2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Meliha idi anannemin adi. Allah razi olsun canim. Mubarek cennetlik bi kadindi zaten. Koyde il-ilce yolunun yanindaydi evi. Tanidik tanimadik gelen geceni eve alir karnini bi guzel doyurur öyle saliverirmis tekrar yola.dedemde oyleydi rahmetli. Dedemin vefatindan sonra yanliz yasadi koyde.ayrilmak istemedi evinden. Sonra bi gece eve hirsiz girmis ve dovup mosmor etmisler kadinin yuzunu gozunu.yapan meczup, yaptiranda yirtti yakayi. O gunden sonra anannem uzuntuden ve kafayi cok takmaktan Alzheimer hastasi oldu.10 yilinin son 3 haftasinida yatakta gecirdi. Rabbim tahsilatini affetsin mekanini cennet eylesin insallah. Acilarindan kurtulup dedecigime kavustu...

Canim aslinda gecici ama cok yavas ilerliyo dr zaten uzun yillar alir duzelmesi demisti. Gecen yil ekim ayinda av tufegiyle kazara kuzeni ateslemis tufegi bacagina denk gelmisti. Daha once de yazmistim. O da tam ana atar damara denk gelmis. Damari koparmis. Damarinda stent takili sinirlerinde de yanikla olusmus tahribat var merminin alevinden. Sinirlerin iyilesmesi zaten zormus yanik olmasi da daha zorlastiriyormus. Olay sirasinda kalbi durmustu. Bacakla cok ugrasamamis dr lar. Direk hayata dondurmeye cabalamislAr. Zaten mudahale eden drlar acikca yasamasi icindeil de yapmamiz gereken mudaheleyi yapalim dedik deDileR yani yasamasindan umut kalmamisti. Buna sukur tabiki. Ama dedigin gibi sanirim esim bazen kullaniyo bu durumu. Agrisi vardir illaki yok deildir ama bazen abartiyo. Bide isine gelmeyen durumlarda daha cok agriyo psikolojisi de normal deil bence bu olaydan sonra cok degisik bi adam oldu kendiSi. O yuzden ne kadar kizsam da sinirlensem de seviyorum kocami diyorum hep

senin baya sıkmış canım. doktora bir sorsaydın. benim şimdiye kadar 2 kere oldu çok sık hale gelirse kbb ye de bir baktıracağım. damarlarda bir durum mu var diye...
Cnm gece kaniyo donuyo burnumda gunduz oyle kanamiyo dr normal diyo damarların genislemesi falan..
30 civarı olabiliyor bende olmadı diye bırakma sakın birdenbire olan arkadaşlar var.
cizgi cikti bende ama koyu degil hafif renklendi

Canim tekrar basin sağolsun SİNOP dedin dikkatimu çekti hemserimiyiz yoksa ?

chicconun echo baston olan modeli çok kullanışlı çok kolay katlanıp toplanıyor canım ben ondan düşünüyorum arabam çok dar olduğundan sen de ondan alabilirsin en kötü katlar indirirsin
kapatinca tum bastonlar sigar da ben kapatmadan inip cikmak istiyorum. Hadi arabayi kapattim iki bebegi ne edim, bunun cantasi var esyasi var derken yok ben vazgectim cikmiyorum disari. Ev iyidir :))

Canim benim 1-2 gundur belli olmaya basladi ve gunden gune asagidan yukaruya doğru hizla belirginleserek büyuyor :)
cizgi dediginiz nedir kizlar. Catlaklara mi diyorsunuz, gobekten asagiya dogru olan koyu renk cizgiden mi bahsediyorsunuz

Tamamdir.karar verildi tesekkurler canim

Ayy,kıyamamne zordur onun içinde,senin içinde kimbilir.aktivite uğruna canından oluyomuş desene.bazen derlerya hani,"hadi öldün öldün,e ölmedin sakat kaldın o zaman napıcaksın?" Diye,buda öyle olmuş.inasanın doğuştan olmayıp sonradan başına gelen böyle talihsizliklerde kendiyle barışık ve pozitif bi insan olması çok zor.Allah yardımcınız olsun,çok üzüldüm.

Isin asil can sikan yani ne biliyo musun canim Benim kocanin silaha tufege hiic meraki yoktur hatta hep diyo ki askerde bile sadece iki tane egitim mermisi sıkmıs plastik olandan askerlegini full mutfakta tatlici olarak yapmis. Kuzeni cok merakli koleksiyon yapiyo mubarek. Hala da devam ediyo silah tufek biriktirmeye. 3wimin talihsizligi o gun kuzeninin yaninda olmasi. Ama herseye ragmen onca zorluga ragmen hala yanimda hala yasiyo. Buna sukur. Gececek de insallah ogluyla top oynayacakmis oyle diyo ama bana gelince hep agrir o bacak

Kizlar bi arkadasimin oglu var 5 6 aylik filan ama gorseniz oyle boyle deil coook tatli Allahim esirgesin.bide akilli ki simdiden kolundan tutup ayaginin uzerine koyunca yurumeye calisiyo hatta kosacak birakilsa. Sebelek gibi sekilden sekile sokuyo suratini. Masallah ya cok seviyorum o bebisi. Annesi arada whatsapptan fotosunu atiyo bana bazen de face de goruyorum resmini gorunce kanim kayniyo boyle resmi sanki bebis karsimdaymis gibi seviyorum . Benim oglusum kiskaniyoo hemen tekmeler basliyo. Ben burdayim kadin ne isin var elalemin ogluyla der gibi ayy azonce yine aynisi oldu. Sesli sesli guldum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…