Kizlar size bise daha anlatcam bi tanidik kadin hamile... 4 yildir filan cocugu olmuyordu hatta bi iki yil once konusmustuk klomen kullaniyorum dedi. Hani oyle baslar ya tedavi... sonra asilama lafi gecti tutmadi dedi. Benden iki ay sonra hamile oldugunu duymustum. Dun de karsilastik. Kendisi bise demedi ama annesi bebekleri ikiz Dedi. Ikisi de erkekmis hatta. Bende sen de mi tup bebek yaptirdin dedim. Ayy ne munasebet bizim kendi kendine oldu dedi. Ikiz olunca oyle dusundum dedim. Cunku ne kadinin ne de kocasinin ailesinde ikiz yok. Zaten dayi oglu hala kizi lar.. akrabalar yani. Senin gibi tup bebek yaptirmadik biz Allah 4 yil sonra verdi hem de ikiz oldu dedi. Bende tup bebek olunca noluyo ki dedim. Ne bilim ya sanki insanin kendi cocugu gibi olmyo hani rahimde olmuyo ya disarda oluyo filan dedi. Valla dedim 7 aydir benim icimde o bebek dedim. Benimle buyuyo ve sonucta benim yumurtamdan esimin sperminden oluyo dedim. Ben senin gibi dusunmuyorum dedi. O yuzden de tup bebek yaptirmadim dedi. Iyiymis dedim guldum gectim. Ama inandirici gelmedi. Valla ben ne yaln soylim iyiki tip bu kadar ilerledi ve iyiki tup bebek tedavisi var. Yoksa bizler napardik benim 9. Yilim olcak. Buna sukur yine Rabbim kismet etti bu tedaviyi cikardi karsimiza. Biraz bozuldum biraz komik buldum...
şükürler olsun böle bi tedavi yöntemi var.toplumda böle geri kafalı insanlar var ya ne yazık..Kizlar size bise daha anlatcam bi tanidik kadin hamile... 4 yildir filan cocugu olmuyordu hatta bi iki yil once konusmustuk klomen kullaniyorum dedi. Hani oyle baslar ya tedavi... sonra asilama lafi gecti tutmadi dedi. Benden iki ay sonra hamile oldugunu duymustum. Dun de karsilastik. Kendisi bise demedi ama annesi bebekleri ikiz Dedi. Ikisi de erkekmis hatta. Bende sen de mi tup bebek yaptirdin dedim. Ayy ne munasebet bizim kendi kendine oldu dedi. Ikiz olunca oyle dusundum dedim. Cunku ne kadinin ne de kocasinin ailesinde ikiz yok. Zaten dayi oglu hala kizi lar.. akrabalar yani. Senin gibi tup bebek yaptirmadik biz Allah 4 yil sonra verdi hem de ikiz oldu dedi. Bende tup bebek olunca noluyo ki dedim. Ne bilim ya sanki insanin kendi cocugu gibi olmyo hani rahimde olmuyo ya disarda oluyo filan dedi. Valla dedim 7 aydir benim icimde o bebek dedim. Benimle buyuyo ve sonucta benim yumurtamdan esimin sperminden oluyo dedim. Ben senin gibi dusunmuyorum dedi. O yuzden de tup bebek yaptirmadim dedi. Iyiymis dedim guldum gectim. Ama inandirici gelmedi. Valla ben ne yaln soylim iyiki tip bu kadar ilerledi ve iyiki tup bebek tedavisi var. Yoksa bizler napardik benim 9. Yilim olcak. Buna sukur yine Rabbim kismet etti bu tedaviyi cikardi karsimiza. Biraz bozuldum biraz komik buldum...
