cnmm gecms olsun.islh hayrlisiyla atlatrsin.dua et bol bol.Biz geldiik, ama kafamiz iyice karisti. Iki dr.a gitmekle hata mi yaptim bilmiyorum. Sabah gittigim kadin dogumcu bobregimin iyi durumda oldugunu bizi rahat 38 lere goturecegini soyledi.bebekler icin birinin karin cevresi geriligini 10 gun kadar oldugunu digerinde ise gerilik olmadigini soyledi. Hatta kilolarina birine 2300 dedi (bir hafta once 1750 demisti kendi dr.um) digerine 1900 dedi.
Bobrek icin bir docentten randevu almistim. Kadin boyle guzel konusunca uroloji muayenesine gitmedim.
Sonra kendi dr.uma muayeneye gittim. o da bobregin birazcik buyumus oldugunu cok oyle 3 4 hafta goturemeyebilecegini soyledi. Kilolari icin 1900 ve 1800 civari dedi. Yani ortalama 150 ser gr almislar. gerilik icin de stabil kalmis ilerlememis.
yani kafam iyice karisti. Artik yasayip gorecez heralde. Yapacak birsey yok.
Bir de bana ortalama gun verdi kizlar yaa korkuyorum. Bu ayin 21 inden bahsediyor. Ben en azindan 28 i bari olsun dedim bakariz o hafta dedi. Beni korku basti.
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısı ne işe o olurBiz geldiik, ama kafamiz iyice karisti. Iki dr.a gitmekle hata mi yaptim bilmiyorum. Sabah gittigim kadin dogumcu bobregimin iyi durumda oldugunu bizi rahat 38 lere goturecegini soyledi.bebekler icin birinin karin cevresi geriligini 10 gun kadar oldugunu digerinde ise gerilik olmadigini soyledi. Hatta kilolarina birine 2300 dedi (bir hafta once 1750 demisti kendi dr.um) digerine 1900 dedi.
Bobrek icin bir docentten randevu almistim. Kadin boyle guzel konusunca uroloji muayenesine gitmedim.
Sonra kendi dr.uma muayeneye gittim. o da bobregin birazcik buyumus oldugunu cok oyle 3 4 hafta goturemeyebilecegini soyledi. Kilolari icin 1900 ve 1800 civari dedi. Yani ortalama 150 ser gr almislar. gerilik icin de stabil kalmis ilerlememis.
Bir de bana ortalama gun verdi kizlar yaa korkuyorum. Bu ayin 21 inden bahsediyor. Ben en azindan 28 i bari olsun dedim bakariz o hafta dedi. Beni korku basti.
kizlar bugun biraz dsari ciktlastk.kac aydir dr harc biyere gitmedigim icim panik oldum bse olur mu die.smdi hafif kasklarm agriyo.isllah bse olmaz dimi ya
Biz geldiik, ama kafamiz iyice karisti. Iki dr.a gitmekle hata mi yaptim bilmiyorum. Sabah gittigim kadin dogumcu bobregimin iyi durumda oldugunu bizi rahat 38 lere goturecegini soyledi.bebekler icin birinin karin cevresi geriligini 10 gun kadar oldugunu digerinde ise gerilik olmadigini soyledi. Hatta kilolarina birine 2300 dedi (bir hafta once 1750 demisti kendi dr.um) digerine 1900 dedi.
oh maşallah size bende 60 la hamile kaldım şuan 77 kiloyum 30 haftalıktı oğluşum 2 kğ 150 gram dı
hakkında hayırlısı buymuş demekki üzüldüm.Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınArkadaşlar selamlar. Biz bir iyi bir de kötü haberle geldik doktordan.
İyi haber bebeklerimden birisi maşallah sağlıklı güzel güzel büyümeye devam ediyor. 9 hafta 2 günlük aslında ama 9 hafta çıktı. 2 günden bir şey olmazmış.
Kötü haber de diğerinin kalbi durmuş.
N'apalım hayırlısı buymuş.
Canım hiç bir şey olmaz. Yürüyünce kasık ağrısı olur. Kan dolaşımın hızlanmıştır, iyi olmuştur.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Dediği hafta gittiğinde belki iyi gidiyor devam edelim diyecek. Kilo almaya devam ediyorlarsa neden acele ediliyor anlamadım. Böbreğindeki durum ne canım senin? Kan tahlili ile takip edilmez mi genelde böyle şeyler.
