- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
dikisleri alinca kolayca gelecegini dusunuyordur canim. Sen nasil istersen oyle olsun tabi ama keske benim de normal olma imkanim olsaydiihtimal de olsa degerlendirirdim valla. Sen stres olma.
Dedigin gibi kuzular bizi hep yalanci cikartiyor. Cikartmaya da devam etsinler ins. Bana da bobrektwn dolayi32 ya da 34 demisti. Gecen haftaya kadar bobrek stabildi ama bu hafta ilerlemis. Bakalim cumartesi iki tane kadin dogum bir tane de uroloji muayenem var. Ne diyecekler
oyle iyi anligorum ki seni 30. Haftalar ne? Brn 12 yi gorebilecek miyim diye sayiyordum. Sonra 20 28 derken Rabbim bu gunleri gosterdi hayirlisiyla da sonunu getirmeyi nasib etsin.
Soyle dusun bir defa geciyormu gecti mi ye odaklanma. Bugunler gececek saglikli hamilelikte kusma olur. Cok sukur saglimli bir hamilelik geciriyorum diye dusun.
Ben yine aciktim diye aglardim. Cunku yersem kusacam. Allahim ne gunlerdi ama bak gecti benim 15. Haftada filan gecti. Kusmalarina alisabirsen ya da gecerse gerisi cok kolay gelecek oyle dusun
Ben varım canım çok fena geçmişti hatta hiç bitmiycek sandım tam 3 ay boyunca günde 7-8 defa kusuyordum bisey yiyemedigim için sadce safra migde suyu cikiyordu bogazimi tahriş etmişti kokulara tahammül edemiyordum en ufak koku kusmama neden oluyodu kusarken hep bebeklerime bişey olacak korkusuyla agliyodum cok şükür canım 30. Haftaları gördük 4-5 saat bende serum yemistim bir haftayı bulmadi rahatlatmasi sadece kusma sayımı azaltmisti etkisi geçince yine basa döndüm tabi benim ikiz olduğu için doktorum 2 kat yaşarsın normal demişti ilaç falan işe yaramadı 18. Haftalarda falan azalarak kayboldu 3 kilo falan kaybetmistim ama korkma canım bebekler bi şekilde besleniyorlar beslenemeselerdi bende sıkıntı olurdu şükür hep haftalarinda gittiler yorgunluk halsizlik malesef hat safhada oluyor ben bide calisiyordum şimdi raporluyum evdeyim çok şükür sağlıklılar
Benimkilerde ikiz canim. Benim dr. da oyle dedi.vebahargeldi arkadasimizin da ikizmis sanirim. 9. Haftadayim daha nasil dayanilir 18. Haftaya kadar bilmiyorum. Ben de calisiyorum normalde ama raporluyum simdi calisamam bu halde zaten. Benimde 5 kg kaybim oldu cnm. Kusmaya alismaya cqlisiyorum. Ama ogurunce basim cok agriyo kaldiramiyorum. Elimde kova ile geziyorum...
Evet hiç geçmicekmiş gibi geliyor ama bak şükür bu günlere geldim bende elimde cebimde cantamda hep poşet taşıdım arabayi görsen her tarafında poşet ve peceteler vardı napacagimi sasirirdim kusarken gözlerim yerinden çıkacak sanirdim kıpkırmızı olurdu yaşlar akardi en kötüsü de halsizlik ama inan geçiyor canım gece bulantiyla uyuyamazdim kalkinca hemen kusamazdim Allaha Şükür geçiyor belki seninki o kadar uzun sürmez bakarsın daha erken biter hormonların yüksek olmasından demişti dr ikizlerde biraz yüksek olur herşey normal demişti ama ne dese beni rahatlatmiyodu neyseki geçti inan seninde geçecek sonrada bulanti olmayınca acaba hala benimleler mi endişesi basliyodu kusarken diyodum benimleler hala bu sorular hiç bitmiyor canım kucağımıza alana kadarda bitmiycek şimdide erken doğum olmaz inşallah 32 36 yı görsem telaşı var moralini yüksek tut bebeklerin uzulmesin inşallah sağlığıyla alicaz kucaklarimizaBenimkilerde ikiz canim. Benim dr. da oyle dedi.vebahargeldi arkadasimizin da ikizmis sanirim. 9. Haftadayim daha nasil dayanilir 18. Haftaya kadar bilmiyorum. Ben de calisiyorum normalde ama raporluyum simdi calisamam bu halde zaten. Benimde 5 kg kaybim oldu cnm. Kusmaya alismaya cqlisiyorum. Ama ogurunce basim cok agriyo kaldiramiyorum. Elimde kova ile geziyorum...