Kizlar size bise daha anlatcam bi tanidik kadin hamile... 4 yildir filan cocugu olmuyordu hatta bi iki yil once konusmustuk klomen kullaniyorum dedi. Hani oyle baslar ya tedavi... sonra asilama lafi gecti tutmadi dedi. Benden iki ay sonra hamile oldugunu duymustum. Dun de karsilastik. Kendisi bise demedi ama annesi bebekleri ikiz Dedi. Ikisi de erkekmis hatta. Bende sen de mi tup bebek yaptirdin dedim. Ayy ne munasebet bizim kendi kendine oldu dedi. Ikiz olunca oyle dusundum dedim. Cunku ne kadinin ne de kocasinin ailesinde ikiz yok. Zaten dayi oglu hala kizi lar.. akrabalar yani. Senin gibi tup bebek yaptirmadik biz Allah 4 yil sonra verdi hem de ikiz oldu dedi. Bende tup bebek olunca noluyo ki dedim. Ne bilim ya sanki insanin kendi cocugu gibi olmyo hani rahimde olmuyo ya disarda oluyo filan dedi. Valla dedim 7 aydir benim icimde o bebek dedim. Benimle buyuyo ve sonucta benim yumurtamdan esimin sperminden oluyo dedim. Ben senin gibi dusunmuyorum dedi. O yuzden de tup bebek yaptirmadim dedi. Iyiymis dedim guldum gectim. Ama inandirici gelmedi. Valla ben ne yaln soylim iyiki tip bu kadar ilerledi ve iyiki tup bebek tedavisi var. Yoksa bizler napardik benim 9. Yilim olcak. Buna sukur yine Rabbim kismet etti bu tedaviyi cikardi karsimiza. Biraz bozuldum biraz komik buldum...
Zaten sorunum o benim.fıtık ve önceki doğuma bağlı veremediğim kilolar.üzerine çok alıp daha beter olmaktan korkuyorum.yaşım daha genç,3 çocukla hayatın tadını zevkini çıkarmak istiyorum.yoksa öyle gram almadan 36 beden olarak doğuma gideyim gibi bi derdim yok.tedaviden kısa bi süre öncesine kadar kilo vermeye yönelik tedavi ve spor merkezi araştırırken nasıl olduysa konu bebeğe geldi ve sadece görüşüp bilgi almaya gittiğim hastaneden hamile kalarak ayrıldım:)) apar topar hamile kalmak buna denir heralde:))) gereğinden fazla kiloyla hamile kaldığım için hem belimdeki fıtığı hemde doğum sonrası kilo fazlasının bana yaratacağı müşkiliyetleri düşündükçe korkuyorum.dediğim gibi,doğurup 90 60 bi görüntüde olayım değil derdim,fazla takılmış gibiyim bu konuya farkındayım.herkestende bilgi alıyorum ayrı ayrı.ama yaşamayan bilmez.oğlumda bu kadar titiz ve temkinli olsaydım bugün bu halde olmazdım heraldeBebeklerin de senin kilo aliminla orantili sekilde guzel kilo aliyorlarsa hic takilma keyfine bak tadini cikar. Ben 8 aydir hic bir seyi keyifle istahla yemedim. Cok degisik bir duygu arada bir cok nadir canim birsey isterse ondan birazcik keyifle yiyiyorum. Gerisi zoraki. Birak keyifle ya Allah askina. Senin daha onceki dogumdan da esnekligin vardir sorun olacagini sanmam. Ben kilo almamak iyi birsey zannederdim de inan sadece karnim buyudugu icin cok zorlaniyorum. Cok rahatsiz ediyor.
