- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
evet canım okuyorum bende sürekli herkes kocasını,kaynanasını konuşuyor.bende konuşçam ama benimkilerin çok şükür hiç şikayetlik bir durumları yokbenim herkesten farklı olacak ama en azından sayfada güzel şeylerde yazılsın sağolsun kayınvalidem de eşimde transfer sonrası 12 gün boyunca yataktan kaldırmadı beni evim 3. kattaydı kayınvalidem de 1. katta günde 3 öğün yemeğimi yukarıya getirirdi temizliğimi yapardı sağolsun eltim de orta katta olduğu için hergün gelirdi o da ilgilenirdi.gerçi şimdi de hepsi aynı kayınvalidem ben yemek yaparken yardım ediyor bulaşıkları beraber yıkıyoruz,benim evin temizliğini de hala yapıyor Allahıma çok şükür .. ne diyim tam tersi olup da size çektiren kocalara ve annelerine de bir o kadar kızıyorum,onlara anlayış size de bol bol sabır diliyorum..
Nazar boncuklarım kusur kalmış amaherkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıklabebeklerimize kavusuruz
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500''][TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]YAŞADIĞIMIZ ŞEHİR[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pbb[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]14.02.2015[/TD]
[TD]erkeksarp doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kafunder[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]12.03.2015[/TD]
[TD]erkekmehmet çınar doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cantan3m[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]Erkek adı muhammed[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SERENAD_1[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]erkek Adı Ata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cherryviolinist[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]kız adı lavinya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] KNTMMM[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]kız adı gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OzlTzk[/TD]
[TD]32 [/TD]
[TD]Denizli[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]13.05.2015[/TD]
[TD]kız+erkek adları ada ve yiğit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tasruk[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]18.05.2015[/TD]
[TD]erkek adı yağız efe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vebahargeldi[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]19.05.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erre[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]29.05.2015[/TD]
[TD]kız adı eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Picassooo[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]izmit[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]kız+erkek adları derin ve deniz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elanazozgurdeniz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]kız adı elanur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sensizim89[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Osmaniye[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı Adem Ayaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lizz_1702[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Adıyaman[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı Ali yiğit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iz88[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]19.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı ömer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melina1983[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayattt21[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]kız adı Miray[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayshn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kocaeli[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı mesut ege[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sahra10[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Balıkesir[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]04.07.2015[/TD]
[TD]kız adı elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Erzurum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20.05.2015[/TD]
[TD]kız+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hasibe16[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]25.06.2015[/TD]
[TD]kız[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruyacn[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı kaan efe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvb[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]10.07.2015[/TD]
[TD]erkek adı yiğit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]darkelf[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13.07.2015[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aidana[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17.07.2015[/TD]
[TD]kız[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]omertcan[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]15.08.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek adları Barbaros ve Cihangir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minika01[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]26.10.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9ay[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]5 [/TD]
[TD]05.11.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]16.11.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefise erdem[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Adıyaman[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13.10.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td]
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...Kayahan ölmüş kızlar...
Amin,inşallah...Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Eveeeeeeeeeeet pardon onlarda tamamNazar boncuklarım kusur kalmış ama
aminAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Ekledim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahamin
canim bu arada bizim isimler belli oldu
ahmet burak , mehmet salih
Haklısın canim ama senin erken dogum riskin yoktu bildigim kadariyla ben gec bile kaldim dr 28.hsftsya gelmemi bile beklemiyordu.yeni hazırlıyorum hazırlarkende korkuyorum sanki hazırlar hazırlamaz hemen dogacakmisim gibi hissediyorum o yuzden bugunlere kaldiValiz mi ayy benim ortada ne valizim var ne içine koyacak bir parça eşyamkısmetse haftaya eminönüne geçip bir günde halletmeyi düşünüyoruz yani inşaallah Ama gerek eminönü gerek ikea'dan gerek temizlik ürünleri alacağımız yerden yapılacakların listesini ayrı ayrı yaptım.gerisi ALLAH kerim ve bana ayakta duracak kuvvet
bebek için
yeni doğan bez aldım paketin içinden 20 tane koydum
ıslak mendil
pamuk
pişik kremi
3 adet hastane çıkışı
penye 2 tane badaniye ve pelüş koydum birde
çorap koydum 3 tane
2 tane de ufak zıbın koydum
biberon koydum nolur nolmaz sezeryan olan kişinin sütü hemen gelmeye biliyormuş dediler
yelek koydum küçük
ağız mendilleri var 6 7 tane
Yok canim rahat ol. Tam tersi hazirligini yapinca daha guzel daha rahat bekliyorsun. Ben de premature takim filan almaya korkuyordum. Sanki alirsam oyle dogacaklarmis gibi. Ama dr. 2 civarinda olur kilolari diyince aldim birer takim. Yikandi utulenip koyulacak valize . Aklin kalmiyor hic degilse . Yap hazirligini keyfini cikar miniklerin karnindaki hallerininHaklısın canim ama senin erken dogum riskin yoktu bildigim kadariyla ben gec bile kaldim dr 28.hsftsya gelmemi bile beklemiyordu.yeni hazırlıyorum hazırlarkende korkuyorum sanki hazırlar hazırlamaz hemen dogacakmisim gibi hissediyorum o yuzden bugunlere kaldi
Benimde kaniyo ne zamandan beri sabahlari haftada iki uc sabah oluyoyine kanayan bir burunla sabahhiç de keyifli değil...