Ultrasonlar arasında bariz darklar olabiliyor canim ben hep enaz soyleyene gore kendimi ayarliyorum ki gercek sonuc ben8 husrana ugratmasin:)Biz geldiik, ama kafamiz iyice karisti. Iki dr.a gitmekle hata mi yaptim bilmiyorum. Sabah gittigim kadin dogumcu bobregimin iyi durumda oldugunu bizi rahat 38 lere goturecegini soyledi.bebekler icin birinin karin cevresi geriligini 10 gun kadar oldugunu digerinde ise gerilik olmadigini soyledi. Hatta kilolarina birine 2300 dedi (bir hafta once 1750 demisti kendi dr.um) digerine 1900 dedi.
canim hayirlisi olsun. Ikiz cok zor Rabbim evladini saglikla buyutsun yerinde saglikla da kucagina almayi nasib etsin. Rabbim dagina gore kar veriyor. Cok yorucu bir isin vardi yanlis hatirlamiyorsam degil mi. Allah kuluna kaldiramayacagi yuku yuklemezmis. Oyle dusun demekki cok zor olacakti senin icin. Ban aikiz diyince herkes eyvah diye dudak isiriyordu da ben ne olacak ki bir nasil buyuyorsa iki de oyle buyur diyordum ilk zamanlar idrak edemiyordum. Hic oyle degilmis. 24. Haftadan sonra ben iptal. Her turlu sorunlu. minigin kardesine yer acmis. Gercekten hayirlisi olsun. Rabbim karnindaki evladina saglikli uzuuuuuunnnn omur nasib etsin.Arkadaşlar selamlar. Biz bir iyi bir de kötü haberle geldik doktordan.
İyi haber bebeklerimden birisi maşallah sağlıklı güzel güzel büyümeye devam ediyor. 9 hafta 2 günlük aslında ama 9 hafta çıktı. 2 günden bir şey olmazmış.
Canım hiç bir şey olmaz. Yürüyünce kasık ağrısı olur. Kan dolaşımın hızlanmıştır, iyi olmuştur.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Dediği hafta gittiğinde belki iyi gidiyor devam edelim diyecek. Kilo almaya devam ediyorlarsa neden acele ediliyor anlamadım. Böbreğindeki durum ne canım senin? Kan tahlili ile takip edilmez mi genelde böyle şeyler.
aynen canim. Yoksaki bir hafta da 550 gr almasi imkansiz :) keske oyle olaydi ama nerdeeee. Ben almamisim ki 550 gr.i karnimdaki garibim alsin. Nasrettin hocanin kedi ciger hikayesi gibi :))Ultrasonlar arasında bariz darklar olabiliyor canim ben hep enaz soyleyene gore kendimi ayarliyorum ki gercek sonuc ben8 husrana ugratmasin:)
Canım benim de öyle olmuştu ama doktorum bana bunu söyledi biri çok sönük o kendi kendine kaybolur demişti kendini hazırlamıştım bu sona senin doktorun direk ikiz mi demiştiArkadaşlar selamlar. Biz bir iyi bir de kötü haberle geldik doktordan.
Cnmmm cok uzldum.peki nolck kalbi duran bebegi alcklar miArkadaşlar selamlar. Biz bir iyi bir de kötü haberle geldik doktordan.
hakkında hayırlısı buymuş demekki üzüldüm.Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
canim hayirlisi olsun. Ikiz cok zor Rabbim evladini saglikla buyutsun yerinde saglikla da kucagina almayi nasib etsin. Rabbim dagina gore kar veriyor. Cok yorucu bir isin vardi yanlis hatirlamiyorsam degil mi. Allah kuluna kaldiramayacagi yuku yuklemezmis. Oyle dusun demekki cok zor olacakti senin icin. Ban aikiz diyince herkes eyvah diye dudak isiriyordu da ben ne olacak ki bir nasil buyuyorsa iki de oyle buyur diyordum ilk zamanlar idrak edemiyordum. Hic oyle degilmis. 24. Haftadan sonra ben iptal. Her turlu sorunlu. minigin kardesine yer acmis. Gercekten hayirlisi olsun. Rabbim karnindaki evladina saglikli uzuuuuuunnnn omur nasib etsin.