Gecen gun yatakta bagdas kurayim derken dengemi kaybedip arkama dustum. Haciyatmaz gibiyim ki haciyatmazlar dusunce geri kalkiyor bende o da yok. Esim de gulmekten yariliyor beni kaldiracagina :))
ama senin de fitigin vardi degil mi. Bak onun icin kotu olabilir iste. O cok fena simdilerde yatarken bacagimi kimildatmak istesem fitik gerdiriyor kitleniyor anlik. onun icin dikkat edebilirsin
Ustume iyilik saglik. Tup bebeginde tutmasini saglayan rabbim.4 yildir isteyip sulalede hic olmadan ikizlere hamile kalmasina izin verendeKizlar size bise daha anlatcam bi tanidik kadin hamile... 4 yildir filan cocugu olmuyordu hatta bi iki yil once konusmustuk klomen kullaniyorum dedi. Hani oyle baslar ya tedavi... sonra asilama lafi gecti tutmadi dedi. Benden iki ay sonra hamile oldugunu duymustum. Dun de karsilastik. Kendisi bise demedi ama annesi bebekleri ikiz Dedi. Ikisi de erkekmis hatta. Bende sen de mi tup bebek yaptirdin dedim. Ayy ne munasebet bizim kendi kendine oldu dedi. Ikiz olunca oyle dusundum dedim. Cunku ne kadinin ne de kocasinin ailesinde ikiz yok. Zaten dayi oglu hala kizi lar.. akrabalar yani. Senin gibi tup bebek yaptirmadik biz Allah 4 yil sonra verdi hem de ikiz oldu dedi. Bende tup bebek olunca noluyo ki dedim. Ne bilim ya sanki insanin kendi cocugu gibi olmyo hani rahimde olmuyo ya disarda oluyo filan dedi. Valla dedim 7 aydir benim icimde o bebek dedim. Benimle buyuyo ve sonucta benim yumurtamdan esimin sperminden oluyo dedim. Ben senin gibi dusunmuyorum dedi. O yuzden de tup bebek yaptirmadim dedi. Iyiymis dedim guldum gectim. Ama inandirici gelmedi. Valla ben ne yaln soylim iyiki tip bu kadar ilerledi ve iyiki tup bebek tedavisi var. Yoksa bizler napardik benim 9. Yilim olcak. Buna sukur yine Rabbim kismet etti bu tedaviyi cikardi karsimiza. Biraz bozuldum biraz komik buldum...
aaaa kizlar sizin tup muuuu? Yazik sizee benimki tup bebek degil buz bebek.Kizlar size bise daha anlatcam bi tanidik kadin hamile... 4 yildir filan cocugu olmuyordu hatta bi iki yil once konusmustuk klomen kullaniyorum dedi. Hani oyle baslar ya tedavi... sonra asilama lafi gecti tutmadi dedi. Benden iki ay sonra hamile oldugunu duymustum. Dun de karsilastik. Kendisi bise demedi ama annesi bebekleri ikiz Dedi. Ikisi de erkekmis hatta. Bende sen de mi tup bebek yaptirdin dedim. Ayy ne munasebet bizim kendi kendine oldu dedi. Ikiz olunca oyle dusundum dedim. Cunku ne kadinin ne de kocasinin ailesinde ikiz yok. Zaten dayi oglu hala kizi lar.. akrabalar yani. Senin gibi tup bebek yaptirmadik biz Allah 4 yil sonra verdi hem de ikiz oldu dedi. Bende tup bebek olunca noluyo ki dedim. Ne bilim ya sanki insanin kendi cocugu gibi olmyo hani rahimde olmuyo ya disarda oluyo filan dedi. Valla dedim 7 aydir benim icimde o bebek dedim. Benimle buyuyo ve sonucta benim yumurtamdan esimin sperminden oluyo dedim. Ben senin gibi dusunmuyorum dedi. O yuzden de tup bebek yaptirmadim dedi. Iyiymis dedim guldum gectim. Ama inandirici gelmedi. Valla ben ne yaln soylim iyiki tip bu kadar ilerledi ve iyiki tup bebek tedavisi var. Yoksa bizler napardik benim 9. Yilim olcak. Buna sukur yine Rabbim kismet etti bu tedaviyi cikardi karsimiza. Biraz bozuldum biraz komik buldum...
