Kizlar hamilelikte sac kestirmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz??Saclarim cok uzadi ugrasamiyorum artık kime sorduysam kestirme dedi ama artik basim agirlasmaya basladi
Bende kestirmek istiyorum da herkes kestirme diyo omru kisalirmis ne alakaysaKizlar hamilelikte sac kestirmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz??Saclarim cok uzadi ugrasamiyorum artık kime sorduysam kestirme dedi ama artik basim agirlasmaya basladi
Bende 2 defa niyetlendim.biri de annem birinde kuafor vazgecirdi. Batil inanc bi suru kestirrn var ama iste aklinda kalacagina kestirme dedim.rapunzel gibiyim hala beklemedeyim.Kizlar hamilelikte sac kestirmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz??Saclarim cok uzadi ugrasamiyorum artık kime sorduysam kestirme dedi ama artik basim agirlasmaya basladi
Canım temiz bir yere gittikten sonra hiç bir zararı yok ki. Ben de şu sihirli 12 haftayı atlatayım gideceğim. Belime geldi. Onca vitamin dayayınca tabi saça da yaradı :)
Bende kestirmek istiyorum da herkes kestirme diyo omru kisalirmis ne alakaysa
Bende 2 defa niyetlendim.biri de annem birinde kuafor vazgecirdi. Batil inanc bi suru kestirrn var ama iste aklinda kalacagina kestirme dedim.rapunzel gibiyim hala beklemedeyim.
cok agriyosa ic .parol minoset vermidon bunlar iciliyor die biliyorum.Kızlar sağolun desteğiniz için. Biraz daha iyiyim. Tabi bunca ağlamanın üstüne başıma ağrı girdi. Masajla falan geçirmeye çalıştım ama nafile. İyice arttı ağrısı. Minoset mi alabiliyorduk?
Bir de bu bebişleri ne zaman hissedeceğiz biz?
Canım temiz bir yere gittikten sonra hiç bir zararı yok ki. Ben de şu sihirli 12 haftayı atlatayım gideceğim. Belime geldi. Onca vitamin dayayınca tabi saça da yaradı :)
bn ilk haftalarda uzun gbi geldi dustan sonra egildm kestm:)bi ara gidip duzeltrcm kisaltcm bse olmz ya heralde.aldgmz vitamnler saca gtmesin:)Kizlar hamilelikte sac kestirmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz??Saclarim cok uzadi ugrasamiyorum artık kime sorduysam kestirme dedi ama artik basim agirlasmaya basladi
bn ilk haftalarda uzun gbi geldi dustan sonra egildm kestm:)bi ara gidip duzeltrcm kisaltcm bse olmz ya heralde.aldgmz vitamnler saca gtmesin:)
ben kestirmistim canim. 5. HaftadaEvet vitaminler direk bebislerimize gitsin
Oyyy kuzum canım benim Allahım sabır versinn diyecek sözum yok ...CAN parcam, ilk goz agrim, kokusunu duyamadigim, kucagima alamadigim oglum pes etti. Melek oldu oglum.
inşallah canım erkek istiyosun herhalde.ben de erkek olmasını istiyorum bu hafta randevu alabilirsem öğrenicem.çok heyecanlıyım.sağlıklı ve hayırlı olsun da cinsiyet önemli değilya kizlar bugun esimle yemege ciktk.sonra baby mall a girdik cok gzl seler wadi zaman cabk gecsede alisverise baslasam cok heycanliym:))) bide erkekse 12.haftada belli olur die okudm.ayyy haftaya kontrolum war herseyn hayrlisi:*
sensizim89 .!.:ben kestirmistim canim. 5. Haftadabana da annem batil inanc o dedi. Hatta kestir ki yediginin ictiginin vitamini saci beslemeye gitmesin bebege gitsin dedi.
inşallah canım erkek istiyosun herhalde.ben de erkek olmasını istiyorum bu hafta randevu alabilirsem öğrenicem.çok heyecanlıyım.sağlıklı ve hayırlı olsun da cinsiyet önemli değil
Bizim bugunku kontrolumuz cok guzel gecti.sukurler olsun 2 kiloyu gecmis sipalarim.hafataya carsamba kontrol sonrasi artik dogum icin gun belirleyecegiz.basta ilk aklima gelen sorun yasayan ayuzlu ve vebahargeldi olmak uzere hepimize hayirli dogumlar insallah
Oh canim maaşallah Allah sağlikli dogumlar nasip etsin beni bile heyecan sardı bak :)Bizim bugunku kontrolumuz cok guzel gecti.sukurler olsun 2 kiloyu gecmis sipalarim.hafataya carsamba kontrol sonrasi artik dogum icin gun belirleyecegiz.basta ilk aklima gelen sorun yasayan ayuzlu ve vebahargeldi olmak uzere hepimize hayirli dogumlar insallah
Normal canım ağırlaşiyorsun yük beline sırtına biniyor cok otutunca ayakta kalınca oluyor.Yat uyu hafifler.Arkadaşlar belim çok fena ağrı var duş aldım ama geçmedi korkuyorummm
Ayy ne güzel annen var.Benimki kestirecem deyince kiyameti kopardı.Asla izin vermem dedi.Onun ben dogmadan yıllar önce 1 kizi ölmus. hamileyken sacini kestirmis buna bagliyor.Ben de sacla ne ilgisi var Allah kaderini öyle yazmiş diyorum yok anlamiyorben kestirmistim canim. 5. Haftadabana da annem batil inanc o dedi. Hatta kestir ki yediginin ictiginin vitamini saci beslemeye gitmesin bebege gitsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?