Meliha idi anannemin adi. Allah razi olsun canim. Mubarek cennetlik bi kadindi zaten. Koyde il-ilce yolunun yanindaydi evi. Tanidik tanimadik gelen geceni eve alir karnini bi guzel doyurur öyle saliverirmis tekrar yola.dedemde oyleydi rahmetli. Dedemin vefatindan sonra yanliz yasadi koyde.ayrilmak istemedi evinden. Sonra bi gece eve hirsiz girmis ve dovup mosmor etmisler kadinin yuzunu gozunu.yapan meczup, yaptiranda yirtti yakayi. O gunden sonra anannem uzuntuden ve kafayi cok takmaktan Alzheimer hastasi oldu.10 yilinin son 3 haftasinida yatakta gecirdi. Rabbim tahsilatini affetsin mekanini cennet eylesin insallah. Acilarindan kurtulup dedecigime kavustu...kanbolat düğün,ölüm,doğum herşey bizim için.balayımda annaannem vefat etmiş gelince haber vermişlerdi.Rabbim kalanlara sabır anneannenede rahmet diliyorum.Rahmetlinin adını yazarsan dilimiz döndüğünce dua ederiz.Hepimiz birer Fatiha okuruz inşaallah
Canim aslinda gecici ama cok yavas ilerliyo dr zaten uzun yillar alir duzelmesi demisti. Gecen yil ekim ayinda av tufegiyle kazara kuzeni ateslemis tufegi bacagina denk gelmisti. Daha once de yazmistim. O da tam ana atar damara denk gelmis. Damari koparmis. Damarinda stent takili sinirlerinde de yanikla olusmus tahribat var merminin alevinden. Sinirlerin iyilesmesi zaten zormus yanik olmasi da daha zorlastiriyormus. Olay sirasinda kalbi durmustu. Bacakla cok ugrasamamis dr lar. Direk hayata dondurmeye cabalamislAr. Zaten mudahale eden drlar acikca yasamasi icindeil de yapmamiz gereken mudaheleyi yapalim dedik deDileR yani yasamasindan umut kalmamisti. Buna sukur tabiki. Ama dedigin gibi sanirim esim bazen kullaniyo bu durumu. Agrisi vardir illaki yok deildir ama bazen abartiyo. Bide isine gelmeyen durumlarda daha cok agriyoof çok fena sürekli mi bir şey var bacağında geçici bir şey mi? çok geçmiş olsun. yalnız sürekli rahatsızlığı olan bazı insanlar bir süre sonra onu kullanabiliyorlar. genelleme yapmak istemiyorum ama benim bir arkadaşım şeker hastası. o öyle yapar. en ufak şeyleri şekerden der. herkese sürekli kötü davranır sinirli davranır kendini hiç zora sokmaz. küfürler eder sayar söver sonra şekerden der özür bile dilemez... Allah herkese şifa versin. hastalıkla sınamasın...
Cnm gece kaniyo donuyo burnumda gunduz oyle kanamiyo dr normal diyo damarların genislemesi falan..senin baya sıkmış canım. doktora bir sorsaydın. benim şimdiye kadar 2 kere oldu çok sık hale gelirse kbb ye de bir baktıracağım. damarlarda bir durum mu var diye...
cizgi cikti bende ama koyu degil hafif renklendi30 civarı olabiliyor bende olmadı diye bırakma sakın birdenbire olan arkadaşlar var.
Bende de belli belirsiz bise var canim. o da yeni bi haftadir filan farkediliyo.kızlar gobeginizde çizgi oldumu bende yok hala
kızlar gobeginizde çizgi oldumu bende yok hala
Meliha idi anannemin adi. Allah razi olsun canim. Mubarek cennetlik bi kadindi zaten. Koyde il-ilce yolunun yanindaydi evi. Tanidik tanimadik gelen geceni eve alir karnini bi guzel doyurur öyle saliverirmis tekrar yola.dedemde oyleydi rahmetli. Dedemin vefatindan sonra yanliz yasadi koyde.ayrilmak istemedi evinden. Sonra bi gece eve hirsiz girmis ve dovup mosmor etmisler kadinin yuzunu gozunu.yapan meczup, yaptiranda yirtti yakayi. O gunden sonra anannem uzuntuden ve kafayi cok takmaktan Alzheimer hastasi oldu.10 yilinin son 3 haftasinida yatakta gecirdi. Rabbim tahsilatini affetsin mekanini cennet eylesin insallah. Acilarindan kurtulup dedecigime kavustu...