Hadsizlik etmiş,klasik şişman egosu :)) bi kere kedi yavrusu doğursa 9 ayda 5 kilo almadı imkansız.napmış,1 kilomu doğurmuş çocuğu:))) saçma yani bence,akıl var mantık var.ebru şallı bile onca emeğe ve spora rağmen 7-8 kg fln alıyo.ama kadının beslenmesi herşeyi ona göre özel.fena sallamış bence.sen takma kafana,eğer boyun ortalama bi boysa çok kısa değilsen aldığın kilo vermesini bildikten sonra çok değil.Yine kilolar gundeme gelmis. Dun ne oldu biliyo musunuz. Esimin dukkanin karsisinda bi abla var kap kacak ip vs satiyo. Onun yanina gitmistim. Bana kac kilo aldigimi sordu 13 kilo suan icin dedim. Aboooo naptin sen dedi kadinin gozleri dort acildi. Cok utandim yerin dibine gectim. Kendimi insan disi bi yaratik gibi hissettim. bende ona sordum. sen kac kilo almistin abla dedim. Ben canim108le hamile kaldim 112iyle doguma girdim dogumdan cikinca da 104 kiloydum dedi. Abooo abla dedim sende yapacagini hamilelikten once yapmissin dedim. Insanlarin kilolariyla asla dalga gecmem..Allahim oyle vermis ne haddime.. ama kadin benI gicik etti. Ben senin yari kilonla hamile kalmisim 56ydim suan da 69um dedim. Kadin ses etmedi ondan sonra. Bulantim olup da ac gezmektense gonlume gore yedim ictim ne guzel dedim. Ama hakkaten 3 aydir filan aldigim kilo 2 kilocuk. 75 olmadan doguma girersem cok mutlu olurum...
Niyeki?Bu arada kilo muhabbetlerinize bu saatten anca gulebilecegim icin guluyorum bol bol.dun dr.kilon konusunda artik konusmak istemiyorum nasil olsa dinlemiyosun diyerek son noktayi koydu
Nerdeyse doguracan hala kilonla mi ugrasiyor bu dr. yaaBu arada kilo muhabbetlerinize bu saatten anca gulebilecegim icin guluyorum bol bol.dun dr.kilon konusunda artik konusmak istemiyorum nasil olsa dinlemiyosun diyerek son noktayi koydu
Kesinlikle öyle.bizdede kaynanam sır gibi saklıyo herkesten,eşimin halası bile bilmiyo durumunu.ne kadar saçma sapan.derdi veren Allah dermanınıda veriyo şükür.benim yakın çevrem biliyo,bende gerek görmediğim konu komşu gibi herkese söylemiyorum.bu ayıplanacak bişey olduğundan değil,herkesin aynı anlayış kapasitesinde olmadığından.ve bu bizim özelimiz sonuçta.millete malzeme vermeye gerek yok,oturup kalkıp kocamın bilmemnesinden konuşmasın herkesaaaa kizlar sizin tup muuuu? Yazik sizee benimki tup bebek degil buz bebek.
Hey Allahim yaaa neler var. Olabilir dogrudur belki ilaclarla ikiz kalmistir ama uslup o kadar yanlis ki. Nasil bir zihniyettir cok ilginc. Ya da insan psikolojisi inandirici olsun diye tup bebegi kotuledi. Ne insanlar var Rabbim. Neyse o burnuna biseyler demek isterdim ama tup mup hamileyim agzimizdan cikana dikkat etmek lazim.
Ben de cevremden daha dogrusu esimle ortak tanidiklarimiza tup bebek oldugunu soylemedim. Is cevrem tedavi oldugumu biliyor annemler ve kendi annesi babasi biliyor. (Diye biliyorum) saklama sebebim esimden dolayi oldu. Esim onemsemiyor ama ozellikle sitede gorustugumuz insanlar cok ilginc. Esim isten cikartildiginda (iki yil once) hanimlar kendi aralarinda gun yapiyorlar e artik hanimlara katilirsin gunduzleri canin sikilmaz diyen dusuncesiz bir adamin esimden dolayi cocugumun olmadigini bilmesini istemedim acikcasi. E bu adamlarla esim yuzyuze gelecek ayni ortamlarda bulunuluyor dedim. baslarda esim mahcup olmasin diye soylemedim.( Allahtan sulalede iki tane ikiz vakasi var, yirttim galiba inandiricilikta :)) Bir de malum olmuyor diyince cok ustune geliniyor insanin onun icin istemiyoruz demistim hep. Onun icin yakin cevremden sakladim ama bu kadinin mantigi cok ilgincmis.