canim benim bobregimde genisleme varmis. Bebekler ve rahim bobrege baski yapiyormus o da bobregi buyutuyormus. Oyle olunca da bobrek de idrar birikiyor. Allah korusun cok ciddi boyutlarda olursa bobrek fonksiyonunu yitirebiliyormus. Kac haftadir sabitti buyume. Bu hafta biraz artmis. Insallah yine sabit kalir da soyle 3 hafta filan daha ilerleriz. Aslinda acele etmiyor da benim ve bebeklerin saglik durumuna gore hesap yapiyor. Tansiyondan dolayi bebeklerin gelisimleri yavasliyormus bu da onlari icerde buzursuz ediyormus. Nst de kalp atisindan anlasiliyor diyor. Devam ederse gelisim geriligi diye hesap ediyor. Bir de bobrek tabi mevzu. Oyle olunca A planini yapmis duruma gore B ye bakariz dusuncesinde :) ben once Rabbime sonra sipalara guveniyorum. Her ne kadar kafalari cok afedersin tam vajinama dayamis olsalar da cikmayacaklar ins. :))
aynen canim. Yoksaki bir hafta da 550 gr almasi imkansiz :) keske oyle olaydi ama nerdeeee. Ben almamisim ki 550 gr.i karnimdaki garibim alsin. Nasrettin hocanin kedi ciger hikayesi gibi :))
Canım benim de öyle olmuştu ama doktorum bana bunu söyledi biri çok sönük o kendi kendine kaybolur demişti kendini hazırlamıştım bu sona senin doktorun direk ikiz mi demişti
Cnmmm cok uzldum.peki nolck kalbi duran bebegi alcklar mi
Canım ben 3 kilo aldım ve fazla oldu. Doktor ilk aylarda kilo alma, o hakkımızı son aylara saklayalım dedi. Bebek bizden beslenmediği için kilo almak zorunda değiliz.Kizlar bn tedaviye basladgimdm itibaren 3bucuk ayda 1kilo almisim.bazilari az dedi.ama mide bulansindan yiyemiyorm zatn kilo vermedim en azindan ole dusunuyorum.szce nasl?
Elbette uzulmen cok normal elimize igme batiyor da canimiz yaniyor. Insan bunca zahmetin ardindan verilen emanete mi uzulmez. O konuda diyecegim hicbirsey yok elbette ama cok uzulup de karnindakini de uzme olur mu? Aslinda kendi adima benim sana cok da bisey dememe gerek yokmus. Hakikaten bilincli bir insansin her konuda. Hakkinizda hayirlisi miniginin de senin de.Amin canım! O benim için çok değerli. Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın.
Aslında çok üzüldüm diğerine. Detaylı yazmıyorum depresif bir ruh hali oluşturmamak için. Şükürler olsun ki tesellim var.
Sağol canım benim. Haklısın hayırlısı olsun. Evet çok yoğun ve iyi bir kariyerim var. Ama bütün imkanlarıma rağmen ben bebeğim doğunca ayrılmayı düşünüyorum. Adem Güneş okuyorum. İlk 4 sene bebeğin annesine ihtiyacı olduğundan bahsediyor. Dünyadaki hiç bir iş bebeğimin maddi ve en önemlisi manevi ihtiyaçlarını gidermekten önemli olamaz. Ben onu iyi yetiştirmek için senelerdir kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Allah kısmet ederse iyi bir kul, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek istiyorum. Karakter gelişimi için ilk 4 sene çok önemli diyorlar. Onu kimseye emanet edemem. Bizzat ilgilenmek isterim. Bunca yıl ben bebek hasreti ile yandım. Beni ne uykusuz geceler ne de süreki bir koşuşturma içinde olmak yorabilir. Ben bebeği olmadığı için ağlamaktan uyuyamadığım geceleri hiç unutmayacağım. Bebeğim ile ilgilenmek için uyumamak benim için dünyanın en büyük keyfi. O sebeple 2 taneye de bakardım. Ama dediğin gibi Allah bilir. Belki de yapamayacaktım. Bir de sağlıklı değildi demek ki. Belki diğerini etkileyecekti. Allah böyle uygun gördü. O sebeple bunu da kabul edip hamd ediyorum. Yinede bugün yüzüm biraz zor gülüyor
Canım senin durumunu da anladım. Çok şükür gebeliğin ilerlemiş. Şu saatten sonra ne kadar dururlarsa kardır. Ne zaman ki doktor bebekler veya senin için bir tehdit görürse müdehale edecek anladığım kadarıyla. Doktorun her şeye hazırlıklı olması, seni böyle iyi takip etmesi hoşuma gitti. İnşallah böbreğin büyümez ve bebişlerini mümkün olduğunca tutarsın. Dualarım seninle olacak.
az degil canim biz kilo bile vermistik birak almayi :)Kizlar bn tedaviye basladgimdm itibaren 3bucuk ayda 1kilo almisim.bazilari az dedi.ama mide bulansindan yiyemiyorm zatn kilo vermedim en azindan ole dusunuyorum.szce nasl?
