- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
o bile bise valla canim. En azindan kocan tepene dikilmemistir acim yemek yap diyebenim kayınvalide de şehir dışından gelip hep oğlunun sevdiği yemekleri yapmıştı :) hem de benim mide bulantılarımın olduğu zamandı. ben yemek yapamam da bebekler de beslenemez diye geldiğini düşünürken o oğlum aç kalır diye gelmi,ş meğer :)
Valla bende henuz bi hazirlik yapmadim ama en azindan kendine pijama koy canim terlik yedek ic camasiri ped . Bebis icin Hastane cikisi ince triko bi battaniye bi kac kundak gibi sarilacak bise.bebek bezi. Aklima simdilik bunlar geldi. Aslinda ben bi kagida not almistim ama o kagidi atmisim sanirim bulamiyorumBana yardimci olacak kimse yok mukiii??
bacım ben hasta bezi aldım bir paketBana yardimci olacak kimse yok mukiii??
bebek içinBana yardimci olacak kimse yok mukiii??
oh maşallah size bende 60 la hamile kaldım şuan 77 kiloyum 30 haftalıktı oğluşum 2 kğ 150 gram dıKızlar bende pazartesi kontrole gittim oğluşum 527 gram 22 cm olmuş şeker yüklememi de yaptırdım güzel çıktı Allaha şükür kendimde 2 kilo almışım sizler nasıl kilo alıyorsunuz ben daha anca aldım
Benimde 27+2 de 1.136 kg di iyimi sence kilosuoh maşallah size bende 60 la hamile kaldım şuan 77 kiloyum 30 haftalıktı oğluşum 2 kğ 150 gram dı
Valiz mi ayy benim ortada ne valizim var ne içine koyacak bir parça eşyamKizlar valizimi daha yeni hazirliyorum neler koymaliyim eger erken olursa bebek icin hic birşey istemiyor hastane
o bile bise valla canim. En azindan kocan tepene dikilmemistir acim yemek yap diyekayinvalidelerden cok bise beklememek lazim. Bulantim cook sukur olmadi. yemegimi yaptim. Zaten odun kocam halden anlamaz bide yemek seciyo asiri sekilde. Mahfolurdum bulanti da olsaydi. pazar gunuydu yanilmiyosam belim kopuyordu agladim durdum. Suyumu kalkip alamadim wc ye gidemedim.cenaze gibi yattim Allah etmesin. Esimi aradim gel de biseler hazirla acliktan olecem diye. Adam geldi bulasiklari yikamamisim diye firca atti o halimde boylesi bi okuzz. Aglaya aglaya kalktim bulasik dizdim bide. kayinvalidem kocamin eziyetini bile uzerimden alsa sevinirdim galiba
iyi canım maşalah aman kiloya filan pek takılma sağlık olsunlar yeterBenimde 27+2 de 1.136 kg di iyimi sence kilosu
bebek için
yeni doğan bez aldım paketin içinden 20 tane koydum
ıslak mendil
pamuk
pişik kremi
3 adet hastane çıkışı
penye 2 tane badaniye ve pelüş koydum birde
çorap koydum 3 tane
2 tane de ufak zıbın koydum
biberon koydum nolur nolmaz sezeryan olan kişinin sütü hemen gelmeye biliyormuş dediler
yelek koydum küçük
ağız mendilleri var 6 7 tane[/Qküçük
Canim sen amma sey hazirlamissin xoj guzel ben bu kadar ayrintili düşünmemiştim. Hastane cikisinda iki takim var bwbege yermez mi ki?? Birde bez pamuk battaniye biberon dedim kendime de iki takim pijama kullan at ic camasiri terlik ve temizlik malzemesi baska da bisey almayayim diyorum. Birz hastanede odun kocam oraya buraya kosturur eksik bisey olursa 8 aydir el ense yatıyor göbeği bebimki kadar nerdeyse. Bir ise yarar bari...
ne güzel en azından o ilk sıkıntılı aylarda yanındalarmış. şimdi de artık kritik görmüyorlardır herhalde ondan gelip gitmiyorlardır. ya da yardım etmiyorlardır diyeyim. benim yanımda kimse yoktu. evde gariban gibi yattım hep kendi kendime kalkıp suyumu bile alamadım eşimin gelmesini bekledim. çok şükür yine bugünüme. başlarda insanın zoruna gidiyor da sonra alışıyor işte her şeye...Aynen valla canim. Annemin hakkini yiyemem calisiyo o kendi isini yapamiuo ki bana yardimi olsun. Yine de yumurta toplandigi gun izin almisti bizimle geldi. Ordan gelince de o gun aksama kadar yanimda kaldi ki calismayi sver kendi rahatsizliginda bile izin alip evde dinlenmez. benim bi arkdasim var Allah ondan razi olsun. Gelip gitti surekli ilk aylarda temizligimi bile yapti. cok hosuma gitmisti ki zaten kendisi en yakin arkadasim. Ama son zamanlarda artik hersey yolunda diyolar sanirim annem de arkadasim da pek onemsemiyolr eskisi gibi. Ben zaten iyce agirlastim. Azcik is yapsam nefes nefese kliyorum yoruluyorum.vee hep diyorum Allah bana saglik sihhat versin de kimseye muhtac olmiyim. Ben her isimi yaparim sagligim yerimde olduktan sonra
Kızlar şimdilik ikeadan karyola alacağız,ortalama 2 yaşına falan geldiğinde oda yapmayı düşünüyoruz.Sizlere soruyorumYatak ,karyola kenar koruyucusu,cibinnik,pike takımı,nevresim takımı,,yorgan ve yastık malum hepsi lazım .siz bunları nasıl temin edeceksiniz hazır mı yoksa klasik yöntemlerle anneler gibi yün pamuk mu yapacaksınız? birde pike takımı nedir yahu ona gerek var mı????
ay kıyamam ya ama bir de şöyle düşün son alınan kilolar daha rahat verilirya hep :) sen de ilk onları verebilirsin. sucuklu yumurta çok iyi bir tercih değil tabi yumurta kısmı güzel de ama canan karataya göre kavurmalı yiyebiliriz de ben kavurmayı hiç sevmemOnlar alsa sorun yok.babamiz dalga geciyo hep kendin yedin cocuklarim ac kaldi gelisemedi bak diye.kendisi etcil otesi bi insan oldugu icin benim bakkiyat falan yememi anlamiyor.beni kure soktu simdi.sabah kahvaltida ki ben 9 da yapmistim 12 de kalkti sucuklu yumurta yiyecekmisim.sucugun protein olmadigini anlatana kadar akla karayi sectimkiz 1800 ogln 1900 simdi.ben toplamda 22 kilo aldim.8 i son ay
ay canım benim başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın inşallah...Oglumu iki gun daha gorecegim derken anannem vefat etti. Acil sinop'a geciyorum. Oglumla iki haftaligina vedalastim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?