Sonumuz hayrolur insallahdikisleri alinca kolayca gelecegini dusunuyordur canim. Sen nasil istersen oyle olsun tabi ama keske benim de normal olma imkanim olsaydiihtimal de olsa degerlendirirdim valla. Sen stres olma.
Dedigin gibi kuzular bizi hep yalanci cikartiyor. Cikartmaya da devam etsinler ins. Bana da bobrektwn dolayi32 ya da 34 demisti. Gecen haftaya kadar bobrek stabildi ama bu hafta ilerlemis. Bakalim cumartesi iki tane kadin dogum bir tane de uroloji muayenem var. Ne diyecekler
oyle iyi anligorum ki seni 30. Haftalar ne? Brn 12 yi gorebilecek miyim diye sayiyordum. Sonra 20 28 derken Rabbim bu gunleri gosterdi hayirlisiyla da sonunu getirmeyi nasib etsin.
Soyle dusun bir defa geciyormu gecti mi ye odaklanma. Bugunler gececek saglikli hamilelikte kusma olur. Cok sukur saglimli bir hamilelik geciriyorum diye dusun.
Ben yine aciktim diye aglardim. Cunku yersem kusacam. Allahim ne gunlerdi ama bak gecti benim 15. Haftada filan gecti. Kusmalarina alisabirsen ya da gecerse gerisi cok kolay gelecek oyle dusun
gorursun ins. Allahin izniyle sen onlari Allaha emanet et hic birsey olmaz. Yalniz yemekten cok su onemli. Su icmelisin bol bol. Biliykrum en cok da insani su kusturuyor ilk aylar ama cok onemli yaninda sise bulundur yudum yudum ic. Belki biraz limon damlatabilirsin. Eksiyi hic sevmeyen ben hamilelikle birlikte kasa kasa limon yemisimdir. Iyi geliyorSagolasin canim. Umut oldun vallahi.
bende acikirken korkuyorum. Midem boskende kusma hissi geliio. Oguruyorum. yesem de kusuyorum. Su desen icemiyorum. Oyle zor ki elimde kovayla gidiyorum bir odadan digerine. Kusarken icim disima cikio. Devamli yatmak istiyorum. Dun gece yedim serumlari, yine basladi mide bulantim. Banyo yapamiyorum, yoruluyorum kurulanip giyinirken.Allahtan anacigim var. O bakiyo bana. ne yedircegini sasiriyo garibim. InsaAllah gecer saglikla bende sizler gibi 30. Haftalarimi gorebilirim. Benim ivin dua edin canim...
sevgiler.
evet ikiz sen bayagi kilo kaybetmissin dr ne diyor. Sorma o kava olayi bizde eglence haline geldi. Neler yasamadik ki.Benimkilerde ikiz canim. Benim dr. da oyle dedi.vebahargeldi arkadasimizin da ikizmis sanirim. 9. Haftadayim daha nasil dayanilir 18. Haftaya kadar bilmiyorum. Ben de calisiyorum normalde ama raporluyum simdi calisamam bu halde zaten. Benimde 5 kg kaybim oldu cnm. Kusmaya alismaya cqlisiyorum. Ama ogurunce basim cok agriyo kaldiramiyorum. Elimde kova ile geziyorum...
amin canim insaAllahSonumuz hayrolur insallah
O konuda benimde yardıma ihtiyacım var napcaz bilmem tek tek mi alcaz ikiz arabasimi asansör konusunu hiç düşünmemiştim bende 13. Katta oturuyorum biterim valla gerçi bi tanesi büyük yük taşınıyor ama bi ölçmek lazımYa hanimlar bu arada hic bir ikiz arabasi bizim asansore sigmiyor ne yapacam ben. 6. Kattayim asansorsuz imkansiz iki bebekle yukari cikip inmek. Nasil olacak bilemiyorum
Yaşın bide bebeklerin ismi belli mi canim
gorursun ins. Allahin izniyle sen onlari Allaha emanet et hic birsey olmaz. Yalniz yemekten cok su onemli. Su icmelisin bol bol. Biliykrum en cok da insani su kusturuyor ilk aylar ama cok onemli yaninda sise bulundur yudum yudum ic. Belki biraz limon damlatabilirsin. Eksiyi hic sevmeyen ben hamilelikle birlikte kasa kasa limon yemisimdir. Iyi geliyor
evet ikiz sen bayagi kilo kaybetmissin dr ne diyor. Sorma o kava olayi bizde eglence haline geldi. Neler yasamadik ki.
