- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Pubikten yukarı göbek deliğine kadar hatta bazen daha yukarı olan koyu renk bir hat.gebelik çizgisi de deniyor.kapatinca tum bastonlar sigar da ben kapatmadan inip cikmak istiyorum. Hadi arabayi kapattim iki bebegi ne edim, bunun cantasi var esyasi var derken yok ben vazgectim cikmiyorum disari. Ev iyidir :))
cizgi dediginiz nedir kizlar. Catlaklara mi diyorsunuz, gobekten asagiya dogru olan koyu renk cizgiden mi bahsediyorsunuz
Allah yardımcısı ve yardımcınız olsun...kaza geliyorum demiyo işte.başına gelecek varmış.ağır bi sınav.şükretmeli yinede,tamamen de kesilebilirdi bacağı Allah korusun.muhakkak şifasını bulur er yada geç.kemik suyu içsin bol bolIsin asil can sikan yani ne biliyo musun canim Benim kocanin silaha tufege hiic meraki yoktur hatta hep diyo ki askerde bile sadece iki tane egitim mermisi sıkmıs plastik olandanaskerlegini full mutfakta tatlici olarak yapmis. Kuzeni cok merakli koleksiyon yapiyo mubarek. Hala da devam ediyo silah tufek biriktirmeye. 3wimin talihsizligi o gun kuzeninin yaninda olmasi. Ama herseye ragmen onca zorluga ragmen hala yanimda hala yasiyo. Buna sukur. Gececek de insallah ogluyla top oynayacakmis oyle diyo ama bana gelince hep agrir o bacak
Sinop merkezdenim ben. Ailem burda. Ben ünivetsite icin bi ciktim cikis o cikis :) samsunda yasiyorum simdi. Ama bu gunlerde sinoptayim. Sen neresindensin?Canim tekrar basin sağolsun SİNOP dedin dikkatimu çekti hemserimiyiz yoksa ?
Meliha idi anannemin adi. Allah razi olsun canim. Mubarek cennetlik bi kadindi zaten. Koyde il-ilce yolunun yanindaydi evi. Tanidik tanimadik gelen geceni eve alir karnini bi guzel doyurur öyle saliverirmis tekrar yola.dedemde oyleydi rahmetli. Dedemin vefatindan sonra yanliz yasadi koyde.ayrilmak istemedi evinden. Sonra bi gece eve hirsiz girmis ve dovup mosmor etmisler kadinin yuzunu gozunu.yapan meczup, yaptiranda yirtti yakayi. O gunden sonra anannem uzuntuden ve kafayi cok takmaktan Alzheimer hastasi oldu.10 yilinin son 3 haftasinida yatakta gecirdi. Rabbim tahsilatini affetsin mekanini cennet eylesin insallah. Acilarindan kurtulup dedecigime kavustu...
Saol canim. Allah razi olsun. Ilk 3 ay hic kalkmamisti o gunlerde canlarim cikiyordu. Cook sukur atlattik.odun modun kazulet gibi bise ama Allahim yoklugunu gostrmesin insallahAllah yardımcısı ve yardımcınız olsun...kaza geliyorum demiyo işte.başına gelecek varmış.ağır bi sınav.şükretmeli yinede,tamamen de kesilebilirdi bacağı Allah korusun.muhakkak şifasını bulur er yada geç.kemik suyu içsin bol bolseninde sorumluluğun ağır,Allah yardımcın olsun seninde canım benim.
ya o bende hep vardi kizlar. Bekarken de vardi. Onun icin sordum ozellikle. Hamilelikte sadece bikini bolgesinden asagiya dogru devam etti.Pubikten yukarı göbek deliğine kadar hatta bazen daha yukarı olan koyu renk bir hat.gebelik çizgisi de deniyor.
kapatinca tum bastonlar sigar da ben kapatmadan inip cikmak istiyorum. Hadi arabayi kapattim iki bebegi ne edim, bunun cantasi var esyasi var derken yok ben vazgectim cikmiyorum disari. Ev iyidir :))
cizgi dediginiz nedir kizlar. Catlaklara mi diyorsunuz, gobekten asagiya dogru olan koyu renk cizgiden mi bahsediyorsunuz
Bende canin sinop erfelek benim yerime de güzel havayi cek icine cok özledim oralari :)Sinop merkezdenim ben. Ailem burda. Ben ünivetsite icin bi ciktim cikis o cikis :) samsunda yasiyorum simdi. Ama bu gunlerde sinoptayim. Sen neresindensin?
ne güzel maaşallahGünaydın güzel anneler.Günler geçtikçe ağırlaşıyoruz, artık oturup kalkmalar zorlaştı. Bazen konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Ama beni en çok zorlayan göğüslerimin altındaki ağrılı acı. Resmen yara gibi dokununca bile acıyor Neyse ki mutlu sona az kaldı Benim oğluşum 1650 gr olmuş. Doğum pozisyonunu almış, her şey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra tekrar randevumuz var.