Ilk aylarda ne kadar az alırsan o kadar karşısın bence sonra ayda 2 kilo 3 kilo engel olamıyorsunuz ben tatlı yemememe rağmen iki aydır 2,5 kilo aldım hep 65 oldum ;(Kizlar bn tedaviye basladgimdm itibaren 3bucuk ayda 1kilo almisim.bazilari az dedi.ama mide bulansindan yiyemiyorm zatn kilo vermedim en azindan ole dusunuyorum.szce nasl?
Hayırlısı buymuş canım Rabbim karnındakini kucağına almayı nasip etsin uzun önürler versin inş :) en başta karnındaki yakışıklıya yazmıştım çoğunluk erkek bakalım senin minnoş dengeyi değiştirecek mi ???Selam canım. Benim 7+2'de iksinin de kalbi atıyordu ama bir bebek diğerinden küçüktü. Doktor bir bebek var bir de aday var demişti. Gerçekten anlıyor onlar. Heveslendirmedi bizi. O sebeple 9+2'deki randevumuza biraz korkarak ama hazırlıklı gittik. İnsanları tedirgin etmek için detaya girmiyorum ama biraz daha erken haftada kaybetmiş olsaydık kaybolurmuş ama bu aşamada kaybolmayacak.
Size de geçmiş olsun. Sağlıklı olan kalıyor.
Canım sağol n'apalım hayırlısı olsun. Diğeri sağlıklı olsun ve vakti gelince dünyaya getireyim, kucağıma alayım onu, dileğim bu.
Yok canım keseleri ayrı olduğu için bir zararı yokmuş Allah'tan. Ne bana nede diğer bebeğe zarar vermeyecek inşallah. Tek gebelik olsaydı düşük olurdu ama ikiz olunca Rabbim öyle güzel dizayn etmiş ki diğerine zarar vermeden orada durabiliyor.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun sona yaklaştın artık bebişlere de sanada bişey olmaz Allah'ın izni ile ne kadar tutarsan o kadar kar olarak düşün dayanabildipin kadar dayan :) sonra yakışıklıları aş kucağına bize duygularını yaz ağlaya ağlaya okuyalımcanim hayirlisi olsun. Ikiz cok zor Rabbim evladini saglikla buyutsun yerinde saglikla da kucagina almayi nasib etsin. Rabbim dagina gore kar veriyor. Cok yorucu bir isin vardi yanlis hatirlamiyorsam degil mi. Allah kuluna kaldiramayacagi yuku yuklemezmis. Oyle dusun demekki cok zor olacakti senin icin. Ban aikiz diyince herkes eyvah diye dudak isiriyordu da ben ne olacak ki bir nasil buyuyorsa iki de oyle buyur diyordum ilk zamanlar idrak edemiyordum. Hic oyle degilmis. 24. Haftadan sonra ben iptal. Her turlu sorunlu. minigin kardesine yer acmis. Gercekten hayirlisi olsun. Rabbim karnindaki evladina saglikli uzuuuuuunnnn omur nasib etsin.
canim benim bobregimde genisleme varmis. Bebekler ve rahim bobrege baski yapiyormus o da bobregi buyutuyormus. Oyle olunca da bobrek de idrar birikiyor. Allah korusun cok ciddi boyutlarda olursa bobrek fonksiyonunu yitirebiliyormus. Kac haftadir sabitti buyume. Bu hafta biraz artmis. Insallah yine sabit kalir da soyle 3 hafta filan daha ilerleriz. Aslinda acele etmiyor da benim ve bebeklerin saglik durumuna gore hesap yapiyor. Tansiyondan dolayi bebeklerin gelisimleri yavasliyormus bu da onlari icerde buzursuz ediyormus. Nst de kalp atisindan anlasiliyor diyor. Devam ederse gelisim geriligi diye hesap ediyor. Bir de bobrek tabi mevzu. Oyle olunca A planini yapmis duruma gore B ye bakariz dusuncesinde :) ben once Rabbime sonra sipalara guveniyorum. Her ne kadar kafalari cok afedersin tam vajinama dayamis olsalar da cikmayacaklar ins. :))
aynen canim. Yoksaki bir hafta da 550 gr almasi imkansiz :) keske oyle olaydi ama nerdeeee. Ben almamisim ki 550 gr.i karnimdaki garibim alsin. Nasrettin hocanin kedi ciger hikayesi gibi :))
ayy bak boyle diyince hevese geldim kucaga almak filan :) ins. Canim ins. Hayirlisiyla o da olacak . Rabbim onlari da nasib etsin hepimizeCanım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun sona yaklaştın artık bebişlere de sanada bişey olmaz Allah'ın izni ile ne kadar tutarsan o kadar kar olarak düşün dayanabildipin kadar dayan :) sonra yakışıklıları aş kucağına bize duygularını yaz ağlaya ağlaya okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?