kapatinca tum bastonlar sigar da ben kapatmadan inip cikmak istiyorum. Hadi arabayi kapattim iki bebegi ne edim, bunun cantasi var esyasi var derken yok ben vazgectim cikmiyorum disari. Ev iyidir :))chicconun echo baston olan modeli çok kullanışlı çok kolay katlanıp toplanıyor canım ben ondan düşünüyorum arabam çok dar olduğundan sen de ondan alabilirsin en kötü katlar indirirsin
cizgi dediginiz nedir kizlar. Catlaklara mi diyorsunuz, gobekten asagiya dogru olan koyu renk cizgiden mi bahsediyorsunuzCanim benim 1-2 gundur belli olmaya basladi ve gunden gune asagidan yukaruya doğru hizla belirginleserek büyuyor :)
Allah allah... Çok geçmiş olsun canım ya...bende sadece sümkürmeyle oluyo ve o anlık geçiyo hemen.napmak lazımmış acaba,sordunmu hiç?evet canım bu ikinci kez oluyor geçen yine olmuştuumarım daha sıklaşmaz.
Tamamdir.karar verildi tesekkurler canimCanim yerinde olsam 1 tane kendi aldığımdan 1 tanede kayınvalidemin aldığından koyardım.dogumdan sonra ilk kendi aldığimi giyer 4 5 saat sonrada degistirir digerini giyip hastahanede bir sürü poz poz fotograf çekinirdim bebeklerimle.O fotograflar ömur boyu saklanacak sonucta şık biseyler üstünde olması daha hoş durur.Annemin aldığıni da eve geçtiğim gün giyer evde de bol bol pozlar çektirirdim.Böylece ikisinin de hem gönlu olurdu hem de alınan geceliklerin hakkini vermiş olurdum.Foto çekiminden sonra da kirlenmesin diyorsan yine günluk geceliğimi geçirir devam ederdim günüme.
Rica ederim canım Allah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inşallah.Tamamdir.karar verildi tesekkurler canim
Bende bayadir var yani 3. 4. Aydan beridir varkızlar gobeginizde çizgi oldumu bende yok hala
eğer doğum çizgisini diyorsan bende 4.aydan sonra çıkmaya başladı,şimdi de rengi iyice koyulaştı ve aşağı doğru genişliyorkızlar gobeginizde çizgi oldumu bende yok hala
Ayy,kıyamamCanim aslinda gecici ama cok yavas ilerliyo dr zaten uzun yillar alir duzelmesi demisti. Gecen yil ekim ayinda av tufegiyle kazara kuzeni ateslemis tufegi bacagina denk gelmisti. Daha once de yazmistim. O da tam ana atar damara denk gelmis. Damari koparmis. Damarinda stent takili sinirlerinde de yanikla olusmus tahribat var merminin alevinden. Sinirlerin iyilesmesi zaten zormus yanik olmasi da daha zorlastiriyormus. Olay sirasinda kalbi durmustu. Bacakla cok ugrasamamis dr lar. Direk hayata dondurmeye cabalamislAr. Zaten mudahale eden drlar acikca yasamasi icindeil de yapmamiz gereken mudaheleyi yapalim dedik deDileR yani yasamasindan umut kalmamisti. Buna sukur tabiki. Ama dedigin gibi sanirim esim bazen kullaniyo bu durumu. Agrisi vardir illaki yok deildir ama bazen abartiyo. Bide isine gelmeyen durumlarda daha cok agriyopsikolojisi de normal deil bence bu olaydan sonra cok degisik bi adam oldu kendiSi. O yuzden ne kadar kizsam da sinirlensem de seviyorum kocami diyorum hep
Isin asil can sikan yani ne biliyo musun canim Benim kocanin silaha tufege hiic meraki yoktur hatta hep diyo ki askerde bile sadece iki tane egitim mermisi sıkmıs plastik olandanAyy,kıyamamne zordur onun içinde,senin içinde kimbilir.aktivite uğruna canından oluyomuş desene.bazen derlerya hani,"hadi öldün öldün,e ölmedin sakat kaldın o zaman napıcaksın?" Diye,buda öyle olmuş.inasanın doğuştan olmayıp sonradan başına gelen böyle talihsizliklerde kendiyle barışık ve pozitif bi insan olması çok zor.Allah yardımcınız olsun,çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?