- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
amin canım peki kuzeni sonrasında ne yaptı nasıl bir tavır aldı özür mü dileri bu özür de dileyince geçecek bir şey değil ama...Saol canim. Allah razi olsun. Ilk 3 ay hic kalkmamisti o gunlerde canlarim cikiyordu. Cook sukur atlattik.odun modun kazulet gibi bise ama Allahim yoklugunu gostrmesin insallah
canım korkma artık güzel kilolardalar da. onlar da siz de iyisiniz maşallah diyelim. o yüzden de doğarlarsa da çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben. moralini iyi tut yani...Biz geldiik, ama kafamiz iyice karisti. Iki dr.a gitmekle hata mi yaptim bilmiyorum. Sabah gittigim kadin dogumcu bobregimin iyi durumda oldugunu bizi rahat 38 lere goturecegini soyledi.bebekler icin birinin karin cevresi geriligini 10 gun kadar oldugunu digerinde ise gerilik olmadigini soyledi. Hatta kilolarina birine 2300 dedi (bir hafta once 1750 demisti kendi dr.um) digerine 1900 dedi.
Bobrek icin bir docentten randevu almistim. Kadin boyle guzel konusunca uroloji muayenesine gitmedim.
Sonra kendi dr.uma muayeneye gittim. o da bobregin birazcik buyumus oldugunu cok oyle 3 4 hafta goturemeyebilecegini soyledi. Kilolari icin 1900 ve 1800 civari dedi. Yani ortalama 150 ser gr almislar. gerilik icin de stabil kalmis ilerlememis.
yani kafam iyice karisti. Artik yasayip gorecez heralde. Yapacak birsey yok.
Bir de bana ortalama gun verdi kizlar yaa korkuyorum. Bu ayin 21 inden bahsediyor. Ben en azindan 28 i bari olsun dedim bakariz o hafta dedi. Beni korku basti.
ortadaki çizgi ise o doğum çizgisi. hamilelikle birlikte çıkıp sonra da geçiyor. ama çatlaklar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
benim burnumun ici hep kabuk ve yara gibi zaten ama o kanama olayı ilk kez oldu. yatak odasında geceleri sürekli buhar makinasını çalıştırıyorum şimdi. bir nebze azaldı o kabuklar ama tabi kanamaya engel değil. ama iyi oluyor yine de buhaf makinası sabahları avuç avuç toprak yemişim gibi kalkıyordum ağzım burnum kupkuru bir şekilde şimdi öyle olmuyorum en azından
cnm beslenmene dkkt et cwz badm fln ye bnde cok ananas yedm.hc stres yapma rabbim onun gununu saatini belrlemstr.islh guzl sonuclarla aramizda olrsun:*Aslinda hemen hamile kalabiliyorum fakat bir skntimiz var bebeklerim hasta doguyor ve kaybediyoruz ve bu yuzden bizim icin onmli olan sagliklii bulunmasi ondan sonrasindaa tutmasi icin. sizlerr hamişsiniz banada dua edin nolurr Hamis duasi kabull olurr diyorlarr
Insaallahh cnmm en yakin zamndaa aranizaa katilirimm.. stress cok fzlaa varcnm beslenmene dkkt et cwz badm fln ye bnde cok ananas yedm.hc stres yapma rabbim onun gununu saatini belrlemstr.islh guzl sonuclarla aramizda olrsun:*
Ne guzel masallah ikiz olmasina ragmen dedigin gibi bende cok yaglaniyorum bebe yagi kullaniyorum en bastan beri bir topikte okumustum hatirlamiyorum nerde tam olarak kadina dr u demis normal dogum yapmak icin zeytinyagi sur vajen girisine diye o da kullanmis hic yirtk olmadan doğum yapmis normal sekilde cok sasirmistim kadin tavsiye ediyordu orada 1_2 ay surunce acilma daha cok oliyormus yirtik olmuyormus ilginc gelmisti ama gobekte ise yaradigina gore yağların oradada yarar sanirimbende de henüz yok canım ikiz gebelik olmasına rağmen. ama çok yağlanıyorum evde özellikle. umarım bundan sonra da olmaz...
