2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Saol canim. Allah razi olsun. Ilk 3 ay hic kalkmamisti o gunlerde canlarim cikiyordu. Cook sukur atlattik.odun modun kazulet gibi bise ama Allahim yoklugunu gostrmesin insallah
amin canım peki kuzeni sonrasında ne yaptı nasıl bir tavır aldı özür mü dileri bu özür de dileyince geçecek bir şey değil ama...

canım korkma artık güzel kilolardalar da. onlar da siz de iyisiniz maşallah diyelim. o yüzden de doğarlarsa da çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben. moralini iyi tut yani...

Son düzenleme:
cnm beslenmene dkkt et cwz badm fln ye bnde cok ananas yedm.hc stres yapma rabbim onun gununu saatini belrlemstr.islh guzl sonuclarla aramizda olrsun:*

bende de henüz yok canım ikiz gebelik olmasına rağmen. ama çok yağlanıyorum evde özellikle. umarım bundan sonra da olmaz...

Enteresan sekilde catlak olusmadi bende hemde 54.5 la hamile kaldim sen dusun 68.5 olmusum masallah bi tane yok catlagim yaglanmaktan olsa gerek [/QUOTE]

bende de henüz yok canım ikiz gebelik olmasına rağmen. ama çok yağlanıyorum evde özellikle. umarım bundan sonra da olmaz...
Ne guzel masallah ikiz olmasina ragmen dedigin gibi bende cok yaglaniyorum bebe yagi kullaniyorum en bastan beri bir topikte okumustum hatirlamiyorum nerde tam olarak kadina dr u demis normal dogum yapmak icin zeytinyagi sur vajen girisine diye o da kullanmis hic yirtk olmadan doğum yapmis normal sekilde cok sasirmistim kadin tavsiye ediyordu orada 1_2 ay surunce acilma daha cok oliyormus yirtik olmuyormus ilginc gelmisti ama gobekte ise yaradigina gore yağların oradada yarar sanirim

Haha:) Alemsin Bahar'cım 3 sevgiliyi idare eden ergen oğlan gibi oldu bu :)))

Merhaba hoşgeldin canım.Tedavin hayırli olsun.Eger sen rahatca ham8le kalabiliyorsan hiç korkma tüp bebek tedavisinde seçilen en kaloteli yumurta ve en kaloteli spermle embrio oluşturuluyor.Çocuğun hastalikli olma ihtomali normal hamile kalanlara oranla çok daha düşük oluyor.Stres yapma kendini rahat bırak herşey hayırlısıyla olacağina varir.Dualarım seninle olsun.Sevgiler.

Arkadaslar gunydin cok sukur bende tupbenbekle hmile kaldim suan 5inci haftam bitecek cironone jel kullanuorum ama kahve rengli topak halinde tekrar grliyo kesem gorundu dunden ama neden boyle geliyo anlamadim sizdede olmusmuydu yardim edin lutfen korkuyorum

Anlamdım canım,çok geçmiş olsun.bencede görün kbbye.ben gitmiştim önceki aylarda,bi sürü sprey vs verdi.kanama azaldı gerçi de burnum değişmedi,hala tıkalı.

Hemen hemen herkese olmuştur o canım.önemsencek bişey değil.kahverengi olması beklemiş,kalmış kanama artığı demekmiş.yani opu yada transfer esnasında içerde oluşan tahrişten kaynaklı hafif lekeler sonrasında akıntıyla atılıyor.kıpkırmızı ve çok yoğun kanaman olmadıkça korkma.az miktarda kırmızı kanamayı bile normal sayıyolar.bu arada sen istirahatine devam et bence,riskli haftalar bunlar.

Canm cok saol gercekten icim rahatladi devamli zaten ayagimi kaldirip yatiyi arada kalkip dolasyorum insallah bise olmaz tam kahvede degil leke jel geliyo toprak renginde topak topak

Bende bir tek ben oyleyim saniyordum utaniyorum da aglarken biri gorse ne der diye ama hormonlar cok degismis psikopat gibi butun gun sezeryan ameliyatlarini izliyorum gözlerim dolu dolu

Bende bir trk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…