2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kanbolat canim benim inan ki gozlerim dolu dolu oldu basiniz sagolsun canim simdi sana minik melegin icin dua etmek duser

yok canım kesinlikle haklısın evet kaza gibi görünse de ben zaten bu tür aktivitelere çok karşıyım. silahtan da korkarım Allah uzak etsin evlerden. Yüzsüzler tam ya. Olacağı varmış ne demek. Neyse sen tavrını koymuşsun. Eşinin de arada kırılsan etsen de hep yanındasın anladığım kadarıyla. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sizi birbirinize bağışlasın, minik oğlunuzu da...

Atlattik sayilir canim. Ekimi iyi hatirliyoruz artik onceki ekimde bu olay oldu gectigimiz ekimde de hamileligimi ogrendik uzerine sunger cektik coktan. Yiyecek ekmegi varmis derler ya bende esime sevecek bebegin varmis diyorum
Aynen öyle canım. Daha birlikte görecek mutlu günleriniz varmış...

canım sen bu son halinin fotoğrafını koysana bir sanırım sen hiç paylaşmamıştın karnını :)

canım sen bu son halinin fotoğrafını koysana bir sanırım sen hiç paylaşmamıştın karnını :)
hamileleikte hic fotografim yok desem yeridir. Esim ne zaman fotograf cektirelim dese ben aman simdi pijamalarla ugrastirma beni diyorum. Giyinince cekilirim diyorum. hastaneye gidip geldim derken yorgun olup o gelene kadar yataga girmis oluyorum. Ya da unutuyoruz filan hic fotom yok yani. Bir ara pijamalardan kurtulursam koyarim soz :)
Halbuki ne planlarim vardi. Hergun bir foto cekip arka arkaya ekleyecektim movie maker da video gibi yapacaktim zanki hizla buyumus gibi
amaannn hayaller hayaller .....

bizim gibi yap kafayı koyma göbek bölgesini koy sadece :) hepimiz pijamalıyız zaten ya benim artık pijamalar üzerime yapıştı. hamileliğim bitince bu kıyafetlerin hepsini ya yakacağım ya da makasla keseceğim o kadar soğudum ev pijamalarımdan...

valla o kadar garip bir duygu ki hamilelik bitince de sanki burnum böyle olmaya devam edecekmiş gibi geliyor umarım öyle olmaz yaa
Yok,öyle olmadığını ben tecrübe ettim en azından,rahat olabilirsin.düzeliyo bayağı.ama çok sıkıntılı ve irrite edici bi durum tabi

ayni hayali bende kurmustum. Arada aklima esiyo aynadan kendimi cekiyorum ama ohoo 2 3 haftada bir. bide ben pijamalardan cok taytlara yogunlastim. Belini gobek altuna indiriyorum taytlarimin zaten hamile tisortleri uzun ya kapatiyo. Esim bi kac kez uyardi pijama konusunda cunku kendisi hic haz etmiyo daginik hallerimden

Canm cok saol gercekten icim rahatladi devamli zaten ayagimi kaldirip yatiyi arada kalkip dolasyorum insallah bise olmaz tam kahvede degil leke jel geliyo toprak renginde topak topak

Rica ederim olmayan nadirdir zaten.sen tedirgin olacağın bişey yapmadıktan sonra içini ferah tut.rabbim ol demiş,oluvermişler.bundan büyük mucizemi var

Hic toparlanamadim ki. Ben uzun zamandir hep yatakta oldugu icin mecbur ya esofman ya pijama takimlari. Napalim alissinlar birazcik
bugun hepten dagitmiisim zaten Can oglana cok uzuldum. Rabbim ailesine sefaatci kilsin

Cuma akşamı bizimkiyle yeni ölçülerime uygun çamaşır,gecelik alışverişi yaptık adama gına gelmiş gri eşofmanla bayır gülü gibi gezmemden

Cuma akşamı bizimkiyle yeni ölçülerime uygun çamaşır,gecelik alışverişi yaptık adama gına gelmiş gri eşofmanla bayır gülü gibi gezmemden
iyi olmuş o da ama ilginç bir şekilde benim pijama altlarım falan iyice bollaştı sürekli giymekten midir nedir hiç hamilelik için bir şey almadım o yüzden toplamda 4-5 tane alt bir o kadar da üst ve atleti heba ettim bol bol da yağ sürdüğümden onların canını çıkarıyorum. yeni bir şey alsam kıyamam herhalde onları da yağlamaya...

CAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
Basin sagolsun canim.rabbim sabrini veriyor acin hic bitmiyor ama azaliyor zamanla.ben kizimin mezarina gittigimde bir aile gormustum.kucaginda bebekleri vardi.o gun o kadar hayaldi ki benim icin o sahne.bi daha hamile olmak yeniden ayni sureci yasamak.ama inan zaman herseyin ilaci oluyo.allah kismet ederse bende gorurecegim ablalarinin yanina.su an sana da bu bi hayal ama inan olacak sende gotureceksin.bu surecte dualara siginmak en iyisi aksi takdirde insan delirebilir.seni daha az uzen seyler yap bu surecte.elimizden gelen bisey olursa haziriz.canimizin annesi allah yardimcin olsun sabir versin insallah

Yağlanma için özel bişey ayırmadım ben.üzerimde ne varsa onla yağlanıyorum.çok çokta ertesi gün kirliye atıyorum.yok bu aldıklarını öyle ziyan etmem zaten.aldık ama ben genellikle doğum sonrasına saklamayı düşünüyorum.kıyamam

ne guzel demissin. Acin bitmiyor ama azaliyor. Hep derim alismak Rabbimin verdigi en guzel nimetlerden. Yoksaki nasil yasanir. Kayip cok zor. Allahim sabirlarini artirsin dayanma gucu versin

ya kzlar rahmimin uzernde bi sanci war seyime dogru baski yapiyor orasida sanciyor.gercekten hamilelik dunyanm en guzl ve en zor seyi..

Hic toparlanamadim ki. Ben uzun zamandir hep yatakta oldugu icin mecbur ya esofman ya pijama takimlari. Napalim alissinlar birazcik
bugun hepten dagitmiisim zaten Can oglana cok uzuldum. Rabbim ailesine sefaatci kilsin
Aynen valla buraya yazmak istemedim ama okuyunca evde duramadim. Esimin yanina gittim dukkana. Bi kac gundur kapidan cikmamistim zaten. Iyce darlandim. Dukkanda musteriler hep erkek olunca arka tarafta sigara icilen bi yer var oraya gecip oturduk esimle. Keyifsizsin filan dedi. Dedim boyle boyle olmus anlatirken gozum doldu iyiye gidiyordu hic beklemiyorduk esim de cok uzuldu gorsen canim onun bile tadi keyfi kacti. bizler eslerimizle bi evlat sahibi olabilmek icin cok cabalayan insanlariz. bizi biz anlariz en iyi. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dayanilcak gibi deil. Melek oldu gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…