2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar sağolun desteğiniz için. Biraz daha iyiyim. Tabi bunca ağlamanın üstüne başıma ağrı girdi. Masajla falan geçirmeye çalıştım ama nafile. İyice arttı ağrısı. Minoset mi alabiliyorduk?

Bir de bu bebişleri ne zaman hissedeceğiz biz?

Kizlar hamilelikte sac kestirmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz??Saclarim cok uzadi ugrasamiyorum artık kime sorduysam kestirme dedi ama artik basim agirlasmaya basladi

Canım temiz bir yere gittikten sonra hiç bir zararı yok ki. Ben de şu sihirli 12 haftayı atlatayım gideceğim. Belime geldi. Onca vitamin dayayınca tabi saça da yaradı :)

Kizlar hamilelikte sac kestirmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz??Saclarim cok uzadi ugrasamiyorum artık kime sorduysam kestirme dedi ama artik basim agirlasmaya basladi
Bende kestirmek istiyorum da herkes kestirme diyo omru kisalirmis ne alakaysa

Bende 2 defa niyetlendim.biri de annem birinde kuafor vazgecirdi. Batil inanc bi suru kestirrn var ama iste aklinda kalacagina kestirme dedim.rapunzel gibiyim hala beklemedeyim.

Canım temiz bir yere gittikten sonra hiç bir zararı yok ki. Ben de şu sihirli 12 haftayı atlatayım gideceğim. Belime geldi. Onca vitamin dayayınca tabi saça da yaradı :)

Bende kestirmek istiyorum da herkes kestirme diyo omru kisalirmis ne alakaysa

Bende 2 defa niyetlendim.biri de annem birinde kuafor vazgecirdi. Batil inanc bi suru kestirrn var ama iste aklinda kalacagina kestirme dedim.rapunzel gibiyim hala beklemedeyim.

Benim kuaforum kendi sacini kestirmis ama annem tembihliyor sakin kestirme diye. Aynen batil inanc ama bakamiyirum artik ve saca bakmayinca da insan kendini pasakli gibi hissediyor

cok agriyosa ic .parol minoset vermidon bunlar iciliyor die biliyorum.

bn ilk haftalarda uzun gbi geldi dustan sonra egildm kestm:)bi ara gidip duzeltrcm kisaltcm bse olmz ya heralde.aldgmz vitamnler saca gtmesin:)

ya kizlar bugun esimle yemege ciktk.sonra baby mall a girdik cok gzl seler wadi zaman cabk gecsede alisverise baslasam cok heycanliym:))) bide erkekse 12.haftada belli olur die okudm.ayyy haftaya kontrolum war herseyn hayrlisi:*

ya kizlar bugun esimle yemege ciktk.sonra baby mall a girdik cok gzl seler wadi zaman cabk gecsede alisverise baslasam cok heycanliym:))) bide erkekse 12.haftada belli olur die okudm.ayyy haftaya kontrolum war herseyn hayrlisi:*
inşallah canım erkek istiyosun herhalde.ben de erkek olmasını istiyorum bu hafta randevu alabilirsem öğrenicem.çok heyecanlıyım.sağlıklı ve hayırlı olsun da cinsiyet önemli değil

sensizim89 .!.:
ben kestirmistim canim. 5. Haftada bana da annem batil inanc o dedi. Hatta kestir ki yediginin ictiginin vitamini saci beslemeye gitmesin bebege gitsin dedi.

Hemen yarin gidip kestiriyorum

Ayy hadi maasallah cok az kalmis artik Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah :)

Oh canim maaşallah Allah sağlikli dogumlar nasip etsin beni bile heyecan sardı bak :)

ben kestirmistim canim. 5. Haftada bana da annem batil inanc o dedi. Hatta kestir ki yediginin ictiginin vitamini saci beslemeye gitmesin bebege gitsin dedi.
Ayy ne güzel annen var.Benimki kestirecem deyince kiyameti kopardı.Asla izin vermem dedi.Onun ben dogmadan yıllar önce 1 kizi ölmus. hamileyken sacini kestirmis buna bagliyor.Ben de sacla ne ilgisi var Allah kaderini öyle yazmiş diyorum yok anlamiyor

Kizlr takmayayim diyorum ama karnim cok kotu olmus simdiden son aya kadar ne hale gelir acaba tenim girunmeyecek yakinda catlaklardan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…