2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

CAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
canım benim çok üzüldüm mesajını okuduğum anda tüylerim dikenlendi sanki benim canımdan bir parça koptu ne denir bilmiyorum rabbim sabır versin başın sağolsun

Benim de ilkti canim.insallah ikinciye hiic gerek kalmaz. Bol ol dua et. Bizde edelim tabiki cok stres yapmamaya calis. Gonlunuze gore versin insallah Rabbim
Neee guzell ya ilk tedavidee tutmasii cok sevndmm. Insaallah bizlerede ikinci deneme ypmayaa gerek kalmaZ. Cokk saolub sizdee bnm dualarimdasinizz Allahh sagliklii bi sekilde kucaklarinizaa almayii nasip etsin.

kanbolat Allah sabır versin. Şu an anlatamayacağım derecede üzgünüm. Gösterdiğiniz ve göstereceğiniz sabrın mükafatını Allah verecek ve bu sevabın miktarını Allahü teâlâdan başkası bilmez. Cennetin gülü o ve size şefaat edecek.

Anneannem bana vefa eden küçük bir çocuğun hikayesini anlatmıştı. O geldi aklıma. Annesini istediği için ağlamaya başladığında melekler onu güldürmek için yanına üşüşüyorlar. O esnada çocuk eliyle meleği uzaklaştırmaya çalışırken eli meleğin kolyesine takılıyor ve inciler yere saçılıyor. Aslında kolyeyi koparmak istemediği için meleğin incileri toplamaya başladığı anda annesi geliveriyor yanına. Onun için zaman öyle çabuk geçiyor ki. Bizimkinden farklı bir alem ve daha ne olduğunu bile anlamadan annesi ile kavuşuyor.

bizim ikiz anneler topiğinde birçok hamile arkadaş zaten açılmadan falan şikayetçi ikiz taşıyanların o riski göze alabileceklerini zannetmiyorum. zeytinyağını göbekte de kullanan çok okudum. memnun kalan da var ya da ne yapsa işe yaramayan çatlayanlar var. bir de çeşitli yağ karışımları var. ben ilk kullanmaya başladığım aylarda mustela lierac ve kuru ciltler için olan vücut kremlerinden buttercreamlerden yararlandım. ama bir yerden sonra onun yetmediğini hissediyorsun. mutlaka daha derinlemesine nemlendirecek yağ tarzı bir şeyler gerekiyor gerim gerim geriliyordum çünkü. arada o yağ karışımlarından denedim ama onlar da bana çok ağır geldi hem kokusu hem yapısı. sonra bir süre piyasadaki bebe yağlarından kullandım. onlar da kaşıntı yaptı. sonra dermoeczanemden 10lu paket bio oil aldım. çok uyguna geliyor öyle. ama gel gör ki o da ufacık şişe ben iki günde bitiyordum. oriflame in bebe yağından aldım. bana en iyi gelen o oldu. hiç kaşıntı da yapmadı. şimdi sabah akşam bio oil sürüyorum gün içerisinde de habire oriflame in bebe yağını kullanıyorum. bütün vücuduma sürmem gerek belki ama onu sürekli yapamıyorum iki banyo çıkışından birinde ancak yapıyorum. ama göbeğime ve çatlamasını beklediğim bölgelere özellikle sürüyorum bol bol avuç avuç öyle azıcık falan değil yani kimseyi kandırmayayım öyle bana iki damla falan yetmiyor. o bölgeyi sürekli ıslak yani nemli yağlı bırakıyorum. benim şu ana kadarki korunma formülüm bu oldu. ama dediğim gibi bundan sonra olur falan artık ona da yapacak bir şey yok...

Anlamdım canım,çok geçmiş olsun.bencede görün kbbye.ben gitmiştim önceki aylarda,bi sürü sprey vs verdi.kanama azaldı gerçi de burnum değişmedi,hala tıkalı.
valla o kadar garip bir duygu ki hamilelik bitince de sanki burnum böyle olmaya devam edecekmiş gibi geliyor umarım öyle olmaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…