2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

lizz_1702 cigim.benimki de istanbula fener macina gitmeyi planliyo mayis ayi icinde. Ucak biletlerine filan bakiyo. Bide mayis artik son ayim sayilir. once bozuldum gitme filan dedim tinlamadi. simdi de ben umursamiyorum gitsin de barim kafami dinliyim napim bide bana diyo ki ben oglumu kac yasinda goturebilirim maclara istanbula diyo. Goturemezsin dedim. ben de gelirsem belki ama ben gelmezsem oglumdan ayri kalamam oyle km lerce uzakta dedim.

Canim ben tac in filan bebek yorganlari yastiklari oluyor ya onlardan alip kaliteli bi kumastan da nevresim diiktirmeyi dusunuyorum. Nevresimlik kumasi ben seceyim diyorum iyi bise olsun hazir olanlara baktim naylon karisimi var gibi. Pike takimi da ihtiyac duyulur galiba. Yazin yorgan kullanamayiz ki. bilemedim bak simdi hic aklima gelmemisti pike takimi

hey allahım yaa hastayım valla sen gönder onu bana iki dayak sopa bir ayar çekeyim
Onu bende yapacam da adam zaten yarim canli. vicdanim el vermiyo. Gerci hic de ben zaten rahatsizim sakatim yarim canliyim demiyo ama neysee sol bacagi aksak yuruyo benimkinin bazen gicigina diyorum topal halinle bi yerinde durmuyon diye. Iyim ben diyo. Ama mesela uc bes parca bulasik filan oluyo makinaya koyar misin diyorum bacagim agriyo diyo. Isine geldigi gibi birinde cok sinirlendim o agriyan bacagina cok siddetli deildi bi tekme salladim. Cani cikiyordu

Maşallah sizeee ne diyelim benim kayınvalidem de kayinpederim de iyidir sagolsunlar. Bana bi iş yaptirmiyorlar. Arada kocam la didisiyorum o kadarda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…