Gercekten cok degisik insanlar var hayatta. Insanlari ve davranislarini gozlemlemeyi cok severim de bu cinsle bak ilk defa karsilasiyorum.
108 le hamile kalip kustugu zamanlarda 8 -10 kilo vermistir. Ustune bir de 4 kilo almistir. E boyle olunca sadece 4 kilo mu almis oluyor densiz. Gecen de yazdim. Nasrettin hocanin kedi ciger hikayesi madem sadece 4 kiko almis bebek nerdeymis. 4 kilo bebegin kilosuysa bebegin esi suyu nerdeymis?Yine kilolar gundeme gelmis. Dun ne oldu biliyo musunuz. Esimin dukkanin karsisinda bi abla var kap kacak ip vs satiyo. Onun yanina gitmistim. Bana kac kilo aldigimi sordu 13 kilo suan icin dedim. Aboooo naptin sen dedi kadinin gozleri dort acildi. Cok utandim yerin dibine gectim. Kendimi insan disi bi yaratik gibi hissettim. bende ona sordum. sen kac kilo almistin abla dedim. Ben canim108le hamile kaldim 112iyle doguma girdim dogumdan cikinca da 104 kiloydum dedi. Abooo abla dedim sende yapacagini hamilelikten once yapmissin dedim. Insanlarin kilolariyla asla dalga gecmem..Allahim oyle vermis ne haddime.. ama kadin benI gicik etti. Ben senin yari kilonla hamile kalmisim 56ydim suan da 69um dedim. Kadin ses etmedi ondan sonra. Bulantim olup da ac gezmektense gonlume gore yedim ictim ne guzel dedim. Ama hakkaten 3 aydir filan aldigim kilo 2 kilocuk. 75 olmadan doguma girersem cok mutlu olurum...
aynen Rabbimden gelenden utandigindan degil de insanlarin densizliginden bikiyorsun yoruluyorsun.Kesinlikle öyle.bizdede kaynanam sır gibi saklıyo herkesten,eşimin halası bile bilmiyo durumunu.ne kadar saçma sapan.derdi veren Allah dermanınıda veriyo şükür.benim yakın çevrem biliyo,bende gerek görmediğim konu komşu gibi herkese söylemiyorum.bu ayıplanacak bişey olduğundan değil,herkesin aynı anlayış kapasitesinde olmadığından.ve bu bizim özelimiz sonuçta.millete malzeme vermeye gerek yok,oturup kalkıp kocamın bilmemnesinden konuşmasın herkes
Maşallah canımKizlar biz geldik dr danoglus 1716 gr olmus masallah . Nst cekildi normal cikti. Suyum normalmis. Sikinti yok dedi. Baya bi inceledik yuzunu agzini gozunu. Sipa agzini sapirdatiyordu. Cikolata yemistim onun tadini mi aliyordu nedir. Birde elinin birini kaldirdi isaret parmagiyla hani bir yapariz ya oyle yapti. Gozleri acikti dilinin yarisi agzinin disindaydi bi ara cirkinn. Dil cikardi bize ultrasonda 30+5 iz. Allahim esirgesin. Cok guzeldiii. Esim bende goreyim dedi ama cok kalabalikti devlet hastanesi olunca hel bi izdiham oliyo malesef. Dr alamadi iceri esimi cok uzuldum haline boynunu buktu ultrason resimlerine bakti garibim. Bide benimle anlasma yapti ayak ustu. Biz girerken yeni dogum yapmis bi cift cikiyorlardi. Bebegi babasi tasiyordu. Sen de dogum yapinca o bebek benim elimde cikacak hastaneden dedi tmm dedim. Herkesin icinde karnimi optu giriste sapsal kurban olur babasi diyerekten
Yok bee,kusmamıştırda o108 le hamile kalip kustugu zamanlarda 8 -10 kilo vermistir. Ustune bir de 4 kilo almistir. E boyle olunca sadece 4 kilo mu almis oluyor densiz. Gecen de yazdim. Nasrettin hocanin kedi ciger hikayesi madem sadece 4 kiko almis bebek nerdeymis. 4 kilo bebegin kilosuysa bebegin esi suyu nerdeymis?
