Valla canim ben olay gunu sabah cikmistim evden Afyona gitmistik ailemle. Annem afyondan. Zaten Afyona gidis sebebim de orda bi turbe varmis anneannem cocugu olmayanlar geliyo bos doneni gormedim demisti. 10 saat suruyo buraya da. Ben burda olmayinca ailesine sormuslar sikayetci misiniz die. Kayinvalidemler de yok demisler. Ben olsam kesinliklikle sikayetci olurdum cunku bi kacdefa elinde antika tufekle filan gelmisti bize kapinin disinda koy onlari oyle gir demistim. Olay gunu kimse demedi bise bana ama ertesi sabaha dr umutsuz konusunca mecburen aradilar beNi. Hoop geri donduk 10 saatlik yolu annem babam ben. Ilk gun benimle goz goze gelmek istememis kuzeni ben hastaneye gelince cikmadi hic. Sonra millet uzerime geldi o da cok kotu filan dediler ciksin dediler.bende ya cikarsa ciksin umrumda deil o dedim. Kocami dusunuyorum suan dedim. Geldi ozur diledi filan o gun ben umursuz davrandim zaten. O gunden sonra onunda cok da umrunda olmadi.ben bide ailesi gelip gicik konustular evimde olacagi varmis oldu filan diye siritarak . Evden kovdum ailesini. Kendine de bi kac laf vurdum. O gunden sonra benimle konusmuyolar. Esimin kuzeni arada karsilastigimizda slm veriyo nasilsin filan diyo ama ben yasattiklarini unutamiyorum. Cok sabahladik aglayarak Esimle. Esim kac kez keske olseydim bu agriyi cekmeseydim dedi. Hic kolay deil. Onlara gore kaza ama bana gore buyuk bi hata...amin canım peki kuzeni sonrasında ne yaptı nasıl bir tavır aldı özür mü dileri bu özür de dileyince geçecek bir şey değil ama...
Benim de ilkti canim.insallah ikinciye hiic gerek kalmaz. Bol ol dua et. Bizde edelim tabikiTesekkur ederim Cvb verdiginiz icin. Ilk tedavi olacagi icin cokk korkuyorum endiseliyim cokdaa stresliyimm
Atlattik sayilir canim. Ekimi iyi hatirliyoruz artikay canım benim kusura bakma sana baştan anlattırdım bilmediğim için konuyu...
çok geçmiş olsun. Allah sana bağışlamış onu. inşallah tamamen düzelir zamanla da olsa. bu tür rahatsızlıklar insanın psikolojisini etkiliyor tabi normal o ama en yakınlarındakiler de en çok etkileniyor. sen de o yüzden dikkat et kendini psikolojini iyi tut çok etkilenme ufak tefek iniş çıkışlardan. fazla umursama ufak tefek şeyleri...
[/QUOTE]Enteresan sekilde catlak olusmadi bende hemde 54.5 la hamile kaldim sen dusun 68.5 olmusum masallah bi tane yok catlagim yaglanmaktan olsa gerek
bi kac gun once agladim oturup mide yanmasindanGünaydın midesi marmara çırası gibi yanan anneler klübü üyeleriEjderha gibi oldum ateş çıkıyor ağzımdan
Kizlar yalniz deilsiniz. Bende arada duygusallasiyorum. Ama esim size daha iyibi ornek olacak bana dediki bi sezeryan dogum videosu acsana bi bakim nasil yapiliyo dedi. Bende actim normal dogum izletmezdimBende bir tek ben oyleyim saniyordum utaniyorum da aglarken biri gorse ne der diye ama hormonlar cok degismis psikopat gibi butun gun sezeryan ameliyatlarini izliyorum gözlerim dolu dolu
Bende bir trk
Gunaydin tatlim.her serde bi hayir vardir.bi arkadasin yazdigi gibi kardesine yer acmis galiba.hakkinda boylesi faha hayirliymis.karnindaki melege konsantre ol sen.canini sikma artikGünaydın arkadaşlar!
Sağolun desteğiniz için. Sanırım bu içimde bir korku oluşturdu, diğeri için de korkuyorum. Belirtilerim de iyice geçti. Gerçi doktor bu saatten sonra geçer belirtilerin sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarsın dedi. Kıyamam şimdiden hareket ediyordu ultrasonda. Allah korusun onu...
her şerde bir hayır vardır canım, üzüldüm çok ama sen moralini yüksek tut diğer bebeğini düşün çok fazla canını sıkma..Rabbim ona sağlıklı versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar selamlar. Biz bir iyi bir de kötü haberle geldik doktordan.
İyi haber bebeklerimden birisi maşallah sağlıklı güzel güzel büyümeye devam ediyor. 9 hafta 2 günlük aslında ama 9 hafta çıktı. 2 günden bir şey olmazmış.
Kötü haber de diğerinin kalbi durmuş.
N'apalım hayırlısı buymuş.
Canım hiç bir şey olmaz. Yürüyünce kasık ağrısı olur. Kan dolaşımın hızlanmıştır, iyi olmuştur.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Dediği hafta gittiğinde belki iyi gidiyor devam edelim diyecek. Kilo almaya devam ediyorlarsa neden acele ediliyor anlamadım. Böbreğindeki durum ne canım senin? Kan tahlili ile takip edilmez mi genelde böyle şeyler.
canım benim 14 haftalık oldu 2 kilo aldım.kilo vermedikçe sorun yok benceKizlar bn tedaviye basladgimdm itibaren 3bucuk ayda 1kilo almisim.bazilari az dedi.ama mide bulansindan yiyemiyorm zatn kilo vermedim en azindan ole dusunuyorum.szce nasl?
son adet tarihine göre hesaplıyorsun canımArkadaslar ne guZel bebeginize kavusmaniza az kalmis rabbim insallah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin sizleri okudukca bn hevesleniyorum bana martin 15inde ucuncu gun embriyosu transfer edildi cok sukur hamileym kesede gorundu ama bn ne kadarlik gebeym nasil hesaplaniyo
Adet tarihinin ilk gununu baz al.ultrasyon hesabinida soyler dr un Ultrsyona girdginde.Arkadaslar ne guZel bebeginize kavusmaniza az kalmis rabbim insallah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin sizleri okudukca bn hevesleniyorum bana martin 15inde ucuncu gun embriyosu transfer edildi cok sukur hamileym kesede gorundu ama bn ne kadarlik gebeym nasil hesaplaniyo
Hayırlı olsun canım hoşgeldin sağlıkla kucağına alırsın inşallahArkadaslar ne guZel bebeginize kavusmaniza az kalmis rabbim insallah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin sizleri okudukca bn hevesleniyorum bana martin 15inde ucuncu gun embriyosu transfer edildi cok sukur hamileym kesede gorundu ama bn ne kadarlik gebeym nasil hesaplaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?