2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

benim de ilk haftalarda anormal göğüslerim büyümüştü. normal canım sonra aynı şekilde büyümeye devam etmiyor korkmaya da gerek yok yani...

aynen hormonlar dengem alt ust oldu. Yoksaki aksama kadar saat sayip esimin gelmesini bekleyip sonra da adama sarmayi baska turlu aciklayamiyorum :))
bir de surekli yatmaktan ve agridan sinirlerim lacka oldu galiba.
surekli kendimi Rabbim yatan hastalarina sifa ver drrken buluyorum kendimi[/QUOTE]
Baharcım sana bikaç sorum var..malum gebeliğin epey ilerledi maşallah.belli bi haftadan sonra bebeklerin gelişimi durağanlaşınca annenin kilo aşımıda yavaşlıyomu yoksa son ana kadar tam gaz devammı ediyo?örneğin son dört haftada kaç kg aldın biliyomusun?

O OzlTzk canim tesekkur ederim. Gercekten bugun daha iyiyim. Dun oyle esip gurledim ki esime adam ne yapacagini bilemedi yanima yatsa bir turlu, yatmasa bir turlu. Hadi yatti ssrilsa ayri sarilmasa ayri azar isitti. Sabah cok sukur poazitif uyandik. Babayi operek ugurladik valla. Adamin psikolojisini bozmadan bir normale doneydim iyiydi.

seninki de ilgincmis gercwkten.yalniz ben epeydir haber izlemeyi biraktim. Telefondan haber sitelerinden takip ediyorum. izlerken kavga ediyordum cunku bir ara. Sanki spiker karsimda gibi. Okurken o kadar olmuyor :)

omertcan canim benim kilo dengem basindan beri cok anormaldi beni baz alma istersen. Cunku ben hala kusuyorum ara ara. Onun icin cok kilo almadim. Sadece cok fena gergin bir karnim var. Iki haftadir da yuzum biraz sisti. Son bir aydir 1 kilo almisim. 20 ile 28 - 29 arasi iyiydi. O arada kilo aldim. Simdi yine alamiyorum pek. Cumartesi kontrolde hemsire tarmayi unuttu. Dedim ben bir tartilayim. Kiz cok sasirdi. Hele birde 1 kilo fazla gorunce cok sevindim yasasin dedim. Kiz hepten sasirdi . Bebeklerin kilosu da yavas ilerledigi icin bir de sadece karnim buyudugunde bana cok rahatsizlik verdigi icin dengeli kilo almayi isterdim. Toplam verdiklerimle 8 9 kilo almisim

Ona da kilo denmez zaten.doğumda akar gider onlar.benimde başta uzun süren bulantılarım vardı,o nedenle kilo alımım 3. Aydan sonra başladı.o da önce 1 kilo aldım,4. Ayda 1 kg daha,4.5 da 1,5 kg daha aldım toplam 3,5tu ama son iki haftada hızlı bi şekilde 2-3 kg daha aldım.ona şaşırıyorum.değişen bişey de yok.abartı bi yeme şeklim yada iştahım zaten yok.başında nasılsa şuanda da öyle.ama demekki bu haftalar en yoğun kilo alınan haftalar.dikkat etmem lazım sanırım.bu hızla giderse 20 kg alıcam yoksa

Bekleyemeyeceksiiiiiiiinnnn kkiiii. 36 olmasa da 48 saat icin rahat edecek sonra once ozlemeye baslayacaksin. Ya yine gorebilsem kalp atisi ne guzeldi tekrar duysam diyeceksin. Sonra diger randevuya ne kadar kaldigini sayacaksin. Sonra sikilacaksin. Merak etmeye baslayacaksin sonraaa
Saka saka iyi olmaniza cok sevindim. Inan oyle iyi anliyorum ki seni. Esimden 8 aydir en cok duydugum ultrason cihazlarinin evtipi olanlar varmis onlardan aliyim mi? Hatta ikinci el bulmus bile. Bir dr. Muayenehanesini bosaltiyormus da sahibindene koymus :)) (gerci tesaduf denkgeldigini ozellikle bakmadigini soyluyor ne kadar inandirici bilemedim) saka gibi dimi. Bir gun uyandikdaha ilk ya da ikinci muayenemizin ertesi gunu. esim bana dondu ben cok ozledim dedi. nasil mutlu oldum romantik romantik kafamdan kalpler cikmistir inan. Dusunsene adam aksamdan sabaha karisinin yuzunu ozlemis gozunu acar acmaz dile getiriyor. Offf
ben de askim dedim adama. Ardindan gelen cumle bugun de mi gitsek dr.un yanina dedi. Allahiiimmm bendeki hayal kirikligini dusun
8 ayimiz boyle gecti bizim ozledik, merak ettik ediyoruz eminim etmeye de devam edecegiz. Gunler gecermi diyordum da geciyor o gunlerin tadini cikar. Inan ozluyorum baslardaki heyecanli duygularimizi da onlar da bir baskaydi cunku

