından o ilk sıkıntılı aylarda yanındalarmış. şimdi de artık kritik görmüyorlardır herhalde ondan gelip gitmiyorlardır. ya da yardım etmiyorlardır diyeyim. benim yanımda kimse yoktu. evde gariban gibi yattım hep kendi kendime kalkıp suyumu bile alamadım eşimin gelmesini bekledim. çok şükür yine bugünüme. başlarda insanın zoruna gidiyor da sonra alışıyor işte her şeye...

Ben hazir uyku seti alicam canim inun icinde hersey var annemde nevreaim takimi dikti bende siparis verdim bir tane simdilik yeter bence..

ay kıyamam ya ama bir de şöyle düşün son alınan kilolar daha rahat verilirya hep :) sen de ilk onları verebilirsin. sucuklu yumurta çok iyi bir tercih değil tabi yumurta kısmı güzel de ama canan karataya göre kavurmalı yiyebiliriz de ben kavurmayı hiç sevmem bir de sabah sabah hiç gitmez yani... 1800 1900 iyi kilolar ama evet daha iyilerini de duyuyorum ama 2 kg a yaklaşmışlar en azından. inşallah daha da toplarlar doğumdan önce :)

Kizlar ya benim koca tam bir öküz kusura bakmayin argoya giriyorsa sinirlerimi ziplatiyor aksam akşam gelmis ben p.tesi izmire gidiyorum iyi git dedim niye gittigini sormuyorum bile soylemiycen nasilsa dedim pis pis siritip evet dedi ne gicik ya bir kasik suda bogasim var kendisini

Kizlar ya benim koca tam bir öküz kusura bakmayin argoya giriyorsa sinirlerimi ziplatiyor aksam akşam gelmis ben p.tesi izmire gidiyorum iyi git dedim niye gittigini sormuyorum bile soylemiycen nasilsa dedim pis pis siritip evet dedi ne gicik ya bir kasik suda bogasim var kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…