2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ca
Canm cok saol gercekten icim rahatladi devamli zaten ayagimi kaldirip yatiyi arada kalkip dolasyorum insallah bise olmaz tam kahvede degil leke jel geliyo toprak renginde topak topak
Canım çok normal hepimiz yaşadık.Kalan kan artıklarının jel ile atıllmasından dolayı oluşan bişey bu.Hayirli olsun hamileliğin.

Cokocherryviolinist, post: 40327017, member: 627357"]Ca
Canım çok normal hepimiz yaşadık.Kalan kan artıklarının jel ile atıllmasından dolayı oluşan bişey bu.Hayirli olsun hamileliğin.[/QUOTE]
Cok saol canm inanki sizden bunlari duymak rahatlatiyo bni

Kizlar hepinize tesekkur ederim dun ultrasyonda kac haftalik oldugumu demedi doktorm ama adetmm ilk gunu 2martti bebekte 5.3mm olmus :)) cok sukurr :))
Hayirli olsun canim. Rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah 5. Haftandasin. Adetin ilk gununden basliyo hesap. Zaten ultrasonda da bi kac gun fark olsada ayni cikiyo asagi yukari

Kızlaar günaydin.Kaç gündur bizim ev dandini.Bebek odası yapiyoruz babasiyla tabii ben pek bişey yapamiyorum evde hersey oncazima bakiyor.Oda takımıni almiş babamız dün geldi.Ondan onceki günlerde de odayi boşaltti odamiz kütüphaneydi yıgınla kitap vardi jepsi ortada kaldi oyle olunca büyuk 2 balkonum var birini pimapenle kapatip kitaplik ardiye yaptik.Oda gibi oldu.Odaya pembe boya almıs eşim kendisi boyadi renk çok tatlı oldu.Yerlere beyaz parke döşetti şimdide bebeğin dolaplarinı monte ediyor demonte gelmişti.Adamcağızin canı çıktı ama hiç şikayetçi değil öyle hevesle yapıyor ki mutlu mutlu canım benim kızı gelecek diye bir heyecan sardı birden stickerlar almış prensesli falan :)

Günaydın midesi marmara çırası gibi yanan anneler klübü üyeleri Ejderha gibi oldum ateş çıkıyor ağzımdan
Gunaydin size de prenses hanim ve annesi
benim midede yanma yok ama bizde de durum etna yanardagi gibi kayniyor mubarek :)
gaviscon bile artik 10 dk. etki ediyor bastiramiyor o yanardagi :))

Canim hayirli olsun prensesin odasi. Guzel gunlerde saglikla kullansin insallah enisteye de kolay gelsin

E topigin adetini bozmazsin bitince resim atarsin bize
bu arada kitap diyince icim gitti. Balkonda gunes gormuyor dimi onlar

Gunaydin size de prenses hanim ve annesi
benim midede yanma yok ama bizde de durum etna yanardagi gibi kayniyor mubarek :)
gaviscon bile artik 10 dk. etki ediyor bastiramiyor o yanardagi :))
Günaydın canım benim ve baldan kıymetli yavrularına Yaa benim ki tamamen pis boğazlık.Dün görümceme akşam çayına gidecektik eşim acıkmış çıtırdan atıştıralım dışarıda deyince çıktık evden.Arabayı park ederken çok nefis bir koku beni benden aldı.En dramatik bakışımla".....yiyelim mi " dedim sağolsun kırmadı gittik iki kişilik menü istedik anaaam bir geldiki tabak dolmuş taşıyor birde duble salata tazmanya canavarı gibi yedik ,öyle ki bırak konuşmayı nefes almıyoruz o derece Sonrasında eşimin aşermesi tuttu tatlıya onuda bir porsiyonu bölüşerek yedik.bir saat sonra görümceme gittik oda bir tabak hazırlamış tepeleme ayyy tabağı görünce tepemden ateş çıktı nasıl yiyeceğim yemesem ayıp valla ben diyeyim bir saat sen de iki saatte ancak yedim eve gelirken sakız çiğne benzinlikten soda al sırf hazmetsin diye valla sabahın beşinde dikti beni ayağa Aaaa birde yatarken eşim portakal suyu sıkmış hazmederim diye
Sebebi belli pis boğazıma dur diyemedim acısını çektim

Ohhh ne güzel yapsın babası Canım ellerine sağlık mutlulukla sağlıkla büyüsün yatsın oynasın odasında prenses

Bosver yiyebiliyorsan sonuna kadar tadini cikar istedigini ye. Inan ben zevk alarak yemek yemeyi unuttum. Ysen de yaniyor yemesen de yaniyor. Benim oglanlar neredeyse iki gogsumun arasina nasil yaptilarsa bir yuvarlak olusturmuslar. Galiba iki gundur ondan dolayi daha fenayiz. kirk yilda bir canim birsey isteyecek de onun ucundan bir iki lokma hevesle yiyecegim. Almiyor icim. Mecburwn yemek yemek de cok kotu ama bu istahsizligimin dogumdan sonra da devam etmesini cok istiyorum :))

Gebeliği netleşen arkadaşları tebrik eder devamında sağlıklı günler geçirmesini diler hiç aksatmadan göbüşe yağlar kremler sürmesini tavsiye ederim cherryviolinist geleneği bozmadan resim ister en mutlu günlerde kullanmanızı dilerim
Birazdan kızceme ciciler bakmaya civilime gideceğiz isteği olanlar varsa başım gözüm üzerine (çok ciddiyim alırım) hepinizi öpüyor güzel pazarlar diliyorum

CAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.

CAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
başınız sağolsun canım.Rabbim daha çok seviyormuş demek ki.sizlere şefaatçi olmak için Allah nasip etti size. Can Allahtan size bir emanetti ve şimdi emanetini geri aldı.sizlere sabretmek ve bizlere de dua etmek düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…