Bebeklerin de senin kilo aliminla orantili sekilde guzel kilo aliyorlarsa hic takilma keyfine bak tadini cikar. Ben 8 aydir hic bir seyi keyifle istahla yemedim. Cok degisik bir duygu arada bir cok nadir canim birsey isterse ondan birazcik keyifle yiyiyorum. Gerisi zoraki. Birak keyifle ya Allah askina. Senin daha onceki dogumdan da esnekligin vardir sorun olacagini sanmam. Ben kilo almamak iyi birsey zannederdim de inan sadece karnim buyudugu icin cok zorlaniyorum. Cok rahatsiz ediyor.
Gecen gun yatakta bagdas kurayim derken dengemi kaybedip arkama dustum. Haciyatmaz gibiyim ki haciyatmazlar dusunce geri kalkiyor bende o da yok. Esim de gulmekten yariliyor beni kaldiracagina :))
ama senin de fitigin vardi degil mi. Bak onun icin kotu olabilir iste. O cok fena simdilerde yatarken bacagimi kimildatmak istesem fitik gerdiriyor kitleniyor anlik. onun icin dikkat edebilirsin

Çok keyifle okudum mesajını
Özellikle özleme hikayeni. Çocuğuna anlatırsın ileride. İşte baban seni bu kadar seviyor dersin
Mümkün olsa da her gün görsek. Haklısın bu günlerin de tadını çıkarmak lazım. Ben de korkularımı bir kenara bırakmak için telkinlere başladım. Mutlu olalım di mi? Harika şeyler oluyor. Allah'ın güzel isimlerine şahit oluyoruz her gün

Ben de cok panik gecirdigim icin gunlerimi seni cok iyi anliyorum. Sen yine iyisin. Ben simdi dogum yapan bir arkadas var burda onu cok sikistirirdim( Pbb ) . Haftasi benden ileri oldugu icin Soyle oldumu boyle oluyor mu normal mi .....
kesinlikle mutlu ol (olalim) bu gunleri cok bekledik cok ozledik.
Rabbime sonsuz sukur

canım bende de kusma yok ama öyle hızlı kilo almıyorum hatta birkaç haftadır almıyorum. yememde bir değişiklik yok ama yemeklerden falan tiksinti geldi nefret ediyorum yemek yemekten soğudum resmen...

Oyle iyi anliyorum ki seni. Daha oncede demistim ya simdiki istahsizligimi dogumdan sonra da istiyoeum artik. Simdi madem duzelecegi yok. Bari dogumdan sonrada boyle istahsiz devam etsin
canım bende de kusma yok ama öyle hızlı kilo almıyorum hatta birkaç haftadır almıyorum. yememde bir değişiklik yok ama yemeklerden falan tiksinti geldi nefret ediyorum yemek yemekten soğudum resmen...

bnmde 2haftafa bi kontrolum war ama hc gecmiyor zamannn.cok sewindim bu arada cnm bebeginin ii olmasina:*uzuntye yer yok artkkk

Kizlar biz geldik dr dan oglus 1716 gr olmus masallah . Nst cekildi normal cikti. Suyum normalmis. Sikinti yok dedi. Baya bi inceledik yuzunu agzini gozunu. Sipa agzini sapirdatiyordu. Cikolata yemistim onun tadini mi aliyordu nedir. Birde elinin birini kaldirdi isaret parmagiyla hani bir yapariz ya oyle yapti. Gozleri acikti dilinin yarisi agzinin disindaydi bi ara cirkinn. Dil cikardi bize ultrasonda 30+5 iz. Allahim esirgesin. Cok guzeldiii. Esim bende goreyim dedi ama cok kalabalikti devlet hastanesi olunca hel bi izdiham oliyo malesef. Dr alamadi iceri esimi cok uzuldum haline boynunu buktu ultrason resimlerine bakti garibim. Bide benimle anlasma yapti ayak ustu. Biz girerken yeni dogum yapmis bi cift cikiyorlardi. Bebegi babasi tasiyordu. Sen de dogum yapinca o bebek benim elimde cikacak hastaneden dedi tmm dedim. Herkesin icinde karnimi optu giriste sapsal kurban olur babasi diyerekten

