2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sagolasin canim. Umut oldun vallahi.
bende acikirken korkuyorum. Midem boskende kusma hissi geliio. Oguruyorum. yesem de kusuyorum. Su desen icemiyorum. Oyle zor ki elimde kovayla gidiyorum bir odadan digerine. Kusarken icim disima cikio. Devamli yatmak istiyorum. Dun gece yedim serumlari, yine basladi mide bulantim. Banyo yapamiyorum, yoruluyorum kurulanip giyinirken.Allahtan anacigim var. O bakiyo bana. ne yedircegini sasiriyo garibim. InsaAllah gecer saglikla bende sizler gibi 30. Haftalarimi gorebilirim. Benim ivin dua edin canim...
sevgiler.

Benimkilerde ikiz canim. Benim dr. da oyle dedi. vebahargeldi arkadasimizin da ikizmis sanirim. 9. Haftadayim daha nasil dayanilir 18. Haftaya kadar bilmiyorum. Ben de calisiyorum normalde ama raporluyum simdi calisamam bu halde zaten. Benimde 5 kg kaybim oldu cnm. Kusmaya alismaya cqlisiyorum. Ama ogurunce basim cok agriyo kaldiramiyorum. Elimde kova ile geziyorum...

Evet hiç geçmicekmiş gibi geliyor ama bak şükür bu günlere geldim bende elimde cebimde cantamda hep poşet taşıdım arabayi görsen her tarafında poşet ve peceteler vardı napacagimi sasirirdim kusarken gözlerim yerinden çıkacak sanirdim kıpkırmızı olurdu yaşlar akardi en kötüsü de halsizlik ama inan geçiyor canım gece bulantiyla uyuyamazdim kalkinca hemen kusamazdim Allaha Şükür geçiyor belki seninki o kadar uzun sürmez bakarsın daha erken biter hormonların yüksek olmasından demişti dr ikizlerde biraz yüksek olur herşey normal demişti ama ne dese beni rahatlatmiyodu neyseki geçti inan seninde geçecek sonrada bulanti olmayınca acaba hala benimleler mi endişesi basliyodu kusarken diyodum benimleler hala bu sorular hiç bitmiyor canım kucağımıza alana kadarda bitmiycek şimdide erken doğum olmaz inşallah 32 36 yı görsem telaşı var moralini yüksek tut bebeklerin uzulmesin inşallah sağlığıyla alicaz kucaklarimiza

Annisler hayirli cumalar napiyosunuz bakalim bende doktordan geldim doktorum idrar tahlili istemisti onu yaptirdim devlette normal cikmis oglusumda 1.202 gr olmus masallah iyiydi doktor iyi dedi lohusa pijamasi aldim indirime girmis artik bebek ihtiyaclari bitti kendi ihtiyaclarimi almam lazim

Hic takilma canim her bunye ayni deil her gebelik de ayni deil. Benim de hic bulantim olmadi.. ama oglusum gayet iyi gayet saglikli masallah 30 haftayi gordum Allahin izniyle insallah devami da gelir saglikli bi sekilde hepimiz kucaklarimiza aliriz

Aminn canim insaAllah..
benim yasadiklarimi anlatmissin tam olarak...benimde gozlerim yerinden cikio cikarirken. Cunku normalde de kusamayan bir tipim ben. Cok zorlaniorum cikarirken.

Suan inanilmaz mutlu oldum ya evimi temizledim ohh miss Onceden gunluk temizlik yapardim. Mahalledekiler senin evin onunden gecerken domestos kokusu yayiliyo diye dalga gecerdi. Simdi de kokuyoruz ama kirimizdenHaftada on gunde bir ancakk. Buna sukur yine de. zaten hep diyorum oglum bi dogsun kirkliycm bu evi. Duvarlarina tavanlara kadar silerim heralde gerci o zamanda oglusu birakamam ki kucagimdan. Cook gorgusuz bi anne olurum ben

Genelde oyle kanı var ama bence cokda alakasi yok bende sadece 8.haftamda sabahlari bulantim oldu kusmadim bile o kadar sonra gecti ve allah a sukur bu haftaya kadar geldim allah nasip etsin hepimize saglikla kucagimiza alalim

Aminn canim insaAllah..
benim yasadiklarimi anlatmissin tam olarak...benimde gozlerim yerinden cikio cikarirken. Cunku normalde de kusamayan bir tipim ben. Cok zorlaniorum cikarirken.
Ay keske bi cozum gelse de aklima yazsam canim ya benim cok hafif bi kac kez olmustu onda da metpamid surupla tuzlu kreker visneli meyve suyu gecirmisti. Bende hep niye midem bulanmiyo derdim. Bulanti yasayanlar sukret haline bulanti olup da ac gezmek daha kotu diyorlardi. Simdi mide yanmasi cekiyorum ya anliyorum demek istediklerini. Bugun guzelce bi kahvalti yaptim diye nasil mutlu oldum.

Canım hic korkma benim neredeyse hic bulantim olmadi birtek sabahlari kavaltidan once hafif bulanirdi yedikten sonra birdaha rahat bir gun gecirirdim.Maaşallah bebegim gayet saglıklı ilerledi.Biz şanslı hamileleriz.Hic takma tadıni çikar.

Canım sık dişini hepsi geçecek Allah yardımcın olsun...Evladını sağlıkla kucağına alacağın günleri hayal et o sana güç verecektir.

Nasilsin Unutmadim şekerim bilgilerini Paylaş senide eklim

Iyim kuzuu.. Uykusuzluk faln migde yanmasi.. Tansiyon oynalamalari.. Bole dewqm ediyruz ..cok sukur..
Sen nasilsin bakalim.. Cnm..

Yas 25..
Istanbul
Ilk deneme..
Oglum olcak
Adinida çınarEymen
Tahmin dogum nisan 28faln sanirim..

canm bnm gecms olsun.bnde sabah bulantlarnm war bos bos ogruyorum arada kusuyorum.midemde surekli bi gaz mide yanmasi.ama senn gbi acillik olmadm.ama bazilari agr atlatyoms.isllah en kisa zamanda atlatrsin

bence seninki gayey iyi gidiyo canım.benim ikiz değil ama hiç bulantı filan olmadı.sadece halsizlik.bünyeye göre değişiyor.benim kuzenimin midesi çok bulanıyordu.bebekte gerileme olmuş.dr.a güven yeter.inş.sıkıntısız geçirirsin

Reactions: 9ay
Iyim kuzuu.. Uykusuzluk faln migde yanmasi.. Tansiyon oynalamalari.. Bole dewqm ediyruz ..cok sukur..
Sen nasilsin bakalim.. Cnm..

Yas 25..
Istanbul
Ilk deneme..
Oglum olcak
Adinida çınarEymen
Tahmin dogum nisan 28faln sanirim..
Bende iyiyim canım bizde 25 Mayıs gibi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…