- 23 Eylül 2014
- 427
- 940
- 158
- 41
Canim ben tac in filan bebek yorganlari yastiklari oluyor ya onlardan alip kaliteli bi kumastan da nevresim diiktirmeyi dusunuyorum. Nevresimlik kumasi ben seceyim diyorum iyi bise olsun hazir olanlara baktim naylon karisimi var gibi. Pike takimi da ihtiyac duyulur galiba. Yazin yorgan kullanamayiz ki. bilemedim bak simdi hic aklima gelmemisti pike takimiKızlar şimdilik ikeadan karyola alacağız,ortalama 2 yaşına falan geldiğinde oda yapmayı düşünüyoruz.Sizlere soruyorumYatak ,karyola kenar koruyucusu,cibinnik,pike takımı,nevresim takımı,,yorgan ve yastık malum hepsi lazım .siz bunları nasıl temin edeceksiniz hazır mı yoksa klasik yöntemlerle anneler gibi yün pamuk mu yapacaksınız? birde pike takımı nedir yahu ona gerek var mı????
Ben bu gun cok saglikli bi kahvalti yaptim canim cook sukur. Koy yumurtasi koy sutunun kaymagi koy peyniriyleGunaydin kizlar.... Cok acim ssbah sabah midem kaziniyor resmen sizde durumlar nasil???
Onu bende yapacam da adam zaten yarim canli. vicdanim el vermiyo. Gerci hic de ben zaten rahatsizim sakatim yarim canliyim demiyo ama neyseehey allahım yaa hastayım valla sen gönder onu bana iki dayak sopa bir ayar çekeyim
Beni deeee....Can cazim u listede nicunnnn ben yokkumm.. Umudunu unuttunmmu..
NasilsinCan cazim u listede nicunnnn ben yokkumm.. Umudunu unuttunmmu..
Yağma yaaayine kanayan bir burunla sabahhiç de keyifli değil...
Beni de eklermisinizNasilsinUnutmadim şekerim bilgilerini Paylaş senide eklim
Onu bende yapacam da adam zaten yarim canli. vicdanim el vermiyo. Gerci hic de ben zaten rahatsizim sakatim yarim canliyim demiyo ama neyseesol bacagi aksak yuruyo benimkinin bazen gicigina diyorum topal halinle bi yerinde durmuyon diye. Iyim ben diyo. Ama mesela uc bes parca bulasik filan oluyo makinaya koyar misin diyorum bacagim agriyo diyo. Isine geldigi gibi birinde cok sinirlendim o agriyan bacagina cok siddetli deildi bi tekme salladim. Cani cikiyordu
Maşallah sizeee ne diyelim benim kayınvalidem de kayinpederim de iyidir sagolsunlar. Bana bi iş yaptirmiyorlar. Arada kocam la didisiyorum o kadarda olacakevet canım okuyorum bende sürekli herkes kocasını,kaynanasını konuşuyor.bende konuşçam ama benimkilerin çok şükür hiç şikayetlik bir durumları yokbenim herkesten farklı olacak ama en azından sayfada güzel şeylerde yazılsın sağolsun kayınvalidem de eşimde transfer sonrası 12 gün boyunca yataktan kaldırmadı beni evim 3. kattaydı kayınvalidem de 1. katta günde 3 öğün yemeğimi yukarıya getirirdi temizliğimi yapardı sağolsun eltim de orta katta olduğu için hergün gelirdi o da ilgilenirdi.gerçi şimdi de hepsi aynı kayınvalidem ben yemek yaparken yardım ediyor bulaşıkları beraber yıkıyoruz,benim evin temizliğini de hala yapıyor Allahıma çok şükür .. ne diyim tam tersi olup da size çektiren kocalara ve annelerine de bir o kadar kızıyorum,onlara anlayış size de bol bol sabır diliyorum..
Unutmuşum,yaş 31,1. DenemedeNasilsinUnutmadim şekerim bilgilerini Paylaş senide eklim
Bebişlerin ismi bellimi canımBeni de eklermisinizistanbul/15.08.2025/ ikiz erkek
Belli de bizim ki heran dönebilirBebişlerin ismi bellimi canım
Ekledim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBelli de bizim ki heran dönebilirşuanlık Barbaros ve Cihangir
Teşekkür ederim,cümlemiz için amin canımEkledim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?