En pahalı kremi de sürsen yağlara da yatsan catliyorsun. Güzel bir görüntü değil ama yapacak bişey yokNiye oluyir ki anlamadim gorenler karnin hic buyumemis diyo madem öyle niye catladim o zaman halis mulis zeytinyaglarida boşuna gittu
ben de oldum canım uyutulduğun için hiç hissetmiyosun.hafif kanaman olur sadecekızlarrr pazartesi hıtereskopi olacam korkuyormmm((((((((((
cok agriyosa ic .parol minoset vermidon bunlar iciliyor die biliyorum.
Arkadaşlar belim çok fena ağrı var duş aldım ama geçmedi korkuyorummm
Bizim bugunku kontrolumuz cok guzel gecti.sukurler olsun 2 kiloyu gecmis sipalarim.hafataya carsamba kontrol sonrasi artik dogum icin gun belirleyecegiz.basta ilk aklima gelen sorun yasayan @ayuzlu ve vebahargeldi olmak uzere hepimize hayirli dogumlar insallah
inşallah canım erkek istiyosun herhalde.ben de erkek olmasını istiyorum bu hafta randevu alabilirsem öğrenicem.çok heyecanlıyım.sağlıklı ve hayırlı olsun da cinsiyet önemli değil
Eki Görüntüle 1483431 kizlar bi kac gun sonra Pasamin cantasini hazirliycam kiyafetleri yikamak icin bunu aldim. Alip kullanan var mi.cok kopuruyor yazilmisti. Marketteki kadin bu matik kopurmez dedi ama bilemedim.cok kopurecekse ona gore kullanayim.
ben d3 tam tersiyim. Yazmayim dedim ama cok bunaldim aksamdan beri sebepsiz agliyorum. Denge mantik psikoloji pozitif enerji hic birsey kalmadi. geldiginden beri esimi de hasladim birkac kez. niye boyleyim bilmiyorum. InsaAllah sabah kalktigimda resetlenmis olurum.
kızlarrr pazartesi hıtereskopi olacam korkuyormmm((((((((((
Günaydın bugün kontrolümüz var uyku tutmadı heyecan yaptım
e kestir canım ne olacak kiKizlar hamilelikte sac kestirmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz??Saclarim cok uzadi ugrasamiyorum artık kime sorduysam kestirme dedi ama artik basim agirlasmaya basladi
canım normal geçen oturdum ben de ağladım her gün vücudumda yeni bir şey oluyor sanki sadece ruhum kalmış gibi hissediyorum o da aynı kalmadı. artık her şey benim dışımda gelişiyor insanın ister istemez psikolojisi bozuluyor. bozulmasa bile arada böyle boşalmaya ihtiyaç duyuyor insan. kendine çok yüklenme nasıl oluyorsa bırak olsun.ben d3 tam tersiyim. Yazmayim dedim ama cok bunaldim aksamdan beri sebepsiz agliyorum. Denge mantik psikoloji pozitif enerji hic birsey kalmadi. geldiginden beri esimi de hasladim birkac kez. niye boyleyim bilmiyorum. InsaAllah sabah kalktigimda resetlenmis olurum.
Günaydın canım.Sen daha çok yenisin bulanti hemen başlamaz.Bazilarında da cok hafif olur.Benim o sekildeydi.Sabah kahvalti öncesi hafif bulanirdi biseyler yedikten sonra geçerdi.Bi de gün içinde aç kalırsam bulanırdi o kadar.Gunaydin kizlar bn sizleri okudukca inanin hevesleniyorum:) insallah rabbim banada o gunleri gostersin yasatsin ben bile simdiden panikteyim haftaya kalp atisini duycaz insallah duyana kadarda aklimdan cikmayacak sanirim ama bende hic bulanti yok sadece gogsum buyudu degsti normalmi kizlarr
Yag krem hepsi yalan bence catlicak olan her turlu catliyor kizlar genetigede bagli tabi ben aklima gelirse bebe yagi suruyorum ama daha catlamadimNiye oluyir ki anlamadim gorenler karnin hic buyumemis diyo madem öyle niye catladim o zaman halis mulis zeytinyaglarida boşuna gittu
gun icinde bnde ac kalirsam bulaniyo sanirim meraktan acele ediyor bnde esimde biram once karnim buyusun hissedelim istiyoz :)Günaydın canım.Sen daha çok yenisin bulanti hemen başlamaz.Bazilarında da cok hafif olur.Benim o sekildeydi.Sabah kahvalti öncesi hafif bulanirdi biseyler yedikten sonra geçerdi.Bi de gün içinde aç kalırsam bulanırdi o kadar.
belirtilere hiç takılmayın canlar. ben sadece bi kere çıkardım. arada bi midem kalkıyo gibi kaynıyo gibi oldu ama öyle bariz bi bulantı hissetmedim. hamilelik olmasa da olurdu belki o bi kerelik kusma. birde normalde hamilelikte baş dönmesi filan olur ya benim hamilelik olunca tansiyonum azcık yükseldi eskiden sürekli olan baş dönmelerim göz kararmalarım hamilelikte geçti onceden tansiyonum hep düşüktü çünkü..Bu belirtilerle ilgili ayrı bir topik açmayı düşünüyorum :)
uclu.. normal canım. Benim 7'de başladı 9'da bitti :) bazılarının ilk günden başlamış 14. haftaya kadar devam etmiş. Herkes farklı yani..
aynen hormonlar dengem alt ust oldu. Yoksaki aksama kadar saat sayip esimin gelmesini bekleyip sonra da adama sarmayi baska turlu aciklayamiyorum :))[QUOTE="9ay, post: 40357756,
Canım hormonlar! Bence benim bunca paniklememin sebebi de hormonlar. Bir de tüp bebekle hamile kalan kadınlarda hamilelik ve sonrasında biraz daha fazla stres görülüyormuş. Doğum yaklaştı böyle hissetmen çok normal. İnşallah her şey yolunda gidecek. İnşallah bu sbaha çok mutlu kalkarsın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?