Ben varım canım çok fena geçmişti hatta hiç bitmiycek sandım tam 3 ay boyunca günde 7-8 defa kusuyordum bisey yiyemedigim için sadce safra migde suyu cikiyordu bogazimi tahriş etmişti kokulara tahammül edemiyordum en ufak koku kusmama neden oluyodu kusarken hep bebeklerime bişey olacak korkusuyla agliyodum cok şükür canım 30. Haftaları gördük 4-5 saat bende serum yemistim bir haftayı bulmadi rahatlatmasi sadece kusma sayımı azaltmisti etkisi geçince yine basa döndüm tabi benim ikiz olduğu için doktorum 2 kat yaşarsın normal demişti ilaç falan işe yaramadı 18. Haftalarda falan azalarak kayboldu 3 kilo falan kaybetmistim ama korkma canım bebekler bi şekilde besleniyorlar beslenemeselerdi bende sıkıntı olurdu şükür hep haftalarinda gittiler yorgunluk halsizlik malesef hat safhada oluyor ben bide calisiyordum şimdi raporluyum evdeyim çok şükür sağlıklılarYazdiklarinizi okuyunca umutlaniyorum bende. Ne guzel 30. Haftalara gelmissiniz.
bizlerde gorurruz insaAllah o gunleri....
Ben geceyi yine acilde gecirdim. gecen cuma 3 lt serum almistim. 10 gun gecmeden yenisini vermem demisti dr. ama eveli gun gece basladi yine kusmalarim. Dun siddetlendi. Ne yesem kusuyordum. Su asla icemiyordum Yine. Oysa ben geciyr heralde diye sevinmistim meger gecen cuma aldugim serumlarin etkisi ile 2-3gun rahatlamisim ben...dun gece kalktik acile gittik ve 2 lt serum verdiler. Kusmalarim bikac gun kesilioo sonra hopp yine basliyo. Cok zoruma gitti agladim dun. arkadaslar varmi aranizda benim gibi cok zor gecren
Kayahan ölmüş kızlar...
bende yokmuşum canımEveeeeeeeeeeet pardon onlarda tamam
dikisleri alinca kolayca gelecegini dusunuyordur canim. Sen nasil istersen oyle olsun tabi ama keske benim de normal olma imkanim olsaydiAyy insallah baharcim kuzularim dr u simdiye kadar yalanci çıkardılar hep insallah yine sasirtirlar bizidr bu kontrolde eliyle dikislerin gerginligine bakacakmis durumlari nasil diye gunlerdir o pozisyonun stresi beni almisken adan birde bana normal dogum yap diyor heyy Allahimm
oyle iyi anligorum ki seni 30. Haftalar ne? Brn 12 yi gorebilecek miyim diye sayiyordum. Sonra 20 28 derken Rabbim bu gunleri gosterdi hayirlisiyla da sonunu getirmeyi nasib etsin.Yazdiklarinizi okuyunca umutlaniyorum bende. Ne guzel 30. Haftalara gelmissiniz.
bizlerde gorurruz insaAllah o gunleri....
Ben geceyi yine acilde gecirdim. gecen cuma 3 lt serum almistim. 10 gun gecmeden yenisini vermem demisti dr. ama eveli gun gece basladi yine kusmalarim. Dun siddetlendi. Ne yesem kusuyordum. Su asla icemiyordum Yine. Oysa ben geciyr heralde diye sevinmistim meger gecen cuma aldugim serumlarin etkisi ile 2-3gun rahatlamisim ben...dun gece kalktik acile gittik ve 2 lt serum verdiler. Kusmalarim bikac gun kesilioo sonra hopp yine basliyo. Cok zoruma gitti agladim dun. arkadaslar varmi aranizda benim gibi cok zor gecren
Bilgilerini Paylaş eklim canımbende yokmuşum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?