Haha:) Alemsin Bahar'cım 3 sevgiliyi idare eden ergen oğlan gibi oldu bu :)))Oyle canim ya. Yok zaten kacamakti bu. Cok ayip olacak ama benim dr.un saglamasi gibi biseydi. Ama asil islemde degil de saglamada yanlis yaptim galiba :))
bir de tanis ciktilar iyi mi eski dr.um. ayrintili ultrason dr.um. simdiki dr.um ve kacamak gittigim dr. Hepsi birbirini taniyor. Arasam boyle bulamazdim :))
Merhaba hoşgeldin canım.Tedavin hayırli olsun.Eger sen rahatca ham8le kalabiliyorsan hiç korkma tüp bebek tedavisinde seçilen en kaloteli yumurta ve en kaloteli spermle embrio oluşturuluyor.Çocuğun hastalikli olma ihtomali normal hamile kalanlara oranla çok daha düşük oluyor.Stres yapma kendini rahat bırak herşey hayırlısıyla olacağina varir.Dualarım seninle olsun.Sevgiler.Aslinda hemen hamile kalabiliyorum fakat bir skntimiz var bebeklerim hasta doguyor ve kaybediyoruz ve bu yuzden bizim icin onmli olan sagliklii bulunmasi ondan sonrasindaa tutmasi icin. sizlerr hamişsiniz banada dua edin nolurr Hamis duasi kabull olurr diyorlarr
Anlamdım canım,çok geçmiş olsun.bencede görün kbbye.ben gitmiştim önceki aylarda,bi sürü sprey vs verdi.kanama azaldı gerçi de burnum değişmedi,hala tıkalı.yani şöyle bende daha önce hiç olmadığından ilk bir panikledim. doktoru aradım o da hamilelikte olabilir daha önce olmadı mı hiç sizde dedi ben yok dedim. öyle deyince bir gözlemleyelim çok artarsa ve sıklaşırsa kbb ile bir değerlendiririz dedi.
Hemen hemen herkese olmuştur o canım.önemsencek bişey değil.kahverengi olması beklemiş,kalmış kanama artığı demekmiş.yani opu yada transfer esnasında içerde oluşan tahrişten kaynaklı hafif lekeler sonrasında akıntıyla atılıyor.kıpkırmızı ve çok yoğun kanaman olmadıkça korkma.az miktarda kırmızı kanamayı bile normal sayıyolar.bu arada sen istirahatine devam et bence,riskli haftalar bunlar.Arkadaslar gunydin cok sukur bende tupbenbekle hmile kaldim suan 5inci haftam bitecek cironone jel kullanuorum ama kahve rengli topak halinde tekrar grliyo kesem gorundu dunden ama neden boyle geliyo anlamadim sizdede olmusmuydu yardim edin lutfen korkuyorum
Haha:) Alemsin Bahar'cım 3 sevgiliyi idare eden ergen oğlan gibi oldu bu :)))
Canm cok saol gercekten icim rahatladi devamli zaten ayagimi kaldirip yatiyi arada kalkip dolasyorum insallah bise olmaz tam kahvede degil leke jel geliyo toprak renginde topak topakHemen hemen herkese olmuştur o canım.önemsencek bişey değil.kahverengi olması beklemiş,kalmış kanama artığı demekmiş.yani opu yada transfer esnasında içerde oluşan tahrişten kaynaklı hafif lekeler sonrasında akıntıyla atılıyor.kıpkırmızı ve çok yoğun kanaman olmadıkça korkma.az miktarda kırmızı kanamayı bile normal sayıyolar.bu arada sen istirahatine devam et bence,riskli haftalar bunlar.
KNTMMtek post: 40316577 .!.:Kızlar bana bir haller oldu kahvaltı yaparken yeni doğmuş bir bebeği gösterdiler ay benim çeşmeler bir açıldı ağla ağla bir hal oldum ki eşimin yanında ağlamaktan da utandımsarıldı "ağlama az kaldı sabır "diyor öyle dedikçe hıçkırmaya başladım.Az önce aradı "İki aylık bir bebek gördüm erkek çocuğuydu sevdim öyle güzel hareketler yaptı ki bana bayıldım "derken ben telf.karşısında yutkuna yutkuna ağlıyorum.Adamcağız ne diyeceğini şaşırdı Şimdi ise bebek bezi reklamı bile izlesem burnumu çeke çeke ağlıyorum. Benim hormonlara ne oldu acaba dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?