2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

niye gidiyormuş ki anlamadım ben

hey allahım yaa hastayım valla sen gönder onu bana iki dayak sopa bir ayar çekeyim

canım biberon yerine kaşık biberon veya silikon kaşıklardan koysan biberona alışmaması açısından...

Kızlar dedikodunuz bol olsun herkes kocasını kaynanasını konuşuyor. ALLAH sabır versin
evet canım okuyorum bende sürekli herkes kocasını,kaynanasını konuşuyor.bende konuşçam ama benimkilerin çok şükür hiç şikayetlik bir durumları yok benim herkesten farklı olacak ama en azından sayfada güzel şeylerde yazılsın sağolsun kayınvalidem de eşimde transfer sonrası 12 gün boyunca yataktan kaldırmadı beni evim 3. kattaydı kayınvalidem de 1. katta günde 3 öğün yemeğimi yukarıya getirirdi temizliğimi yapardı sağolsuneltim de orta katta olduğu için hergün gelirdi o da ilgilenirdi.gerçi şimdi de hepsi aynı kayınvalidem ben yemek yaparken yardım ediyor bulaşıkları beraber yıkıyoruz,benim evin temizliğini de hala yapıyor Allahıma çok şükür ..ne diyim tam tersi olup da size çektiren kocalara ve annelerine de bir o kadar kızıyorum,onlara anlayış size de bol bol sabır diliyorum..

Yok artıkşaka gibi bu erkekler ya

Can cazim u listede nicunnnn ben yokkumm.. Umudunu unuttunmmu..

Kizlllarr nasilsiniz.. Bakalim.. Hepiniz iyisniz.. Masallhh bizde iyiz... 4haftamiz kaldi.. Insallh.. Doguma az kaldi.. :) opuyrum.sizi.. Allha emanet olun.. Pamuklarima pasalarima iyi bakin.. kanbolat arkadasim basin sagolsun.. Allh sabir versin yarabbim..

ay maşallah canım ya allah ilgilerini daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…