2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim benim uzuldum senin adina. Ama dedigin gibi yine de bi tesellin var. insan uzulur tabiki ama karnindaki bebisi dusun olur mu sen ne yasarsan hissedecek ve etkilenecek. Uzme annesi onu

Reactions: 9ay
ayy bak boyle diyince hevese geldim kucaga almak filan :) ins. Canim ins. Hayirlisiyla o da olacak . Rabbim onlari da nasib etsin hepimize
Ya bise sorcam canm bobrekteki buyume icin dr un daha once ciddi bise demismiydi. Benim de sol bobrek biraz buyumus ama dr cok da onemli deil demisti 16. Haftada filandi.

Hic karistirma canim kafani.hastane cantani hazirladin zaten.hayirlisi artik.onlar gelmek istedi mi gelecekler.sen aynen dinlenmeye devam et.bizimkilerde 2 kilo dogsun.yrter ki saglikla kucagimiza alalim.disarida buyuturz artik.ikiz annesi bi arkadasim 28.haftasinda dogum yapmisti.2 ay kadar kuvezde kaldi cocuklari.tabii o donem cok kotuydu ama simdi bana en az bi hafta kuvozde kalsinlar.bak sakin uzulme orada cocuklar duzeni ogreniyo diyor.catlakca bi fikir di mi?sen simdi bana kizacaksin ama dogunca anlayacaksin beni diyor.

Üzülme canım Rabbim diğerini sana bağışlasın. Benimde ikizdi ama biri 6+4 günlük kalbi durdu.

Maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın.

Hamişlerr selamlRr bnde tupp bebek tedavisine baslayacam Allah in izni ile ilk deneme olacagi icin hic bi tecrubem yok tedavii oncesi ve sonrasi icin ypilann kürler neler nelere dikkat edilmeli lutfen yardimci olun bize pgt uygulanacak saglikliii embriyolarr blunmasii gerekiyorr Allah hpimizin yardmcisi olsunn.. saglikk sihhatlaa bebislerinizii kucaginiza alirsinizz insaallah..

Canim Allah hayırlısıni versin.Keske tek doktora gitsen insanın kafasını cok karistırıyor birden fazla doktor olunca.

Canım benim de ikiz embrioydu kesesini gördük kendimi.ikiz.annesi gibi alıştirmiştom sonra bir kanama yaşadim ve ikizlerden birinin kalbinin oluşmadığını öğrendim.Ama güzeller güzeli kizımla.31. Haftamiza girdik.Darısi başina üzulme 3 yıl sonra bir tane daha yaparsın bende oyle yapicam dondurulmis var bizim 2.embriyo daha...

Ya bise sorcam canm bobrekteki buyume icin dr un daha once ciddi bise demismiydi. Benim de sol bobrek biraz buyumus ama dr cok da onemli deil demisti 16. Haftada filandi.
canim 26 da farkedildi. Ne tarafta ise o tarafa yatma bol su ic dedi dr. kadin dogumcu cok onemli degil riskli hale gelirse 32 de aliriz demisti. Ben de almasin dikkat edeyim dedim urologa gittim o hepten korkuttu. Bobrek fonksiyonunu yitirebilir cok ciddi olursa filan dedi. Bazen yavas yavas buyuyormus bazen hep stabil kaliyormus bazen de bir anda cok ciddi boyutlara gelebiliyormus. Urologun yalancisiyi. 32 ye kadar sabitti ama 3w den sonra biraz kotu olmaya baslamis. Stend takal8m dedi cozumu var basit bisey dedi. Ben istemedim zaten kalmis surda hepi topu 3 hafta dr.umla konusayim dedim kactim urologdan :))
kadin dogumcu da evet biraz ilerlemis bir hastanenin urologuna danisalim ciddi degilse 2 3 hafta daha dursun dedi.
S3n de istersen arada bir baktir derim. Esimin dedesi diyaliz hastasiydi. Benden cok esim tedirgin o cok baski yapiyor urologa filan gitmek icin. Dedesinden bildigi icin. Ben cok takilmamistim aslinda.