Lavaboda ayakta yaptigim zaman jel geliyordu zorluyordum heralde lekelenme oluyordu ben de oturup karnimi tutarak kovaya kusiyordum. Bir viledaya poset taktim hep yatagin kenarinda kaldi. Inan hala ara ara kustugum icin duruyor. Ne espriler dondu o kovanin ustunden esim nasil dalga gecti ama bir gun ben de intikamimi aldim :))
ogurdugum bir anda zor yetistim kovaya. Esime dedim ki niye yardim etmiyorsun kovayi bari verseydin ya filan biraz soylendim garibim tamam dedi. O ara canimla ugrasan ben muziplik geldi iste durur muyum. Hemen oguruyormusum gibi yaptim esim kovaya uzak olmasina ragmen nasil kostu kovayi kapti getirdi. Dedim dur sakin ol sadece tatbikatti bakalim getirecekmisin diye yaptim dedim. Cok bozulmustu cok da gulmustuk. Daha neler neler. Bu gunler de gececek tatli tatli hatirlayacaksin
Ne anneler kayinvalideler var yahuHayirli cumalar herkese.bizim anneler cosmus.ben lohusa gecelik almistim 2 tane bi tanede sabahlik .pijama giyilmez diye.annem gitmis bi takim pijama almis ama o kadar sik ki hayatta kiyamam giymeye.kayinvalidemde gitmis 2 takim almis.sabahlikli falan.ay dedim benim normalde ceyizimde olan bi sabahligim vardi.simdi 4 tane daha oldu.sagolsunlar ama onlarin aldigini goturmesem ayip olur mu acaba?krem beyaz falan hep leke olur bence.gecelik daha iyi dedim.bi tane bari al dediler.hangisini koymaliyim ben yaaa
Bizde hazirlik yapmiyorduk.hersey hallolur diye bi rahatlik vardi.bi gun aksam hafiften agrim oldu.gece ruyamda dogum yapiyomusum cocumlarin ustunde igrenc kahverengi cizgili tulumlar.ayy diyorum hallederiz derken bunu mu diyosunuz? Cildiriyorum ruyada.tabii sabahinda hemen birer hastane cikisi alinip yikaniyo ve cantaya konuluyorNe anneler kayinvalideler var yahuben ayip olacagini dusunmuyorum sen hangisinde rahat edeceksen onu al bence canim onlarin aldiklarini da evde giyersin yine gorurler uzerinde. bizimkilere agzimi acip sunu alcam bunu yapcam desem erken daha bi sabirli ol diyolar bakalim bende keceyi suya attim.hiic bi hazirlik yok bende henuz. Dun eltimle konustuk. Hazirla herseyini manyak misin dedi. O 31. Haftada dogum yapmisti. Hazirda dursun ne zarari olacak dedi ama sanirim son ana kadar boyle oturcam popomun ustunde bise yapmadan.
En azindan alternatifin varmis. Yuk asansorleri genis olur. Off 13. Kat elektrik kesildiginde hic cikmam ki disari :)) jenerator vardir heralde yoksa dusunemiyorum.O konuda benimde yardıma ihtiyacım var napcaz bilmem tek tek mi alcaz ikiz arabasimi asansör konusunu hiç düşünmemiştim bende 13. Katta oturuyorum biterim valla gerçi bi tanesi büyük yük taşınıyor ama bi ölçmek lazım
Dr.un normal dedikten sonra gerisini dusunme canim takilma. Oyle oluyor vucuttan su ve mineral kaybediyorsun dengelemek icin icebilirsen gunde bir maden suyu icmeni oneririm. Ben de kustugumda rengim giderdi bir de yuzumdeki damarlar catlardi basinctan. Tamamen mor mor benekler olurdu. Cok korkunc gorunurdum. Insanlar cok tuhaf bamiyorlardi disari cikinca. Ben alistigim icin hic aklima gelmezdi ama insanlar bakinca anlardim yadirgadiklarini. Artik ne dusunuyorlardi bilmem. Hastalikli , yaziiikk dayak yemis kocasi mi dovdu acaba :))Dr. Daha fazl bile kaybedebilirsin kilo dedi cnM. Bi arkadas 7 kg vermis ilk aylar.
ben rahat kusamadigim icin yattigim yerde yzn donup kovaya cikariyorun cnm. Kova benim sag kolum artik. Ben nerde koava orda ...
senin yaptigini ven yapmiyim yazik benim adam kusarken kalkip kosup gelio hemen ellerimi tutup hadi ıkın kus dio :))))))) dogur der gibi....insaAllah gecer cnm. Valla birak kadinligi insanliktan cikiyor insan. arkadasim geldi ziyarete de berisin dedi. Dr.um bi yandan hersey normal diyor. InsaAllah gecsinn artik diorum..
