2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

amin canım peki kuzeni sonrasında ne yaptı nasıl bir tavır aldı özür mü dileri bu özür de dileyince geçecek bir şey değil ama...
Valla canim ben olay gunu sabah cikmistim evden Afyona gitmistik ailemle. Annem afyondan. Zaten Afyona gidis sebebim de orda bi turbe varmis anneannem cocugu olmayanlar geliyo bos doneni gormedim demisti. 10 saat suruyo buraya da. Ben burda olmayinca ailesine sormuslar sikayetci misiniz die. Kayinvalidemler de yok demisler. Ben olsam kesinliklikle sikayetci olurdum cunku bi kacdefa elinde antika tufekle filan gelmisti bize kapinin disinda koy onlari oyle gir demistim. Olay gunu kimse demedi bise bana ama ertesi sabaha dr umutsuz konusunca mecburen aradilar beNi. Hoop geri donduk 10 saatlik yolu annem babam ben. Ilk gun benimle goz goze gelmek istememis kuzeni ben hastaneye gelince cikmadi hic. Sonra millet uzerime geldi o da cok kotu filan dediler ciksin dediler.bende ya cikarsa ciksin umrumda deil o dedim. Kocami dusunuyorum suan dedim. Geldi ozur diledi filan o gun ben umursuz davrandim zaten. O gunden sonra onunda cok da umrunda olmadi.ben bide ailesi gelip gicik konustular evimde olacagi varmis oldu filan diye siritarak . Evden kovdum ailesini. Kendine de bi kac laf vurdum. O gunden sonra benimle konusmuyolar. Esimin kuzeni arada karsilastigimizda slm veriyo nasilsin filan diyo ama ben yasattiklarini unutamiyorum. Cok sabahladik aglayarak Esimle. Esim kac kez keske olseydim bu agriyi cekmeseydim dedi. Hic kolay deil. Onlara gore kaza ama bana gore buyuk bi hata...

Tesekkur ederim Cvb verdiginiz icin. Ilk tedavi olacagi icin cokk korkuyorum endiseliyim cokdaa stresliyimm
Benim de ilkti canim.insallah ikinciye hiic gerek kalmaz. Bol ol dua et. Bizde edelim tabiki cok stres yapmamaya calis. Gonlunuze gore versin insallah Rabbim

Atlattik sayilir canim. Ekimi iyi hatirliyoruz artik onceki ekimde bu olay oldu gectigimiz ekimde de hamileligimi ogrendik uzerine sunger cektik coktan. Yiyecek ekmegi varmis derler ya bende esime sevecek bebegin varmis diyorum

Enteresan sekilde catlak olusmadi bende hemde 54.5 la hamile kaldim sen dusun 68.5 olmusum masallah bi tane yok catlagim yaglanmaktan olsa gerek
[/QUOTE]
Masallah de canim.bende gecenlerde catlak gibi gormustum ama kasinti kizarigiymis sanirim. Gecti. Bende 56 dan 69um. Suan icin catlak yok. Ama arkadasin biri 8. Aydan sonra gorecem seni sen bekle dedi. Gicik gicik onun oyle olmus 8. Aydan sonra birden catir catir catladim dedi. Dogumu da 41. Hafta oldu

Günaydın midesi marmara çırası gibi yanan anneler klübü üyeleri Ejderha gibi oldum ateş çıkıyor ağzımdan
bi kac gun once agladim oturup mide yanmasindan iki saat icinde gaviscon ictim. Karbonatli su ictim. Sakiz cignemekten cenem koptu resmen. Pulcet hap ictim..zerre kadar azalmadi. En sonunda azicik cikardim da uyuyabildim. Iki gundur de sabah kalktigimda ac karna lansor hap iciyorum dun rahattim insallah bugunde oyle olur.

Bende bir tek ben oyleyim saniyordum utaniyorum da aglarken biri gorse ne der diye ama hormonlar cok degismis psikopat gibi butun gun sezeryan ameliyatlarini izliyorum gözlerim dolu dolu

Bende bir trk
Kizlar yalniz deilsiniz. Bende arada duygusallasiyorum. Ama esim size daha iyibi ornek olacak bana dediki bi sezeryan dogum videosu acsana bi bakim nasil yapiliyo dedi. Bende actim normal dogum izletmezdim Ben bakmiyorum tabiki korkmamak icin. Esim izliyo benim tlfdan ben de Karsisinda oturuyorum baslarda surati durmadan degisti boyle aciyo gibi tiksiniyo gibi gozler agiz burun bi cesit cesit sekillere girdi. bende oyle yuzune bakiyordum. En sonunda oyyy guzum guzum dedi bi aglamaya basladi ben oldumm gulmektenn. Bebegin ciktigi an benim okuzum bile agladi ki gerisini dusunun gayet normal yani

Gunaydin guzel hamislerimiz bebislerimiz.bi ayda 8 kilo alan ben gobegimi kasiyarak uyandim gece hep.sabah aynada bi baktim catlaklarim olmus bana gunaydin diye bagiriyorlarne yalan soyleyeyim cok canim sikildi.2 gundur hic kremlenmemistim.evde yatiyorum niye useniyorum anlamadim.kendime kizdim yani.ben ettim siz etmeyin bolca yaglanin canlarim

Günaydın arkadaşlar!

Sağolun desteğiniz için. Sanırım bu içimde bir korku oluşturdu, diğeri için de korkuyorum. Belirtilerim de iyice geçti. Gerçi doktor bu saatten sonra geçer belirtilerin sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarsın dedi. Kıyamam şimdiden hareket ediyordu ultrasonda. Allah korusun onu...

Gunaydin tatlim.her serde bi hayir vardir.bi arkadasin yazdigi gibi kardesine yer acmis galiba.hakkinda boylesi faha hayirliymis.karnindaki melege konsantre ol sen.canini sikma artik

Reactions: 9ay
her şerde bir hayır vardır canım, üzüldüm çok ama sen moralini yüksek tut diğer bebeğini düşün çok fazla canını sıkma..Rabbim ona sağlıklı versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaslar ne guZel bebeginize kavusmaniza az kalmis rabbim insallah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin sizleri okudukca bn hevesleniyorum bana martin 15inde ucuncu gun embriyosu transfer edildi cok sukur hamileym kesede gorundu ama bn ne kadarlik gebeym nasil hesaplaniyo

son adet tarihine göre hesaplıyorsun canım

Adet tarihinin ilk gununu baz al.ultrasyon hesabinida soyler dr un Ultrsyona girdginde.

Hayırlı olsun canım hoşgeldin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

"9ay, post: 40326393, member: 354393"]Günaydın arkadaşlar!

Sağolun desteğiniz için. Sanırım bu içimde bir korku oluşturdu, diğeri için de korkuyorum. Belirtilerim de iyice geçti. Gerçi doktor bu saatten sonra geçer belirtilerin sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarsın dedi. Kıyamam şimdiden hareket ediyordu ultrasonda. Allah korusun onu...[/QUOTE]

canim cok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini korusun.

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…