2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Pubikten yukarı göbek deliğine kadar hatta bazen daha yukarı olan koyu renk bir hat.gebelik çizgisi de deniyor.

Allah yardımcısı ve yardımcınız olsun...kaza geliyorum demiyo işte.başına gelecek varmış.ağır bi sınav.şükretmeli yinede,tamamen de kesilebilirdi bacağı Allah korusun.muhakkak şifasını bulur er yada geç.kemik suyu içsin bol bol seninde sorumluluğun ağır,Allah yardımcın olsun seninde canım benim.

Başın sağ olsun canım, allah rahmet eylesin. Ne vicdasızlar var ya.. Allah o kötü insanlarıda bildiği gibi yapsın inşallah.

Saol canim. Allah razi olsun. Ilk 3 ay hic kalkmamisti o gunlerde canlarim cikiyordu. Cook sukur atlattik.odun modun kazulet gibi bise ama Allahim yoklugunu gostrmesin insallah

Günaydın güzel anneler. Günler geçtikçe ağırlaşıyoruz, artık oturup kalkmalar zorlaştı. Bazen konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Ama beni en çok zorlayan göğüslerimin altındaki ağrılı acı. Resmen yara gibi dokununca bile acıyor Neyse ki mutlu sona az kaldı Benim oğluşum 1650 gr olmuş. Doğum pozisyonunu almış, her şey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra tekrar randevumuz var.

Pubikten yukarı göbek deliğine kadar hatta bazen daha yukarı olan koyu renk bir hat.gebelik çizgisi de deniyor.
ya o bende hep vardi kizlar. Bekarken de vardi. Onun icin sordum ozellikle. Hamilelikte sadece bikini bolgesinden asagiya dogru devam etti.
bir arkadasim gormustu bekarken cok sasirmisti bu sadece hamilelikte olur diye. Sanirim dogustan annelige hazirim :))))

Evet canin o koyu çizgi den bahsediyoruz :)

Sinop merkezdenim ben. Ailem burda. Ben ünivetsite icin bi ciktim cikis o cikis :) samsunda yasiyorum simdi. Ama bu gunlerde sinoptayim. Sen neresindensin?
Bende canin sinop erfelek benim yerime de güzel havayi cek icine cok özledim oralari :)

ne güzel maaşallah rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah

Kızıma pike takımı ve karacanın battaniyesi hediye geldi battaniyenin aynısının nevresim takımı var onu almayı düşünüyorum.Birde karyola korkuluklarının koruma örtüsü ile takım nevresim takımını alsam yeterli geliyor gibi.Yorgan yastık kısmında karar veremiyorum hazırlar hepten naylon ,sen ne yapacaksın canım? Ayy benim evde sıcaktan kaynıyor yorgan mümkün değil kullanılmaz

Hazırlamam gerek ki bana kimseden fayda yok birşey eksik olsa eşimden başka bana yardım edecek kimse yok.Annem rahatsız öyle çarşı pazar gezemez.kardeşim çalışıyor ,görümcemin çocuklar var derken kimseye de müdana da edemem eziyet de edemem.o yüzden Rabbim bana sağlık versinde halledeyim erkenden inşaallah

Benimde kaniyo ne zamandan beri sabahlari haftada iki uc sabah oluyo
Bende kimse birşey yazmayınca bir tek bende oluyor sandım 15 günde üç defa oldu.Yataktan fırlayarak kalktım sağlam kanama oldu iki saat burnumda tamponla gezdim.Ertesi gün burnumun kenarları yara olmuştu.Bir günde iki defa kanadı.Duşta iken olmuş gözlerimi açtım sanki adam kesmişler

kızlar hamilelikte ritim bozuklugu yaşayan varmı ya bende daha önceden vardı ama bu hamilelikte sanki daha arttı napıcam ben ya cok korkuyorum
Taşikardi mi (hızlı kalp çarpıntısı mı?) demek istediğin ritim bozukluğu.Benim çocukluktan beri kanda demir eksikliğim vardı hamilelikte kan dahada azalıyor ve hastalık daha sık gündeme geliyor.Geçenlerde 135i vurdu kalp,el ayak nasıl titriyor anlatamam sağlıklı nefes bile alamıyorsun o anda.doktoruma dedim ilacın sayısını yükseldi.Hemoglobin ise 10.1 ki referans aralığının altındaŞekeri yükseltmesin diye pekmez de içemiyorum yoksa kanı çok güzel yükseltiyor harnup pekmezi tabi şekeride

Doğum pozisyonunu ne zaman alıyor yavrular,ki benim ki hep ters o yüzden mesaneye basıyor sürekli sonra hooopp wc su içmeye korkar oldum

Kızlar bana bir haller oldu kahvaltı yaparken yeni doğmuş bir bebeği gösterdiler ay benim çeşmeler bir açıldı ağla ağla bir hal oldum ki eşimin yanında ağlamaktan da utandımsarıldı "ağlama az kaldı sabır "diyor öyle dedikçe hıçkırmaya başladım.Az önce aradı "İki aylık bir bebek gördüm erkek çocuğuydu sevdim öyle güzel hareketler yaptı ki bana bayıldım "derken ben telf.karşısında yutkuna yutkuna ağlıyorum.Adamcağız ne diyeceğini şaşırdı Şimdi ise bebek bezi reklamı bile izlesem burnumu çeke çeke ağlıyorum.Benim hormonlara ne oldu acaba dersiniz

Benimde öyle canım, bir bastırıyor doğru wc deyim. Sanırım 28. hafta gibi pozisyonu alıyorlar. İyicede güçlendi maşallah,

kizlar bugun biraz dsari ciktm dolastk.kac aydir dr harc biyere gitmedigim icim panik oldum bse olur mu die.smdi hafif kasklarm agriyo.isllah bse olmaz dimi ya

Biz geldiik, ama kafamiz iyice karisti. Iki dr.a gitmekle hata mi yaptim bilmiyorum. Sabah gittigim kadin dogumcu bobregimin iyi durumda oldugunu bizi rahat 38 lere goturecegini soyledi.bebekler icin birinin karin cevresi geriligini 10 gun kadar oldugunu digerinde ise gerilik olmadigini soyledi. Hatta kilolarina birine 2300 dedi (bir hafta once 1750 demisti kendi dr.um) digerine 1900 dedi.
Bobrek icin bir docentten randevu almistim. Kadin boyle guzel konusunca uroloji muayenesine gitmedim.
Sonra kendi dr.uma muayeneye gittim. o da bobregin birazcik buyumus oldugunu cok oyle 3 4 hafta goturemeyebilecegini soyledi. Kilolari icin 1900 ve 1800 civari dedi. Yani ortalama 150 ser gr almislar. gerilik icin de stabil kalmis ilerlememis.
yani kafam iyice karisti. Artik yasayip gorecez heralde. Yapacak birsey yok.
Bir de bana ortalama gun verdi kizlar yaa korkuyorum. Bu ayin 21 inden bahsediyor. Ben en azindan 28 i bari olsun dedim bakariz o hafta dedi. Beni korku basti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…