2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Nazar boncuklarım kusur kalmış ama

Haklısın canim ama senin erken dogum riskin yoktu bildigim kadariyla ben gec bile kaldim dr 28.hsftsya gelmemi bile beklemiyordu.yeni hazırlıyorum hazırlarkende korkuyorum sanki hazırlar hazırlamaz hemen dogacakmisim gibi hissediyorum o yuzden bugunlere kaldi

ama ben bebek kiyafeti koyamiycam erken olursa gerek yok dediler

Yok canim rahat ol. Tam tersi hazirligini yapinca daha guzel daha rahat bekliyorsun. Ben de premature takim filan almaya korkuyordum. Sanki alirsam oyle dogacaklarmis gibi. Ama dr. 2 civarinda olur kilolari diyince aldim birer takim. Yikandi utulenip koyulacak valize . Aklin kalmiyor hic degilse . Yap hazirligini keyfini cikar miniklerin karnindaki hallerinin

Ayy insallah baharcim kuzularim dr u simdiye kadar yalanci çıkardılar hep insallah yine sasirtirlar bizidr bu kontrolde eliyle dikislerin gerginligine bakacakmis durumlari nasil diye gunlerdir o pozisyonun stresi beni almisken adan birde bana normal dogum yap diyor heyy Allahimm

Yazdiklarinizi okuyunca umutlaniyorum bende. Ne guzel 30. Haftalara gelmissiniz.
bizlerde gorurruz insaAllah o gunleri....

Ben geceyi yine acilde gecirdim. gecen cuma 3 lt serum almistim. 10 gun gecmeden yenisini vermem demisti dr. ama eveli gun gece basladi yine kusmalarim. Dun siddetlendi. Ne yesem kusuyordum. Su asla icemiyordum Yine. Oysa ben geciyr heralde diye sevinmistim meger gecen cuma aldugim serumlarin etkisi ile 2-3gun rahatlamisim ben...dun gece kalktik acile gittik ve 2 lt serum verdiler. Kusmalarim bikac gun kesilioo sonra hopp yine basliyo. Cok zoruma gitti agladim dun. arkadaslar varmi aranizda benim gibi cok zor gecren

Ben varım canım çok fena geçmişti hatta hiç bitmiycek sandım tam 3 ay boyunca günde 7-8 defa kusuyordum bisey yiyemedigim için sadce safra migde suyu cikiyordu bogazimi tahriş etmişti kokulara tahammül edemiyordum en ufak koku kusmama neden oluyodu kusarken hep bebeklerime bişey olacak korkusuyla agliyodum cok şükür canım 30. Haftaları gördük 4-5 saat bende serum yemistim bir haftayı bulmadi rahatlatmasi sadece kusma sayımı azaltmisti etkisi geçince yine basa döndüm tabi benim ikiz olduğu için doktorum 2 kat yaşarsın normal demişti ilaç falan işe yaramadı 18. Haftalarda falan azalarak kayboldu 3 kilo falan kaybetmistim ama korkma canım bebekler bi şekilde besleniyorlar beslenemeselerdi bende sıkıntı olurdu şükür hep haftalarinda gittiler yorgunluk halsizlik malesef hat safhada oluyor ben bide calisiyordum şimdi raporluyum evdeyim çok şükür sağlıklılar

dikisleri alinca kolayca gelecegini dusunuyordur canim. Sen nasil istersen oyle olsun tabi ama keske benim de normal olma imkanim olsaydi ihtimal de olsa degerlendirirdim valla. Sen stres olma.
Dedigin gibi kuzular bizi hep yalanci cikartiyor. Cikartmaya da devam etsinler ins. Bana da bobrektwn dolayi32 ya da 34 demisti. Gecen haftaya kadar bobrek stabildi ama bu hafta ilerlemis. Bakalim cumartesi iki tane kadin dogum bir tane de uroloji muayenem var. Ne diyecekler
oyle iyi anligorum ki seni 30. Haftalar ne? Brn 12 yi gorebilecek miyim diye sayiyordum. Sonra 20 28 derken Rabbim bu gunleri gosterdi hayirlisiyla da sonunu getirmeyi nasib etsin.
Soyle dusun bir defa geciyormu gecti mi ye odaklanma. Bugunler gececek saglikli hamilelikte kusma olur. Cok sukur saglimli bir hamilelik geciriyorum diye dusun.
Ben yine aciktim diye aglardim. Cunku yersem kusacam. Allahim ne gunlerdi ama bak gecti benim 15. Haftada filan gecti. Kusmalarina alisabirsen ya da gecerse gerisi cok kolay gelecek oyle dusun

Arkadaşlar bir bakayım herkes nasıl diye gelmiştim ama Kayahan'ın hayatını kaybettiğini okudum. Çok üzüldüm Zaten günlerdir bu haberi görmekten korkuyordum. Allah rahmet eylesin

Arkadaşlar bulantı sağlıklı gebelikte olur yazıyorsunuz bazen. Bu beni tedirgin ediyor. Benim 6,7 ve 8. haftada çok hafif oldu sonra geçti. Bugün göğüs hassasiyetim bile yok denecek kadar az. Yarın doktora gideceğim. Korkuyorum valla

Bir de ikiz gebelikte belirti iki kat olur gibi bir inanış var. Umarım bu da doğru değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…