aynen canim. Ben bugun iyice dusundum de galiba dogum sonrasi ne yapacagimi bilememenin korkusu var. Sanki erteledikce vahiy gelecek :)
ne bileyim. Yaklastikca tuhaf karmasik duygular icindeyim. Arkadasinin durumuna benzer birsey okumustum. Bir blogda ikiz annesi birini eve cikarmislar digeri 10 gun kadar kuvozde kalmis. Cok uzulmustum ama sonradan yavas yavas alistigim icin iyi bile oldu diye sevindim yazmis. Ilginc bisey. Rabbim hayirlisyla versin. E artik isimleri de belli gelsinler sorun yok galiba sanirsam :))

Oyle canim ya. Yok zaten kacamakti bu. Cok ayip olacak ama benim dr.un saglamasi gibi biseydi. Ama asil islemde degil de saglamada yanlis yaptim galiba :))
bir de tanis ciktilar iyi mi eski dr.um. ayrintili ultrason dr.um. simdiki dr.um ve kacamak gittigim dr. Hepsi birbirini taniyor. Arasam boyle bulamazdim :))
Canim Allah hayırlısıni versin.Keske tek doktora gitsen insanın kafasını cok karistırıyor birden fazla doktor olunca.

Canim tedavin hayirli olsun. Ben oyle kur filan yapmadim ama transferden sonra ananas yemistim bol bol. Bide bimden aldigIm ananas suyu ictim. Bebegin tutunmasini kolaylastiriyor diye duymustum. Onun disinda transferden once ve sonra saglikli beslenmeye calistim. Insallah olumlu sonuc Alirsiniz.

ay canım benim kusura bakma sana baştan anlattırdım bilmediğim için konuyu...
çok geçmiş olsun. Allah sana bağışlamış onu. inşallah tamamen düzelir zamanla da olsa. bu tür rahatsızlıklar insanın psikolojisini etkiliyor tabi normal o ama en yakınlarındakiler de en çok etkileniyor. sen de o yüzden dikkat et kendini psikolojini iyi tut çok etkilenme ufak tefek iniş çıkışlardan. fazla umursama ufak tefek şeyleri...

Tesekkur ederim Cvb verdiginiz icin. Ilk tedavi olacagi icin cokk korkuyorum endiseliyim cokdaa stresliyimm

Cnm gece kaniyo donuyo burnumda gunduz oyle kanamiyo dr normal diyo damarların genislemesi falan..
cizgi cikti bende ama koyu degil hafif renklendi
ortadaki çizgi ise o doğum çizgisi. hamilelikle birlikte çıkıp sonra da geçiyor. ama çatlaklar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
benim burnumun ici hep kabuk ve yara gibi zaten ama o kanama olayı ilk kez oldu. yatak odasında geceleri sürekli buhar makinasını çalıştırıyorum şimdi. bir nebze azaldı o kabuklar ama tabi kanamaya engel değil. ama iyi oluyor yine de buhaf makinası sabahları avuç avuç toprak yemişim gibi kalkıyordum ağzım burnum kupkuru bir şekilde şimdi öyle olmuyorum en azından...

işte enine bir bakmak lazım canım. en ölçüsünü bilmiyorum ama internetten bulursun sanırım.

Aslinda hemen hamile kalabiliyorum fakat bir skntimiz var bebeklerim hasta doguyor ve kaybediyoruz ve bu yuzden bizim icin onmli olan sagliklii bulunmasi ondan sonrasindaa tutmasi icin. sizlerr hamişsiniz banada dua edin nolurr Hamis duasi kabull olurr diyorlarr

Allah allah... Çok geçmiş olsun canım ya...bende sadece sümkürmeyle oluyo ve o anlık geçiyo hemen.napmak lazımmış acaba,sordunmu hiç?
yani şöyle bende daha önce hiç olmadığından ilk bir panikledim. doktoru aradım o da hamilelikte olabilir daha önce olmadı mı hiç sizde dedi ben yok dedim. öyle deyince bir gözlemleyelim çok artarsa ve sıklaşırsa kbb ile bir değerlendiririz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…