yok canım kesinlikle haklısın evet kaza gibi görünse de ben zaten bu tür aktivitelere çok karşıyım. silahtan da korkarım Allah uzak etsin evlerden. Yüzsüzler tam ya. Olacağı varmış ne demek. Neyse sen tavrını koymuşsun. Eşinin de arada kırılsan etsen de hep yanındasın anladığım kadarıyla. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sizi birbirinize bağışlasın, minik oğlunuzu da...Valla canim ben olay gunu sabah cikmistim evden Afyona gitmistik ailemle. Annem afyondan. Zaten Afyona gidis sebebim de orda bi turbe varmis anneannem cocugu olmayanlar geliyo bos doneni gormedim demisti. 10 saat suruyo buraya da. Ben burda olmayinca ailesine sormuslar sikayetci misiniz die. Kayinvalidemler de yok demisler. Ben olsam kesinliklikle sikayetci olurdum cunku bi kacdefa elinde antika tufekle filan gelmisti bize kapinin disinda koy onlari oyle gir demistim. Olay gunu kimse demedi bise bana ama ertesi sabaha dr umutsuz konusunca mecburen aradilar beNi. Hoop geri donduk 10 saatlik yolu annem babam ben. Ilk gun benimle goz goze gelmek istememis kuzeni ben hastaneye gelince cikmadi hic. Sonra millet uzerime geldi o da cok kotu filan dediler ciksin dediler.bende ya cikarsa ciksin umrumda deil o dedim. Kocami dusunuyorum suan dedim. Geldi ozur diledi filan o gun ben umursuz davrandim zaten. O gunden sonra onunda cok da umrunda olmadi.ben bide ailesi gelip gicik konustular evimde olacagi varmis oldu filan diye siritarak . Evden kovdum ailesini. Kendine de bi kac laf vurdum. O gunden sonra benimle konusmuyolar. Esimin kuzeni arada karsilastigimizda slm veriyo nasilsin filan diyo ama ben yasattiklarini unutamiyorum. Cok sabahladik aglayarak Esimle. Esim kac kez keske olseydim bu agriyi cekmeseydim dedi. Hic kolay deil. Onlara gore kaza ama bana gore buyuk bi hata...
Aynen öyle canım. Daha birlikte görecek mutlu günleriniz varmış...Atlattik sayilir canim. Ekimi iyi hatirliyoruz artikonceki ekimde bu olay oldu gectigimiz ekimde de hamileligimi ogrendik uzerine sunger cektik coktan. Yiyecek ekmegi varmis derler ya bende esime sevecek bebegin varmis diyorum
canım sen bu son halinin fotoğrafını koysana bir sanırım sen hiç paylaşmamıştın karnını :)Bosver yiyebiliyorsan sonuna kadar tadini cikar istedigini ye. Inan ben zevk alarak yemek yemeyi unuttum. Ysen de yaniyor yemesen de yaniyor. Benim oglanlar neredeyse iki gogsumun arasina nasil yaptilarsa bir yuvarlak olusturmuslar. Galiba iki gundur ondan dolayi daha fenayiz. kirk yilda bir canim birsey isteyecek de onun ucundan bir iki lokma hevesle yiyecegim. Almiyor icim. Mecburwn yemek yemek de cok kotu ama bu istahsizligimin dogumdan sonra da devam etmesini cok istiyorum :))
offf canım çok üzüldüm o kadar umutluydum ki sanki her şey yolunda gibi düşünüyordumCAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
hamileleikte hic fotografim yok desem yeridir. Esim ne zaman fotograf cektirelim dese ben aman simdi pijamalarla ugrastirma beni diyorum. Giyinince cekilirim diyorum. hastaneye gidip geldim derken yorgun olup o gelene kadar yataga girmis oluyorum. Ya da unutuyoruz filan hic fotom yok yani. Bir ara pijamalardan kurtulursam koyarim soz :)canım sen bu son halinin fotoğrafını koysana bir sanırım sen hiç paylaşmamıştın karnını :)
bizim gibi yap kafayı koyma göbek bölgesini koy sadece :) hepimiz pijamalıyız zaten ya benim artık pijamalar üzerime yapıştı. hamileliğim bitince bu kıyafetlerin hepsini ya yakacağım ya da makasla keseceğim o kadar soğudum ev pijamalarımdan...hamileleikte hic fotografim yok desem yeridir. Esim ne zaman fotograf cektirelim dese ben aman simdi pijamalarla ugrastirma beni diyorum. Giyinince cekilirim diyorum. hastaneye gidip geldim derken yorgun olup o gelene kadar yataga girmis oluyorum. Ya da unutuyoruz filan hic fotom yok yani. Bir ara pijamalardan kurtulursam koyarim soz :)
Halbuki ne planlarim vardi. Hergun bir foto cekip arka arkaya ekleyecektim movie maker da video gibi yapacaktim zanki hizla buyumus gibi
amaannn hayaller hayaller .....
Yok,öyle olmadığını ben tecrübe ettim en azından,rahat olabilirsin.düzeliyo bayağı.ama çok sıkıntılı ve irrite edici bi durum tabivalla o kadar garip bir duygu ki hamilelik bitince de sanki burnum böyle olmaya devam edecekmiş gibi geliyor umarım öyle olmaz yaa
ayni hayali bende kurmustum. Arada aklima esiyo aynadan kendimi cekiyorum ama ohoo 2 3 haftada bir. bide ben pijamalardan cok taytlara yogunlastim. Belini gobek altuna indiriyorum taytlarimin zaten hamile tisortleri uzun ya kapatiyo. Esim bi kac kez uyardi pijama konusunda cunku kendisi hic haz etmiyo daginik hallerimdenhamileleikte hic fotografim yok desem yeridir. Esim ne zaman fotograf cektirelim dese ben aman simdi pijamalarla ugrastirma beni diyorum. Giyinince cekilirim diyorum. hastaneye gidip geldim derken yorgun olup o gelene kadar yataga girmis oluyorum. Ya da unutuyoruz filan hic fotom yok yani. Bir ara pijamalardan kurtulursam koyarim soz :)
Halbuki ne planlarim vardi. Hergun bir foto cekip arka arkaya ekleyecektim movie maker da video gibi yapacaktim zanki hizla buyumus gibi
amaannn hayaller hayaller .....