canim ne guzel masallah. Buyuklerin aldigi icin cok guzellerdi hastaneye goturmeye kiyamadim gelince giymek istiyorum dersin. kirilmazlar heralde. Ben basortulu oldugum icin gecelik kullanamayacagim ama her ihtimale karsi bir tane koydum.Hayirli cumalar herkese.bizim anneler cosmus.ben lohusa gecelik almistim 2 tane bi tanede sabahlik .pijama giyilmez diye.annem gitmis bi takim pijama almis ama o kadar sik ki hayatta kiyamam giymeye.kayinvalidemde gitmis 2 takim almis.sabahlikli falan.ay dedim benim normalde ceyizimde olan bi sabahligim vardi.simdi 4 tane daha oldu.sagolsunlar ama onlarin aldigini goturmesem ayip olur mu acaba?krem beyaz falan hep leke olur bence.gecelik daha iyi dedim.bi tane bari al dediler.hangisini koymaliyim ben yaaa
Canim yerinde olsam 1 tane kendi aldığımdan 1 tanede kayınvalidemin aldığından koyardım.dogumdan sonra ilk kendi aldığimi giyer 4 5 saat sonrada degistirir digerini giyip hastahanede bir sürü poz poz fotograf çekinirdim bebeklerimle.O fotograflar ömur boyu saklanacak sonucta şık biseyler üstünde olması daha hoş durur.Annemin aldığıni da eve geçtiğim gün giyer evde de bol bol pozlar çektirirdim.Böylece ikisinin de hem gönlu olurdu hem de alınan geceliklerin hakkini vermiş olurdum.Foto çekiminden sonra da kirlenmesin diyorsan yine günluk geceliğimi geçirir devam ederdim günüme.Hayirli cumalar herkese.bizim anneler cosmus.ben lohusa gecelik almistim 2 tane bi tanede sabahlik .pijama giyilmez diye.annem gitmis bi takim pijama almis ama o kadar sik ki hayatta kiyamam giymeye.kayinvalidemde gitmis 2 takim almis.sabahlikli falan.ay dedim benim normalde ceyizimde olan bi sabahligim vardi.simdi 4 tane daha oldu.sagolsunlar ama onlarin aldigini goturmesem ayip olur mu acaba?krem beyaz falan hep leke olur bence.gecelik daha iyi dedim.bi tane bari al dediler.hangisini koymaliyim ben yaaa
ben de tam tersi zorla yiyorum resmen...Gunaydin kizlar.... Cok acim ssbah sabah midem kaziniyor resmen sizde durumlar nasil???
of çok fena sürekli mi bir şey var bacağında geçici bir şey mi? çok geçmiş olsun. yalnız sürekli rahatsızlığı olan bazı insanlar bir süre sonra onu kullanabiliyorlar. genelleme yapmak istemiyorum ama benim bir arkadaşım şeker hastası. o öyle yapar. en ufak şeyleri şekerden der. herkese sürekli kötü davranır sinirli davranır kendini hiç zora sokmaz. küfürler eder sayar söver sonra şekerden der özür bile dilemez... Allah herkese şifa versin. hastalıkla sınamasın...Onu bende yapacam da adam zaten yarim canli. vicdanim el vermiyo. Gerci hic de ben zaten rahatsizim sakatim yarim canliyim demiyo ama neyseesol bacagi aksak yuruyo benimkinin bazen gicigina diyorum topal halinle bi yerinde durmuyon diye. Iyim ben diyo. Ama mesela uc bes parca bulasik filan oluyo makinaya koyar misin diyorum bacagim agriyo diyo. Isine geldigi gibi birinde cok sinirlendim o agriyan bacagina cok siddetli deildi bi tekme salladim. Cani cikiyordu
evet canım bu ikinci kez oluyor geçen yine olmuştuYağma yaaabayağı akıyomu yani kan
senin baya sıkmış canım. doktora bir sorsaydın. benim şimdiye kadar 2 kere oldu çok sık hale gelirse kbb ye de bir baktıracağım. damarlarda bir durum mu var diye...Benimde kaniyo ne zamandan beri sabahlari haftada iki uc sabah oluyo
chicconun echo baston olan modeli çok kullanışlı çok kolay katlanıp toplanıyor canım ben ondan düşünüyorum arabam çok dar olduğundan sen de ondan alabilirsin en kötü katlar indirirsinYa hanimlar bu arada hic bir ikiz arabasi bizim asansore sigmiyor ne yapacam ben. 6. Kattayim asansorsuz imkansiz iki bebekle yukari cikip inmek. Nasil olacak bilemiyorum
30 civarı olabiliyor bende olmadı diye bırakma sakın birdenbire olan arkadaşlar var.kızlar gobeginizde çizgi oldumu bende yok hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?