Yine kilolar gundeme gelmis. Dun ne oldu biliyo musunuz. Esimin dukkanin karsisinda bi abla var kap kacak ip vs satiyo. Onun yanina gitmistim. Bana kac kilo aldigimi sordu 13 kilo suan icin dedim. Aboooo naptin sen dedi kadinin gozleri dort acildi. Cok utandim yerin dibine gectim. Kendimi insan disi bi yaratik gibi hissettim. bende ona sordum. sen kac kilo almistin abla dedim. Ben canim108le hamile kaldim 112iyle doguma girdim dogumdan cikinca da 104 kiloydum dedi. Abooo abla dedim sende yapacagini hamilelikten once yapmissin dedim. Insanlarin kilolariyla asla dalga gecmem..Allahim oyle vermis ne haddime.. ama kadin benI gicik etti. Ben senin yari kilonla hamile kalmisim 56ydim suan da 69um dedim. Kadin ses etmedi ondan sonra. Bulantim olup da ac gezmektense gonlume gore yedim ictim ne guzel dedim. Ama hakkaten 3 aydir filan aldigim kilo 2 kilocuk. 75 olmadan doguma girersem cok mutlu olurum...

Oooyyy masallah. Devlet hastanesinde babalari almiyorlar miii cok kotuymus o. Ilk defa duydum ne kotu bisey ya.

Bizde gördük bugün Eylül'ü prensesimi çok şükür iyi maşallah haftadından ileri bidahaki randevuda alttan muayne edecekmiş ayyy çok tırstım alışamadım şu alttan muaynelere ya hayırlısı bir sorun olmassa normal doğum ne yalan söyleyim sezeryan daha cazip geliyor ama

Oooyyy masallah. Devlet hastanesinde babalari almiyorlar miii cok kotuymus o. Ilk defa duydum ne kotu bisey ya.
yok canim almiyolar. Dr ykindan tanidik olunca bi kac kez toleransli davranmisti sakinken almisti. Ama bugun cok kalabalikti. Ultrason resmi verdi 3 tane onlarda normal 3 boyutlu filan deil. Esim o resimlere bakarken cok uzuldum. Garibim ya anlamaya calisiyordu neresinin oldugunu soruyordu bana neyse Allahim kismet ederde sag salim saglikla kucagimiza aliriz da doya doya bakar insallah ogluna. Dogumdan sonra yaylaya gitmeyi planliyordum ben esim gitme demeye basladi. En iyisinden bebege zarar vermeyeninden klima alirim onu da direk bebege vermeyiz azcik serinletiriz odayi yakmam sizi filan demeye basladi. Sanirim gondermeyecek bizi.

Kizlar size bise daha anlatcam bi tanidik kadin hamile... 4 yildir filan cocugu olmuyordu hatta bi iki yil once konusmustuk klomen kullaniyorum dedi. Hani oyle baslar ya tedavi... sonra asilama lafi gecti tutmadi dedi. Benden iki ay sonra hamile oldugunu duymustum. Dun de karsilastik. Kendisi bise demedi ama annesi bebekleri ikiz Dedi. Ikisi de erkekmis hatta. Bende sen de mi tup bebek yaptirdin dedim. Ayy ne munasebet bizim kendi kendine oldu dedi. Ikiz olunca oyle dusundum dedim. Cunku ne kadinin ne de kocasinin ailesinde ikiz yok. Zaten dayi oglu hala kizi lar.. akrabalar yani. Senin gibi tup bebek yaptirmadik biz Allah 4 yil sonra verdi hem de ikiz oldu dedi. Bende tup bebek olunca noluyo ki dedim. Ne bilim ya sanki insanin kendi cocugu gibi olmyo hani rahimde olmuyo ya disarda oluyo filan dedi. Valla dedim 7 aydir benim icimde o bebek dedim. Benimle buyuyo ve sonucta benim yumurtamdan esimin sperminden oluyo dedim. Ben senin gibi dusunmuyorum dedi. O yuzden de tup bebek yaptirmadim dedi. Iyiymis dedim guldum gectim. Ama inandirici gelmedi. Valla ben ne yaln soylim iyiki tip bu kadar ilerledi ve iyiki tup bebek tedavisi var. Yoksa bizler napardik benim 9. Yilim olcak. Buna sukur yine Rabbim kismet etti bu tedaviyi cikardi karsimiza. Biraz bozuldum biraz komik buldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…