- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Benbkullandim tatlim.zaten temiz kiyafetleri.hijyen icin yikiyoruz ya.ben yarim olcek koydum.makinede yaridan biraz fazla doluydu.hic bi sikinti yasamadim.dalinin sivi yumusaticisindan azicik koymustum.ama ilk 3 ay pek tavsiye etmiyorlarmis yumusaticiyi.ben sonradan ogrendim.senin haberin olsunEki Görüntüle 1483431 kizlar bi kac gun sonra Pasamin cantasini hazirliycam kiyafetleri yikamak icin bunu aldim. Alip kullanan var mi.cok kopuruyor yazilmisti. Marketteki kadin bu matik kopurmez dedi ama bilemedim.cok kopurecekse ona gore kullanayim.
bende dalinin yumusaticisini aldim canimBenbkullandim tatlim.zaten temiz kiyafetleri.hijyen icin yikiyoruz ya.ben yarim olcek koydum.makinede yaridan biraz fazla doluydu.hic bi sikinti yasamadim.dalinin sivi yumusaticisindan azicik koymustum.ama ilk 3 ay pek tavsiye etmiyorlarmis yumusaticiyi.ben sonradan ogrendim.senin haberin olsun
Hadi hayirlisi ins.Bizim bugunku kontrolumuz cok guzel gecti.sukurler olsun 2 kiloyu gecmis sipalarim.hafataya carsamba kontrol sonrasi artik dogum icin gun belirleyecegiz.basta ilk aklima gelen sorun yasayan ayuzlu ve vebahargeldi olmak uzere hepimize hayirli dogumlar insallah
Saka gibi ya .inanamiyorum zamanin boyle gectigine.simdi surekli seviyorum onlari karnimda.ciktiktan sonra zor gunler bizi bekliyor diye su anin keyfini iyice cikariyorum.cok sukur diyorum surekliHadi hayirlisi ins.
Bize de cumartesi gunu senin icin ayin 21 ini dusunuyorum dedi.yani tam 36 nin bitimi oluyor. Bilmiyorum bakalim. Ben de bir hafta daha atlasin istiyorum. Hayirlisi ins. Biz siramizi bekliyoruz. Once abimiz ablamiz gelsin sonra biz sonraayuzlu ins.
Sağol canim benim çalışınca çok zor oluyor.hep tedirginiz biraz daha iyiyim Allahım korku hiç bitmiyorNormal canım ağırlaşiyorsun yük beline sırtına biniyor cok otutunca ayakta kalınca oluyor.Yat uyu hafifler.
ben d3 tam tersiyim. Yazmayim dedim ama cok bunaldim aksamdan beri sebepsiz agliyorum. Denge mantik psikoloji pozitif enerji hic birsey kalmadi. geldiginden beri esimi de hasladim birkac kez. niye boyleyim bilmiyorum. InsaAllah sabah kalktigimda resetlenmis olurum.Saka gibi ya .inanamiyorum zamanin boyle gectigine.simdi surekli seviyorum onlari karnimda.ciktiktan sonra zor gunler bizi bekliyor diye su anin keyfini iyice cikariyorum.cok sukur diyorum surekli
Rabbim Hayırlı dogumlar nasip etsin canım her yolculuğun bir sonu ve bir başlangıcı var. Rabbim hepimiz için hayırlı kilsinBizim bugunku kontrolumuz cok guzel gecti.sukurler olsun 2 kiloyu gecmis sipalarim.hafataya carsamba kontrol sonrasi artik dogum icin gun belirleyecegiz.basta ilk aklima gelen sorun yasayan ayuzlu ve vebahargeldi olmak uzere hepimize hayirli dogumlar insallah
Sukredin kızlar yaaaaaaa beni gorseniz korkarsiniz o derece ne karnı baldır bacak kalça hep catlak icindeeeeKizlr takmayayim diyorum ama karnim cok kotu olmus simdiden son aya kadar ne hale gelir acabatenim girunmeyecek yakinda catlaklardan ..
saglikli olsunda cnm cinsiyet onmli degil.ilk baslarda kiz hissdiyodm son zamanlar erkek hissdiyorum.esimde belli etmiyo ama erkk istiyo.bi an once ogrnmk istiyom en azndan bi kac bise almk kizim veya oglum die sewmk faln faln:)))))))inşallah canım erkek istiyosun herhalde.ben de erkek olmasını istiyorum bu hafta randevu alabilirsem öğrenicem.çok heyecanlıyım.sağlıklı ve hayırlı olsun da cinsiyet önemli değil
Sukredin kızlar yaaaaaaa beni gorseniz korkarsiniz o derece ne karnı baldır bacak kalça hep catlak icindeeee
Korkma canım zaten uyutuyorlar.yatağa alındığında ise ayılıyorsun ama sonrasında ben tam 3 saat kesintisiz uyumuşum.sonraki zamanlarda ise hafif ağrılar ve minik kanamalar oluyor sakın korkma.bu operasyon embriyonun tutulmasını kolaylaştırıyor.Rabbim gönlüne göre versin inşaallahkızlarrr pazartesi hıtereskopi olacam korkuyormmm((((((((((
o nasl bise cnm ?kızlarrr pazartesi hıtereskopi olacam korkuyormmm((((((((((
Rahim içine minik çizikler atmak atmak gibi birsey canım embriyonun oraya takılıp tutulması için yapılan bır operasyono nasl bise cnm ?
öyle degilmiş cnm bende yeni öğrendmRahim içine minik çizikler atmak atmak gibi birsey canım embriyonun oraya takılıp tutulması için yapılan bır operasyon
hmm bnde. yeni ogrndm.bse olmz cnm korkma soncunda cok gzl bse olck onun icin herseyyy:)gecms olsun simdiden gzl sonclarla bekliyorz seni:)Rahim içine minik çizikler atmak atmak gibi birsey canım embriyonun oraya takılıp tutulması için yapılan bır operasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?