- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
benim de ilk haftalarda anormal göğüslerim büyümüştü. normal canım sonra aynı şekilde büyümeye devam etmiyor korkmaya da gerek yok yani...Gunaydin kizlar bn sizleri okudukca inanin hevesleniyorum:) insallah rabbim banada o gunleri gostersin yasatsin ben bile simdiden panikteyim haftaya kalp atisini duycaz insallah duyana kadarda aklimdan cikmayacak sanirim ama bende hic bulanti yok sadece gogsum buyudu degsti normalmi kizlarr
[QUOTE="9ay, post: 40357756,
Canım hormonlar! Bence benim bunca paniklememin sebebi de hormonlar. Bir de tüp bebekle hamile kalan kadınlarda hamilelik ve sonrasında biraz daha fazla stres görülüyormuş. Doğum yaklaştı böyle hissetmen çok normal. İnşallah her şey yolunda gidecek. İnşallah bu sbaha çok mutlu kalkarsın!
Ona da kilo denmez zaten.doğumda akar gider onlar.benimde başta uzun süren bulantılarım vardı,o nedenle kilo alımım 3. Aydan sonra başladı.o da önce 1 kilo aldım,4. Ayda 1 kg daha,4.5 da 1,5 kg daha aldım toplam 3,5tu ama son iki haftada hızlı bi şekilde 2-3 kg daha aldım.ona şaşırıyorum.değişen bişey de yok.abartı bi yeme şeklim yada iştahım zaten yok.başında nasılsa şuanda da öyle.ama demekki bu haftalar en yoğun kilo alınan haftalar.dikkat etmem lazım sanırım.bu hızla giderse 20 kg alıcam yoksaO OzlTzk canim tesekkur ederim. Gercekten bugun daha iyiyim. Dun oyle esip gurledim ki esime adam ne yapacagini bilemedi yanima yatsa bir turlu, yatmasa bir turlu. Hadi yatti ssrilsa ayri sarilmasa ayri azar isitti. Sabah cok sukur poazitif uyandik. Babayi operek ugurladik valla. Adamin psikolojisini bozmadan bir normale doneydim iyiydi.
seninki de ilgincmis gercwkten.yalniz ben epeydir haber izlemeyi biraktim. Telefondan haber sitelerinden takip ediyorum. izlerken kavga ediyordum cunku bir ara. Sanki spiker karsimda gibi. Okurken o kadar olmuyor :)
omertcan canim benim kilo dengem basindan beri cok anormaldi beni baz alma istersen. Cunku ben hala kusuyorum ara ara. Onun icin cok kilo almadim. Sadece cok fena gergin bir karnim var. Iki haftadir da yuzum biraz sisti. Son bir aydir 1 kilo almisim. 20 ile 28 - 29 arasi iyiydi. O arada kilo aldim. Simdi yine alamiyorum pek. Cumartesi kontrolde hemsire tarmayi unuttu. Dedim ben bir tartilayim. Kiz cok sasirdi. Hele birde 1 kilo fazla gorunce cok sevindim yasasin dedim. Kiz hepten sasirdi . Bebeklerin kilosu da yavas ilerledigi icin bir de sadece karnim buyudugunde bana cok rahatsizlik verdigi icin dengeli kilo almayi isterdim. Toplam verdiklerimle 8 9 kilo almisim
Bekleyemeyeceksiiiiiiiinnnn kkiiii. 36 olmasa da 48 saat icin rahat edecek sonra once ozlemeye baslayacaksin. Ya yine gorebilsem kalp atisi ne guzeldi tekrar duysam diyeceksin. Sonra diger randevuya ne kadar kaldigini sayacaksin. Sonra sikilacaksin. Merak etmeye baslayacaksinArkadaşlar bebişi gördüm. İyi çok şükür!
Belirtilerin bu haftalarda geçer normal dedi doktor.
