CAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
Başın saolsun canım bugün aldığım en kötü haber buydu.Allah sizlere sabır versin.Sağlıklı nice bebekler nasip etsin inşallah.CAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
Saol canim inşallah yeter ki sağlıklı olsunlar hepsi gerisi olmasa da olur.Kanbolata çok üzüldumCanim hayirli olsun prensesin odasi. Guzel gunlerde saglikla kullansin insallahenisteye de kolay gelsin
Amin canim inşallah hepimizin bebeklerine nasip etsin Allah!Ohhh ne güzel yapsın babası Canım ellerine sağlık mutlulukla sağlıkla büyüsün yatsın oynasın odasında prenses
Bittiğinde resimliycem canim.Balkona perde gericez kitaplara bişey olmiycak inşallah!E topigin adetini bozmazsin bitince resim atarsin bize
bu arada kitap diyince icim gitti. Balkonda gunes gormuyor dimi onlar
Canım hayırlı olsunMerhabalar tüp bebekle 2 şubatta 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi..suan 11+2 ikizlerime hamileyim bu hafta ense kalinligi icin doktora gidecem herkese hayırlı doğumlar insallah
canım benim çok üzüldüm mesajını okuduğum anda tüylerim dikenlendi sanki benim canımdan bir parça koptuCAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
Allah rahmet eylesin canım basın sağolsun. Rabbim sabır versin.CAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
Canımmm allhım rahmet eylesinCAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
allah rahmet etsin çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilmiyorum allah sabır versin sizeCAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
Neee guzell ya ilk tedavidee tutmasii cok sevndmm. Insaallah bizlerede ikinci deneme ypmayaa gerek kalmaZ. Cokk saolub sizdee bnm dualarimdasinizz Allahh sagliklii bi sekilde kucaklarinizaa almayii nasip etsin.Benim de ilkti canim.insallah ikinciye hiic gerek kalmaz. Bol ol dua et. Bizde edelim tabikicok stres yapmamaya calis. Gonlunuze gore versin insallah Rabbim
Canım çok çok çok üzüldümCAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
bizim ikiz anneler topiğinde birçok hamile arkadaş zaten açılmadan falan şikayetçi ikiz taşıyanların o riski göze alabileceklerini zannetmiyorum. zeytinyağını göbekte de kullanan çok okudum. memnun kalan da var ya da ne yapsa işe yaramayan çatlayanlar var. bir de çeşitli yağ karışımları var. ben ilk kullanmaya başladığım aylarda mustela lierac ve kuru ciltler için olan vücut kremlerinden buttercreamlerden yararlandım. ama bir yerden sonra onun yetmediğini hissediyorsun. mutlaka daha derinlemesine nemlendirecek yağ tarzı bir şeyler gerekiyor gerim gerim geriliyordum çünkü. arada o yağ karışımlarından denedim ama onlar da bana çok ağır geldi hem kokusu hem yapısı. sonra bir süre piyasadaki bebe yağlarından kullandım. onlar da kaşıntı yaptı. sonra dermoeczanemden 10lu paket bio oil aldım. çok uyguna geliyor öyle. ama gel gör ki o da ufacık şişe ben iki günde bitiyordum. oriflame in bebe yağından aldım. bana en iyi gelen o oldu. hiç kaşıntı da yapmadı. şimdi sabah akşam bio oil sürüyorum gün içerisinde de habire oriflame in bebe yağını kullanıyorum. bütün vücuduma sürmem gerek belki ama onu sürekli yapamıyorum iki banyo çıkışından birinde ancak yapıyorum. ama göbeğime ve çatlamasını beklediğim bölgelere özellikle sürüyorum bol bol avuç avuçNe guzel masallah ikiz olmasina ragmen dedigin gibi bende cok yaglaniyorum bebe yagi kullaniyorum en bastan beri bir topikte okumustum hatirlamiyorum nerde tam olarak kadina dr u demis normal dogum yapmak icin zeytinyagi sur vajen girisine diye o da kullanmis hic yirtk olmadan doğum yapmis normal sekilde cok sasirmistim kadin tavsiye ediyordu orada 1_2 ay surunce acilma daha cok oliyormus yirtik olmuyormus ilginc gelmisti ama gobekte ise yaradigina gore yağların oradada yarar sanirim
valla o kadar garip bir duygu ki hamilelik bitince de sanki burnum böyle olmaya devam edecekmiş gibi geliyor umarım öyle olmaz yaaAnlamdım canım,çok geçmiş olsun.bencede görün kbbye.ben gitmiştim önceki aylarda,bi sürü sprey vs verdi.kanama azaldı gerçi de burnum değişmedi,hala tıkalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?