Ekledim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hic takilma canim her bunye ayni deil her gebelik de ayni deil. Benim de hic bulantim olmadi.. ama oglusum gayet iyi gayet saglikli masallahArkadaşlar bir bakayım herkes nasıl diye gelmiştim ama Kayahan'ın hayatını kaybettiğini okudum. Çok üzüldümZaten günlerdir bu haberi görmekten korkuyordum. Allah rahmet eylesin
Arkadaşlar bulantı sağlıklı gebelikte olur yazıyorsunuz bazen. Bu beni tedirgin ediyor. Benim 6,7 ve 8. haftada çok hafif oldu sonra geçti. Bugün göğüs hassasiyetim bile yok denecek kadar az. Yarın doktora gideceğim. Korkuyorum valla
Bir de ikiz gebelikte belirti iki kat olur gibi bir inanış var. Umarım bu da doğru değildir
Aminn canim insaAllah..Evet hiç geçmicekmiş gibi geliyor ama bak şükür bu günlere geldim bende elimde cebimde cantamda hep poşet taşıdım arabayi görsen her tarafında poşet ve peceteler vardı napacagimi sasirirdim kusarken gözlerim yerinden çıkacak sanirdim kıpkırmızı olurdu yaşlar akardi en kötüsü de halsizlik ama inan geçiyor canım gece bulantiyla uyuyamazdim kalkinca hemen kusamazdim Allaha Şükür geçiyor belki seninki o kadar uzun sürmez bakarsın daha erken biter hormonların yüksek olmasından demişti dr ikizlerde biraz yüksek olur herşey normal demişti ama ne dese beni rahatlatmiyodu neyseki geçti inan seninde geçecek sonrada bulanti olmayınca acaba hala benimleler mi endişesi basliyodu kusarken diyodum benimleler hala bu sorular hiç bitmiyor canım kucağımıza alana kadarda bitmiycek şimdide erken doğum olmaz inşallah 32 36 yı görsem telaşı var moralini yüksek tut bebeklerin uzulmesin inşallah sağlığıyla alicaz kucaklarimiza
Genelde oyle kanı var ama bence cokda alakasi yok bende sadece 8.haftamda sabahlari bulantim oldu kusmadim bile o kadar sonra gecti ve allah a sukur bu haftaya kadar geldim allah nasip etsin hepimize saglikla kucagimiza alalimArkadaşlar bir bakayım herkes nasıl diye gelmiştim ama Kayahan'ın hayatını kaybettiğini okudum. Çok üzüldümZaten günlerdir bu haberi görmekten korkuyordum. Allah rahmet eylesin
Arkadaşlar bulantı sağlıklı gebelikte olur yazıyorsunuz bazen. Bu beni tedirgin ediyor. Benim 6,7 ve 8. haftada çok hafif oldu sonra geçti. Bugün göğüs hassasiyetim bile yok denecek kadar az. Yarın doktora gideceğim. Korkuyorum valla
Bir de ikiz gebelikte belirti iki kat olur gibi bir inanış var. Umarım bu da doğru değildir
Ay keske bi cozum gelse de aklima yazsam canim yaAminn canim insaAllah..
benim yasadiklarimi anlatmissin tam olarak...benimde gozlerim yerinden cikio cikarirken. Cunku normalde de kusamayan bir tipim ben. Cok zorlaniorum cikarirken.