ne güzel maaşallahrabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah
Kızıma pike takımı ve karacanın battaniyesi hediye geldi battaniyenin aynısının nevresim takımı var onu almayı düşünüyorum.Birde karyola korkuluklarının koruma örtüsü ile takım nevresim takımını alsam yeterli geliyor gibi.Yorgan yastık kısmında karar veremiyorum hazırlar hepten naylon ,sen ne yapacaksın canım? Ayy benim evde sıcaktan kaynıyor yorgan mümkün değil kullanılmazCanim ben tac in filan bebek yorganlari yastiklari oluyor ya onlardan alip kaliteli bi kumastan da nevresim diiktirmeyi dusunuyorum. Nevresimlik kumasi ben seceyim diyorum iyi bise olsun hazir olanlara baktim naylon karisimi var gibi. Pike takimi da ihtiyac duyulur galiba. Yazin yorgan kullanamayiz ki. bilemedim bak simdi hic aklima gelmemisti pike takimi
Hazırlamam gerek ki bana kimseden fayda yok birşey eksik olsa eşimden başka bana yardım edecek kimse yok.Annem rahatsız öyle çarşı pazar gezemez.kardeşim çalışıyor ,görümcemin çocuklar var derken kimseye de müdana da edemem eziyet de edemem.o yüzden Rabbim bana sağlık versinde halledeyim erkenden inşaallahHaklısın canim ama senin erken dogum riskin yoktu bildigim kadariyla ben gec bile kaldim dr 28.hsftsya gelmemi bile beklemiyordu.yeni hazırlıyorum hazırlarkende korkuyorum sanki hazırlar hazırlamaz hemen dogacakmisim gibi hissediyorum o yuzden bugunlere kaldi
Bende kimse birşey yazmayınca bir tek bende oluyor sandım 15 günde üç defa oldu.Yataktan fırlayarak kalktım sağlam kanama oldu iki saat burnumda tamponla gezdim.Ertesi gün burnumun kenarları yara olmuştuBenimde kaniyo ne zamandan beri sabahlari haftada iki uc sabah oluyo
Taşikardi mi (hızlı kalp çarpıntısı mı?) demek istediğin ritim bozukluğu.Benim çocukluktan beri kanda demir eksikliğim vardı hamilelikte kan dahada azalıyor ve hastalık daha sık gündeme geliyor.Geçenlerde 135i vurdu kalp,el ayak nasıl titriyor anlatamam sağlıklı nefes bile alamıyorsun o anda.doktoruma dedim ilacın sayısını yükseldi.Hemoglobin ise 10.1 ki referans aralığının altındakızlar hamilelikte ritim bozuklugu yaşayan varmı ya bende daha önceden vardı ama bu hamilelikte sanki daha arttı napıcam ben ya cok korkuyorum
Doğum pozisyonunu ne zaman alıyor yavrular,ki benim ki hep ters o yüzden mesaneye basıyor sürekli sonra hooopp wcGünaydın güzel anneler.Günler geçtikçe ağırlaşıyoruz, artık oturup kalkmalar zorlaştı. Bazen konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Ama beni en çok zorlayan göğüslerimin altındaki ağrılı acı. Resmen yara gibi dokununca bile acıyor Neyse ki mutlu sona az kaldı Benim oğluşum 1650 gr olmuş. Doğum pozisyonunu almış, her şey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra tekrar randevumuz var.
Kızıma pike takımı ve karacanın battaniyesi hediye geldi battaniyenin aynısının nevresim takımı var onu almayı düşünüyorum.Birde karyola korkuluklarının koruma örtüsü ile takım nevresim takımını alsam yeterli geliyor gibi.Yorgan yastık kısmında karar veremiyorum hazırlar hepten naylon ,sen ne yapacaksın canım? Ayy benim evde sıcaktan kaynıyor yorgan mümkün değil kullanılmaz
Hazırlamam gerek ki bana kimseden fayda yok birşey eksik olsa eşimden başka bana yardım edecek kimse yok.Annem rahatsız öyle çarşı pazar gezemez.kardeşim çalışıyor ,görümcemin çocuklar var derken kimseye de müdana da edemem eziyet de edemem.o yüzden Rabbim bana sağlık versinde halledeyim erkenden inşaallah
Bende kimse birşey yazmayınca bir tek bende oluyor sandım 15 günde üç defa oldu.Yataktan fırlayarak kalktım sağlam kanama oldu iki saat burnumda tamponla gezdim.Ertesi gün burnumun kenarları yara olmuştu.Bir günde iki defa kanadı.Duşta iken olmuş gözlerimi açtım sanki adam kesmişler
Taşikardi mi (hızlı kalp çarpıntısı mı?) demek istediğin ritim bozukluğu.Benim çocukluktan beri kanda demir eksikliğim vardı hamilelikte kan dahada azalıyor ve hastalık daha sık gündeme geliyor.Geçenlerde 135i vurdu kalp,el ayak nasıl titriyor anlatamam sağlıklı nefes bile alamıyorsun o anda.doktoruma dedim ilacın sayısını yükseldi.Hemoglobin ise 10.1 ki referans aralığının altındaŞekeri yükseltmesin diye pekmez de içemiyorum yoksa kanı çok güzel yükseltiyor harnup pekmezi tabi şekeride
Doğum pozisyonunu ne zaman alıyor yavrular,ki benim ki hep ters o yüzden mesaneye basıyor sürekli sonra hooopp wcsu içmeye korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?