Şimdi bu ultrason beni 36 saat götürür. Şaka şaka bu defa bir sonraki randevumu sakin sakin bekleyeceğim
Ona da kilo denmez zaten.doğumda akar gider onlar.benimde başta uzun süren bulantılarım vardı,o nedenle kilo alımım 3. Aydan sonra başladı.o da önce 1 kilo aldım,4. Ayda 1 kg daha,4.5 da 1,5 kg daha aldım toplam 3,5tu ama son iki haftada hızlı bi şekilde 2-3 kg daha aldım.ona şaşırıyorum.değişen bişey de yok.abartı bi yeme şeklim yada iştahım zaten yok.başında nasılsa şuanda da öyle.ama demekki bu haftalar en yoğun kilo alınan haftalar.dikkat etmem lazım sanırım.bu hızla giderse 20 kg alıcam yoksa
Bekleyemeyeceksiiiiiiiinnnn kkiiii. 36 olmasa da 48 saat icin rahat edecek sonra once ozlemeye baslayacaksin. Ya yine gorebilsem kalp atisi ne guzeldi tekrar duysam diyeceksin. Sonra diger randevuya ne kadar kaldigini sayacaksin. Sonra sikilacaksin. Merak etmeye baslayacaksinsonraaa
Saka saka iyi olmaniza cok sevindim. Inan oyle iyi anliyorum ki seni. Esimden 8 aydir en cok duydugum ultrason cihazlarinin evtipi olanlar varmis onlardan aliyim mi? Hatta ikinci el bulmus bile. Bir dr. Muayenehanesini bosaltiyormus da sahibindene koymus :)) (gerci tesaduf denkgeldigini ozellikle bakmadigini soyluyor ne kadar inandirici bilemedim) saka gibi dimi. Bir gun uyandikdaha ilk ya da ikinci muayenemizin ertesi gunu. esim bana dondu ben cok ozledim dedi. nasil mutlu oldum romantik romantik kafamdan kalpler cikmistir inan. Dusunsene adam aksamdan sabaha karisinin yuzunu ozlemis gozunu acar acmaz dile getiriyor. Offf
ben de askim dedim adama. Ardindan gelen cumle bugun de mi gitsek dr.un yanina dedi. Allahiiimmm bendeki hayal kirikligini dusun
8 ayimiz boyle gecti bizim ozledik, merak ettik ediyoruz eminim etmeye de devam edecegiz. Gunler gecermi diyordum da geciyor o gunlerin tadini cikar. Inan ozluyorum baslardaki heyecanli duygularimizi da onlar da bir baskaydi cunku
Ben de cok panik gecirdigim icin gunlerimi seni cok iyi anliyorum. Sen yine iyisin. Ben simdi dogum yapan bir arkadas var burda onu cok sikistirirdim(Çok keyifle okudum mesajını
Özellikle özleme hikayeni. Çocuğuna anlatırsın ileride. İşte baban seni bu kadar seviyor dersin
Mümkün olsa da her gün görsek. Haklısın bu günlerin de tadını çıkarmak lazım. Ben de korkularımı bir kenara bırakmak için telkinlere başladım. Mutlu olalım di mi? Harika şeyler oluyor. Allah'ın güzel isimlerine şahit oluyoruz her gün
canım bende de kusma yok ama öyle hızlı kilo almıyorum hatta birkaç haftadır almıyorum. yememde bir değişiklik yok ama yemeklerden falan tiksinti geldi nefret ediyorum yemek yemekten soğudum resmen...O OzlTzk canim tesekkur ederim. Gercekten bugun daha iyiyim. Dun oyle esip gurledim ki esime adam ne yapacagini bilemedi yanima yatsa bir turlu, yatmasa bir turlu. Hadi yatti ssrilsa ayri sarilmasa ayri azar isitti. Sabah cok sukur poazitif uyandik. Babayi operek ugurladik valla. Adamin psikolojisini bozmadan bir normale doneydim iyiydi.