Canım hic korkma benim neredeyse hic bulantim olmadi birtek sabahlari kavaltidan once hafif bulanirdi yedikten sonra birdaha rahat bir gun gecirirdim.Maaşallah bebegim gayet saglıklı ilerledi.Biz şanslı hamileleriz.Hic takma tadıni çikar.Arkadaşlar bir bakayım herkes nasıl diye gelmiştim ama Kayahan'ın hayatını kaybettiğini okudum. Çok üzüldümZaten günlerdir bu haberi görmekten korkuyordum. Allah rahmet eylesin
Canım sık dişini hepsi geçecek Allah yardımcın olsun...Evladını sağlıkla kucağına alacağın günleri hayal et o sana güç verecektir.Sagolasin canim. Umut oldun vallahi.
bende acikirken korkuyorum. Midem boskende kusma hissi geliio. Oguruyorum. yesem de kusuyorum. Su desen icemiyorum. Oyle zor ki elimde kovayla gidiyorum bir odadan digerine. Kusarken icim disima cikio. Devamli yatmak istiyorum. Dun gece yedim serumlari, yine basladi mide bulantim. Banyo yapamiyorum, yoruluyorum kurulanip giyinirken.Allahtan anacigim var. O bakiyo bana. ne yedircegini sasiriyo garibim. InsaAllah gecer saglikla bende sizler gibi 30. Haftalarimi gorebilirim. Benim ivin dua edin canim...
sevgiler.
NasilsinUnutmadim şekerim bilgilerini Paylaş senide eklim
saolasin cnm. Gececek insaAllahCanım sık dişini hepsi geçecek Allah yardımcın olsun...Evladını sağlıkla kucağına alacağın günleri hayal et o sana güç verecektir.
canm bnm gecms olsun.bnde sabah bulantlarnm war bos bos ogruyorum arada kusuyorum.midemde surekli bi gaz mide yanmasi.ama senn gbi acillik olmadm.ama bazilari agr atlatyoms.isllah en kisa zamanda atlatrsinYazdiklarinizi okuyunca umutlaniyorum bende. Ne guzel 30. Haftalara gelmissiniz.
bizlerde gorurruz insaAllah o gunleri....
Ben geceyi yine acilde gecirdim. gecen cuma 3 lt serum almistim. 10 gun gecmeden yenisini vermem demisti dr. ama eveli gun gece basladi yine kusmalarim. Dun siddetlendi. Ne yesem kusuyordum. Su asla icemiyordum Yine. Oysa ben geciyr heralde diye sevinmistim meger gecen cuma aldugim serumlarin etkisi ile 2-3gun rahatlamisim ben...dun gece kalktik acile gittik ve 2 lt serum verdiler. Kusmalarim bikac gun kesilioo sonra hopp yine basliyo. Cok zoruma gitti agladim dun. arkadaslar varmi aranizda benim gibi cok zor gecren
bence seninki gayey iyi gidiyo canım.benim ikiz değil ama hiç bulantı filan olmadı.sadece halsizlik.bünyeye göre değişiyor.benim kuzenimin midesi çok bulanıyordu.bebekte gerileme olmuş.dr.a güven yeter.inş.sıkıntısız geçirirsinArkadaşlar bir bakayım herkes nasıl diye gelmiştim ama Kayahan'ın hayatını kaybettiğini okudum. Çok üzüldümZaten günlerdir bu haberi görmekten korkuyordum. Allah rahmet eylesin
Yaşın bide bebeklerin ismi belli mi canimbeni de ekler misin :)
highheellls / istanbul / 1. deneme / 4/7/2015 / ikiz erkek
Bende iyiyim canım bizde 25 Mayıs gibi inşallahIyim kuzuu.. Uykusuzluk faln migde yanmasi.. Tansiyon oynalamalari.. Bole dewqm ediyruz ..cok sukur..
Sen nasilsin bakalim.. Cnm..
Yas 25..
Istanbul
Ilk deneme..
Oglum olcak
Adinida çınarEymen
Tahmin dogum nisan 28faln sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?