kızlar ben ve eşimden başka kimse bilmiyor tüp bebek yaptığımızı ikiz olsaydı her ikimizinde akrabasında var sorun olmazdı.ama dediğiniz gibi millet sanki üvey evlat edinmişiz gibi muamele ediyor.en iyisi saklamak kaç kişiye dert anlatacaksın.kimseyle uğraşamam.dört yıl sonra nasip oldu çok şükür.beni üzmelerine izin vermedim.Kesinlikle öyle.bizdede kaynanam sır gibi saklıyo herkesten,eşimin halası bile bilmiyo durumunu.ne kadar saçma sapan.derdi veren Allah dermanınıda veriyo şükür.benim yakın çevrem biliyo,bende gerek görmediğim konu komşu gibi herkese söylemiyorum.bu ayıplanacak bişey olduğundan değil,herkesin aynı anlayış kapasitesinde olmadığından.ve bu bizim özelimiz sonuçta.millete malzeme vermeye gerek yok,oturup kalkıp kocamın bilmemnesinden konuşmasın herkes
Normal ultrason canim. 24. HAftadan itibaren baya netlesti bebis. Birde dr saolsun cok detayli inceliyor benim. Onceden biseye benzetemiyordum dr gosteriyordu surasi bacagi bu eli filan diye ben bise anlamiyordum. Devlete gitmemin nedeni zaten dr un tanidik olmasi birde annem devlette kadin dogumda hemsire. uc hafta once yine devlete gittim benim dr izinliydi baska yeni gelen tanimadigim bi adam hiic memnun kalmadim. Hem zaten tartistik. Hem de bebege 3 5 saniye bakti bebek iyi erkek dedi sadece bana hic biseyini gostermedi de aciklamadi da.Maşallah canımdarısı bizlere inşallah.devlet hastanesine ben de bi kez gittim,eşi almıyorlar evet.yalnız sen bu anlattıklarını normal 2 boyutludamı gördün?yoksa hastanenin detaylı ultrasonumu var? Çok şaşırdım,burda özellerde bile ek ücrete tabi detaylı.
Demi108 le hamile kalip kustugu zamanlarda 8 -10 kilo vermistir. Ustune bir de 4 kilo almistir. E boyle olunca sadece 4 kilo mu almis oluyor densiz. Gecen de yazdim. Nasrettin hocanin kedi ciger hikayesi madem sadece 4 kiko almis bebek nerdeymis. 4 kilo bebegin kilosuysa bebegin esi suyu nerdeymis?
Ne münasebetmiş ya üvey evlat.valla biri öyle bişey ima etse bana saçını başını yolarımkızlar ben ve eşimden başka kimse bilmiyor tüp bebek yaptığımızı ikiz olsaydı her ikimizinde akrabasında var sorun olmazdı.ama dediğiniz gibi millet sanki üvey evlat edinmişiz gibi muamele ediyor.en iyisi saklamak kaç kişiye dert anlatacaksın.kimseyle uğraşamam.dört yıl sonra nasip oldu çok şükür.beni üzmelerine izin vermedim.
Boyum kisa canimHadsizlik etmiş,klasik şişman egosu :)) bi kere kedi yavrusu doğursa 9 ayda 5 kilo almadı imkansız.napmış,1 kilomu doğurmuş çocuğu:))) saçma yani bence,akıl var mantık var.ebru şallı bile onca emeğe ve spora rağmen 7-8 kg fln alıyo.ama kadının beslenmesi herşeyi ona göre özel.fena sallamış bence.sen takma kafana,eğer boyun ortalama bi boysa çok kısa değilsen aldığın kilo vermesini bildikten sonra çok değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?