2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar öğleden sonra bebeğimi göreceğim. Belirtilerim yok oldu diye çok panikledim ve sağolsun doktor araya sıkıştırıp bakacak. İnşallah boş yere panik yapmışımdır. Ve söz veremiyorum ama eğer bu defa da her şey yolunda ise paniklemeyi bırakıp sadece şükredeceğim!

cok agriyosa ic .parol minoset vermidon bunlar iciliyor die biliyorum.

Valla dayanamadım minoset içtim. Çok güzel uyudum ama baş ağrısı hala devam ediyor.

Canım bu baby mall sanırım istanbulda da var. Sanki gördüm ben onu. İnşallah bize de oralara gidip şirin şirin şeyler almak nasip olur. Benim arkadaşım bebeğin erkek olduğunu 11. haftada öğrendi. Bence sende gittiğinde öğreneceksin! :)

Arkadaşlar belim çok fena ağrı var duş aldım ama geçmedi korkuyorummm

Canım korkma benim de senin durumunda olan çok arkadaşım oldu. Fizik tedavi bile aldılar. Ağırlaşıyorsun işte :)

Canım gözün aydın. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

inşallah canım erkek istiyosun herhalde.ben de erkek olmasını istiyorum bu hafta randevu alabilirsem öğrenicem.çok heyecanlıyım.sağlıklı ve hayırlı olsun da cinsiyet önemli değil

Aynen sağlıklı olsun, hayırlı olsun cinsiyeti hiç önemli değil. Yinede inşallah hem sağlıklı olur, hem hayırlı olur hem de içinden geçen olur :) Öğrenirsin bu hafta bence de. Erkek derlerse o değişmiyormuş da erken dönemde kız zannettiklerinin bazen erkek olduğu ortaya çıkıyormuş.

Canım ben evde kendimiz için dalin granül sabunu kullanıyorum. Çok köpürüyor. Üztündey azan miktarda koymak lazım. Ama mis gibi oluyor. Gerçekten de yumuşatıcıya gerek yok yumuşacık oluyor. Bu da benzerdir diye düşünüyorum

Canım hormonlar! Bence benim bunca paniklememin sebebi de hormonlar. Bir de tüp bebekle hamile kalan kadınlarda hamilelik ve sonrasında biraz daha fazla stres görülüyormuş. Doğum yaklaştı böyle hissetmen çok normal. İnşallah her şey yolunda gidecek. İnşallah bu sbaha çok mutlu kalkarsın!

kızlarrr pazartesi hıtereskopi olacam korkuyormmm((((((((((

Korma ben 3 kere oldum. Çok faydalı bir şey. Ayrıca hissetmiyorsun.

Günaydın bugün kontrolümüz var uyku tutmadı heyecan yaptım

Canım inşallah harika geçer.

[QUOTE="9ay, post: 40357756,
Canım hormonlar! Bence benim bunca paniklememin sebebi de hormonlar. Bir de tüp bebekle hamile kalan kadınlarda hamilelik ve sonrasında biraz daha fazla stres görülüyormuş. Doğum yaklaştı böyle hissetmen çok normal. İnşallah her şey yolunda gidecek. İnşallah bu sbaha çok mutlu kalkarsın![/QUOTE]

aynen hormonlar dengem alt ust oldu. Yoksaki aksama kadar saat sayip esimin gelmesini bekleyip sonra da adama sarmayi baska turlu aciklayamiyorum :))
bir de surekli yatmaktan ve agridan sinirlerim lacka oldu galiba.
surekli kendimi Rabbim yatan hastalarina sifa ver drrken buluyorum kendimi

canım normal geçen oturdum ben de ağladım her gün vücudumda yeni bir şey oluyor sanki sadece ruhum kalmış gibi hissediyorum o da aynı kalmadı. artık her şey benim dışımda gelişiyor insanın ister istemez psikolojisi bozuluyor. bozulmasa bile arada böyle boşalmaya ihtiyaç duyuyor insan. kendine çok yüklenme nasıl oluyorsa bırak olsun.

Gunaydin kizlar bn sizleri okudukca inanin hevesleniyorum:) insallah rabbim banada o gunleri gostersin yasatsin ben bile simdiden panikteyim haftaya kalp atisini duycaz insallah duyana kadarda aklimdan cikmayacak sanirim ama bende hic bulanti yok sadece gogsum buyudu degsti normalmi kizlarr

Günaydın canım.Sen daha çok yenisin bulanti hemen başlamaz.Bazilarında da cok hafif olur.Benim o sekildeydi.Sabah kahvalti öncesi hafif bulanirdi biseyler yedikten sonra geçerdi.Bi de gün içinde aç kalırsam bulanırdi o kadar.

Niye oluyir ki anlamadim gorenler karnin hic buyumemis diyo madem öyle niye catladim o zaman halis mulis zeytinyaglarida boşuna gittu
Yag krem hepsi yalan bence catlicak olan her turlu catliyor kizlar genetigede bagli tabi ben aklima gelirse bebe yagi suruyorum ama daha catlamadim

Bu belirtilerle ilgili ayrı bir topik açmayı düşünüyorum :)

uclu.. normal canım. Benim 7'de başladı 9'da bitti :) bazılarının ilk günden başlamış 14. haftaya kadar devam etmiş. Herkes farklı yani..

günaydın kızlar... annem aradı sabah beni de bugün hastaneye gel bi bakalım bebiş büyümüş mü nasıl gidiyo dedi. 30+0 olduk bugün oğluşla. birde dr bida kan uyuşmazlığı iğnesini yapalım demiş ama ne zaman yapacak bilmiyorum. 3 ay olmadı daha son iğneye.inşallah güzel güzel büyümüştür Ayaz paşam. öğlenden sonra 3 gi,bi filan gidcem bakalım. belki doğum konusunda da bişeler söyler bugün dr hanım teyzemiz...

gun icinde bnde ac kalirsam bulaniyo sanirim meraktan acele ediyor bnde esimde biram once karnim buyusun hissedelim istiyoz :)

belirtilere hiç takılmayın canlar. ben sadece bi kere çıkardım. arada bi midem kalkıyo gibi kaynıyo gibi oldu ama öyle bariz bi bulantı hissetmedim. hamilelik olmasa da olurdu belki o bi kerelik kusma. birde normalde hamilelikte baş dönmesi filan olur ya benim hamilelik olunca tansiyonum azcık yükseldi eskiden sürekli olan baş dönmelerim göz kararmalarım hamilelikte geçti onceden tansiyonum hep düşüktü çünkü..

Reactions: 9ay
aynen hormonlar dengem alt ust oldu. Yoksaki aksama kadar saat sayip esimin gelmesini bekleyip sonra da adama sarmayi baska turlu aciklayamiyorum :))
bir de surekli yatmaktan ve agridan sinirlerim lacka oldu galiba.
surekli kendimi Rabbim yatan hastalarina sifa ver drrken buluyorum kendimi[/QUOTE]
Gunaydin tatlim.bugun nasil uyandiniz bakalim?insallah biraz daha keyifler yerindedir.hangimizin sinirleri normal ki?gulerken agladim ben ya.zamani daha ilginc aslinda.hani gokcek arinc tartismasi vardi ya onu izlerken oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…