seninki de ilgincmis gercwkten.yalniz ben epeydir haber izlemeyi biraktim. Telefondan haber sitelerinden takip ediyorum. izlerken kavga ediyordum cunku bir ara. Sanki spiker karsimda gibi. Okurken o kadar olmuyor :)
omertcan canim benim kilo dengem basindan beri cok anormaldi beni baz alma istersen. Cunku ben hala kusuyorum ara ara. Onun icin cok kilo almadim. Sadece cok fena gergin bir karnim var. Iki haftadir da yuzum biraz sisti. Son bir aydir 1 kilo almisim. 20 ile 28 - 29 arasi iyiydi. O arada kilo aldim. Simdi yine alamiyorum pek. Cumartesi kontrolde hemsire tarmayi unuttu. Dedim ben bir tartilayim. Kiz cok sasirdi. Hele birde 1 kilo fazla gorunce cok sevindim yasasin dedim. Kiz hepten sasirdi . Bebeklerin kilosu da yavas ilerledigi icin bir de sadece karnim buyudugunde bana cok rahatsizlik verdigi icin dengeli kilo almayi isterdim. Toplam verdiklerimle 8 9 kilo almisim
canım bende de kusma yok ama öyle hızlı kilo almıyorum hatta birkaç haftadır almıyorum. yememde bir değişiklik yok ama yemeklerden falan tiksinti geldi nefret ediyorum yemek yemekten soğudum resmen...
bnmde 2haftafa bi kontrolum war ama hc gecmiyor zamannn.cok sewindim bu arada cnm bebeginin ii olmasina:*uzuntye yer yok artkkkArkadaşlar bebişi gördüm. İyi çok şükür!
Belirtilerin bu haftalarda geçer normal dedi doktor.
Şimdi bu ultrason beni 36 saat götürür. Şaka şaka bu defa bir sonraki randevumu sakin sakin bekleyeceğim
evet ya aynen ben de öyle düşünüyorum. en azından doğum sonrası da birdenbire iştah açılması yaşamayalımOyle iyi anliyorum ki seni. Daha oncede demistim ya simdiki istahsizligimi dogumdan sonra da istiyoeum artik. Simdi madem duzelecegi yok. Bari dogumdan sonrada boyle istahsiz devam etsin
Oooyyy masallah. Devlet hastanesinde babalari almiyorlar miii cok kotuymus o. Ilk defa duydum ne kotu bisey ya.Kizlar biz geldik dr danoglus 1716 gr olmus masallah . Nst cekildi normal cikti. Suyum normalmis. Sikinti yok dedi. Baya bi inceledik yuzunu agzini gozunu. Sipa agzini sapirdatiyordu. Cikolata yemistim onun tadini mi aliyordu nedir. Birde elinin birini kaldirdi isaret parmagiyla hani bir yapariz ya oyle yapti. Gozleri acikti dilinin yarisi agzinin disindaydi bi ara cirkinn. Dil cikardi bize ultrasonda 30+5 iz. Allahim esirgesin. Cok guzeldiii. Esim bende goreyim dedi ama cok kalabalikti devlet hastanesi olunca hel bi izdiham oliyo malesef. Dr alamadi iceri esimi cok uzuldum haline boynunu buktu ultrason resimlerine bakti garibim. Bide benimle anlasma yapti ayak ustu. Biz girerken yeni dogum yapmis bi cift cikiyorlardi. Bebegi babasi tasiyordu. Sen de dogum yapinca o bebek benim elimde cikacak hastaneden dedi tmm dedim. Herkesin icinde karnimi optu giriste sapsal kurban olur babasi diyerekten
yok canim almiyolar. Dr ykindan tanidik olunca bi kac kez toleransli davranmisti sakinken almisti. Ama bugun cok kalabalikti. Ultrason resmi verdi 3 tane onlarda normal 3 boyutlu filan deil. Esim o resimlere bakarken cok uzuldum. Garibim ya anlamaya calisiyordu neresinin oldugunu soruyordu banaOooyyy masallah. Devlet hastanesinde babalari almiyorlar miii cok kotuymus o. Ilk defa duydum ne kotu bisey ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?