Canm cok saol gercekten icim rahatladi devamli zaten ayagimi kaldirip yatiyi arada kalkip dolasyorum insallah bise olmaz tam kahvede degil leke jel geliyo toprak renginde topak topak
Hic toparlanamadim ki. Ben uzun zamandir hep yatakta oldugu icin mecbur ya esofman ya pijama takimlari. Napalim alissinlar birazcikayni hayali bende kurmustum. Arada aklima esiyo aynadan kendimi cekiyorum ama ohoo 2 3 haftada bir. bide ben pijamalardan cok taytlara yogunlastim. Belini gobek altuna indiriyorum taytlarimin zaten hamile tisortleri uzun ya kapatiyo. Esim bi kac kez uyardi pijama konusunda cunku kendisi hic haz etmiyo daginik hallerimden
bizim gibi yap kafayı koyma göbek bölgesini koy sadece :) hepimiz pijamalıyız zaten ya benim artık pijamalar üzerime yapıştı. hamileliğim bitince bu kıyafetlerin hepsini ya yakacağım ya da makasla keseceğim o kadar soğudum ev pijamalarımdan...
iyi olmuş o da ama ilginç bir şekilde benim pijama altlarım falan iyice bollaştı sürekli giymekten midir nedir hiç hamilelik için bir şey almadım o yüzden toplamda 4-5 tane alt bir o kadar da üst ve atleti heba ettim bol bol da yağ sürdüğümden onların canını çıkarıyorum. yeni bir şey alsam kıyamam herhalde onları da yağlamaya...Cuma akşamı bizimkiyle yeni ölçülerime uygun çamaşır,gecelik alışverişi yaptık adama gına gelmiş gri eşofmanla bayır gülü gibi gezmemden
Ahh bee...Allahım! Ne denirki şimdi bu durumda,nasıl teselli verilir... Rabbim serin sabırlar versin canım,ne diyim...CAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
Basin sagolsun canim.rabbim sabrini veriyor acin hic bitmiyor ama azaliyor zamanla.ben kizimin mezarina gittigimde bir aile gormustum.kucaginda bebekleri vardi.o gun o kadar hayaldi ki benim icin o sahne.bi daha hamile olmak yeniden ayni sureci yasamak.ama inan zaman herseyin ilaci oluyo.allah kismet ederse bende gorurecegim ablalarinin yanina.su an sana da bu bi hayal ama inan olacak sende gotureceksin.bu surecte dualara siginmak en iyisi aksi takdirde insan delirebilir.seni daha az uzen seyler yap bu surecte.elimizden gelen bisey olursa haziriz.canimizin annesi allah yardimcin olsun sabir versin insallahCAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
Yağlanma için özel bişey ayırmadım ben.üzerimde ne varsa onla yağlanıyorum.çok çokta ertesi gün kirliye atıyorum.yok bu aldıklarını öyle ziyan etmem zaten.aldık ama ben genellikle doğum sonrasına saklamayı düşünüyorum.kıyamamiyi olmuş o da ama ilginç bir şekilde benim pijama altlarım falan iyice bollaştı sürekli giymekten midir nedir hiç hamilelik için bir şey almadım o yüzden toplamda 4-5 tane alt bir o kadar da üst ve atleti heba ettim bol bol da yağ sürdüğümden onların canını çıkarıyorum. yeni bir şey alsam kıyamam herhalde onları da yağlamaya...
ne guzel demissin. Acin bitmiyor ama azaliyor. Hep derim alismak Rabbimin verdigi en guzel nimetlerden. Yoksaki nasil yasanir. Kayip cok zor. Allahim sabirlarini artirsin dayanma gucu versinBasin sagolsun canim.rabbim sabrini veriyor acin hic bitmiyor ama azaliyor zamanla.ben kizimin mezarina gittigimde bir aile gormustum.kucaginda bebekleri vardi.o gun o kadar hayaldi ki benim icin o sahne.bi daha hamile olmak yeniden ayni sureci yasamak.ama inan zaman herseyin ilaci oluyo.allah kismet ederse bende gorurecegim ablalarinin yanina.su an sana da bu bi hayal ama inan olacak sende gotureceksin.bu surecte dualara siginmak en iyisi aksi takdirde insan delirebilir.seni daha az uzen seyler yap bu surecte.elimizden gelen bisey olursa haziriz.canimizin annesi allah yardimcin olsun sabir versin insallah
Aynen valla buraya yazmak istemedim ama okuyunca evde duramadim. Esimin yanina gittim dukkana. Bi kac gundur kapidan cikmamistim zaten. Iyce darlandim. Dukkanda musteriler hep erkek olunca arka tarafta sigara icilen bi yer var oraya gecip oturduk esimle. Keyifsizsin filan dedi. Dedim boyle boyle olmus anlatirken gozum doldu iyiye gidiyordu hic beklemiyordukHic toparlanamadim ki. Ben uzun zamandir hep yatakta oldugu icin mecbur ya esofman ya pijama takimlari. Napalim alissinlar birazcik
bugun hepten dagitmiisim zaten Can oglana cok uzuldum. Rabbim ailesine sefaatci kilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?